Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Témák Saját témáim Tagja vagyok Új téma
  1. oldal > 
 • Sport

  Sport

  Tegnap 16:16:33
  Tegnap 16:16:33
  Nem is gondoljátok milyen kényes téma ez... Embere válogatja. Pár száz év eltelt, de a kunok nem feledték eredetűket.Ahogy az itt élő szlovákok, szerbek, horvátok, németek, románok, stb... Természetesen magyar állampolgár mind, de?Csakhogy érthető legyek. Egy másik országban születtem, őseim is, magyarul beszélő család, magyar iskola, Kossuth rádió, M1 TV. Ezeken szocializálódtam. S ha már sport:egy nemzetközi meccs okán ha magyarországi volt az ellenfél nem az aktuális hazai csapatnak drukkoltunk, hanem a magyarnak! El tudjátok ezt képzelni? Hogy is írja ilko? Idézem :"Ha mondjuk van egy kínai versenyző, akinek mindkét szülője itt él, ő már itt született, akkor ő attól kínai marad?" Képzeld el, ő csakugyan kínai marad a lelke legmélyén ... Akárcsak én magyar, anno ott 'idegenben'!
  Hozzászólás írása...


 • Liza Szösszenetek (Berni a
  április 16. 20:25:57
  Áhh, csak eszembe jut egy mém ugyanezzel a szöveggel... "Én egy törékeny virágszál vagyok", és a képen Xéna van csata közben...
  Hozzászólás írása...


 • MI segítségével generált képek
  április 16. 09:11:54
  Semmi gond, értettem, mire gondolsz, csak én másként gondolom. :)Azért hoztam videós példát, mert 1.) szerintem érdekes addendum és illik a topicba (lásd nyitóüzenet)2.) könnyebb demonstrálni, mit kell figyelni egyenlőre az MI megnyilvánulásaiban.Csak hang és beszéd esetén is vannak jelek, pl. az intonáció hiánya, a természetellenesen szép és tiszta, időnként túlterjeszkedő beszéd (nincs ööö-zés vagy bizonytalanság; ha mégis, az is mű, stb.).
  Hozzászólás írása...

 • Bumeráng effektus

  Bumeráng effektus

  április 15. 08:05:59
  április 15. 08:05:59
  Igazad van, Viva, különösen mert csak hangzik logikusan.
  Még ha igaz is lenne a drogfogyasztók felülreprezentáltsága a hirdetők között, az sem jelentené azt, hogy azért drogoznának, mert hirdetők. Meglehet, hogy pont fordítva. A drog drága rabság... Nem ragozom tovább.
  Két esemény, jelenség együttjárása nem jelenti azt, hogy az egyik oka a másiknak, de még azt sem feltétlenül, hogy a másik oka az egyiknek. Lehet például közös okuk, okaik, és nem is feltétlenül közvetlen ok, okok, hanem akár számos áttételen keresztül, más befolyásoló tényezők mellett. És lehet akár véletlen egybeesés is.
  Hozzászólás írása...


 • Off topic

  Off topic

  április 12. 11:03:56
  április 12. 11:03:56
  Jó válaszhoz jó kérdés kell. Nagyon is segítőkész lettem volna, ha tudom a kívánt információt. Ennek hiányában csak a kérdést tudtam megválaszolni. Szívesen.
  Hozzászólás írása...

 • Kivel szexelnél a Pornószínészek közül
  április 11. 21:43:52
  Köszönöm, ilko.
  Hozzászólás írása...

 • BDSM, DOMINA, FETISH, S/M, FENEKELÉS, TAPOSÁS, BIZAR!
  április 11. 21:10:48
  spec gyertya kell, ami alacsonyabb hőfokon olvad. Vagy fájni fágni og :)
  Hozzászólás írása...

 • Kiemelt hirdetők
  Kiemelt
    1. oldal > 
  Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat