23
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 16-22
2
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR

Mit várnak el a vendégek egy jó hirdetőtől?

A vendégeknek viselkedéséről szóló tanácsok után, most a hirdetőknek próbálunk ezzel a kis írással segíteni, hogy sikeresek legyenek az oldalon. A jó hirdető ismérve NEM CSAK a randin nyújtott teljesítmény. Természetesen ez is fontos, de nagyon sok apróság van, amire odafigyelve válhatsz igazán jó hirdetővé. Természetesen ezeket a dolgokat sokan tudják már, elsősorban a kezdőknek szól ez az írás, vagy azoknak akik az alábbiakra eddig nem gondoltak.

Az alábbi tanácsok csak fizetős csomagos hirdetőkre vonatkoznak, nekik szólnak, hiszen aki csak ingyenesen hirdet, az úgysem igazán veszi komolyan a dolgokat....

A hirdetés kezelésről


Ahhoz hogy a vendég téged válasszon korrekt hirdetésre van szükség.
Az adatokat a valóságnak megfelelően töltsed ki. Ha a vendég visszajelzések, beszámolók alapján az jön vissza, hogy az adatlap adatai nem valósak, a hirdetési lehetőséget megszüntetjük. Sokan ezt úgy küszöbölik ki - hogy egyáltalán nem adnak meg , pl. masszázsnál a kényeztetési részben adatokat. Ez nem túl szerencsés, hiszen akik az adott dologra keresnek, azoknak nem fog feldobni a kereső, azaz nem találnak meg.
A fizikai paraméteket mint súly, magasság stb ha nem korrekten töltöd ki, és erről visszajelzés jön, ki kell mennünk ellenőrizni. Az ellenőrzés elutasítása ugyanúgy a hirdetési lehetőség megvonásával jár.
Az életkor egy sepciális kategória. Sok harc és trükközés stb után úgy döntöttünk, hogy ez az egy olyan paraméter, amit nem ellenőrzünk autómatikusan. Itt külön kell kérni az ellenőrzést, és fényképes igazolvánnyal kell igazolni az életkort (évet nézünk csak). Mi mindenkinek ajánljuk, mert így kevesebb lesz az ajtóból visszafordulás, és a rád valóban vágyó vendégek találnak meg. Ellenőrzött korú hirdetők nagy megbecsülésnek örvendenek a vendégek körében, hiszen a vendégek értékelik a korrektséget. Képek tekintetében mi azt ajánljuk, hogy mindenképpen legyen fent amatőr, retusmentes képed is, akkor is ha alapvetően étvágygerjesztő, retusált fotókkal hirdetsz. Ekkor már beállítjuk, hogy vegyesen vannak amatőr és retusált képeid is. Sok vendég eleve nem fog olyan hirdetőt hívni, akinél egyetlen retusmentes kép sincs feltöltve.
Nagyon fontos, hogy a korrekt adatlap alapján bíráljuk el a beszámolókat. Azaz a saját adataid,vállalásaid ha nem egyeznek a helyszínen, akkor csont nélkül kimennek a beszámolók, amiben ezt kifogásolják - és ugye ha valótlan az adatlap, nem fogsz tudni hirdetni nálunk....
Használd az oldal funkcióit. Ebből néhány dolgot emelnénk ki. Bövebb infóban semmiképp ne csak azt írd be, hogy hívj telefonon a részletekért. Akik bővebb infót kérnek le, azok már érdeklődő hívás ELŐTT szeretnek tisztában lenni mindennel. A bővebb infóba az ajándék virágcsokor mértékét is beleírhatod, sőt, az lenne a jó, ha mindenki beleírná. Gyakorlatilag azt érdemes beleírni nagy vonalakban , amit úgyis telefonon elmondanál. Aktuális ajánlatba is érdemes valami általánostól eltérő, vagy saját specialításodra hangsúlyt helyező ajánlatokat megadni. Saját weboldal létrehozásával egy saját weboldalt kapsz gyakorlatilag, egyedi linkkel, amit tudsz használni ha valahol máshol is hirdetni akarod magad, pl. apróhirdetési oldalakon. Ezt belinkelve át tudod irányítani a saját weboldaldra az érdeklődőket, ahol bővebb infókat, több képet stb tudnak megnézni rólad, mint egy apróhirdetésben, és itt egyedül csak te jelensz meg, az oldalon hirdető többi lány nem.
Kommunikálj a vendégekkel. Sokan nem szeretnek telefonálni. A bejelentkezést kötheted telefonos beszélgetéshez, sokan szeretik ezt, és csak utána fogadnak el vtr bejelentkezést. A vtr bejelentkezést használva a vendég meg fog érkezni, tehát nem leszel átverve, a megbeszélt randi létre fog jönni, ezért mindenképpen érdemes vtr-en fogadni a vendéget. Telefon felvétel funkció. MINDIG erősítsd meg mikor vagy elérhető, mikor vagy telefon közelben, mikor lehet hívni. Ha ki van írva hogy felveszed, mégis csak kicsöng, attól a vendégek falra másznak. Telefonodat mindenképpen úgy állítsd be, hogy a vendég foglalt jelzést kapjon, nem azt hogy kicsöng csak nem veszed fel. Sok előfizetés úgy működik, hog csak kicsöng, miközben beszélsz és nem veszed fel. Sokkal jobb ha foglaltat jelez - így állítsd be. Ha valakit nem akarsz fogadni egyszer vedd fel a telefont, mond meg neki, aztán ha hívogat tiltsd le a számát. De mindenképpen tudjon róla: nem akarod fogadni.

Legnagyobb szarvashibák


Alábbi hibák elkövetése megpecsételheti az oldalon a jövődet. Alábbiakat mindenképpen kerüld el:
Kamukép, azaz olyan kép feltöltése, amin nem te szerepelsz. Elsőnél csak töröljük, és kredit levonást adunk, mésodik esetnél levesszük a hirdetésed és többet nem hirdethetsz fizetős, csomagban, a megbízható hirdetők között.
Többi hirdető piszkálása. Aki folyamatosan feszültséget szül, másik hirdetőbe köt bele, stb azt megkérjük, hogy máshol hirdessen. Alapvetően a te hirdetéseddel, a te váéllalásaiddal stb foglalkozz. A vendégek szemében is visszatetsző egymás támadása. Indiszkréció. Szerintem ezt nem kell magyarázni. Soha semmilyen körülmények között ne pletykálj vendégekről. Magánélet kiteregetése. Egyrészt visszaélhetnek vele (pl. sose add meg facebook privát oldaladat), másrészt a vendég szórakozni látogat el hozzád, jól szeretné érezni magát. Ebbe nem igazán fér bele pl. egy panaszáradat. Telefonon egyeztetés közben ne egyél, ne dohányozz, ne legyél trágár, a telefonbeszélgetés egy petting, ha ott elvarázsolod a vendéget, akkor be fog jeletkezni. SOHA ne hurrogd le a vendéget azért mert kérdez. Lehet hogy izgul, vagy biztos akar lenni mindenben. Adj időt neki, és legyél tütrelmes- vagy javasoljad a bővebb infót. Rendetlen/koszos környezet. Ez alap. Tisztaság és rend. Ha háziállatod van, mindenképpen jelezni kell, nincs is vidámabb randi, egy allergia miatt bekövetkező anafilaxiás sokknál...

Egyeztetés


Közhely, de az egyik legfontosabb, mosolyogj. Ha telefonon egyeztetsz valakivel akkor is, hiszen a hangod megváltozik, sokkal kedvesebb lesz. legyél türelmes a hívókkal, ne csak egy szöveget darálj le, erre jó a bővebb infó, megszünteti a darálás negatív érzését, pár mondatot beszélgess a vendéggel. Ha úhgy érzed zavarban van segíts neki, kérdezzed mneg olvasta e a bővebb infót, milyen kérdése van még ezzel kapcsolatban. Ha bejelentkezik, és időpontot kér, akkor mindig kérdezz rá van e valami speciális extra kívánsága. Mindig hangsúlyozzad, hogy az adatlapodon található infók valósak, ne számítson másra, többre. Ha nem a beszamolok.com-ra hivatkozik, és bizonytalan, hogy meglátogasson e, jelezzed neki, hogy nézzen meg itt, és itt megtalálja a valódi adatokat, vállalásokat, és a beszámolóidat, és ez alapján el tudja dönteni, akar e hozzád menni. VTR bejelentkezésnél ne kérj külön megerősítést, ha már elfogadtad. Vedd szentírásnak, a vendég ott lesz legyél te is ott. Ha telefonon egyeztettél, és megerősítő hívást kérsz még randi előtt, TUDATOSÍTSD hogy ez nem csak azt jelenti, hogy a vendégnek kell megerősítni az időpontot. Neked is. Azaz ha nem veszed fel, nem ér el, ki vagy kapcsolva vagy bármi közbejön, és nem tudtok beszélni, akkor bizony nincs a randi megbeszélve. Ha valakinek megerősítő hívás nélkül adsz időpontot odamegy, és nem fogadod, akkor bizony ha megírja csont nélkül megy ki az egyeztetési problémás beszámoló. Egésségügyi szűrés. Alap hogy havonta eljársz szűrésre. Ezt szerintem nem kell magyarázni.

A randin


A vendéget ki kell szolgálni. A kereteket te határozod meg, elsősorban az adatlapod alapján, így tudja a lehetőségeket. Amikor megérkezik a vendég, és találkozol vele, döntsél. Nem vagy köteles senkit fogadni. Most még elnézést kérhetsz és elköszönhetsz te is, uganúgy ahogy a vendég. Ha úgy érzed unszimpatikus, és nem tudod a maximumot nyújtani számára, jobb ezt tenni, mint egy gyenge teljesítményért negatív beszámolót kapni. Ha beljebb invitálod a vendéget, utána ez már nem igazán korrekt. A vendég ha nem tartja be a határokat és kereteket: küldd el. Amikor kilép az ajtón jelezzed nekünk, hogy ezért meg azért elküldted pl. erőszakos volt, masszőzként hirdetsz de mindenképpen aktust akart, stb. Ha jelzed akkor tudni fogjuk, hogy a vendéggel volt probléma, és TE KÜLDTED EL.
Nagyon fontos, hogy ha valamit nem vállalsz, akkor mond meg miért nem vállalod. Ha az adatlapodon bővebben telefonon van megadva, azt a vendégnek tudnia kell, hogy nem mindig és nem mindenkinek elérhető. Ilyenkor nem jó indokolni, főleg nem kamu indokkal. Ha nem akarod szemtől szembe megmondani, hogy szájszag miatt nem vállalod a pl. csókot,csak annyit mondj, hogy ne haragudj, ez most nem lesz. El kell fogadni, hiszen úgy ment oda, hogy tudta, szimpátia kérdése. Viszont korrekt legyél. Ilyenkor ne próbáld meg szájrapuszival megúszni a dolgot - hanem tiszta lapokkal játsz, és mondj nemet ha valamit nem akarsz megcsinálni. Ha rendszeresen az jön vissza, hogy valamit amit bővebben telefonon-nak jelöltél be , nem vállalod, át fogjuk állítani, arra hogy nincs ilyen opció nálad.
Sok lány panaszkodik a vendégek higiéniájára. Mi régóta mondjuk, közös fürdést vedd be az alapba. Ez mindkét félnek jó, hiszen te rendesen meg tudod mosni a vendéget, ő is látja, hogy rendesen tisztálkodsz stb stb. A vendég fürdése értelmszerűen beleszámít az időbe. Viszont úgy korrekt, ha te már lefürödve előkészülve stb várod a vendéget - akár még úgy is, hogy aztán jön a közös fürdés.
Nagyon fontos: gumi nélküli aktusért azonnal és végleges kitiltás jár az oldalról. A natúr dolgok veszélyesek. Közösülés esetén a fertőzésveszély JELENTŐS (bármelyik bejáraton :)), franciánál is fennáll, de nagyságrendekkel kisebb, és jó immunrendszer esetén, ha nincsenek sérülések a szájban/hancúrlécen, eléggé csekélyek. DE SOSEM NULLA.
Megérkezéskor mindenképpen adjál rá pár percet, hogy megtudd mit szeretne a vendég. Egyeztess vele - ha ezt vtr-en nem tetted meg. Ha VTR-en egyeztettél, megérkezése előtt nézzed át miről beszéltetek, mit szeretne az aki hozzád megy. Mindenképpen fixáld mennyi időre szeretne maradni, mit szeretne, hogy te nyújts számára.
Oldd a feszültséget, ha úgy érzed izgul, kínáld meg egy pohár itallal, nyugtassad meg. Ha nem találsz hirtelen témát, vagy nagyon szűkszavú a vendég, dobd fel téménak a beszámolók.com-ot, máris van miről beszélnetek. Azt már írtuk hogy mosolyogj ?:)
Van akinek bevett koreográfiája van, ami az esetek többségében jó és működő dolog. Vannak vendégek azonban akik nem pontosan a koreográfiát szeretnék. legyél rugalmas, kérdezzed meg mit és hogyan szeretne a kereteiden belül, és ne ragaszkodj mindig uganahhoz a forgatókönyvhöz. Nincs két egyforma randi.

A randi után


Randi végén igyekezz pozitív utolsó pillanatokat okozni. Két puszi, egy visszavárlak, nagyon pozitív irányba billentheti az emlékeket a vendégnél. Mindenképpen jelzzed neki, hogy várod a randiról a beszámolót! Ha probléma volt, el kellett valamiért küldened, amikor kilép az ajtón már jelezzed nekünk, hogy tudjunk róla, és figyeljünk a bosszú , lejárató beszámolóra.


Ha a fentieket betartod, akkor nem fog rólad negatív beszámoló születni, a vendégek elégedettek lesznek, és ez a célja az oldalnak - hogy a kereslet megtalálja a számára ideális kínálatot.

Remélem sokaknak segített ez a pár tanács, a régi odafigyelő hirdetőknek nem sok újat tudtunk írni, nemhiába vannak itt stabilan az oldalon, hiszen minőséget képviselnek. Ahhoz, hogy te is ezen minőséget képviselő hirdetők táborába tartozz, javasoljuk, hogy fontold meg a fentieket.