Moderálási alaplvek

A SZABÁLYOK OKAIRÓLAz oldal fennállása óta rengeteg energiát fektetünk be azért, hogy az oldalt ne úgy könyveljék el, mint a hirdetőkkel szembenálló, vagy megbízhatatlan , inkorrekt oldalt.

Sajnos nagyon sokan vannak, pl. menedzser, akitől lelépett a lány, vagy expasi akik sportot űznek abból, hogy lejárassák az adott hölgyet. Nem egyszer fordult elő, hogy valótlanságot állítottak, vagy képeire azt mondták kamu, amikor még retus se volt rajta, csak arckitakarás stb. Ilyenkor teljesen jogosan hív fel az adott hölgy és üvölti le a fejemet, valamint teljesen jogosan kelti rossz hírét az oldalnak.

Van az oldalnak egy törzsközönsége, ők a törzstagok, ők megbízható, régi infó források, tudják a szabályokat, csak korrekt dolgokat - amik fedik a valóságot - fognak felírni. Bennük megbízom, és adok a szavukra. A többieknek ezt a bizalmat ki kell érdemelni - mégpedig azzal, hogy ezen közösség érdekében hozzáteszik a maguk részét, azaz beszámolót írnak. Akiben viszont csalódok , azaz visszaél a bizalommal, az egy életre elvágja magát, és kitiltom az oldalról.

Bármiféle észrevétel jöhet személyes üzenetben, mailben, teszem azt képpel kapcsolatban, mindent elolvasok, mindennek utánanézek, és ha fedi a valóságot, aszerint cselekszek, és ki is írom.

Azonban a bizalom fentartásához szükség van a kőkemény moderálásra, hogy tényleg csak a valóságot fedő infók kerüljenek ki, az ellenőrizetlen pletykák, vagy bosszúból születő lehúzások viszont ne. Az oldalt rengetegen nézik, aki lányokhoz jár, előbb utóbb eljut ide. Ez a leglátogatottabb lap. FELELŐSSÉG is a részemről, ha bármit ellenőrizetlenül engenék ki, ezt értsétek meg.

Kérem tartsátok be a szabályokat, sokszor túlzottnak tűnhet a dolog, ellenben inkább vastagon fogjon a radír, de ne hibázzunk valótlan infók közlésével.


1. CSEVEGÉSMinden telefonszámnak, amin hirdetés van egy "csevegése" ahol a hirdetővel (és nem a hirdetőről) lehet beszélgetni nyílvánosan.

Az alábbi szabályok érvényesek jelenleg, avagy mit törlünk azonnal (-5 pont levonással - súlyosabb esetben rangfosztás, pontnullázással - legsúlyosabb esetben kitiltással):

1.1 A lányok szolgáltatás repertoárjának, vagy árainak minősítése. Mindenki azt és annyiért vállal, amennyiért akar, és minden vendég eldöntheti, hogy igénybe veszi e.

1.2 Ha voltál a hirdetőnél, akkor a saját tapasztalatodat BESZÁMOLÓBAN várjuk, nem beszélgetésben.

1.3 SZIGORÚAN TILOS kitakart arcal hirdető lányokhoz arcképes fotójukat kommentben feltölteni. Ilyesmiért AZONNALI KITILTÁS JÁR AZ OLDALRÓL! Nem szeretnénk személyiségi jogba ütköző dolgok miatt galibákat. Semmilyen egyéb oldalt se linkelj be, azokért figyelmeztetés jár, ha rendszeres és többször teszed, akkor kitiltás. Egyetlen arcképes fotó belinkelése is elegendő a kitiltáshoz!

1.4 Beszámolókról való diskurzusnak NINCS HELYE a csevegésben. A beszámolóról szóló beszélgetésben teheted ezt meg.

1.5 Kamuképekkel kapcsolatos megjegyzéseket a moderátoroknak küldjétek személyes üzenetben.

1.6 A lányokat (és más vendégeket) tárgynak tekintő, megalázó, sértő STÍLUSÚ dolgokat töröljük.

1.7 A nem konkrét tapasztalaton alapuló feltételezéseket, az "azt hallottam valahol", pletyka kategóriába eső dolgokat szintén.

1.8 Reklámozás,a reklám a hirdetés, a csevegésbe beszélgetni lehet. Akciók meghirdetése stb. is ebbe a ketegórába tartozik, erre az aktuális ajánlat meghirdetése való.2. BESZÉLGETÉS A BESZÁMOLÓKRÓL2.1 Csak a sértéseket , és az egyértelmű hazugságokat, lejáratásokat moderáljuk ezen a felületen.

2.2 A jövőben csak prémium vendégek fognak tudni hozzászólni, a sportból írókat fikázó, véleményüket csak sértő módon megfogalmazni tudó premium vendégeknek , akikkel nem tudjuk megérteni a sértő kommunikáció mellőzésének igényét, törölni fogjuk a prémium napjait.

2.3 Ha voltál a hirdetőnél, akkor a saját tapasztalatodat BESZÁMOLÓBAN várjuk, nem beszélgetésben kommentként.

2.4 Magyarázat példákkal a helyes viselkedésre
Az belefér: Részletesebb leírást vártam volna a külsőről.
Ami nem fér bele: Haszontalan, inkább ne írtad volna meg.

A jövőben az ilyet törölni fogjuk(idézet): "Ez még az átlagot sem üti meg... Azt többször emlited, hogy tüzes vendéglátód volt, de semmi infó róla. Beszidnek így nem sok haszna van....", Ha ehelyett azt írta volna a hozzászóló , hogy "Azt többször emlited, hogy tüzes vendéglátód volt, de nem fejtetted ki bővebben, így nem tudjuk pontosdan mire is gondoljunk." akkor maradhatna.
Minél magasabb rangú egy vendég annál szigorúbban fogunk eljárni azokkal akik sportból fikáznak. Normális, emberi, építő szándékú hozzászolásokbnak van csak helye. Sokszor előfordul hogy egy normális értékelő írás mögá még odaszúrnak egyesek egy eg bántó mondatot. Ilyenkor maga a hozzászólás értékes, fontos lenne, de az utolsó mondattal hazavágja az emberke az egészet. Konstruktív kritika a kucsszó. Nagyon sokszor desktruktív kritikákat látunk, amik elveszik az írók kedvét a további írástól.

Egy gondolkodás indító:
A destruktív kritika egy kritikának álcázott ellehetlenítés, megfojtás. A destruktív kritikának az eredménye soha sem megjobbulás, hanem csak a destruktívan kritizáló személy hatalomba pozícionálása. A destruktív kritika fontoskodó, nem akarja megérteni a másik személyt.
A konstruktív kritika önzetlen és türelmes. Jobbító, építő, segítő szándékú.


3. FALAK, FÓRUMOKCsak kirívó esetekben moderálunk a hozzászólás témáját tekintve. Ide személyeskedésen kívül bármi jöhet, az ésszerűség határain belül.
A falakon, fóromukon jelenleg a csevegés szabályai irányadóak.

Lehet, hogy ez az iromány a jövőben még bővülni fog, de nagyjából ennyi.

Aki úgy érzi bármilyen sérelem érte moderálás kapcsán, jelezze felém személyes üzenetben, és megnézem. Ugyanis a törlés csak annyit jelent hogy nem jelenik meg, a rendszerben bent marad, én meg tudom nézni.

Kérem tartsátok be a szabályokat, sokszor túlzottnak tűnhet a dolog, ellenben inkább vastagon fogjon a radír de ne hibázzunk valótlan infók közlésével.

Webmester