20
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18

Üzenőfal

  1. oldal > 
Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz

Ronin.
V.I.P.

október 19. 17:35:08
Az hiba, ha még mindig létezik korlátozás az október 1-én életbe lépett, akkor leírt mondat felett?
"Csevegésben írási rang maximum billentyűbetyár rangig korlátozható, olvasási rang ugyanaz, mint amit a hirdetés láthatóságánál állít be."
Vagy én nem értem jól, mit jelent ez a mondat?

Jelzem, akar a ... oda írni, ahol nem látnak szívesen, csak érdekel a válasz.


Webmester
Góré:)

október 19. 12:36:50
Szó sincs ideológiáról. Aki vtr -t vállal, az hiredető ha hibázik vállalja a (anyagi) következményeit. Ezért cserébe előnyt kap, hogy nincs róla egyeztetési probléma irása semmilyen okból. A megbízható vendégek most is használják a vtr-t és elenyésző az a vtr randi ami nem jön össze és ez a célja ennek az oldalnak, a minél kevesebb lyukrafutás... Valamit valamiért.

Egyébként az oldal magasról leszarja hogy mikor és kivel "dugsz". Franc se kíváncsi rá:) Csakúgy mint a telefonszolgáltató, amikor felhívod a hirdetőt időpontot egyeztetni, vagy az üzenő alkalmazások amikor ott írsz rá. És semmi nem kötelező, ellenben valamit valamiért elv érvényesül az oldalon.

Tehát az oka a dolgoknak egyszerű: az oldal célja eljuttatni a megbízható vendéget a megbízható , számára ideális hirdetőhöz, és ennek a megvalósulása érdekében a valamit valamért elvvel motiválunk.


Majomcsapda
Mindentudó

október 18. 10:27:41
Kedves Webmester!
Semmi baj nincs azzal (de van :D), hogy vtr-es lányokról nem lehet EP beszámolót írni, mert így találtátok ki. Az oldal felhasználóinak egy része ezzel jól láthatóan nincs tisztában.

Kár erre ideológiát gyártani, így van és kész. Az okait ti tudjátok.

Azért annyit megjegyeznék, hogy szerintem az oldalnak semmi köze hozzá, hogy én mikor kivel dugok, így eddig sem használtam, és a továbbiakban sem fogom használni.

Szép napot!

M.


Webmester
Góré:)

október 18. 08:53:51
Akihez be lehet jelentkezni vtr -en és te mégsem ezt teszed, akkor utána nincs jogod reklamálni az oldalon. Te döntöttél úgy, hogy nem használod a vtr-t. Ennek minden következményeivel együtt. Lehet hisztizni , meg nyafogni, csak nem értem az okát. Hoztál egy dontest , aztán hisztizel , hogy bár tudtad a dolgokat , és tisztában voltal vele, de neked ez mégsem jó. Vtr-t vállalókról nem lehet egyeztetési problémás beszámolót írni. Mert lett volna lehetőség biztosra menni. Aki nem ezt teszi utána ne reklamáljon


Webmester
Góré:)

október 18. 08:47:34
Ezt megnézzük és javítjuk ha így van.


Webmester
Góré:)

október 18. 08:44:48
Azt megnézem és javítjuk ha rossz a kiírás. Vagy beszámolót írt róla valaki, vagy prémium vendég és X ranh kell hozzá. Ha nem ez van kiírva valahol , akkor javítjuk.


Webmester
Góré:)

október 18. 08:44:13
5+5+10 az szerintem 20 , de ellenőrizni fogom;)


vénkecske52
Vezérhím

október 17. 15:49:34
Történeted sokunkkal megesett, lám milyen mély nyomot hagyott ha most is felemlegeted. Természetesen érthető, aki hasonlóan járt az nem egykönnyen felejti el. Vajon a csajok ez esetben, vagy a vendégek jelőltek a másik oldalon akik mégsem mennek el a randira, sokszor lemondás nélkűl mind nagyon felelőtlen dolog. Persze közbe jöhet bármi, de utólag is lehet értesíteni a delikvenst..... Ennek hiányában kerülendő az ilyen :((
Amúgy is ez a szolgáltatás mint olyan a feltétlen bizalomra épűl. Hadd ne soroljam, s mindez vadidegen emberek között! Legalábbis elsőre.
Ezért becsülendő az aki korrekt, hiszen abban az órácskában többünk tényleg teljesen más 'dimenzióban lebeg' , hiszen ezt keresi gondolom :))


ZorbaTheGreek
Mindentudó

október 17. 11:30:42
Szia! A válasz költői volt :D
Mindenki élt át ilyet, a lányokat is ültették már fel és minket vendégeket is. A legolajozottabb rendszer sem tökéletes. Egyébiránt teljesen át tudom érezni azt, amikor rájön az ember, hogy a várt randi elmarad és épp be vagy csapva. Én még akkor sem problémázok, ha esetleg a randi előtt egy, vagy akár fél órával szólnak, hogy halaszthatatlan dolog miatt nem fog összejönni, de mindenképp előtte. Lehetett csőtörés, elvágtak a kerületben egy tápkábelt és nincs világítás és meleg víz sem, a hölgynek egyéb fontos dolga akadhatott, vagy valóban rosszul szervezett, bármi lehet. Én mostanában nem futottam ilyesmibe bele, de korábban egy-egy alkalommal igen. Az egy nagyon kiábrándító és nyomorult érzés, amikor az pár perccel az időpont előtt csörögtel már a hölgynek és sem akkor, sem a megbeszélt időpontban, sem a megbeszélt idópont+10 percben nem veszi fel. Küldesz sms-t, majd az utolsó próbálkozásnál a barátnőjével beszélgetsz aki tájékoztat, hogy a hölgy egy régi törzsvendége szeretett volna hosszabbítást, de ahogy látja egy fél óra múlva akár hívhatom. Nos ez egy nagyon jó tanulópénz volt, mert ugyan nem voltam törzsvendég, de 2 alkalommal már találkoztunk korábban, nincsenek különleges elvárásaim, azonban egy sms szerintem nem nagy dolog és a randi előtt mondjuk 1 órával már nem is indiszkrét, hisz jó eséllyel akkor már úton van az ember. Esetemben az egyik probléma ez volt, a másik, viszont az, hogy ahogy ott gyorsan kiszámoltam az időket, ilyenkor a higiénia sincs toppon. Ennek felismerése egyébként elég mély nyomot hagyott bennem.

Én töröltem a hölgyet a telefonomból és még a környékre sem mentem többet. Vicces , de most belegondolva azóta se jártam arra, pedig ez évekkel ezelőtt történt az eset.

A másik amit tenni lehet, hogy olyan lányok ismeretségét keresi az ember, akiről tudható , hogy korrekt, nem veri át a másikat, a higiénia toppon van.
Ez besziből, kommunikációból, cseviből és sok apróságból kikövetkeztethető. Azt hangsúlyozni szeretném, hogy a lemondással nincs gondom, csak a felültetéssel, ha valaki lemond egy randit korrekt mód az szerintem értékelendő és jó tulajdonság, sőt ezt tartom az egyedüli korrekt megoldásnak.

Na igen és lehet EP-s beszit is írni, ha regisztrált felhasználó vagy.


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

október 17. 09:58:24
Sokkal egyszerűbb telefonon egyeztetni, így hallom is a hangját ha új Vendi:) szeretne jönni, sokmindent lelehet szűrni telefonban, beszélgetek kicsit mielőtt fogadnám. Én jobban Szeretem, lazább is ;)

Kiemelt hirdetők

Majomcsapda
Mindentudó

október 17. 03:06:08
Zorba, erre többen többször rámutattak. Szerinted?


TiborX
Mindentudó

október 16. 00:36:40
VTR-t is meg telefonos kérelmet is elutasíthatsz. De telefon esetén több időd megy el rá, nem jól gondolom?


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

október 15. 23:44:10
VTR-en Velem csak szórakoztak :) 12:00 és 12:30 között Szoktam kelni:)ébredezni:))) erre délelőtti időpontokat Kértek, ezért sincs Nálam. Csak telefonos, az a tuti ;)


ZorbaTheGreek
Mindentudó

október 15. 13:30:54
Egyetlen rendszer sem tökéletes. Vessétek ezt fel a fejlesztési ötletek szekcióban, hátha találnak rá olyan megoldást ami mindenki számára elfogadható.


Majomcsapda
Mindentudó

október 15. 12:32:19
Nem, csak annyi a problémája, hogy átverték, és nem tudja megírni, mert az illetőről nem lehet EP beszámolót írni a VTR miatt.
Akkor sem, ha arra az időpontra volt VTR bejelentkezése, meg akkor sem, ha nem volt.

M.


Emeletes_Ház
Lehet adni a szavára

október 15. 11:37:16
Köszi, mind a kettőtöknek, olvastam a VTR leírását, de gondoltam lehet, hogy lehet valami mást csinálni ilyenkor.


ZorbaTheGreek
Mindentudó

október 15. 10:59:31
Szia, értem és igazad van, de ha jól sejtem itt az úr valamilyen módon a VTR-t próbálja belekeverni egy szimpla átverésbe.

Egy esetben lehet a VTR itt játékos, ha arra az időpontra amikorra egyeztetett, volt egy VTR-es vendég is. Ebben az esetben a VTR-es vendég nyer és a telefonos lenyeli ezt a békát. Az egy másik kérdés, hogy ezt így nem szép szervezni.


Majomcsapda
Mindentudó

október 15. 10:09:56
Kedves Zorba!
Nem sikerült a kolléga kérdésére válaszolnod.

Kedves E-H!
Szerintem semmit nem lehet tenni azon túl, hogy a haveroknak elküldöd, hogy ne fussanak bele.


ZorbaTheGreek
Mindentudó

október 15. 07:46:33
El lehet például olvasni, hogy hogyan működik a VTR.
https:/beszamolok.com/vtr_egyeztetes_leiras_elonyok

Ha a hölggyel VTR-en egyeztettél, akkor ott ajánlottál neki egy időpontot, azt a hölgy elfogadta és valamikor megtörténik a helyszín megadása is. Erre a VTR-en belül is van lehetőség, de a legtöbb lány a VTR mellett szereti hallani a vendéget és például egy telefonos beszélgetés keretein belül adja meg az adatokat. A VTR-en belül megvan a megoldás a lemondásra, szabályozva van, hogy mit és meddig lehet és van lehetőség retorzióra is (mindkét oldalon).
Ha a hölgynek van VTR-e , de te telefonon egyeztettél vele, akkor nem használtad a VTR-t, ez egyébként a kérdésedből is látszik.
HIBA | Nincs ilyen oldal
HIBA, nincs, ilyen, oldal
beszamolok.com


Emeletes_Ház
Lehet adni a szavára

október 14. 23:33:45
Sziasztok, VTR opciós hirdetőről hogy lehet Egyeztetési Problémás beszámolót írni (én telefonon foglaltam időpontot) vagy ha nem lehet mit lehet helyette?


BryanAdams75
Már Valaki itt

október 4. 10:58:40
T.Webi,
A saját oldalamon a saját beszámolóim csak prémium vendég napokkal olvashatók azokról a hirdetőkről,akik időközben átmentek ingyenesbe,vagy már nem hirdetnek.
A 10.pont szerint a beszámoló írója ezeket prémium napok nélkül is olvashatja.
Köszi

Kiemelt hirdetők

Kedves_vendég
V.I.P.

október 3. 01:31:28
Szerinted nem jól értelmezem?


TiborX
Mindentudó

október 3. 01:23:17
Csak remélni tudom, hogy Webi helyesen írta.


Kedves_vendég
V.I.P.

október 2. 03:41:51
Szia webi!
Ez a mondat a beszélgetés hirdetőkről. Így lenne szerintem helyes "vagy"helyett "és" -t írnék. Ezt a "vagy" -ot úgy lehet értelmezni, hogy beszi kell vagy megbízható rang ahhoz, hogy írni lehessen. A kettő közül valamelyiknek meg kell lenni, de ahhoz mindkettőnek teljesülni kell akkor lehet csak írni.

"Csak az szólhat hozzá, aki már írt beszámolót a hirdetőről, és az megjelent, olvasható és olyan prémium vendég aki már elérte a "megbízható" rangot."


Implacabile
V.I.P.

október 1. 17:57:14
Helló Webi, nem elírás ez a tombola kiírásban?
Garantált nyeremény:
1 tombola = 5 prémium vendég nap
10 tombola = 5 prémium vendég nap
20 tombola = 10 prémium vendég nap
és lejjebb:
aki legalább 20 tombolát szerzett 20 nap prémium vendég előfizetéssel gazdagszik...


Webmester
Góré:)

szeptember 30. 22:05:02
Sanyi21 és Stevie25 felhasználókat a tombola játék szabályainak értelmében kizártuk a játékból. A sorsolásokon tomboláik nem fognak részt venni

Más: az előző írásombamn volt egy elgépelés, -56 nap prémium vendég nap büntetésről. Senki nem sikított hogy reméli, ez nem komoly, mert ez viccnek azért durva lenne... :) Javítottam, 5 nap lesz a büntetés mértéke. Úgy gondolom, a hirdetőről szóló beszélgetésbe írás megkönnyítésével elvárhatjuk azt, hogy minden oda menjen ami nem a beszámoló megírásánakl, hassznosságának mivoltáról szól. Tehát aki nem tartja be, azt úgy veszem, hogy személyessen velem, és az adminisztrátorokkal akar kib@szni, és az megérdemelné mondjuk a - 56 napot is, a tény :) Tehát azzal, hogy könnyítettük a hirdetőről szóló beszélgetésbe írás feltételét, szigorítottuk a beszámolóról szóló veszélghetés moderálást. Jelenleg aki oda is írhatott volna, de inkább a beszámolóról szóló beszélgetésbe írta be, csak áttesszük a hirdetőről szóló beszélgetésbe a hozzászólást, de csak akkor, ha van joga oda írni. Ha ioncs akkor törlés, büntivel.... Ha túl sokat kell dolgoznunk az átpakolással, akkor az átpakolásért is munkadíjat (jellemzően prémium napot) fogunk felszámolni, tehát kérem alapból figyeljetek arra, mit, hova írtok. :)

Valamint. Ezúton szeretném tudatni azokkal akinek nem esett le, az Isaurateszt hirdető és annak beszámolói a mi művünk. Az a célja, hogy az éles rendszeren ellenőrizzük minden új váltotatás megfelelően működik e :) Nem, nincs mögötte kormánypropaganda, (és soha nem lesz az oldalon úgy éljek), nincs álhírgyártás, nincs bújtatott reklám. Egyszerű teszt a fejlesztőknek:)


Webmester
Góré:)

szeptember 29. 15:37:49
Október elsején életbe lépő változások:

Beszámolókkal kapcsolatos változások

1. Megszűnik a nem ellenőrzött beszámoló, a jelenlegi formájában. Bevezetésre kerül egy új ellenőrizetlen pecsét, ami a jelenlegi zöld és piros pecsét mellett lesz használva. Ennek színe sárga lesz és azt jelenti, hogy az írót, ellenőriztük, illetve a beszámoló minimális terjedelmét. A tartalmát viszont nem ellenőriztük, ingyenes vagy nálunk nem hirdetők esetében ez megoldhatatlan feladat.
2. Nem kerül ki automatikusan beszámoló - ez az első popntból következik.
3. Megszűnik az első negatív beszámoló visszatartása, mert nem érezzük úgy , hogy a célját betöltené. a célja az volt, hogy az első negatív beszámolót a hirdető elolvasva változtatni tudjon. Ez pár éve még működött, ma már inkább trükközésre van használva.
4. Tiszta lap után a csomagos hirdetők tiszta kapott beszámolói nem olvashatóak, az ingyenes vagy nálunk nem hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetéssel olvashatóak.
5. A beszámolók láthatósága csomagos hirdetőknél maximum Billentyűbetyár rangig korlátozhatóak.
6. A beszámolóról szóló beszélgetés láthatósága nem korlátozható.
7. A beszámolóról szóló beszélgetésbe írás nem korlátozható
8. A beszámolókat az adott hirdetőnél korlátlanul láthatja az, aki már írt beszámolót, kivéve ha a beszámoló vissza lett küldve , vagy beküldve státuszban, vagy végleges leállás miatt került le.
9. A beküldött beszámolók munkanapon a lehető legrövidebb idő alatt kikerülnek, ha mi nem érzékelünk semmilyen kérdést a beszámoló kapcsán. Csomagos hirdetőknek , amikor problémát érzékelünk bármi miatt, ami hirdetővel kapcsolatos egyeztetést igényel, akkor 24 órán át visszatartjuk. Minden hirdető értesítést kap az oldalon, hogy beszámoló érzetett hozzá. Az esetleg visszatartott beszámolóval kapcsolatban 24 órája van jelezni, ha valami problémát észlel, ami miatt beszélne velünk. Ha nem jelez 24 órán belül, akkor a beszámoló kikerül, úgy vesszük, hogy a hirdető elfogadja a benne írtakat. A 24 óra munkanapokra vonatkozik, hétvégék és ünnepnapok nem tartoznak bele.
10. Egy nálunk nem hirdetőről vagy ingyenes hirdetőről szóló beszámoló kikerülés után 72 óráig olvasható bárki számára, utána prémium vendégek látják, illetve az adott beszámoló írója.
11. A hasznossági szavazás alapján kapható plusz prémium napokhoz szükséges szavazati ponthatárt egységesítjük, a jelenlegi ellenőrzött beszámolóhoz szükséges ponthatárral.
12. A hirdetőről szóló beszélgetést az olvashatja , aki már írt beszámolót az adott hirdetőről, vagy prémium vendég előfizetéssel rendelkezik. Írni az tud oda, aki írt beszámolót már az adott hirdetőről vagy prémium vendég előfizetéssel ÉS legalább megbízható ranggal rendelkezik.
13. A 12. változással együtt megemeljük a beszámoló beszélgetésbe írt hozzászólások büntetési tételét, (-5 prémium nap, -50 pont)
14. A hirdetőről szóló beszélgetésben a moderálási szabályok megsértése miatti törlés esetén azonnal nullázzuk a prémium vendég napokat, és friss újonc rangba kerül vissza az felhasználó, ha már írt róla beszámolót a beszámolóját töröljük. A hirdetőről szóló beszélgetés nagyon szabad felület, laza moderálási szabályokkal.m aki ezt sem tudja betartani, annak indokolt az ilyen mértékű büntetés.
15. Az info menüpont alatti információk aktualizálásra kerülnek


Hirdetésekkel kapcsolatos változások

Általános változások
Újra elérhető a napiszar oldallal kapcsolatos ügyintézés, azaz ha felkerült a hirdető tudunk tenni a lekerülés érdekében ( VIP csomagos hirdetők számára elérhető)
Tiszta lap működése úgy változik, hogy csak akkor nem látszanak a tiszta lapot kapott beszámolók, ha V.I.P. csomagban van a hirdető, egyéb esetben ugyanazok vonatkoznak rá, mintha nem kerültek volna le tiszta lappal.moderálási szabályokat mind csevegésben, minde a beszámolóról szóló beszélgetésben kőkeményen betartjuk.


Ingyenes hirdető
Csak prémium vendég hozzáféréssel rendelkező felhasználók látják a hirdetést
csak prémium vendég felhasználók látják a beszámolóit
Korlátlan számú kép jelenik meg
Beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendégeknek elérhető

Normál hirdető
Korlátlan kép megjelenítés
Beszámolóról szóló beszélgetés korlátlanul elérhető
Aktív beszámolói mindenkinek láthatóak. Tiszta lapos vagy inaktív beszámolói prémium vendégeknek láthatóak.
Tiszta lap kérés lehetősége megszűnik
Csevegését nem moderálhatja szabadon


Prémium hirdető
Csevegésében írás/olvasás rang beállítási lehetőség megszűnik
Aktív beszámolói mindenkinek láthatóak. Tiszta lapos vagy inaktív beszámolói prémium vendégeknek láthatóak.
Beszámolóról szóló beszélgetés korlátlanul elérhető
Időpont megerősítése funkció megszűnik
Hirdetésének láthatóságát nem kötheti ranghoz
Arcos képhez maximum billentyűbetyár rangig korlátozhatja a hozzáférést
Tiszta lap kérés lehetősége megszűnik
Csevegését nem moderálhatja szabadon

V.I.P. hirdetés
Beszámolói láthatóságát ranghoz kötheti - maximum billentyűbetyár rangig
Csevegésben írási rang maximum billentyűbetyár rangig korlátozható, olvasási rang ugyanaz, mint amit a hirdetés láthatóságánál állít be.
Beszámolóit azok láthatják akik a hirdetését is, csak az aktív beszámolói olvashatóak (inaktív, és tiszta lapos beszámolók nem).
Beszámolóról szóló beszélgetést vagy mindenki számára engedi, vagy csak prémium vendégek számára.
Időpont megerősítése funkció megszűnik
Saját csevegését moderálhatja , azaz törölhet belőle szabadon
Hirdetésének láthatóságát maximum billentyűbetyár rangig korlátozhatja
Első negatív beszámolót nem tartjuk vissza, csak a tiszta lap lehetősége lesz elérhető
Egy évnél régebbi beszámolóit prémium vendégek akkor is látják, ha nem kéri a megjelenítését.

Az átállás folyamtosan, a következő két napban történik meg, az oldal leállítása nélkül, ezért egyes funkciókban kimaradások , hibák jelentkezhetnek.


Shogun76
V.I.P.

szeptember 18. 16:03:45
Csak te a vége felé száltál be 1-2 körre ha jól emléjszem 😁😁


-Cica
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 17. 19:33:53
👍😂😜 Akkor ok, nekem is úgy rémlett.


Shogun76
V.I.P.

szeptember 16. 15:02:44
Szia! Igen, ott voltál 😁😁


Webmester
Góré:)

szeptember 14. 13:12:26
Tombola játék menüpont alatt mindenki megtalálhatja a holnap induló tombolajáték kiírását. :)


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

szeptember 14. 02:58:50
A beszihozzászólások:) olyan kedvesek, hogy azt max megköszönni Tudnám :)))

Azt is szokás megköszönni, vagy csak a beszámolót? :)

Kiemelt hirdetők

LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

szeptember 14. 02:56:07
Boccs, minden ismerősömnek Küldtem, sok van:) nem csak Neked. :)))
De ha ennyire zavar töröllek az ismijeim közül, hogy véletlenül se menjen Neked. :)
Igazán nincs mit, Szívesen ;)


Mayácska9
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 13. 14:13:01
Bocsi Webi már látom, hogy igen :)


-Cica
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 13. 10:17:48
Shogun76!
Már nem emlékszem, de úgy rémlik ott voltam. Ott voltam????? 😂😂😂😂😂 Nagyon régen volt.


Mayácska9
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 13. 09:06:00
Laura legyszi ne kuldozgess nekem forum meghivokat, nem akarok , es nem is fogok forumozni ! Koszonom :)


Mayácska9
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 13. 09:04:01
Webi ha szabin vagyok, ill leszek akkor is tudok írni a beszi hozzászólásokhoz ?


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

szeptember 13. 00:08:09
Hol volt ez a gokartos buli/verseny? :))) Meghesszeltem volna ;)


Shogun76
V.I.P.

szeptember 12. 20:56:23
Sziasztok! Emlékszem az első gokartos bulira. Fain volt 😁😁


Webmester
Góré:)

szeptember 11. 13:34:23
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs megvolt a gokartozás :)

Sajnos Melody nem tudott eljönni, elfogadható indokból, ezért nem csináltuk meg a hirdetők a vendégek ellen részt, csak az 1-3 helyezett lett díjazva, természetesen éremmel. Sajnos a rövid idő miatt mér nem tudtunk másik hirdetőt szervezni helyette. Admin és jómagam pedig helyezésről lemondva indultunk a versenyen. A lányok nagyon aranyosak voltak, mindenki jól belejött a végére. Sajnos az elején elrontottuk, azt is elmagyaráztuk nekik, hogy a bal lábnál van a fék, ezért úgy gondolták azt is használni kell, elfelejtettük nekik mondani, hogy az igazávból csak dísznek van :) Viccet félretéve, ahogy köröztünk, egyre gyorsultak, egyre bátrabbak lettek, aranyosak voltak. Napsugár, Inka01 és Yade szépen helytállt. Erdőmester elrontotta a versenyt, 2 lánynak is sikerült megelőzni, pedig előtte gyorsan körözött. Az időmérőhöz képest teljesen felborult a végeredmény, jó kis előzések, csatározások voltak. A végére szerintem elmondhatom, hogy mindenki élvezte a veresenyt.

A nyertesek:
1. BudaGyöngye
2. torta69 - (tapsihapsi75 lemondta)
3. sztbali

Gratulálunk és reméljük m indenki jól lérezte magát!

Remélem lesz aki megírja az élményét (mind hirdető, mind vendég résztvevőtől várjuk), és természetesen közzétesszük, hátha még többen kapnak kedvet a tombola játékra ami szeptember 15.-én indul!


ZorbaTheGreek
Mindentudó

szeptember 10. 07:24:19
Szia Webi, értem ės köszönöm szépen a visszajelzést!


Webmester
Góré:)

szeptember 10. 01:02:27
Valszleg jelentettek a hsz-t és elsiklottunk a dátum felett.... korrigalni figom


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

szeptember 9. 21:16:54
Okés, Köszönöm a válaszod ;)

Kiemelt hirdetők

ZorbaTheGreek
Mindentudó

szeptember 9. 17:10:33
Szia Webi, szeretném megkérdezni, hogy a beszi hozzászólások felülvizsgálatában meddig mentek vissza időben.
Pár perce kaptam egy üzit Admintól , hogy az egyik beszi hsz-emet áttettétek a hirdetőről szóló beszélgetésbe. Nem gond, de az már egy régi hsz volt és nagyon meglepett.


Webmester
Góré:)

szeptember 9. 10:20:05
Szeptember 15.-én indítjuk az új tombola játékot.


LauraCicaBabaN01
V.I.P. hirdető

szeptember 9. 00:16:56
Sziasztok :)

Mikor lesz a következő játék? Szívesen részt Vennék benne :) még sosem tomboláztam :)

Köszönöm előre is a választ ;) :*


Mayácska9
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 8. 12:53:59
Oke koszonom :)


Webmester
Góré:)

szeptember 8. 12:52:08
A ranghoz kötések és a beállítások automatikusan lesznek beállítva. Azaz akinek magasabb és több tiltás van beállítva az alapnál, azoknál a lent felsotlt változásokban látható maximumális lehetőségre lesz beállítva. Tehát aki eddig pl. lelkes irogbató volt beállítva, hogy minimum azok láthatják , annak billentyűbetyárra fog változni. akinek tiltva van, pl. aki a beszámolóról szóló beszélgetést tiltotta, annak a csak prémium vendégek számára elérhető opcióra fog beállni.


Mayácska9
V.I.P. SZTÁR hirdető

szeptember 8. 12:05:35
Webi az lenne a kerdesem , hogy 10.01-tol ezeket a rendszer automatice alaphelyzetbe allitja ? Nekunk kell majd akkor ujra beallitani pl a ranghoz koteseket ?


Webmester
Góré:)

szeptember 8. 11:50:54
Hirdetésekkel kapcsolatos változások 2021.10.01.-től

Általános változások
Újra elérhető a napiszar oldallal kapcsolatos ügyintézés, azaz ha felkerült a hirdető tudunk tenni a lekerülés érdekében (csomagos hirdetők számára elérhető)
Tiszta lap működése úgy változik, hogy csak akkor nem látszanak a tiszta lapot kapott beszámolók, ha V.I.P. csomagban van a hirdető, egyéb esetben ugyanazok vonatkoznak rá, mintha nem kerültek volna le tiszta lappal.
Ranghoz kötés kapcsán az OLVASÁSI rang beállításától függetlenül, prémium vendégek láthatják az adott tartalmat (kivéve a hirdetés láthatóságának beállítását). Az írási jog korlátozást azonban nem befolyásolja hogy a felhasználó prémium vendég-e. azaz ha valami ranghoz van kötve, a prémium vendég olvasni tudja, írni csak ragjétról függően tud.
A hirdetésről szóló beszélgetéshez azok férnek hozzá, akik már írtak beszámolót, vagy prémium vendég előfizetéssel rendelkeznek. Írni csak az írhat erre a felületre aki már beszámolót is írt a hirdetőről.
A moderálási szabályokat mind csevegésben, minde a beszámolóról szóló beszélgetésben kőkeményen betartjuk.


Ingyenes hirdető
Csak prémium vendég hozzáféréssel rendelkező felhasználók látják a hirdetést
csak prémium vendég felhasználók látják a beszámolóit
Korlátlan számú kép jelenik meg
Beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendégeknek elérhető

Normál hirdető
Korlátlan kép megjelenítés
Beszámolóról szóló beszélgetés korlátlanul elérhető
Beszámolói mindenki számára láthatóak
Tiszta lap kérés lehetősége megszűnik
Csevegését nem moderálhatja szabadon


Prémium hirdető
Csevegésében írás/olvasás rang beállítási lehetőség megszűnik
Beszámolóinak láthatóságát nem kötheti ranghoz, vagy mindenki láthatja vagy csak prémium vendégek
Beszámolóról szóló beszélgetés korlátlanul elérhető - vagy csak prémium vendégeknek, ranghoz kötés nincs, tiltás nincs
Időpont megerősítése funkció megszűnik
Hirdetésének láthatóságát nem kötheti ranghoz
Arcos képhez maximum billentyűbetyár rangig korlátozhatja a hozzáférést
Tiszta lap kérés lehetősége megszűnik
Csevegését nem moderálhatja szabadon

V.I.P. hirdetés
Beszámolói láthatóságát ranghoz kötheti - maximum billentyűbetyár rangig
Csevegésben írás olvasás rang maximum billentyűbetyár rangig korlátozható
Beszámolóról szóló beszélgetést vagy mindenki számára engedi, vagy csak prémium vendégek számára, ranghoz nem kötheti az olvasást, csak az írást. Tiltás nincs.
Saját csevegését moderálhatja , azaz törölhet belőle szabadon
Hirdetésének láthatóságát maximum billentyűbetyár rangig korlátozhatja
Első negatív beszámolót nem tartjuk vissza, csak a tiszta lap lehetősége lesz elérhető
Egy évnél régebbi beszámolóit prémium vendégek akkor is látják, ha nem kéri a megjelenítését.

Üzenet írásához legalább Ismerkedik az oldallal rang szükséges.
A rangok listájáról itt olvashatsz
  1. oldal >