Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-09 21:28:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 122012 erotikus masszázs

Cronos1 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
csókos száj
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Előszó: Tekintve, hogy ez a művem az első beszámolóm, ezért kérem a műkritikusokat, hogy csak finoman szedjék darabokra.

Shilával már találkoztam párszor korábban, így ezúttal is VTR-en küldtem randi időpontot. Telefonon nem mindig elérhető, mert azt egyedül kezeli, és mint tudjuk meglehetősen elfoglalt a hölgyike, de mivel gyakran felkukkant az oldalra, ezért a VTR flottul működik az elfogadást tekintve.
Megközelítés
A hírhedt Kondorosi lakóparkról beszélünk, aminek hírére magasan rácáfol Shila. Sok ingyenes parkoló van a környéken, de lehet tömeg közlekedve is érkezni, és az új építésű házhoz érve, egy 4 számjegyű kód birtokában juthatunk be a gyönyörök kapuján.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház modern, új építésű, liftre nincs szükség, csak felszökelltem az emeletre. A lakásba belépve félhomály, halk zene, és patika rend várt. Saját lakás, saját filling. Az ágy nagy, sok párnával, a kimerítő randi után szívesen ott aludna az ember. A fürdő pöpec, zuhanyzóval, kilépővel és nagy illatos törülközőkkel.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Hogy milyen Shila? Nem is tudom hogy írjam le. Egy vigyorka lány, mindig vigyorog, kivéve ha szopik. Akkor én vigyorgok. Zsigerből életvidám, kedves, odaadó és figyelmes. Külsőre vékony gazella alkatú, szalma színű hajzata alatt örökké csillogó igéző smaragd szemekkel, tenyérbe mászó keblekkel, és imádni való hosszú combokkal, ami magassarkú nélkül is elegánsan hatnak. Eredeti csodás melleit kis bimbóudvar díszíti, aminek közepén ultra érzékeny bimbók ülnek. Ritka szép zárt puncija nullkilométeres érzetű, egy finoman reagáló játékszer, ami a törődést meghálálja.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122012 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122012 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-07-10 00:13:02 erotikus masszázs 1220125. Shila +36702894341 beszámoló 2024-07-10 00:13:02 erotikus masszázs 1220126. Shila +36702894341 beszámoló 2024-07-10 00:13:02 erotikus masszázs 122012
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
A program elején és végén valósult meg. Előbb lábtól derékig, a végén deréktól kobakig. A köztes állapotot a levezetés fejezetben részletezem. Szeretem ahogy masszíroz. Nem a szakszerűsége miatt, hanem az odaadása miatt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mint mindig, most is vigyorkaként fogadott. Üdvözlő csókja minden randinkon valódi nyelves csók, nem egy amolyan tapogatózó, amit máshol gyakran megtapasztalok. Ebben úgy eltudok vele mélyülni, hogy előfordul, észre sem veszem, hogy lehullott rólam a ruha. A sietős frissítő zuhany után a már említett masszázst letudva újra ajkával kényeztetett, de most már az ágyékomnál. Széles mosollyal nyelte el barátomat, híresen mélyen oboázik, magas színvonalon űzi ezt a „játékát”. Érzésre a torkában vagyok, de a nyelvét kiöltve a rúd mellett a zacsit még így is képes nyalni. Shila erőssége hogy ezt a foglalatosságát nem kapkodja el, kitartóan tud kényeztetni. A bólogató és mélyreható oboa szólójából áttért többször furulya szólóba, ahogy a rúd oldalán fel le siklott ajka. Ezt a játékot elképesztő hosszan képes űzni, a robbanást viszont képtelenég ilyen távon visszatartani, úgy hogy végül elemi erővel robbantak a gyerkőcök ajkaiba, amit bent is tartott lenyugvásomig.

Szilviával és a mosdóval való találkozás után hanyatt vágta magát az ágyon, és kacér mosollyal „gyere itt vagyok” pózba helyezkedett. Olvasva testbeszédét, behelyezkedtem hosszú combjai közé, combjának belső lágy bőrét éppen csak érintve ajkaimmal végigcsókolva eljutottam a combtövéhez, amiket akkurátusan puszilgatva elértem zárt tini punciját. Forró lélegzetem csiklójára leheltem és fuvallat finomsággal nyalintottam bele puncijára. Láthatóan ezt élvezte, így tovább elidőztem ebben a szerepkörben. Egy idő után gyorsítottam a ritmusom és növeltem nyelvem nyomásán, ami a partnerem részéről halk búgás kísért. Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt, és bár ezt sokan elkönyvelnék, meglátásom szerint a reptetés most elmaradt.

Tusolást követően még maradt időnk egy kis diskurzusra, közben rá-rátévelyedett tekintetem Shila meztelen testére, mert továbbra is pucéran pompázott előttem, mintsem testét szemérmesen takarta volna. Mind ezt persze nagy örömömre!
Elszámolás
Megérte:
5
A parti után diszkréten lehettem a kisasztalra. Mig ott voltam, ő diszkréten nem vett róla tudomást. Extrája nincs, amit ad az egy fullos csomag! A legjobbak egyike!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila nem csak érzi, de láthatóan jól is érti a szerepét a randi során. A barátnő fillinget hihetetlen természetességgel nyomja le az ember torkán. Egyedien kiforrott szexuális kultúrája nem igényel csiszolást, a leget képviseli, és mindent a vendég elégedettségének rendel alá. Imádom az állandó jókedvét, megbízhatóságát, ami fontos szempont nekünk, mert mindegy hogy a nap melyik szakában látogatjuk meg, ő stabilan hozza parádés formáját. Hogy ajánlom-e a hölgyet? Igen is meg nem is. Mert ha rajtam múlna, haza vinném! De ezzel egyértelműen csak magamra szabadítanám sorstársaim, és a házisárkányom haragját!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-15 23:18:25
választékos, részletes, és informatív

2024-07-12 22:40:38
Érdemes volt elkezdened az írást. Ha elsőre így megy, nagy jövő áll előtted.

2024-07-11 14:09:44
Jól megírt beszámoló, egyedül a "vigyorog" szót nem érzem Shilához valónak.

2024-07-10 16:25:16
Remek írás, egy jól sikerült taliról. Az Összkép második mondata kissé fura, de amúgy hibátlan első beszit olvashattunk tőled, köszi.

2024-07-10 12:40:13
Vajon Shila haza menne-e veled? ⁉️Olyan jó kis írás.😁 Meg van minden ami érv Shila mellett.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

felejthetetlen: 32db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

nagyon jó: 25db
(2024-06-19) : Aztán Shila a vitorlásnak más irányt adott, elém térdelt, és ajaki közzé fogadta a kiemelkedő rudat. A kéz, az ajkak, a nyelv kéjes játékba kezdtek. Az árboc és annak környéke alapos és változatos kezelést kaptak. Az árboc hol jobb hol kevéssé eltűnt Shila szájában. Alapos, érzéki francia percei voltak.

(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

: 20db
(2024-06-01) : Hanyatt feküdtem,ráült a csípőmre, olajat kent a kebleire és a péniszemre és kezével , beolajazódott comb belsejével , nunijával szánkázott végig rajta. Újra ajka és kezei voltak a főszereplők és izgalmam határtalan volt, amit a tükörből látottak még jobban fokoztak.

(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.