28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P

Masszázs csevegések listája (utolsó 5)

Kiemelt hirdetők
16
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P

Üzenőfal (utolsó 10)

Tegnap 19:26:25
Nagyon szexi nő vagy

Tegnap 19:25:54
Fanni

Tegnap 19:24:55
Szia

Tegnap 18:55:23
Nem veszi fel, úgy látom webi válaszából, hogy nem előzmény nélküli az eset.
A taxisnak sem kötelező minden öt hívő utast elvinni, és neki meg le sem kell vetkőzni.
Soha be felejtse el szerintem senki a hirdető mögötti NŐT.
Mindenki gondoljon bele abba, hogy az utcában lakó kövér, zsíros hajú és igénytelen nőt bevállalta e bármennyiért is.
Azért mert valaki ezt választotta magának szakmának, attól ő meg ember és nő marad.
Az én koncepcióm, hogy ha nem is vagytok egymásba szerelmesek, azért ugyan kívánd már egy picit a másikat.
Ez szerintem mindkét fel részéről fontos.
Vagy marad a film és a Marok Marcsi. Azt hiszem aki érti az érti, aki nem az meg mindegy....

Tegnap 18:33:52
Ez a normális. Vagy ennek kellene lennie....

Kiemelt hirdetők
71
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Tegnap 18:31:07
1. az általad kifogásolt beszámoló, konkrét beszámoló, amit nem szoktunk nyilvánosan megbeszélni, mert akkor másról sem szólna a fal, és ez egyértelműen le is van írva.
2. nem várjuk el, hogy bárki egyetértsen az oldal szabályaival, ellenben ha az oldalt használja beregisztrál stb, akkor ELFOGADJA a szabályokat és BETARTJA azokat, akár egyetért vele akár nem.
3. konkrétan az általad beszámolóban leírt történetet egy az egyben megerősítette hirdető, HOGY IGEN ÍGY TÖRTÉNT. Pénteken egyeztettél vasárnapra, amikor is világosan meg lett mondva, vasárnap még beszéljetek. Aztán mikor elértred, inkább már nem akart fogadni.
4. Volt lehetőséged, ahogy mindenkinek, hogy VTR-t használj. Használtad? Nem. Ha te nem tettél meg mindent a randi létrejötte érdekében, és nem használtad a vtr-t akkor kb az oldal részéről a hozzáálás: megérdemled, ne reklamálj, nincs miért, hiszen te basztál időpontot egyeztetni vtr-en.
5. ugyanezt leírtam a beszámoló visszatartásakor is. De te biztos azt gondolod hogy húsvétkor szombaton délután nincs jobb dolgom mint ugyan azt lekörmölni egy vendégnek aki úgy hisztizik az oldal általa elfogadott szabályai ellen - mert elfogadás nélkül nem lehet regisztrálni -mint egy menstruáló széplány

5+1 azután , hogy régebben egy olyan beszámolót küldtél be egyeztetési problémaként hogy nem veszi fel neked az adott hirdető a telefont, és kinyom, nem akar veled beszélni. - nem igazán veszünk komolyan, viszont értjük a hirdetők viselkedését.... :)

Mint írtam, nem növeszthetünk mindenkinek gerincet, tartást, nem mi fogunk férfivá tenni. Mi annyit tehetünk, hogy nem rakjuk ki a hisztiket :)

Az 1 és 2. pont alapján kiosztom a gondolkodási időt.

Tegnap 18:15:50
Bocs, a fodrasznál akartam irni

Tegnap 17:56:30
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy lehet meglátott az ablakból és mégsem lett volna kedve hozza. Oké, mondhatta volna, hogy bocs mégsem.
Bár kérdem én, az milyen lett volna neked, ha a hölgy csak a túlélésre játszik, és fekszik mint egy darab száraz fa?
Te meg soha nem voltál úgy, hogy elmentek a címre, ajtót nyitott a hölgy és nem pontosan olyan volt, mint álmodtad. És azt mondtad, hogy nem maradsz. Ekkor mondhatna a hölgy, hogy az időt lefoglaltak, fizesd ki!
Én pont amiatt járok csak masszozhoz, mert nekem kell a kölcsönös kémiai robbanás egy szeretkezeshez (aktus szót utálom). Volt már arra is példa, nem egyszer, hogy azt mondtam a hölgynek hogy ha nem vagyok azimpi, akkor csökkentett összegért csak masszazsra maradok: és persze fordítva ős, hogy a hölgy mégsem volt szimpi és csak masszázst kertem.
Ez nem olyan masszázs, mint amit a fodrász bal kapsz, nekem az intimitás hoz kell a kölcsönös “vonzalom”.

Tegnap 17:32:37
Nem toporzekolok, en csak reagaltam a webmasterre egy ki nem irt "beszamolo" miatt.

A holgy egyebkent nem mondott le semmit, eljutottam a lakas ele utana mar nem tudtam elerni meg semmi. Nem uaz mintha azt mondta volna, hogy bocsi de nem fersz be a napirendembe.
Nekem is arra volt dolgom, egy orat vett el az eletembol, nem nagy ugy. Az mar jobban zavart, hogy webmaster/admin/akarki nem rakta ki az iromanyomat errol :)

Tegnap 16:53:28
Ha így viselkedne minden pasi, nem lenne annyi műhiszti itt sem:)

Kiemelt hirdetők
71
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Hozzászólás írása...

Szexpartner csevegések listája (utolsó 5)

Kiemelt hirdetők
71
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

Fejlesztési ötletek

2019-04-20 10:47:10
A vélemény leírása az nem azt jelenti hogy folyamatosan ugyanazt felvetni, majd mi válaszolunk rá, hogy aztán mintha semmi nem történne ugyanazt felvetni... Tegnap volt a doktor strange című szuperhős film az RTLen. Amikor valaki ugyanazt szajkózza, hiába válaszolok neki 23x úgy érzem én is végtelen időhurokba kerültem. Ugyanaz játszódik le, hogy megállás nélkül a végtelenségig. . A te felvetésed is ilyen. A ki van írva hogy nem ellenőrzött. Ezen fogalom értelmezés úgy látom számodra is gondot okoz. Ha egy hirdetést nem ellenorzunk, nem foglalkozunk vele akkor mégis hogy a frászba gondolod megvalósítási azt amit írsz? NEM ELLENŐRZÖTT. Hogy magyarázzam el ezt az egyszerű 2 két szavas fogalmat? Más oldalakon ráfogjak mindenre, hogy ellenőrzött és átbasznak. mi csak arra írjuk ki hogy ellenőrzött ami valóban az. Piszkosul azt érzem néha, hogy nagy gond van sok ember fejében, hogy ha olyan egyszerű dolgokat nem értenek miért van kiírva valamire hogy nem ellenőrzött. Pedig nem bonyolult.... azért van ez ráírva, mert nincsen ellenőrizve:)

Amit te írsz.: ellenőrizzék a nem ellenőrzött hirdetőket. A mi:nem ellenőrizzük mert azért ingyenes mert szarik rá, nem fogunk vele veszekedni, plusz ingyen nem dolgozunk, aztán módosítja és kezdhetjük előlről stb. . Erre te: de ellenőrizzétek. Mi: sorry nem fogunk ellenőrizni a fentiek miatt. Te: de ellenőrizzetek. A mi : nem. Te de. Mi: nem és kérlek fejezzed be. Te: de. Mi : kitiltunk a francia, mert rohadt deja vu-nk van:) Komolyan nem értem miért kell ezt játszani. :)

Van amit nem tudunk ellenőrizni. Egyrészt azért mert a hirdető vagy szarik bele, vagy átvág minket, nem partnerként működik együtt a hirdetés kezelésével kapcsolatban. Az ingyenes hirdetés bevezetése előtt rengeteg meónk volt ezzel, trükközőkkel, akik átvertek minket atb. Többek között ezért is lett bevezetve az ellenőrizetlen hirdetés. Mert van amit képtelenek vagyunk ellenőrizni, a hirdető nem partner a hirdetés kezelésben, átvág minket is, a vendéget is, a vendég meg kit szid? Az oldalt. Így nincs miért szidni minket, mi világosan, egyértelműen kiírjuk NEM ELLENŐRZÖTT. Ha vendégeknek nincs igényük arra, hogy ellenőrzött minőségi hirdetésekre, minőségi lányokhoz menjenek, akkor mennek kép(akár kamukép alapján) ingyenesekre vagy itt nem hirdetőkre. Számtalan lány lett kitiltva az oldalról, mert átvágott minket, nem tudott beilleszkedni a többi lány közé stb. Ma már csak azok vannak fizetős csomagban, akik partnerként viselkednek velünk és együtt dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb, tartalmasabb , valóságos hirdetések legyenek a csomagos hirdetőknél. Aki nem ilyen az átment ingyenesbe, vagy mi tiltottuk ki az oldalról.

Toma555
Gondolkodási időt kapott
2019-04-20 06:58:49
Nem az a baj, hogy ingyenesen hirdet vki, de olyan vicces eset ne legyen mar mint a masik oldalon: cum in my mouth jeligevel hirdet, felhivom es rakerdeztem, hogy van nfvsz? - valasz nincs :D Na szoval ezekre vmi szűrőt ha lehet, akkor tenni kellene, hogy itt ne forduljon elo. Ez csak egy felvetes, hatha van otlet az ilyen esetek megoldasara.

Toma555
Gondolkodási időt kapott
2019-04-20 06:52:41
"Véleményeket, indoklásokat, beszélgetést a szavazásról a fejlesztési öteletek falon váunk!" - el van irva az utolso szo a szavazas befejezesenel

2019-04-19 09:25:45
Ha leíod még 99x akkor is ugyanazt fogod írni. Én meg ugyanazt valaszolni. Kérlek értsd meg az alábbiakat.
1. Felfogtam értelmeztem amit írsz. Bármily meglepő elsőre is.
2. Nem így működnek a dolgok
3. Ha a vendégek nem mondják a lányoknak, hogy jó lenne ha ellenőriztetnék, hogy csomagolják, hogy akkor nem fognak csomagolni.

Tehát kérlek 101 alkalommal ne írd le ugyanazt, ne is valszoljáll erre, csak próbáld értelmezni, hogy : kismillió üzenettel ezelőtt is felfogtam, olvastam amit írtál, és nem, nem rajtunk múlik hány csomagot hirdető van. Az ingyenes hirdetőkről szóló szavazás pedig egyértelműen mutatja, hogy a vendégek többsége nem akarja hogy ne legyenek ingyenes hirdetesek. Attól, hogy hogy van pár hangos ember attól még a nagy tobbseg nem ért velük egyet, és ezt világosan bizonyítja a szavazás. A mostani szavazás egyik célja ez is. Attól hogy van 3-4-5, hangosan, erőszakosan folyamatosan követeloző, az ő véleményük bármilyen hangos, hogy bármennyire is sulykolják, nem a vendégek többségének a véleménye, csupán ők a hangoskodók. És ha valaki 23x leirja ugyanazt, hogy de de de ez legyen, amikor első alkalommal is érdemben meg lett valszolva, akkor azt keményen trollkent fogom kezelni.

2019-04-19 08:06:01
Köszönöm a válaszod Webi! És örülök, hogy ésszerűen értékelitek az eredményeket, nem csupán a kényelmi szempontok játszanak szerepet.
Üdv,
Lb

Thom25
Könyvet írhatna
2019-04-19 00:39:14
Nehezen tudom elképzelni, hogy a vendégek kérésére bármelyik lány venne fizetős csomagot. Ez van kiírva az ingyenesek adatlapjára: "Telefonáláskor, vagy látogatáskor jelezzed nekik, ha szeretnéd, hogy ellenőrzött hirdető legyen, és több képet szeretnél látni, ezzel is segítve a munkánkat!" Van valamilyen statisztika, hogy vendégek kérésére akár egyetlen lány vett volna fizetős csomagot?
A vidéki nagyvárosokban a lányok szerintem tisztában vannak azzal, hogy a makkereknek nincs nagyon választási lehetőségük. Pesten, Veszprémen, Debrecenen, Budaörsön és Tatabányán kívül egy városban sincs fizetős hirdető. Egész Dél-Magyarországon 0, Kelet-Magyarországon 1. Nem fognak az ott élő makkerek sztrájkolni azért, mert nincs fizetős hirdető. Kockáztatniuk kell. Ezért írtam, hogy talán ti is kicsit besegíthetnétek.
Korábban írtam azt is, hogy lehetne ideiglenes ingyenes hirdetés. Kezdők kipróbálhatnák 2 hónapig, utána pedig megszűnne.

