1
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-24
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

Beszélgetések a beszámolókról

Ide az egyes beszámolók legfrissebb hozzászólásai kerülnek ki.

Barbi (masszázs)

2019-07-24 08:18:44

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:BryanAdams75)


Vanessa Hill Porno Star (szexpartner)

2019-07-23 19:24:57

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:aumisi)
Tia (szexpartner)

2019-07-23 18:42:48

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:vivalanocse1)
Anita (szexpartner)

2019-07-23 08:36:02

A mínuszos dolgot én sem értem! Nem is akarom megérteni mert valószínűleg valami balfék hülyéskedett.
A négy beszámoló csak 3 mert egynél az új helyett a régi került be.
Lelkesedés? Nem. Csak annyi, hogy le írom mi történt és ha valakinek azonos az ízlése, akkor némi információval kereshesse meg a lányt. Legalább 30-40 olyan lány van akihez a képei alapján hanyatt homlok rohantam volna, de....... az itt vagy a másik népszerű oldalon leírtak vissza tartottak. ( hála istennek) Köszönöm az informátoroknak utólag is.!

Ízlések és pofonok ugye.. Nekem a vékony fiatal roma lányok a gyengéim. Akad belőlük ezeken az oldalakon, de sajnos 98%-uk egy fabatkát nem ér mert a testüket le számítva semmit nem tudnak, vagy nem akarnak. ( természetesen a pénzedet kivéve, meg , hogy takarodj már) De... néha néha azért lehet gyöngyszemet is találni. Az égnek hála az utóbbi időben kettőt is találtam. Lelkendezek? Természetesen mert az ami történik, vagy történt azt ők cselekedték és az NEKEM jó volt és élveztem! Hogy elfogult vagyok-e? Igen! Imádom az ilyen testű roma lányokat és még akkor is lelkendezve irnék a külsejükről ha a teljesítésük nulla lenne vagy éppen már már felháborító.
. Voltam a lánynál már többször is azóta. Örömmel tudatom, hogy fenumenális a franciája!!!!! Sajna ( a cigány effektus ezeknél a fiatal lányoknál gyakori : vannak és egyszer csak nyomtalanul el tűnnek mint az erdélyi echós szekeres romák) Igyekszem minél többször menni hozzá, mert egyszer csak Ő is köddé fog válni én meg hoppon maradok.

Elég nagy a tapasztalatom a Női nemre vonatkozóan ( 6 X elmúltam jócskán ) a hölgyek számát pedig még a kínpadon se tudnám be vallani. Ezeknek csak tizede kerül ki ezen lányok köréből. Ezt tartom habnak az élet tortáján, hogy néha néha el megyek egy egy ilyen lányhoz is aki valamiért fel keltette az érdeklődésemet. Ez lehet egy mell forma, vagy egy kellemes megjelenés, vagy akár csak egy tekintet. Ezer 1 oka lehet. VAGY ÉPEN EGY FIATAL VÉKONY ROMA CSAJ. Feleség és szerető mellett néha azért az energia is kell mert hát nem egy mai gyerek vagyok! ( Sajnos)
Nos röviden ennyi: remélem van elég indok a felmentésemre.


Tovább a beszélgetéshez (beszi író:Nagy010)Anett22 (szexpartner)

2019-07-23 07:58:47

Implacabile ! Természetesen reklám! A kettőnk ízlése a nők terén jócskán el tér. Persze ez nem bűn, hiszen kinek a pap, kinek a papné. Nekem a vékony fiatal roma lányok a gyengéim. Akad belőlük ezeken az oldalakon, de sajnos 98%-uk egy fabatkát nem ér mert a testüket le számítva semmit nem tudnak, vagy nem akarnak. ( természetesen a pénzedet kivéve, meg , hogy takarodj már) De... néha néha azért lehet gyöngyszemet is találni. Az égnek hála az utóbbi időben kettőt is találtam. Természetesen reklámozom őket, mert az ami történik, vagy történt azt ők cselekedték és ez óhatatlanul reklámhoz vezet a részemről. Hogy elfogult vagyok-e? Igen! Imádom az ilyen testű roma lányokat és még akkor is lelkendezve irnék a külsejükről ha a teljesítésük nulla lenne vagy éppen már már felháborító.
Szóval nem tagadom! Igen reklám, mert nagyon jó volt vele . Voltam a lánynál már többször is azóta, sajnos nem az a beszámolóm került fel folytatásnak valamilyen technikai malőr végett. Sajna mostanság el tűnt, nem tudom mi van vele . ( megint csak a cigány effektus ezeknél a fiatal lányoknál. Vannak és egyszer csak nyomtalanul el tűnnek mint az erdélyi echós szekeres romák) De ha igazán érezni akarod a filinget, akkor ajánlom Anitát ( irtam róla beszámolót) akihez mostanság járok. Igyekszem minél többször, mert egyszer csak Ő is köddé fog válni én meg hoppon maradok.


Tovább a beszélgetéshez (beszi író:Nagy010)

Lina-Evelin? (szexpartner)

2019-07-22 23:02:09

Heloka, igazán "kedves" tőled, hogy a magad elképzelése szerint ilyen szépen felnagyítottad a dolgokat...Persze...Egy vélemény, mindig többféle...Ez a te véleményed...Az hogy véletlenül találtál 1 másik "nem is olyan rossz írást" rólam, huha... gratulálok! Nem akarok itt regényt írni... írhatnám napestig...Az szép ahogyan jellemzel másokat, de őszintén csak sajnálni tudlak...A gyönyörű feleséged mellett (akiről 34 evesen azt mondtad "áh már öreg") , itt gyűjtöd a háremedet, mintha egy török sorozatot néznék... Komoly problémáid lehetnek, ha erre ennyi időt fordítassz.. Akkor én is leírnám röviden, hogy viszonozzam a kedvességed... Először is a képeken én vagyok, szivesen megmutatom ha eljössz... vagy a fotós aki csinálta, igazolja neked...A hajszínem valóban más...De hidd el, rajtad kívül ez kb senkinek nem tűnt fel....Ami téged illet...Ha csak fele ennyire adod elő magad ilyen"királynak", és nem próbáltál volna a fenekembe nyúlkálni ( amiről szó se volt, hogy vállalom), akkor talán én is úgy álltam volna a dolgokhoz....Azt írod combos, és fenekem is van...köszi még jó... És te? Van tükröd? Néha nézz bele... Nem szerettem volna ebbe belefolyni, de amit itt leírtál,az messze nem a valóság... Szerencsére van bőven vendégem, és sokan vissza is jönnek...Az hogy te betegesen végigmész egész Magyarországon, miközben otthon van egy szép fiatal feleséged... szerintem ez mindent elárul...Lelked rajta...Ezzel itt le is zárnám, és mégegyszer köszönöm, hogy az évek alatt ilyen emberrel is találkozhattam....Szioka

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:Brit007)


Minnie25 (szexpartner)

2019-07-22 20:17:49

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:SimiSoma)


Lotti (szexpartner)

2019-07-22 20:11:01

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:kpeter3322)Lotti (szexpartner)

2019-07-22 15:04:32

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Tovább a beszélgetéshez (beszi író:hatakamata)
     1 - 50 / 33485

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálásim elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.