7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR

Masszázs csevegések listája (utolsó 5)

Kiemelt hirdetők
24
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR

Üzenőfal (utolsó 5)

január 23. 15:49:20
Most láttam M3 pótlón egyet leszállni Astoriánál. Lacilaci mondasd be rádión hogy őt keresed. Jól nézett ki maszkban anélkül nem láttam.

január 23. 10:36:59
A Monori Centerben is van annyi, sose fogy el...:)))

január 23. 02:47:22
Egyre jobb, ennyiből már lehet találni ázsiai lányt lacilacinak.

január 22. 21:15:08
Négy tigris piac :)))

január 22. 19:50:55
Vannak japán éttermek. :)

Kiemelt hirdetők
Hozzászólás írása...

Szexpartner csevegések listája (utolsó 5)

Kiemelt hirdetők

Fejlesztési ötletek

2021-01-25 13:30:54
A dolog jelenleg így működik ahgy többen leírták.
Indiszkrécióról nem beszélhetünk, hiszen egy nyílvánosan meghirdetett szolgáltatás adatainak egy kis része alapján keresik a felhasználók a hirdetőket. az pedig nem személyes adat. Amennyiben bármilyen személyes adat kerül felvitelre, jelzés esetén azonnal töröljük, és a felhasználó viseli a következményeit ha nem tartja be a hatályos törvényeket, és személyes adatot publikál.
Itt arról van szó, hogy aki végleg abbahagyta, azt természetesen leszedjük, HA ezt valaki jelzi felénk. Ugyanis nem elvárható , hogy mindenkiről tudjunk. Ugyanúgy ahogy a beszámolónál is történik. Ha jelzi felénk a hirdető hogy ő már más terülteen boldogul, akkor ezt ellenőrizzük (van e bárhol az internete4n aktív hirdetése), és a beszámolókat elérhetetlenné tesszük...Mellesleg ezt seme kellene megtennünk, hiszen a beszámolók időbélyeggel vannak ellátva, az adott időben pedig eghy nyílvánosan meghirdetett szolgáltatásról szólnak. Viszont ha jelzés jön, természetesen leszedjük, hiszen ezzel is segítjük a volot hirdető civil életbe való beilleszkedését.
És pontosan ezért az a jogállása a beszámolóknak, hogy beküldés után a felhasználási és közzétételi jog minket (ASZF), és CSAKIS minket illet meg, hogy ilyen jelzés esetén el tudjuk tüntetni az írásokat. És pontosan ezért tilos és jogsértő, másolatot készíteni, vagy mshol megjelentetni az ide bekültdött beszámolókat (bár nekünk jó lenne ha úton útfélen olvashatóak lennének a beszámolók, természetesen forrásmegjelelöléssel, hiszen jó nagy reklám lenne, de inkább elzárkózunk tőle, hogy ilyen esetekben el tudjuk tüntetni az előéletet).

2021-01-25 08:16:51
Uraim, köszönöm szépen a véleményeteket, a kulturált és figyelmes keresés ellen nincs is kifogásom (és gondolom másnak sem lehet), de nem egy olyan van ami finoman szólva is színvonalon aluli és ahogy minket is megillet a személyes adataink védelme, úgy szerintem a lányokat is megilleti ez. Szerintem ez nem kiváltság, hanem alap.

További szép napot!

Thom25
Könyvet írhatna
2021-01-25 03:22:23
Szerintem jó dolog, hogy van az elveszett lányok fórum. Abban egyetértek, hogy az indiszkrét bejegyzéseket törölni kéne.

TiborX
Törzsvendég
2021-01-25 00:31:31
Kedves Zorba! Igazad van, lányok személyes adatait megosztani, vagy róluk olyat közzétenni ami nem nyilvános, az a diszkréció durva megsértése. Aki ilyet tesz, azt ki kell tiltani az oldalról. De szerintem lehet ezt a fórumot kultúráltan is használni. Attól még hogy vannak trollok és tapló emberek, nem kell valamit rögtön megszüntetni. Nem értek veled egyet, de elnézést kérek a "manager" jelzőért.

2021-01-24 22:59:15
Érdekes módon én itt Zorbával értek egyet, pedig elég éles volt régebben a személyes vitánk. Ez a rovat tényleg alkalmas arra, hogy valamelyik hirdető későbbi életét jelentősen megnehezítse. Talán nem is a válaszok a veszélyesek, mert aki tudja a választ, az eléggé bizalmas viszonyban lehetett a hirdetővel, és az esetek túlnyomó többségében érdemesnek is mutatkozik a bizalomra. Eléggé diszkrét is. Inkább a kérdések túlontúl indiszkrétek néha.

2021-01-24 21:07:11
Még szerencse, hogy nem Zorba úr mondja meg a Góréságnak azt, hogy mi hogy legyen... Meg nekünk se, hogy mi legyen a gépünkön és mi nem... Szerintem hasznos az elveszett lányok fórum, de mondjuk egy évnél régebbi keresések már talán törölhetők...

2021-01-24 09:28:06
Szia TiborX, manager szagú?

Nézd TiborX olvasd kérlek figyelmesebben végig amit írtam. Az nem titkos infó, hogy valaki abbahagyta.
Emlékeim szerint az „Elveszett lányok” azért jött létre, mert fórumokban itt-ott nyilvánosan keresgették a lányokat arcfotóval , leírásokkal és hogy ez ne legyen ellenőrizetlen született ez a fórum. Szerintem addig a pontig okés az elveszett lányok, hogy keresel egy lányt , leírod, hogy hol hirdetett mi volt a neve stb. és megkérdezed, hogy elérhető -e még.
Ezt sokan tartják is, azonban ebben a fórumban elég sokan keresnek lányokat úgy, hogy arcfotót mellékelnek a kereséshez, adnak egy pontos személyleírást , leírják, hogy honnan jött a lány, mi volt a hobbija stb. stb.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a már nem hirdető lány arcfotója mit keres valaki gépén?
TiborX, csak kérdezem, ez szerinted okés mondat: „itt végülis a közösség jön össze megbeszélni, hogy mi van/lett a régi nagy kedvencekkel” Ez szerinted csak arról szól, hogy megelégszik valaki azzal, hogy a hölgy befejezte és lép tovább?
Az szerinted manager duma, hogy ha azt mondom, hogy szerintem ha egy lány abbahagyja ezt a hivatást, akkor senkinek semmi köze ahhoz hogy hogyan éli tovább az életét?

Nos a felesleges szócséplés helyett maradjunk a lényegnél. Szerintem nincs értelme ennek a fórumnak és akár meg is lehetne szüntetni, vagy ha marad, akkor javaslom, hogy az összes keresést vizsgálja felül az adminisztráció és ahol teljes leírással és arcfotóval keresnek egy lányt azt törölje.
További szép napot!

TiborX
Törzsvendég
2021-01-24 00:40:56
Zorba, ez a hozzászólásod kicsit manager hangulatú volt. Szerintem maradjon az "elveszett lányok", ha már egyszer létrejött és hasznos. Természetesen a diszkréció nagyon fontos. De az miért lenne titkos információ hogy egy adott hölgy "abbahagyta"? Nem az új munkahelyére kíváncsi senki.

2021-01-23 10:28:06
Webi, ennek az "Elveszett lányok" -nak van értelme egyáltalán? Meg is lehetne szüntetni. A lányok 99,99%-ban igazából nem vesznek el, hanem felhagynak ezzel a mesterséggel és ha a helyükbe képzeljük magunkat, akkor szerintem nem nagyon örülnek annak, hogy a vendégek egy része kutakodik utánuk. Tök indiszkrét az egész. Az esetleg rendben lehet, hogy nem itt , hanem a konkurens oldalon hirdet a hölgy és átirányítják oda az érdeklődőt , de akkor meg ti csináltok ingyen reklámot a konkurens oldalnak. Mondjuk az is igaz, hogy -csúnya szóval élve- az üzletpolitikátokhoz nincs közöm.
Én 3-4 lánytól búcsúztam már el, van akivel még pár hónapig tartottam is a kapcsolatot és olyan lány is van aki megkért rá, hogy ha ebben a fórumban nagyon kutakodnának utána legyek olyan kedves és vegyem el a hősszerelmes kedvét a dologtól :D. Szerintem nem véletlen, hogy a lányok nem kötik a vendégek orrára, hogy mit szándékoznak tenni az életük azon felével, amelyben már nem itt hirdetnek. Van aki lezárja az életének ezt a szakaszát és nem beszél róla és van aki azt mondja, hogy sohasem tagadja hogy itt hirdetett. Legyen bármelyik is, de az a vendég aki nem tudja, hogy mi történt a kedves hölggyel, az nem véletlen. Javaslom hogy inkább töröljétek ezt az "Elveszett lányok"-at.

Eugen_von_Kelepe
Lehet adni a szavára
2021-01-22 19:42:41
Támogatom az ötletet, belegondolva tényleg jól el van ásva. Ugyanonnan a "Szlegszótár" is költözhetne, mondjuk az "Info"-ba. (Egyébként a frissítésre szorulna, akár közösséget is bevonva a szerkesztésébe.)