Eddigi szavazások listája

Többen kifejtették véleményüket az ingyenes hirdetők kapcsán, ezért kíváncsiak vagyunk a vendégek véleményére ezzel kapcsolatban. Az ingyenes hirdetések okai: könnyebben születik egy lányról így beszámoló, több info annak, akit érdekel a hirdető. Kezdő hirdetők támogatása, kevesebb veszekedés hirdetőkkel valótlan adatok/képek miatt, fizetős hirdetők hirdetésének minőségének fent tartására emelésére több energiánk jut. Az alábbiak merültek fel javaslatként.
7636
szavazat
Eredmény

A VIP csomagos hirdetők számára szolgáltatásunk része, hogy az első negatív beszámolót visszatartjuk. A VIP hirdetők döntő többségénél nem is kerül szóba ilyesmi. Viszont sok vendég reklamált emiatt, hiszen eleve csak ellenőrzött beszámolók kerülnek ki a VIP hirdetőknél - tehát a negatív is valós. Valamint ott van a tiszta lap lehetősége is. Így előfordulhat hogy akár két rossz beszámolót is el tud tüntetni a hirdető - és jóval később szereznek tudomást a vendégek az írók véleményéről. Ez az opció azért született, hogy egy első hiba ne pecsételje meg a hirdető jövőjét - viszont a VIP hirdetők nagyon nagy többsége sosem kell hogy éljen ezzel a lehetőséggel.. Ezzel kapcsolatos az eheti kérdésünk, szüntessük e meg ezt a lehetőség? (utólag javítani fogjuk a szavazás végén a félrenyomásokat - ha hirdetői reggel vendég opcióra, vagy fordítva kattintanak - a megfelelő helyre át fog kerülni a szavazat)
7139
szavazat
Eredmény

Sokaknak nincs ideje beszámolót írni, vagy csak 1-2 szavas írást küldenek be, ami értelemszerűen nem jelenik meg. Tervezzük egy csak pontozás alapú visszajelzést, ahol az alábbiakat lehetne pontozni 1-10 között: elérhetőség, adatlap, helyszín,külső, action( masszázsnál: masszás és levezetés), összkép. ezek súlyozott átlaga adná ki a pontszámot, amit az adatlapokon megjelenítenénk. A kérdés az, hogy mivel honoráljuk ezen visszajelzéseket.
5963
szavazat
Eredmény

Sokan felvetették, hogy a beszámolók minősége szerint jutalmazzunk, egy pár soros ellenőrizetlen beszámolóért ne járjon annyi prémium nap, mint egy minőségi, részletes, hosszú ellenőrizetlen beszámolóért. Jelenleg a pontok a hasznossági szavazás alapján kerülnek kiosztásra. Ehhez a szavazáshoz kössük a kiosztott prémium napokat is?
4576
szavazat
Eredmény

Rövidesen indul új tombola játékunk. Mindig van egy személyes találkozó típusú nyeremény is. Melyik ilyen díj lenne a legjobb szerintetek az alábbiak közül a tárgynyereményeken kívül?
5130
szavazat
Eredmény

Milyen gyakran kapjatok egy hirdetőről értesítést?
Jelenleg minden változásról azonnal értesítés megy. Azaz ha egy hirdető 23 képet tölt fel mind a 23-ról értesítés megy. Maradjon ez a jelenlegi rendszer, vagy x időnként menjen csak értesítés. Opciók 1 órán belül történt változásokról csak egy értesítés menjen, vagy egy nap vagy egy hét legyen a csoportosítási idő.
4270
szavazat
Eredmény

Sokan, sokféle felbontásban, eszközön , nagyításban használjátok az oldalt. Van aki 4 colos telefonon, van aki 60 colos tv-n. Mindenhol jól kell megjelennie az oldalnak, de nem tudunk mindent letesztelni. Ezért a kérdésünk az, hogy ahol te nézed az oldalt azon az eszközön a betűméret megfelelő e számodra? Változtassunk a betűméreten?
4777
szavazat
Eredmény

A beszámolók pontozásnak megjelenítése jelenleg virágokkal történik.
Maradjon a virág kijelzés, vagy a pontszámot írjuk ki?
4820
szavazat
Eredmény

A tombola nyeremények kiírt vacsora nagyion nehezen jött össze, pedig minden tombolát szerzőnek lehetősége volt rá, hogy beállítsa, a vacsoráért is szeretne e ringbe szállni. Ezért a mostani szavazás arról szól, legyen e személyes találkozó a következő tombola játékon.
897
szavazat
Eredmény

Legyenek megkülönböztetve a csak ezen az oldalon hirdetők, egy külön listában kiemelve?
1884
szavazat
Eredmény

Amikor mobiltelefonon vagy tableten nézed az oldal melyik nézetet használod?
1418
szavazat
Eredmény

Oldalunkon külön megjelenik melyik hirdetőnek tudtuk ellenőrizni az életkorát. Náluk az életkorhoz kiírjuk hogy valós ellenőrzött.

Mennyire befolyásol ez a választásban?
1375
szavazat
Eredmény

Többen felvetették, hogy változzon meg az ingyenes hirdetők megjelenítése a listákban.Jelenleg az ingyenes hirdetők a fizetős hirdetők mögött jelennek meg akkor , ha hirdetők között kerestek, a listákban. Nincsen élesen elválasztva, amikor a keresésnek megfelelő fizetős hirdetők elfogytak, egyből kezdődik az ingyenes hirdetők listázása. A keresésben beállítható, hogy ingyenes hirdetők megjelenjenek vagy ne. Változzon e ez a megoldás? Többen azt szeretnék, ha fizetős hirdetők listázása után csak az jelenne meg, hány ingyenes hirdető felelne meg a keresésnek, és erre a szövegre kattintva jönnének be ezek az ingyenes hirdetők.
891
szavazat
Eredmény

Mi az ami alapján elsődlegesen választasz partnert/masszőzt?
1053
szavazat
Eredmény

A játék folytatása hogy történjen? Rövidebb időközönként legyen kevesebb nyeremény, vagy szokásos 3 hónapos tombola gyűjtögetés után több nyeremény kisorsolása?
1837
szavazat
Eredmény

Mi a fontossági sorrend ami alapján választasz az oldalról?
1092
szavazat
Eredmény

Sokan keresnek meg minket azok, akik a múltban hibáztak az oldalon, mind vendégek, mind hirdetők, hogy szeretnének visszatérni tiszta lappal. Támogatod, hogy új esélyt kapjanak?
1284
szavazat
Eredmény

Szerinted adhassanak meg a lányok 0-24 óra közötti elérhetőséget is? Jelenleg minimum 8 óra alvást feltételezünk róluk, tehát csak 16 órás idő intervallumot tudnak megadni.
2314
szavazat
Eredmény

Hívnál e olyan lányt, aki nem engedi a beszámoló és csevegés megjelenítését? Nálunk ezt nem lehet tiltani. Számít e neked, hogy az oldalon lévő lányok mindegyikéről lehet beszámolót írni? A kérdést azért tesszük fel, mert a felhasználókat nem értjük, hogy olyan lányokat is hívnak más oldalakról, akik az ilyen lehetőséget letiltják (mert ott megtehetik). Ennek okára nem jöttünk rá, lehet nem is fontos hogy mindenkiről lehessen beszámolót írni? Csak vendégek szavazatait várjuk, hirdetőkét sorry, most nem vesszük figyelembe :)
1431
szavazat
Eredmény

Csináljunk-e akciók meghirdetésére alkalmas felületet?
1825
szavazat
Eredmény

Véleményed szerint megengedjük szexpartner hirdetőknek, hogy nyitóképen férfi intim részei és szerepeljen, vagy tartsuk magunkat továbbra is ahhoz, hogy a kezdőképen csak a hirdető lehet?
964
szavazat
Eredmény

Amikor a listát böngészitek, melyik a fontosabb hogy megjelenjen a felugró kis ablakban mielőtt kattintanátok:
1426
szavazat
Eredmény

Készül a beszamolok.com ráncfelvarrasa a mai trendeknek megfelelő felülettel. Ehhez kapcsolódóan szavazásra bocsájtjuk, melyik logó tetszik nektek legjobban?
233
szavazat
Eredmény

Legyen lehetőség video chatban is kommunikálni, és időpontot egyztetni az oldalon?
2024
szavazat
Eredmény

Ha lenne facebook oldalunk likeolnád ? :)
782
szavazat
Eredmény

Szeretnétek-e, hogy emelt díjas sms-el is tudjátok hosszabbítani a hirdetéseteket?
166
szavazat
Eredmény

Készül az oldal új verziója, ezzel kapcsolatban kérdezünk titeket. Egyetértesz azzal, hogy beszámolóknál a pontozást hagyjuk el, és csak szöveges értékelés maradjon?
2557
szavazat
Eredmény

Változtassunk e a hirdetés visszajelzésen? Ennél a szavazásnál meg fogjuk nézni hirdetők és vendégek külön külön mire szavaztak. Itt ugye az ártatlanság vélelme ütközik a minél gyorsabb információ megjelenéssel. Nehéz kérdés, lássuk vendégek és hirdetők hogy vélekednek.
3194
szavazat
Eredmény

Milyen telefont használsz?
2685
szavazat
Eredmény

Maradjon így a beszámolók értékelése, hogy az össz pontszám van kiírva, vagy álljunk vissza a szöveges besroláshoz?
2089
szavazat
Eredmény

Mi a véleményed az új oldalról?
507
szavazat
Eredmény

Mi az, ami szerint szexpartnert választasz az oldalról?
1497
szavazat
Eredmény

Kérsz e natúr franciát a lányoktól, ha lehetőség van rá?
490
szavazat
Eredmény

Lehessen e nem valódi képpel hirdetni az oldalon?
205
szavazat
Eredmény

Jobb lett az új oldal mint az előző verzió?
206
szavazat
Eredmény

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat