A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-15 06:30:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Naderb2!


Köszönöm szépen a beszámolót! Hosszú idő telt el a legutóbbi találkozásunk és a mostani között, de úgy gondolom, hogy a köztünk lévő összhang mit sem változott. Sőt! Veszélyesen jó volt most az összhang! 😝 Örülök, hogy újra láttalak! Remélem jössz még máskor is 😘

Csók

Tesszus

Beszámoló Tessza +36306742613 121223 szexpartner

Naderb2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam egy nappal a randi előtt. Akkor még aznapra akartam menni, de ez kiderült, hogy felejtős. Szerencsére volt egy üresedés másnap délre. Délután ismét felhívtam reménykedve, hogy megvan még az ajánlat. Megvolt! Éltem vele!
Nagyon kedves volt a telefonban, mindenről tájékoztatott és már előre éreztem, hogy jó lesz a dolog.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
Mester utca környéke, parkolás szinte lehetetlennek tűnt. 2 Kör után végül elég távol sikerült leparkolnom. Még jó, hogy időben mentem és jól is esett ez a kis séta a testmozgás előtt. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Egy újabb építésű társasház X-edik emelete. Szerintem egy nappali konyhás lakás, de nem jártam körbe (nem azért mentem). A fürdőszoba kiemelkedően tiszta és rendezett. Nem csak szájvíz, de még fogkefe is volt a kínálatban.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tessza egy gyönyörű NŐ. Nagyon kedves, jó az alakja és remek popsival rendelkezik.
Mégis amit legjobban kiemelnék, azok a szemei. Elbűvölöek, amikor rám nézett egy mosollyal az arcán, szinte elbűvölt (főleg amikor rám nézett és nem mosoly volt a száján, hanem ... 😁 - na de kicsit előreszaladtam az időben).
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121223 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121223 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-15 07:38:10 erotikus masszázs 1212235. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-15 07:38:10 erotikus masszázs 1212236. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-04-15 07:38:10 erotikus masszázs 121223
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Nagyon csinosan volt felöltözve mikor megérkeztem, megvolt a szemkontaktus, mosollyal. Kedvesen beinvitált, majd az én kezdeményezésemre rendeztem az anyagiakat és elmentem a fürdibe tisztálkodni. Már ekkor volt egy kósza gondolatom, de ezt majd a végén.
Már nagyon izgatott voltam mikor visszatértem egy szál törölközőben, Tessza pedig egy sexi fekete fehérnemű-szettben várt. Csókolózás közben elkezdtük egymást megszabadítani göncöktől, meglepetésre ő végzett hamarabb.
Megfordult és megmutatta gyönyörű popsiját, majd a kis pillangóját is és végre elérkezett a szájával a tett helyszínére. Teljes körű volt a szolgáltatás, a környék is ki lett szolgálva, a góré is majdnem teljesen el lett tüntetve (nagyon próbálkozott, de pár mili még hiányzott) és mikorjó méllyen volt rám emelte a tekintetét ... kész ... az ... kész volt, tökéletes volt.
Ezt csináltuk egy darabig, majd fordulás 69-be és a kis pillangót is megízlelhettem végre. Ez a formáció is nagyon jó volt, de sajnos így a szemkontaktus nem volt megoldható, egy idő után így gumit kértem.
Ezt a szája segítségével végrehajtotta, majd szemből belepattant és végre volt kontaktus, nem csak alul, hanem felül is (a szemeire gondolok 😉). Most jönnek a legjobb részek:
1: Éppen arra gondoltam, milyen jó lenne ha beleguggolna, amikoris egy hirtelen mozdulattal kérés nélkül fogta magát felguggolt és kis igazítás után beleereszkedett. Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt, de lehetett még fokozni a dolgokat, mert ekkor ...
2: Éppen arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha háttal beleguggolna, amikoris egy hirtelen mozdulattal kérés nélkül fogta magát megfordult és kis igazítás után úgy guggolva beleereszkedett. Brutál volt, most már biztosan tudtam, hogy boszorkány!!!
Ekkor gondoltam megelőzöm és én kértem, hogy forduljunk át kutyusba, amit készségesen elfogadott, majd egy kis egyeztetés után megegyeztünk hogy először még punciba csináljuk. Had nem mondjam, hogy így is isteni volt a formás kis popsik közé betolni, de a főműsorszám a popsi volt! Ahova hamarosan kis síkosítás után be is engedett. Finoman kellett viselkedni, legalábbis az elején, majd lehetett növelni a tempót. Közben a tükörből még láthattam a boszorkányos szemeit. Szűk kis popsija érezhető volt a farkam körül, mondta hogy nagyon szeretné, ha a popsijába mennék el, mert imádja, ha benn lüktet valaki, de önző módon mást terveztem (bocsi Tessza). Ezért miután már szinte patakokban folyt rólam a víz:
Ismét átkerültem a szájába és a szempárok tükrébe (ez lehet bény volt). Tudtam itt már nincs visszafordulás, volt foglalkozás a környékkel is ismét, de alapvetően itt már a farkamé volt a főszerep. A tempó növelésével utat engedtem az élvezetnek és egy hatalmasat ürítettem Tessza szájába. Remélem ott is szereti, ha lüktet valaki ☺️. Hagyott lenyogodni, majd az eredményekkel elment a fürdibe.
én pedig mozdulatlanul, kielégült fejjel pihegtem az ágyon.
Már tudtam, hogy sem időbe sem pedig energiába nem fér bele más csak egy kis beszélgetés, ami így is történt miközben Tessza odabújt.
Itt az action rész véget ér, ezért akit csak ez érdekel, az itt meg is állhat, de...

Kis pihi után elmentem fürdeni és fürdés közben elméllyedtem a gondolataimban és ekkor mint a villámcsapás beugrott az elején említett kósza gondolat. Én már voltam nála régen!!! Emlékszem, és eszembe is jutott vele kapcsolatban egy sztori. Mikor kijöttem a fürdiből, ismét rám nézett az igéző szemekkel. Kérdeztem tőle, hogy régen nem e a Bálna környékén volt e a helyszín. Mosolygott és mondta hogy igen ott volt. Mikor elmeséltem neki a sztorinkat (annyi csak hogy valakihez hasonlítottam akkor) akkor már beugrott neki is a dolog. Kicsi a világ. Na ennyi zárom soraimat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt extra, minden a telefonban elmondottak alapján történt. Még a popsi sem extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyszerű élményekkel távoztam. Köszönöm Tessza, ügyesek voltunk 😘

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-15 21:22:53
Kétszer is elolvastam olyan fantasztikusan átjött az élmény. Mindent megtudtam ami miatt már vágyom eme csodás nő közelebbi megismerésére. Gratulálok!

2024-04-20 14:30:30
Hibátlan írás, példamutató beszi, csipetnyi személyes történettel a múltból, köszönjük!

2024-04-20 14:06:16
Köszönöm Tessza az visszajelzésedet, mindenképpen megyek hamarosan
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 15db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

(2017-08-28) : Nf nagyon jó, irányítható, azt nézi neked mi kell, nem pedig azt,h neki mi a kényelmes. Kölcsönösen is töltöttünk el időt, hálás volt érte, így az 1. rész a szájával ért véget, közben kis nyelves játék, szemkontakt...

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 24db
(2024-05-14) : Az ágy elé keveredtünk, ő letérdelt és elkezdtet szopni. Főleg finoman és lágyan csinálta, de néha megpróbálta a méytorkot . Majd leültem az ágyra, felhúztam, hogy pár csókot lopjak tőle és szopta tovább a farkam. Cipőt levette és fölém térdelt, így kezdetét vette a 69.

(2017-10-13) : Kezdésnek kaptam egy fantasztikus franciát, amelynek során a környékkel is foglalkozott és mélytorkos elemekkel is kombinálta, ez igazán nagyon kellemes volt.

(2017-10-07) : Lefektetett az agyra ahol egy nagyon jo franciat kaptam. A kornyeket rendesen korbenyalta, baromi jol csinalja. Fordulas utan razkodasig nyaltam. Egybol szembol behelyeztuk az ezredest ami ugy tunt ismet megrazkodtatta.