Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-02 12:38:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Logout!

Köszönöm, eme rendhagyó beszit.

Kétségkívül feldobja, hogy a párbeszéd részt is beletűzdelted. Az kifejezetten tetszik. Nem sűrűn olvas az ember ilyet. Pláne, ha már olvasott párat az élete folyamán. Kicsit belekapcsolja a lányt is az eseményekbe, és nemcsak egy tényszerű "termékleírássá" csökken -az egyébként fülledt és eseménydús sztori. Ezt a stílust mindenképp hagyd meg, mert értékes regénnyé és egyedivé teszi az írásodat. Ez a védjegyed is lehet akár :)

De....
Tudom, maga a beszámoló írás nem egy egyszerű műfaj.
Mert van benne némi "f@szméregetés".
Pedig felesleges.
Tény, hogy mindenkinek van egy valós élete. Meg egy alternatív, amilyen szeretne lenni. De a véleményem az, hogy akkor tudjuk kettéhasadás nélkül megélni, ha nem a személyiségünknek gyökeresen ellentmondó avatárt építjük fel.
Márpedig amilyennek megismertelek, valamint akit az írás által megismertem, az úgy ellentétpár, mint az angyal és az ördög...
Vártam egy picit a reagálással, és megnéztem, ki hogy viszonyul hozzá. Valahogy az olvasók is megérezték, hogy van valami, ami "sok".

Egy kedves, aranyos, illemtudó, precíz, előzékeny srácnak ismertelek meg, akire azt mondja az ember lánya: ha mindenki ilyen lenne, akkor az egy jó nap lenne...
Nem kell a "Környék kandúrja" szerepet felvenni. Az nem a Te világod. Azért nem, mert nem a Te személyiséged. Meg különben is van abból bőven elég, aki úgy "pakolgatja" a lányokat, mint öreganyám a vitrinben a porcelánokat a nagytakarítás idején... Ugyan a beszi kissé azt sugallja, mintha egy hódító viking legújabb kalandjait olvastuk volna, de a valóság az, hogy tele volt a randi gyengédséggel, kedvességgel, kedves kis "első talis" zavarral.

Keresd meg a személyiséged pozitívumait (márpedig sok ilyen van), és ha azokat erősítve építed fel magad "ebben a világban", akkor fogsz tudni igazán kiteljesedni!
Bunkó, lekezelő macsóból épp elég van. A civil életben is... Ne akarj ilyen képet mutatni magadról! Mert ez nem Te vagy!
A tiszta, kedves, figyelmes énedet mutasd! Ami vagy valójában. Hidd el, a lányok fognak Téged kézről-kézre adni... Mert szeretjük a "cuki fiúkat", akik felett néha "anyáskodhatunk".

Remélem, nem bántottalak meg...
És remélem, még jársz néha felém :)

Csókollak: Liza, a Rókatündér

Beszámoló Liza +36209240243 120269 erotikus masszázs

logout a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam a rendelési idejében. Majd VTR. 40 percem volt odaérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Az utcában volt parkoló *.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakás rendben van. Földszint, teljes diszkréció. Két szoba egyedül voltunk a szobában tatamin, masszázspad. Pici zuhanykabin...
Liza külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeken minden látható, egy igazi negyvenes MILF. Picit vékonyabb mint amit képek alapján elképzeltem.
Valamit sportol mert, nagyon kemény a teste, a cicik is kemények nem lógnak. Szép barna bőr, pici tetoválás váll hátsó részén. Leginkább szexuális ragadozóként jellemezném.
Nagyon erős szexuális kisugárzással. Az egyik legkedvesebb NŐ akivel itt "randiztam".
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120269 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 120269 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-02 16:42:31 erotikus masszázs 1202695. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-02 16:42:31 erotikus masszázs 1202696. Liza +36209240243 beszámoló 2024-01-02 16:42:31 erotikus masszázs 120269
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Az egésznek a hangulata a lassú, bújós, csókolgatós szeretkezés a partnereddel hangulata volt. Érezte mire van szükségem Ő diktált én csak sodródtam az árral. Állva ölelkezve csókkal kezdtünk, csak pár centivel vagyok magasabb nála. Csókja az egyik legjobb amivel eddig találkoztam.
Pici csúszka és a farkam már a szájába volt és, pár perc múlva tolta fel a lábam mindent megdolgozott golyszik, gát, és ott hátul is.
Nem tudtam, hogy az is ennyire érzékeny, egyszerűen csodálatos volt. 69-be fordultunk habzsoltam ahogy tudtam. Pár perc után közölte nem tud igy elmenni és szerinte én sem ezért, elém térdelt... én egy fehérjedús tízóraival kedveskedtem neki de, szerintem fogyózik mert nem nyelte le. Szóval amíg fel nem puhultam a szájában tartott. Bekuporodtam a combok közé nyalakodni kezdtem végig nyalom sorban csikló, hüvely, gát, popsi. Hüvelyét, ánuszát próbálom megbaszni nyelvemmel.
Csak a csiklóra koncentrálok teste remeg de, 5 perc még semmi.
-Piroskának a kapucniját felhajtsam?
-Igen. Húzd fel! Tovább ingerlem, teste jobban remeg, fáradok, pici szünet, kezdem feladni. Ez nem szokott ilyen sokáig tartani.
-Jól csinálod, csak ne hagyd abba! Nyelvem pörög, izomból nyalom tényleg izomból. Pöcsöm lelóg a tataminról a padlóra. Nem tudom hol tart, meddig bírom. Hallom sóhajtozik, GYŐZELEM! Az is lehet csak megunta és megkegyelmezett nekem. Sosem tudom meg.
Második felvonás.
Masszázspad engem masszíroz röviden majd csere. Cicire, puncira fókuszálok, farkam a kezében. Nagyon kemény a melle és cseppet sem lóg.
-Ez szilikon? -Nagyon jól meg van csinálva.
-Nem eredeti. -Látsz te forradást? Tényleg nem látok, markolászom, szopom tovább.
-Lépj csak közelebb! Szájába vesz, kezem a combok közt puncit popsit dörzsölöm. Hátranézek az órát keresem, mennyi időm is van.
-Ne az órát nézd! -Magadra figyelj és arra amit csinálok! Meg még egypár cifrát. -Igenis Őrmester! Nem tudom mit csinált összehajlok élvezek percekig.
-Üdvözöllek a száraz orgazmus világában! Még egyszer elmegyek, becsuklik a lábam.
-Menjünk át a tataminra ott jobban hozzáférek. Valóban jobban hozzáfért, szopott, masszírozta. Nem tudom mit csinált velem de, percekig elhúzta az orgazmust.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mondta, hogy fizethetek a végén is. Szeretem előrre rendezni * +15perc játékidő a VTR miatt. A második fürdés már időn túl volt. Spricc a szájba, hátsóajtó szeretgetés, kölcsönös francia, csók alap, hibátlan az étlap.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Közvetlen és kedves, jó humora van azonnal leüti a labdát, végig szívta a vérem.
Kedvessége példás. Megyek még hozzá, ha engedi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 16:56:29
Érvek és ellenérvek, de most én senki bírája nem leszek. Nem tudom a hátteret, de valószínűleg nem is kell, hogy tudjam.

2024-02-01 12:45:20
Érdekes stílusú beszámoló. A szó szerinti párbeszédet talán mellőzni lehetett volna.

2024-01-04 16:10:01
Hát.....Valójában jól megirtad a történteket, az hogy hogyan, az már más tészta.. Nem tehetsz mindenkinek az ínyére, fő hogy Liza hozta a formáját, jól éreztétek magatokat, és neki bejőn ez a stílus. Különben a beszi minden lényegi infót tartalmaz, így vitathatatlanul hasznos.

2024-01-04 14:16:54
Ha úgy nézem a beszidet,hogy hasznos volt-e,akkor egyértelmű!Így nyílván értékelésem jó! Ha azt nézem,hogy tetszett-e? Határozott nem, a stílus miatt!

2024-01-04 12:10:24
"Ez nem szokott ilyen sokáig tartani." Nahát, a nők nem egyformán működnek. Ezért nem kell rutinból, másoknál megszokott sémák és elvárások mentén nyalni...
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 26db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2023-12-10) : Olajat használva végig masszírozta a hátsó részeimet. Közben mindenféléről csacsogtunk, nem volt kínos csend. A masszázst inkább kényeztetőnek mondanám, de pont így volt jó. Igazából ezért mentem. A randink fele ezzel el is telt.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !