Szexpartner csevegések listája (utolsó 5)

Mia_VIP csevegése
Ma 02:29:29
További hozzászólások
Giulia csevegése
Tegnap 21:58:53
További hozzászólások
Bella csevegése
Tegnap 19:42:31
Adrienn csevegése
Tegnap 18:51:01
További hozzászólások
Zoé csevegése
Tegnap 15:42:04
További hozzászólások

Üzenőfal (utolsó 6)

Tegnap 22:04:03
Ezt a feltételezést sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. 😇🫣

Tegnap 21:52:36
Kedves gyakorlatlan kollèga,

köszönöm hogy megosztottad velem nyomorúságod ès kínod minden okát, egy örökbecsű klasszikussal búcsúzom tőled, amit èpp nem láttál, de rád is èrvènyes:

"A csörtét pedig kérem fejezzétek be, nem egymás b@sztatásáért vagytok itt hanem.... :)"

Kellemes b@-ást kívánok neked. (IS)

Tegnap 21:45:40
https:/johnfreund.net/2022/02/09/please-dont-feed-the-trolls/
Please Don't Feed the Trolls - Vincentian Mindwalk
Pope Francis and even Jesus got trolled. What can we learn from them about handling trolls?

johnfreund.net

Tegnap 21:43:03
https:/i0.wp.com/johnfreund.net/wp-content/uploads/2022/02/feed-the-trolls-e1644365795328.png?resize=1050,675&ssl=1

Tegnap 21:23:21
Lemaradt. Ha valaki az utolsó 30 nap toplistából nem talál magának itt istennőt akkor az utóbbi 20 évből sem fog, és valószínű beszi is lesz ami hozza az istennős szintet, színezéstől függetlenül.

Kiemelt hirdetők
Tegnap 21:16:29
Látom már így estére másfelé ment a téma, de azért na!
Idézni kontextusból kiragadva , nem szép dolog, ha egyben olvasod és értelmezed amit írtam akkor fel sem merült amit itt próbálsz kicsavarni belőle. Na de mindegy is. Ezt nyomod mindig, már megszoktuk szerintem. Valóban nem kötelező olvasni téged, de sajnos mindenkinek muszáj! Mert amikor megnyitom az oldalt mindig, MINDIG! ott vagy valamilyen formában (ami megint csak bizonyítja, hogy nagyon unatkozol.). Ha lenne rá lehetőség, ami ezennel fejlesztési ötletnek jeleznék is, hogy lehessen "shadow bant" adni egyes userek "kontentjére", hogy ne lássam. Persze lehet erre mondani, hogy ott az egyszerűbb oldal nézzem azt, de azéért vannak itt, más kultúrával rendelkező tagok is.

Nem ott sem állítom, csak nem érted, nem akarod megérteni ami oda volt írva. Szerinted, ha már egy ismert tartalmat bármilyen témában valaki előad utána, azt más szemlészi és előadja más felületen az ottani szerzőt vagy az eredetid fogják vele azonosítani, adott időben? Ok értem, forrás megjelölés stb.. de ha lejön egy cikk az X oldalon, de te a az Y oldalt szoktad olvasni, akkor neked az Y oldal lesz meg az hogy hol olvastad, nem az X (Bár tudom, neked nem.)

Csodálom a memóriád, hogy te több évre visszamenőleg meg tudod mondani melyik volt jó beszi amit beválogatsz a vivalanocse1 top5 be. Ami persze megint csak a magánvéleményed lenne, nem értem miért kellene bármilyen formában az emberekre tolni ezen az oldalon. Mondtam nyiss egy blogot oda írogathatsz bármit, vagy adj fel itt hirdetést és abba, legalább az oldal keres rajtad mi „többiek”, meg jót nevetünk:) Amikor néztem éppen 3447  beszi volt ami jónak értékeltél. Akkor miért nem csak 5 van amit jónak értékeltél? A maradék 3442-t meg hozzá kéne adni az átlagosaidhoz. Ezek szerint átvertél minket, az oldalt 3442 alkalommal mikor jól megirtat adtál? Ezek szerint igen, nettó hazugságok a beszi értékeléseid elég nagy százalékban.Hozzászólás írása...
Mutasd mindet

Masszázs csevegések listája (utolsó 5)

Nina csevegése
február 20. 15:29:09
Viki masszázs VIP csevegése
február 20. 13:26:27
A hozzászólások olvasásához legalább Friss újonc rang szükséges!
A rangok listájáról itt olvashatsz
Kiemelt hirdetők
Mutasd mindet
Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat