Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.

Hogyan érdemes viselkedni a hirdetőkkel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.

Az alábbi írás hirdetők és vendégek visszajelzései alapján készült.

Randi előkészültek


Amikor válogatsz az oldalon a hirdetők között, mindig figyelmesen olvassad el az ellenőrzött hirdetők adatlapját. Az ellenőrzött adatlapokon lévő dolgok valósak! Azaz olyat válassz, aki megfelel az igényednek. Csekkold le van e amatőr képe - hiszen ez nagyban segít elkerülni a csalódást.
Ha fontos az életkor , akkor mindenképpen ellenőrzött korúak közül válassz. Nem árulunk zsákbamacskát, a kor a legkényesebb téma, ezért csak kiírjuk, hogy ellenőrzött vagy nem (más oldalakon sokszor sok évvel fiatalabbnak találod meg ugyanazt a hirdetőt), nem etikus nem ellenőrzött korúnál reklamálni, hogy idősebb, mert nagyon jól tudható, aki nem ellenőriztette, az bizony valószínűleg idősebb a kiírtnál.
Ne akarj olyat, ami az adatlapján nem szerepel. Még akkor sem , ha egy beszámolóban megírták, hogy az adott vendég megkapta az adott dolgot. Egyrészt lehet, hogy azóta kikerült a repertoárból, másrészt lehet, hogy ez csak az adott vendégnek szólt. Ami alap az alapból benne van, ami extra, az plusz ajéndékot jelent, ami bővebben telefonon az szimpátia függvénye. Ami nincs az nincs. Kérünk tartsd tiszteletben, és az adatlapok alapján válassz.
Nagyon fontos: masszázs hirdetők nem vállalnak aktust. Illetve gumi nélküli aktusért a szexpartner hirdetőt kizárjuk az oldalról.
Olvasgassad a beszámolóit. Ebből kialakulhat benned egy kép, hogy mire számíthatsz. Ha nem is hirdet nélunk, telefonszám és/vagy név alapján, esetleg képek alapján találhatsz róla beszámolót. Rossz beszámolós lányok nem sokat vannak fent az oldalon pláne nem csomagban :) Nagyon fontos még a bővebb info lekérése. Gyakorlatilag általában mindent megtalálsz, még a csokor méretét is a bővebb infoban.
Az adatlapon azt is megtalálod, mikor tud fogadni

Kapcsolatfelvétel


Az oldalon több opciód is van felvenni a kapcsolatot a hirdtőkkel. Legtriviálisabb a telefon. Mindig számkijelzéssel hívj hirdetőket. Számoddal senki nem fog visszaélni, de a lányok számára ez biztonságérzetet nyújt. Ha totálisan anonim akarsz maradni, használd a vtr bejeletkezést.
Nem kell izgulni a lányok sok sok hívást fogadnak egy nap - tehát nem kell izgulni a telefonálás miatt. Ha zavarban vagy nyugodtan mondd meg, akár kérj ezért elnézést, hogy a hirdetők ne azt higyjék, hogy egy szórakozó kamus hívta fel őket, hanem csak szimplán izgulsz. Sok lánynál kérhetsz diszkrét visszacsörgést sms-ben, viberen stb, de ezt jellemzően akkor tedd ha nem érted el telefonon. Aki csak sms-el bombázza a lányokat, de hívni nem is próbálja őket, azt nem szokták vissza csörgetni/hívni, mert nem veszik komolyan.
Vannak akik jóformán csak VTR -en érhetőek el, vagy kedvezményt adnak ilyen módon bejelentkezőknek. A VTR bejelentkezésnél biztos lehetsz benne, hogy akkor és ott, és az fog várni, akihez menni akarsz.
Jelentkezz be bármilyen módon, ha vannak extra igényeid, jobb ha már jelzed bejelentkezéskor, pl. mibe fogadjon, vagy mit szeretsz, mire készüljön. Nagyon fontos, ha írásban is történik a bejelentkezés, legtöbbször elvárják a hirdetők hogy telefonon beszéljetek, hogy hallják a hangodat.
Alkudozás ne legyen divat, előfordulhat hogy nem is fogadnak ha ilyesmibe belekezdsesz.
Jelezzed, hogy a beszamolok.com-on találtál rá. Hiszen akkor még jobban odafigyelnek rád, hiszen tudják, jó esélyel beszámoló is születik róluk!
A lányok sokszor megerősítéshez kötik a bejelentklezést. Pl. te 3 nap műlva akarsz menni, ekkor azt kérik, hogy okay, de 1 órával vagy aznap reggel stb. erősítsd meg sms-ben, vagy hívással. Ez azonban kétoldalú dolog. Ha a megerősítésre nincs reakció, akkor vedd úgy hogy a randi nem jött létre, valószinűleg közbejött neki valami. Azaz ha megerősítést kérnek akkor nincs 100%-ban lefixálva a randi. VTR-nél ilyen gond nincs ott nem kell pluszban megerősíteni, és 99.9%-ban sikeresek a randik, ezért azzal jársz legjobban, ha VTR bejelentkezést használsz.
Telefonáláskor vedd figyelembe, hogy nem telefonos flörtöt folytatsz, nem kell bájcsevegni. Természetesen lehet beszélgetni, de elsősorban az információk átadása a cél, illetve a randi megbeszélése, ha az igények és a lehetőségek passzolnak.
Nagyon fontos, hogy mindig bejelentkezéskor határozzad meg azt is, meddig akarsz maradni, azaz milyen időtartamra szeretnél bejelentkezni. Ha valamilyen fogyatékkal élsz mindenképpen jelezzed már bejelntkezéskor. Ez egy alapvetően testi kapcsolat, van akinek van ami nem vállalható. Nagyon sok kedves hirdető van, aki szívesen fogad, gyengén látó/halló, vagy mozgáskorlátozott vendéget is. Van aki viszont nem. Ez az ő döntésük, kérlek tartsd tiszteletben.

Megérkezés


A lányok nagyjából ott találhatóak meg, ahol az oldal a térképen jelzi. Sokszor 1-2 utcával arrébb teszik a lányok a jelölőt, hogy a szomszédok ne zaklassák őket, és randit nem lebeszélt emberek ne tudják őket zaklatni a címük alapján. Viszont a pont a randi helyszínének közelében van, tehét nagyjából tudod mennyi időt fog igénybe venni, hogy odaérj.
Nagyon fontos: ne késs. Legyél pontos. Előbb sem célszerű menni, legtöbben a randi időpontjáig úgysem fognak beengedni.
Amikor beengednek, és lépcsőház van legyél diszkrét. Ne zajongj , ne csengessed körbe a szomszédokat érdeklődni, ne legyél harsány.
Amikor ajtót nyitnak, élőben is meglátod randi partnered. Ekkor döntsél, maradsz e vagy nem. A képek általában retusáltak, és nem tetszhet mindenki minenkinek. Ha nem érzel vágyat az ajtót nyitott hirdetőre nyugodtan elköszönhetsz, elnézést kérve, hogy másra számítottál. Az amatőr, friss képekkel hirdetők esetében elég inkorrekt, és ilyenkor sokszor felmerül a "kicseszés célú" bejelentkezés, lefoglalva így a lány idejét.
Vedd figyelembe, hogy a hirdető is elküldhet, bár nem jellemző, ha alapvetően normális vagy. Ha úgy ítéli meg a külsőd, kisugárzásod stb alapján , hogy nem tudna téged megfelelően kiszolgálni, akkor elnézést kérve el szokott küldeni. Bár ez nagyon nem jellemző, előfordulhat, és az igazán korrekt hirdetők ezt vállalják is.
Amikor más akar fogadni, akkor is érdemes azonnal sarkon fordulni. Nem kell szégyenlősködni stb. Ha nem az fogad akihez mentél, az az egymásra fogadás esete, ilyenkor sarkon fordulás és beszámoló írás a teendő, hogy mással ne fordulhasson elő. Ellenőrzött fizetős csomagos hirdetőknél ilyen nem szokott előfordulni, de nálunk nem hirdetőknél előfordul - viszonylag sűrűn.
Ha maradsz akkor a legelső teendőd: nyugodj meg:) A lányok szerint sokan izgulnak. Nincs rá szükség. Azért van ott a partnered hogy mindent megtegyen , hogy jól érezd magad. Beszéljétek meg a részleteket, mit szeretnél, mikre van lehetőség. Ha valami bővebben telefonon megjelölésű az adatlapon, ne lepődje meg ha valamilyen kifogással elutasítják ennek lehetőségét. Általában ennek szimpátia hiány az oka, de a lányok nem ezt mondják, inkább valamilyen banális kifogást keresnek. Akikről az jön vissza hogy sokaknak nem vállalja, annak módosíttatjuk az adatlapján a dolgot "nincs"-re. Alapvetően az ápolt, egészséges kultúrált vendég a szimpátia előfeltétele, de előfordulhat egyedi dolog is. A lényeg, hogy ezen ne sértődj meg, bejelentkezéskor tudtad, hogy nem biztos hogy megkapod az adott opciót, és még mindig jobb ha meg se próbálja, mintha rossz élmény születne egy bevállalt, de nem teljesített dolgoból. Ne foglalkozz a dologgal, lépj át rajta, fogad el a kegyes hazugságot kifogásként. Ha annyira fontos Neked az adott opció, válassz olyat, ahol nem bővebben telefonon, hanem alap vagy extra megjelölés van.
Tisztálkodásnál alapvető, hogy letusolod magadról az út/nap stb porát. Ezzel ne húzz el sok időt - az óra ketyeg - , de legyél alapos. Ha van szájvíz kikészítve használd. A tusfürdő is azért van :) Fogmosás randi előtt pár órával nem ajánlot, az ínyen mikro sérülések keletkezhetnek.
Betegen, látható elváltozásokkal ne menj hirdetőköz. Ha valamilyen elváltozás van pl. a hancúrlécen, akkor nem lehetsz benne biztos, hogy azt meglátva nem ilyed meg a hirdető akkor is ha ez egy ártalmatlan dolog. Ilyen esetekben érdemes orvosi igazolást vinni, hogy ez egy természetes, ártalmatlan elváltozás, de még akkor sem biztos, hogy a hirdrető bevállalja, vagy csak gumiban vállalja a franciát is. Ez teljesen érthető és elfogadható dolog, ezen kár fennakadni.

