Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Natasa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-10 23:26:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36301824225 119840 szexpartner

vénkecske52 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
5
Ritkán tévejedem el, a járt utat a járatlanért nem cserélem , de most Natasa hirdetése, annak tartalma,a róla megjelent beszik mind- mind eltántoritottak,s egy életem - egy halálom, írtam neki az oldalon. Passz. Előzőleg már próbáltam néha hívni, de sikertelenül. Most is csak úgy blindre egy hivást megeresztettem, s láss csodát felvette. A vonal szakadozott, így a megbeszélt időpontot később kérte SMS - ben is. Külön a másnapi randi elött egy megerősítést is. Arra válaszul küldte a címet, így flottul ment minden. Szerencsém volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Buda. Móricz Zsigmond körtér közelében ,tömegközlekedés rengeteg, parkolás necces, de sok a kis utca, fizetős természetesen. A cím pontos, a Navigátor könnyen oda vissz. A kapott kapukód birtokában pár lépcsőfok s egy résrenyitott ajtó mögött várt a meglepetés... (folyt. Külső)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújitott kis garzon, otthonos, meleg. Fürdőszoba patyolat, minden szükséges kozmetikum megtalálható, kád, száraz kilepő, kézbe a türcsi, egy előtte, egy utána. Listerin eldobható pohárkákkal.
A többi tér egy nagy helység, benne kényelmesen elfér a bútorzat, szekrény,szék, kanapé, és a legfontosabb a franciaágy, rajta az elmaradhatalan párnácsákákkal... Ez a gyengém, ez egy jó jel, hogy ott adnak a kényelemre. Mindennek felett pedig a csönd, a nyugalom, hogy egész sz idő alatt nem zavart senki.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy piciny csoda! Kedvelem a kis termetű Hölgyeket, magam se vagyok magas, de ez esetben meglepődtem, mikor az ajtó mögül előbújt. Egy arányos, aranyos, mosolygós lány, inkább már Nő, s a továbbiakban annál is több.. Hogy mi volt rajta? Valami két részes...Fürdésem után már az sem. Egyszóval még az előtérben egy pillanatra elbizonytalanodtam, s kibukott belőlem a kérdés : maradhatok, be tudsz fogadni így is, meg "úgy" is? Elnevette magát, közben olyan is történt ami nálam ritkaság, mocorogni kezdtem lentebb is... Ezt döbbenetemben neki is megemlítettem, adva volt az oldott hangulat, maradtam. Megérte.
1. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119840 erotikus masszázs
3. Natasa +36301824225 beszámoló Budapest 119840 erotikus masszázs4. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-13 09:42:26 erotikus masszázs 1198405. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-13 09:42:26 erotikus masszázs 1198406. Natasa +36301824225 beszámoló 2023-11-13 09:42:26 erotikus masszázs 119840
Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Gyors de alapos fürdő után immár meztelen közelítettem az ágyhoz hol olyan szendén, sokat sejtető mosollyal várt. Ismerkedő simik, puszik, egymás bőrének illatában való fürdés, mit ne mondjak, stimuláló tud lenni.
Közben a *mit szeretek, mit nem* körbejárása, megegyeztünk, közben a kölcsönösség jegyében egymás testének felfedezése után jött a kérdés hogyan tovább? Lévén nagy francia kultúra kedvelő, átadtam magam Kedves vendéglátómnak. Kezelésbe vett, úgy ahogy szeretem, száj/ kéz /kombo, lassan, finoman puhán, miközben selymes bőrű popsija mellettem ágaskodott.Nem kellett keresnem a viszonzás lehetőségét ott volt, finom volt.
Ilyen előzmények után szintet léptünk, közös megegyezéssel gumihuzás, majd a kérdés hogyan kezdjük el a mélyrehatóbb ismerkedést.. Javaslatára Ő felül én alul. S kezdte a beleereszkedést. Minden centi remegéssel töltötte el, ijedten kérdeztem rá, de nem fájdalom, hanem a gyönyör volt szerinte. Ekkora stimuláló szerrel nem találkoztam,mikor hozzám idomult a mérete, mikor éreztem hogy kitöltöttem, szinte csak lebegtem a gyönyörben. Erre mondhatni, hogy Natasa 'vérszemet' kapott, s kicsit gyorsabb tempóra váltott, akkor éreztem, most váltanom kell. Misziben, lábai mellemen,kezei fenekem, ismét menekültem egy újabb pózba a kutyusba, melyet szintén kedvelt. Itt is megtapasztaltam formás derekát, fenekét, majd a végszó ismét az ővé lett, fölém került, s kifacsart! Komoly előnnyel zárta a szeánszunkat, nekem így is kellett pár perc s egy korty víz, hogy feléledjek. Nem mindennapi kalandban volt részem, kellett hozzá egy olyan partner mint Natasa. Pár perc beszélgetés, kis simizés, szerintem megalapozódott egy leendő ismétlés is egyben :) Az óra ütött, megújodva öltözködtem, puszi a kacsóira, s le a lépcsőn, kettesével, mint fiatal koromban!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó ismerteti a csokor nagyságát, nekem az alap elegendő. A belépés után, kis ajándék csokival egyetemben,szokásomhoz híven kézbe adva. Nem vitás, az élmény vele valóban élmény.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mivel valóban ritkán járok új helyre, így örömmel tapasztaltam hogy vannak még kedvemre való kis csodák. Natasa is az, jó szívvel ajánlom hozzá illő férfitársaimnak...
Remélem a közeljövőben ismét felkereshetem , ha Ő is úgy gondolja :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet