Tombola játék

2019. május 1. és augusztus 31. között nyereményjátékot szervezünk.

Írj beszámolót, és nyerd meg a Galaxy Tab 3 Lite tabletet!
Az oldalon regisztrált felhasználók tombolajegyeket szerezhetnek, amit 2019. szeptember 2.-án hirdetőink fognak kihúzni.

A szerencsések az alábbi nyereményekkel lesznek gazdagabbak:
 • 2 db Huawei P20 Lite Dual SIM androidios okostelefon
 • 5 db vacsorameghívás, 5 hirdetővel, valamint Évivel, Gáborral és Webi-vel az oldal részéről, 2019.09.06-án
 • 3 db pikáns témájú szabadulószoba részvétel 3 hirdetőbel (supervisor:Admin) szeptember 7.-én
 • 30 db 30 napos prémium vendég előfizetés
 • A játék időtartama alatt minden hónap utolsó napján (kivéve augusztust, a zárást) kisorsolunk az addig tombolát szerzettek között 10 db 20 napos prémium vendég előfizetést.

A személyes adatlapon (személyes címlap) megadható milyen nyereményekre pályázik az adott felhasználó. Aki semmit nem jelöl meg augusztus 31 éjfélig, annak az esetleges tombolái nem vesznek részt a sorsoláson csakúgy mint a törölt, vagy büntetésben lévő felhasználók tombolái.

Játék időtartama: 2019. május 1-től 2019. augusztus 31. éjfélig.
Sorsolás 2019. szeptember 2.-án.
A nyerteseket személyes üzenetben értesítjük. A nyereményeket nem sorsoljuk újra, aki szeptember 5 éjfélig nem jelentkezik a nyereményért, a nyereményt töröljük.
A tárgynyeremény átvétele Budapesten személyesen lehetséges 2019. szeptember 3-tól.

Tombola nyeremény sorsolók / résztvevők

Csodabogár/Krisztina - 204681722 - szexpartner
Csodabogár/Krisztina

Szabadulószoba
Aliz - 306989314 - szexpartner
Aliz

Vacsora
Vivien11 - 202723140 - szexpartner
Vivien11

Szabadulószoba
Pamela11 - 209943008 - szexpartner
Pamela11

Vacsora
A_Dia - <strong>Szabin van</strong><br /> - szexpartner
A_Dia

Vacsora
Dr Szöszi - 304910710 - szexpartner
Dr Szöszi

Szabadulószoba

A kiválasztás elve az volt, ki nem vett még részt vacsorán, és hányadikként jelentkezett, az itt megjelent sorrend is ezt tükrözi. Tárgynyereményeket is a fenti 8 hirdető fogja kisorsolni.

Tombolajegy szerzési lehetőségek

 • Véletlenszerű időközönként - azaz van hogy napokig egyszer sem, de van hogy naponta többször is akár , a vendég android alkalmazást használók értesítést kapnak tombolajegy szerzési lehetőségről. Aki elsőnek kattint az értesítésben szereplő gombra, az kapja az adott értesítési akcióhoz tartozó tombolát.
  Eddigi nyertesekhez kattints ide!
 • Normál, prémium, vagy VIP hirdetőről beküldött beszámoló, jóváhagyáskor 2 tombolát ér, ha ez az első beszámolója akkor 3 tombolát ér!
 • Ingyenes csomagban lévő hirdetőről beküldött beszámolóért 1 tombola jár.
 • Nem ellenőrzött beszámoló silány minőségéért, ha több lehetne jobban megírva szavazat érkezik mint amennyi jól megírt szavazat, a tombolát elvesszük.
 • Minden beküldött beszámolóért a prémium vagy VIP csomagos hirdető, akiről a beszámoló szól, az írónak +1 tombolát oszthat ki.
 • Minden normál, prémium, VIP hirdető amikor aktív a hirdetése, 1 tombolát oszthat ki minden nap (kérjétek tőle, hogy a napi tomboláját rátok pazarolja:)). Egy embernek maximum 5 napnyi, azaz 5 tombolát lehet kiosztani a játék időtartama alatt. Az aznap fel nem használt tombola nem vihető át a következő napra.
 • Minden 30. hozzászólásért a "beszélgetés a beszámolókról"-ban , mások által beküldött beszámolók kapcsán 1 tombola jár (az értelmetlen hozzászólásokat töröljük) Ezen tombolák a játék végén lesznek kiosztva, a játék időtartma alatti teljesítmény alapján, utólag, szeptember 1.-én, a sorsolás előtt.
 • A kiemelkedően jó, egyedi, szórakoztató beszámolókért 1-3 tombolát osztunk ki - példa kiemelkedő beszámolóra: DrErósz beszámolója
 • A tombola játékon a beszamolok.com-ra beküldött beszámolók vesznek részt, amely beszámolók máshol is megjelennek, azok nem.


A játékban hirdetők, az oldal munkatársai, és hozzátartozóik nem vehetnek részt, nem nyerhetnek a nyereményekből.
A fentiek csak a beszamolok.com felhasználóira vonatkoznak!