Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-03-25 13:39:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Claudus!

Most van pár percem írni.
Köszönöm a szép beszámolót, jó érzéssel töltött el az olvasása. Mindig így kellene éreznem.
A kritikusokkal ne törődj, ha szerintük nem lett tökéletes írás, nekem tetszik.
Te értesz mindent, értesz engem, érted az egész lényegét, szerintem egy hullámhosszon vagyunk.
Maradj ilyen ;)

Remélem találkozunk még.

Puszi
V.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 113592 erotikus masszázs

Nabut a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Mikor is figyeltem fel Viki hírdetésére? Egy éve, két éve vagy több? Ki tudja! S miért csak most kerestem fel? Ezt is ki tudja!
De kívülről fújtam adatlapját, fotói retinámban égtek, a róla írt beszámolókat elolvastam, eljött a pillanat, hogy mindez ne csak illúzió legyen.Hívtam telefonon, s mivel probálkozásom sikertelen volt, így személyes üzenetben léptem kapcsolatba álmaim vágyával, hamarosan válasz is èrkezett, másnap ismét kerestem telefonon, kellemes hangulatú ismerkedős beszélgetés, mely azzal végződött, hogy pár nap múlva felkereshetem.
Kedves hangja bizsergetően hatott rám, segítőkèszen tájékoztatott, éreztem, tudtam, kellemes randi vár rám.
A randi napján reggel egy sms-ben jeleztem, hogy szàmíthat látogatásomra, hamarosan válasz érkezett, " szeretettel vàr".
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kis túlzással úgy ismerem a 13. kerületet mint a tenyeremet, így bár elsőre számomra nem ismert utca lett az uticélom, ahogy a térképre tekintettem, minden leegyszerűsödött.
Angyakföld csöndes rèsze, közel főútvonalak, így biztosított a tömegközlekedès, èn autóval mentem, 3-4 szintes èpületekkel szegélyezett utcácskába èrkeztem, lehetett árnyékos/nemárnyékos parkolóhelyekből válogatni, bár fizetős, jelkèpes összeg melyet a pènznyelő igènyel.
Pár mèterre a megadott házszámtól várakoztam, hogy megszólaljon a " harangszó", így hívtam Vikit, kapukód, sèta nèhány lépcsőfok, s már a rèsnyire nyitott ajtó előtt álltam.
Összegségében jó érzés töltött el a csöndes környezet, a könnyű parkolás, ès gyors megközelítès okán.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Tehát ott álltam a rèsnyire nyitott ajtó előtt, és bár ettől a pillanattól kezdve mágnesként vonzotta tekintetemet kedves , új ismerősöm, azért megfigyelhettem, hogy az előttem szólókkal egyetértve, valóban egy kellemes hangulatú lakásban tölthetem a következő másfèl órámat egy csodaszèp hölgy társasgában.
Az előszobában kabátnak fogas, talán valami asztalkaféle, kellemes hangulatot biztosító,sárgàs fènyt kibocsájtó lampion, ha a cipőlevételhez szükséges a ülő testhelyzet, ehhez biztosított, kis kerek szèk.
Viki beljebb kísèrt, bemutatta a randink intímebb helyszínét, ahol masszív matrac,/tatami, ki hogy nevezi, szék a ruháknak, vagy akár ülni is lehet rajta, komód, rajta a bizonyos ládikó jól láthatóan, hogy ne essen szó arról amiről nem szeretünk szót ejteni. De a szoba dísze határozottam Viki ámulatbaejtő személye volt.
Fürdő!! Kád, zuhanyfüggöny, jól szabályozható csaptelep, szupertiszta törülköző, szenzitív ès egyéb tusfürdő, több mint sok, szájvíz ès kifogástalan tisztaság.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lehet túlzó leszek ennél a résznél! S, hogy mièrt? A válasz pofon egyszerű! Viki pontosan azt a Nőt testesíti meg aki a gyengém, mondhatom minden tekintetben.
Az adatlapján szereplő minden adat kètsègek nélkül valós, a fotók remekül tükrözik a valóságot, nem átlagos szépség hihetetlen kisugárzással, teljes harmóniával.
Viki kétrèszes fehèrbeműben fogadott, a valóság felülmúlta a várakozàsomat, kedves mosolygós arc, öt, de lehet, hogy hat másodpercig tartott parányi távolsàg közöttünk, az első pillanattól kezdve mosolygott, persze èn viszonoztam, azt gondolom gyorsan kialakult közöttünk a szüksèges szimpátia. Remélem jól ítélem meg.
Minden természetes, bármilyen beavatkozás értelmetlen lenne, Viki elmondàsa szerinti , heti 2-3 alkalom, amit teste karbantartására fordít, nem eredménytelen. Lapos , izmos has, izmos combok, kemèny formás popsi, termèszetes hatású szolizott bőr, keblei?? Húúú!! Pimasz bimbókal, Viki minden testtartàsában szuper èlmény fèrfi szemnek, kèznek, es persze csókkal illik bókolni feléjük.
Amikor randink elejèn megszabadult melltartójától, én szemben a szèken ülve csak bámultam, majd kisvártatva a bugyi is lekerült legszívesebben azonnal átöleltem volna szorosan, de mèg a masszàzs se kezdődõtt el, gondolataim viszont .... Ezt most hagyjuk😊
Termèszetesen dícsèretem adottságait, mosolyogva, örömmel fogadta béna bókjaimat, kedvessége csak hab volt a tortán, èreztem határozottsàgát, magabiztosságát, a program előtti ismerkedős beszèlgetés alatt már tudtam, rábízhatom magam.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 113592 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 113592 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2022-03-26 13:39:23 erotikus masszázs 1135925. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2022-03-26 13:39:23 erotikus masszázs 1135926. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2022-03-26 13:39:23 erotikus masszázs 113592
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tehát!
Jó szokásomhoz híven pontosan èrkeztem, izgatottan hívam a bejutáshoz szüksèges információkèrt, diszkrèten kezelve kapott instrukciókat nèhàny pillanat ès üdvözölhettem Vikit. Átadtam nèhány mondat kísèretében ajándékomat, " kedvenc èdessèg: hozz egy jó könyvet", örömmel fogadta.
Fürdès után forró teát kortyolgatva kicsit beszèlgettünk igényeimről, mi fáj, mi nem fáj, hova koncentráljunk a program masszázs részènél.
Kérésère hasra dobtam magam a tatamin, fejem alá hosszúkás pàrna, lábaim alatt szintèn, fenekemre törülközőt terített. És Ő mezítelen!
Viki apró, erős kezei hozzáláttak testem mindenre kiterjedő, aprólékos, áldàsos tevékenysègèhez. Folyamatos tájékoztatást kaptam az adott terület állapotáról, ill. lehetsèges, bátran mondhatom terápiáról, èrdeklődve figyelte reakcióimat, ha fájdalmas ponthoz èrt óvatosan bánt az adott területtel, és elmondta mit tapasztal.
A combom hátsó része volt a kiindulópont, lassan haladt levelé a vádliaim, bajd a bokám ill talpam.
Néha halkan nyögtem, kèrdezte is hogy " fáj"?, de inkább e parányi fájdalom mellet jóleső érzès volt, a sokszor erős mozdulatai.
Hosszú, határozott mozdulattal térdemtől a fenekemig, onnan vissza a térdhajlatig, majd a csípő- fenék rèsz következett, ha fájdalmasabb ponthoz èrt óvatosabban, máshol erősebben.A vádlik hasonló módon lettek kezelve, a bokáim átmozgatàsa után visszahajtotta lábaimat , persze csak ameddíg izmaim ,ízületeim engedték, majd a talpamra tenyerelve bokám is lazítva lett.
A felsőtestem úgyanígy vègig a gerincem melletti izmok majd a váll, utána megkèrt, hogy oldaltfekve kènyelmesen helyezkedjek el egyik lábamat felhúzva, mögém helyezkedve folytatta áldàsos tevèkenysègét.
Nem tagadom! Ilyen pozícióváltàskor csodáltam testèt, ahogy tèrdelve combizmai megfeszülnek, feneke szèp ívben kerekedik, keblei csábítanak, fèrfi ilyenkor nem marad közömbös.
Mindezután megfordulhattam! Nem volt hírtelen váltàs a masszàzs ès erotikus rèsz között, inkább a közeledèsét
èreztem, nem tagadom jó érzès volt.
Viki mozdulatai lágyabbak lettek, újjai sebesen siklottak testem, hol mellkasomon, hol lejjeb, egy-egy pillanatra èrintve altestemet, reménytadva, hogy pajzán vàgyaim sem lesznek figyelmen kívül hagyva.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
És valóban nem lett figyemen kívül hagyva!
Testhelyzetem miatt már láthattam Vikit, kezem màr èrinthették Őt, termèszetesen éltem is a lehetőséggel, Viki balról mellettem, láthattam szèpen ívelő fenekèt ès ahogy a beszűrődő diszkrèt fény csillogóvá varázsolja barna bőrét, ès a erotikus rèsz bevetesekènt kötetlenebbül beszèlgettünk az élet nem nagy dolgairól.
Régen vágyott hölgyem kezei cirigatàsból átváltottak határozottabb mozdulatokra, már èrezhetem kezei melegségèt, lágy mozdulatai fokozatosan kemènyítették a " helyzetet"😀
Ő is váltott testhelyzetén, tèrdelve, feneke fejem magasssgsban, így könnyen elerhettem Őt, immár csókjaimmal halmozhattam combját, kezeim combja belső ívét símogatták, tekintetem eljuthatott a legintimebb részehez is.
Persze Viki sem tétlenkedett, eddíg beszédes szája immár kényeztetesembe kezdett. Valódi érzéki, lágy, kifinomult francia, mit szerencsém volt élvezni, nem eredménytelenül, vérbőség ott lenn.
Újjaimmal óvatosa símogattam a tökeletesen ápolt, szépsèges kelyhének környékét, élveztem nagyon a látványt, csókoltam , símogattam combját, lábait, majd kebleit is megèrintettem. Ahogy említettem, az egyik legszebb női mell amit láthattam, megèrinteni csodás èrzés.
Az izgalom miatt kicsit összemosódnak az események, de néhány pillanat múlva Viki jobb lába átkerült a jobb oldalamra, ugye mindenki sejti mit éreztem. " Hú!!! De gyönyörű", vagy valami hasonlót mondhattam bódult állapotmban, óvatosan közelítettem a csoda felé.
A varázslatos 69!, ahol a legszorosabb kapcsat jön létre aktusmentesen. Élveztem ízét, illatát, két kezemmel átöleltem fenekét, hol csodáltam a szèp formát, hol előre tekintettem a kettőnk közötti nèha kinyíló alakon keresztül láttam kicsit lejjebb ugyan az a muzsika szól, csak kicsit màs hangszeren.
Sóhajokat is véltem hallani, talán nem okoztam kellemetlen érzést partneremnek, az én szapora , hörgésszerű levegőkapkodàsom már jelezte , hogy az említett hangszer egyikének tulajdonosa már nincs teljesen tudatánál.
Nyelvemmel igyekeztem Viki felé hálámat kifejezni, közben dícsèrtem kotta nélküli zenei képességeit, mely sodort egyre messzebbre. Így összesímúlva érkeztünk meg a pillanathoz, amikor testem megfeszült, egyik lábam enyhe görcsbe rándult, átadhattam parányi sejtjeimet Viki részére.
Orgazmus utáni kèjes csend következett, Viki szorosan símult hozzám, majd kis tisztálkodàs után elnyúltunk egymás mellett. A látvánnyal nem tudtam betelni , ahogy karcsú testén végigpásztázott szemem, ágyéka szemmagasságomban, ismét dícsèrttel bókoltam.
Az órára tekintve konstatáltam , hogy idő lassan elvèsz, de èrzèkélte ezt ès nyugalomra intett , nem kell kapkodnom, fantasztikus gesztus, egyèrtelmű szàndèkom volt, hogy ne hasznàljam ki, de hálával tartozom hogy adott időt arra, útra kèszen álljak. Természetesen beszélgettünk még egy kicsit, és megtudtunk egymásról ezt-azt, túlzásba esès nélkül.Távozásra kèsz voltam, kis tusi, öltözés, még egy utólsó pillantás a csodaszép Vikire, puszi, ès jó érzèsekkel távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Viki szogáltatása szàmomra maximálisa elegendő, sőt, ha azt nézem, hogy közel egy órás gyógymasszázst követően nagylelkű kényeztetetésben volt rèszem, akkor több mint elégedett vagyok.
A tiszteletdíj egy pesti átlagból áll, ès hozzà adódik egy jelentèktelen csokorszám, így alakul ki a bővitett csomag.
Érkezèsemkor a szoba kodján található ládikába helyeztem a borítékot, szót csak az egyeztető telefonbeszélgetés alatt ejtettünk erről.
Rózsacsokor
Nabut nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hiányérzet nélkül jöttem el Vikitől, most, egy nappal a randi után sem érzem bármi hiányát, keresek, de nem vélek hibát találni randink tekintetében.
Ahogy beszámolóm elején írtam , Viki külső adottságai szàmomra az ideáis nőt képviselik!
Megismerèse után ez még hatványozódik, egy nagyon szép arc, tekintet, kedvesség, jó volt a közelében lenni, élvezni a társassgát.
Egy kicsit olyan èrzéssel távoztam( mellőzve az összehasonlítást bárkivel), mint tizen- pár éve az első hasonló randim alkalmával, akihez számtalanszor visszatértem. Valami az súgja, hogy bár ez az első randim volt Vikivel, de nem az utólsó!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2022-04-01 17:07:11
Istennőhöz méltó beszámoló! Az első szó ami eszembe jut róla: áhitat.

2022-04-01 10:16:05
Fiúk, nekem rosszul esik hogy vitatkoztok. Ne vitatkozzatok. Ez a beszi az én ajándékom, én kaptam, hadd örüljek már neki.

2022-04-01 09:59:04
Samator, nincs itt semmiféle vihar, csak a szokásos mézesmázos okvetetlenkedés.

2022-04-01 06:07:06
Én sem értem, hogy miért ekkora probléma ez. De majdcsak elül a vihar. 🙂

2022-03-31 16:41:33
A lányoknak nem kötelező megadni a csokor méretét az oldalon. Ez csak egy opció. Egy telefonhívás alkalmával bárki megtudhatja.
A beszámolónak nem kötelező eleme a csokor méretének megadása, ez szintén csak egy opció, és ha a hölgy az oldalon publikussá tette, különösebb értelme sincsen. Nem is értem, miért kell ezen hetekig rugózni.
A beszámoló jó így ahogy van, nyomom is mindjárt.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-25) : És innentől kezdve jött lényeges része a találkozónak. Lent jó hadrendbe álltam már, Viki tevékenységének köszönhetően. Majd szinte gondolatomat olvasva, arcom elé került egy nagyon szép punci!

(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.