2019-04-18 23:45:38
Nem ördöngősség levonni a következtetést. Jelen állás szerint érdemes valamit kezdeni az ingyenes hirdetésekkel, az elavult néhány tucat hirdetés sokakat zavar, és az is látszik, hogy az ingyenes hirdetéseknek van létjogosultsága, mert van rá igény. Ha azt is megnézzük, milyen rangúak mire szavaztak, pláne hirdetők mire szavaztak még jobban árnyalja a képet, és látjuk milyen irányba van igény a változtatásra.

Bár jelen állás szerint legtöbben ugyan arra szavaztak , hogy számukra mindegy/jó így ahogy van, ez az összes szavazó durván harmada. Tehát kétharmad örülne valamilyen változásnak. A legtöbben arra szavaztak eddig , hogy a nem aktuális hirdetéseket szűrjük ilyen módon, a listákban való megjelenítés nagyjából mindegy, erre nem sokan szavaztak, az pedig, hogy teljesen megszüntessük szintén egy 20%-ot sem elérő kisebbség - amit vendég részről nem is értek - hiszen nem görget lejjebb "oszt jónapot" és egyébként a szüntessük meg opcióra leginkább a fizetős hirdetők szavaztak - érthető módon.

Tényleg nem nagy ördöngősség levonni a konzekvenciákat ebből a szavazásból.... Meglátjuk mi lesz az állás 5x ennyi szavazatnál. Ellenben néhányan magukból indulnak ki, azt gondolják az ő véleményük mindenki véleménye, és remélem kicsit visszább vesznek. A szavazás is elsősorban azért lett kiírva mert páran nem tudtak leakadni a témáról, és azt hajtogatta pár erőszakos vendég folymatosan, hogy szüntessük meg, és hiába mondtam, hogy ezzel a gondolkodással egy kisebbséget képviselnek, a többség igényli ezt a hirdetési fajtát is.... Ha ez marad a szavazat arány, akkor trollkodásnak tudom ítélni a további erőszakoskodást ezen témában, és aszerint tudok eljárni.

Egyébként pedig bármilyen változás május 2. hetében vérható ez ügyben, most a mobil alkalmazásra koncentrálunk, ami hirdetőknek már elérhető, vendégek jövő hét végef elé kaphatják meg az első verziót.

2019-04-18 23:43:18
Ha a vendégek részéről nincs rá igény, hogy ellenőrzöttek legyenek, nem agitálják érte a lányokat, akkor nem is fogják ellenőriztetni magukat. Jelenleg ezek szerint vidéken nincs rá olyan igény mint pesten.

2019-04-18 23:41:43
A végeredmény szempontjából ugyanaz a két lehetőség nincs szükség változtatásra.

2019-04-18 20:41:13
Kisarkítva a lottón is 50% eséllyel lehet nyerni.
Vagy nyersz, vagy nemnyersz :D

Riport: Michelle (utolsó 5)

hancurbencur85
Ismerkedik az oldallal
2019-04-17 19:43:47
A velencei maszkot a sejtelmesség kedvéért is felveszed néha?

imike10
Friss újonc
2019-04-17 10:07:28
Szereted amit csinálsz? :)

imike10
Friss újonc
2019-04-17 09:55:56
Miért mindig a vajas vagy zsíros vagy májasos része esik le a kenyér a földre?!?

Champagne
Élő lexikon
2019-04-16 21:13:26
Milyen sűrűn fordul elő, hogy valódi orgazmust tud elérni nálad egy ügyes vendég?

Supernova
Veterán
2019-04-14 18:31:52
Mi vezetett oda, hogy hirdetést adj fel? Mi volt az igazi motiváció?