Action


Legfontosabb: ha valamit szeretnél, mondjad. Nem gondolatolvasók a lányok:)
Mindig vedd figyelembe a hirdető adatlapját, ott általában le vannak írva a határok. Rákérdezhetsz, de ezt nem szeretik, erőszakosságnak, követelésnek fogják fel.Ne lépd át a határokat, ne legyél durva a nemet fogadd el, hogy nem.
Ha valamit szimpátia alapon kapsz pluszban, akkor örülj neki, de következő randin ne követeld.
Beszélj a hirdetőhöz, mond el mit és hogyan szeretnél, te szeretsz irányítani, vagy rábízod magad, ha valamit csinál nugodtan mondjad, hogy hogyan szereted. Ti sem szeretitek a guminő effektust, a lányok sem tudják mit és hogyan csináljanak ha nincs visszajelzés.
Figyelj arra, hogy ne lépd túl az időt, ha még tisztálkodni akarsz utána, hagyjál rá időt. Bár a legtöbb hirdető nem másodpercre nézi az órát, ne élj vissza vele.

A randi után - beszámoló


Természetesen várjuk a beszámolódat.
Nagyon fontos a visszajelzés a hirdetőknek, a többi vendégnek, és nekünk is. A ti információitok alapján történik nagyon sok minden. Ha bármilyen problémát tapasztalsz vagy beszámolóban - ez a legjobb - vagy hirdetés viszajelzés gombra kattintva küldd el nekünk.
Nagyon fontos, hogy ne legyél indiszkrét a beszámolódban. Azaz ha beszélgetve a magánéletéről tudsz meg információkat, azt ne osszad meg beszámolóban. Ez kettőtök ügye, neked megnyílt, érezd magad megtisztelve, ne élj vissza vele.
Ha negatív a véleményed azt is lehet kultúráltan megfogalmazni. Nem csak lehet, hanem egy beszámolóban ez alapkövetelmény. A beszámoló műfaját tekintve sok mindet elbír, a vulgaritást is bizonyos szintig, de a bántó, sértő dolgok nem méltóak az oldalhoz. Ugyanazt meg lehet fogalmazni ordenáré módon:"hót sötét idióta barom" vagy "intelligenciáját tekintve kihívásokkal küszködik". Nem mindegy hogyan fogalmazol.
Negatívumot is meg KELL írni de normálisan megfogalmazva.
Nagyon fontos, hogy indokold is, ha valamit írsz, vagy pontozol a beszámolóban. Pl. amiben fogadott 1 pont, de nem írod le miben fogadott, és te mit vártál volna ehelyett, az a beszámoló vissza lesz küldve. Tényeket várunk indoklásokkal.
Beszámolókért prémiumvendég előfizetési napokat kapsz, pontot szerzel és rangot léphetsz.
Nagyon fontos, hogy konkrétan a randit írd le. Nem elég annyi hogy isteni volt a franciája. Neked az volt. De a beszámoló célja a többiek tájékoztatása. Mit csinált hogy csinált az egy fontos dolog, mert ami neked isteni, pl. intenzív szívás kézhasználattal csavargatva, az másnak már nem biztos hogy isteni lesz mert érzékenyebb és fáj neki stb. Tehét mi hogyan , mi módon történt, ha kértél valamit fenti példánál maradva lassítson vagy kézzel ne nyúljon hozzá, azt figyelebe vette e stb. stb.

Reméljük a fentiek segítenek abban, hogy sikeres, élvezetekben gazdag randikon tudjál részt venni!Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat