Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-02-17 15:53:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 117124 erotikus masszázs

steven2015 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
legszebb punci
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem könnyü mindenesetre szabad időpontot találni,nagyon időben kell gondolkodni,last minute kizárt.VTR irtam rá a nekem megfelelő szabad időpontot amit elég gyorsan elfogadott szerencsémre,már ismer ,többször is meglátogattam az idők folyamán.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mivel a reggeli legelső rendelési órában ott voltam, elég korán,gyorsan odaértem és szerencsémre pont akkor szabadult fel parkoló,pont a helyére tudtam beállni.A sokat megénekelt Kondorosi lakópark ,a parkolás még ingyenes ,persze ha talál az ember.BKV is van jó bőven a cim pontos,nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy amerikai konyhás szoba ,minden ami kell megtalálható,fotel lecuccolni ,kényelmes francia ágy,párnákkal ellátva,elektromos türcsiszáritó,ingnek vállfa hogy ne gyürődjőn , föóürdő ,zuhanykabina,millió tusfürdő,illatmentes is ,pihe puha türcsi,szájviz,körömkefe,kézfertőtlenitő szappan,egyszóval ultra all inclusive.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bajban van az emberfia mert ,sokkal de sokkal szebb mint a képeken,amik ugye a kisugárzását nem tudják visszaadni,de tutti 10 évet letagadhatna korából,mosolygós kedves arc,tenyérbe mászó cicik,ápolt borotvált punci ,ami pedig alsó hangon 20 évvel fiatalabb,mint a többi testrésze,titok hogy sikerül magát ilyen szuperül karban tartani .Egy fekete selyem bodzban fogadott amiböl sejtelmesen kilátszottak a cicik.Egy nagy nyelves csókkal üdvözölt mint régi pacienst ,amiből nehezen lehetett kigabalyodni olyan syenvedélyesen csinálta,gyorsan ledobtam a gönceim ,az inget vállfára tette s be a szekrénybe,türcsit felkaptam s egy kettő intéztem a zuhanyt bár 25 perccel azelőtt fürödtem,de én szeretek a tetthelyen is fürödni mindig.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 117124 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 117124 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-02-17 16:46:40 erotikus masszázs 1171245. Shila +36702894341 beszámoló 2023-02-17 16:46:40 erotikus masszázs 1171246. Shila +36702894341 beszámoló 2023-02-17 16:46:40 erotikus masszázs 117124
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Másfél órás szeánszra neveztem be,ami alapból 2 kényeztetést foglal magában,a masszázs rész a középső időintervallumba esett, nagyon kellemesen masziroz,a talppaimmal kezdte,egyenként a másik letakarva maradt, majd lassan haladt felfele a lábakat is,nagyon jól esett az első kényeztetés után ellazulni ,élvezni egy gyönyörö hőlgy kényeztetését,bármeddig el tudtam volna viselni olyan kellemesen masszirozott, lábaim után a hátamra is részletesen kitért majd karjaimmnál fejezte be .Ezután jött a várva várt megfordulás ,a második szuper kényeztetés a tökéletes ellazuláshoz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ez a pont amit nem könnyü,lefesteni mert nagyon tartalmas az elejétől a végéig.A fürdést letudva,Shila már meztelenül várt ismét agy fergetegs csókcsata bontakozott ki ,nemi is igen akrtunk szétválni,majd az ágyra tessékeltem hátára ,párnát a feje és popsija alá,a jobb hozzaférés érdekében.Itt újabb csókcsata indult amit a cicik finom csókólása követett itt nem sokat időztem hanem az ékszere fele vettem az irányt ami tökéletesen van borotválva igazi hamvas babapunci.Nagyon szerencsés lehet a párja mert olyan izgatóan tudja élvezni ha kényezetetik,hogy nem lehet leirni szavakban,nagyon gyorsan eléri az orgazmust és hosszasan hangosan élvez,én nem szoktam ujjazni szerintem ,nyelvvel kell elérni a megfelelő hatást.
Tudtam hogz pici pihenés után ,nem is engedtem ki ajkaim közül a finom csiklóját hanem ismételten kezdtem nyalni falni majd hagytam hogy ő mozgassa magát kedve szerint itt is nagyon gyorsan hangosat élvezett,most már én is huncutkodtam,
és ismételtem nyalni falni kezdtem amit egy igazán hangos és frenetikus orgazmussal hálált meg amitől persze a farkam is betonkeményre keményedett.
Hagytam pihegni egy kicsit ,majd megkért feküdjek hátamra ,bekente a kezét,maszázs olajjal és elkezdte finoman ingerelni egyik kezével a farkam másikkal pedig a gátat ,golyókat,fenomenálisan érzékin csinálja ,majd hamm bekapta az ágaskadó farkam ,lehelet finoman kényeztet ,talány, hogyan emlékszik ,ki hogyan szereti a kényeztetést.eszembe jutott a popsi kényeztetés lehetőség,ezért négykézlábra reszkedtem ,Shila finoma elkezdte a gátat és a popsit kényeztetni a széthuzott farpofák között , kezével finoman a farkam huzgálta,leirhatatlan kellemes érzés ,szinte eldurrantam,igyhát kértem,forduljak hátamra és úgy folytassuk a farkam kényeztetését ,de igy sem sokat lehett birni annyira felhúzott főleg hogy a hangok amiket kiadott szinkronban voltak az orgazmusom közeledtével ,igy egy nagyot élveztem az ajkai közé.Kedvesen megvárta mig ellágyulok,majd megtisztitott ,kiöblitette száját,megkinált folyadékkal,rátérhettünk a tulajdinképpeni masszázs részre.
Masszázs befejeztével újabb csókcsata kezdődött,ami fülcimpám majd melleim kényeztetésével ,a farkamnál csúcsosodott ki.Itt már lehetett vehemensebben kényeztetni engem mert másodjára már jobban birom ,itt is finoman kézzel de legtöbbet szájával kényeztetett Shila,majd ugyanúgy érzéki hangjával emelte a szintet amig ismét egy hatalmasat élveztem ajkai közé.Ismételten kivárta a lankadást ,le akart tisztogatni de mondtam ugyis fürdök,kár a papirt használni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ár érték arányban,szerintem kiemelkedő,szuper minőségi kikapcsolódást nyújt.Extrák nem tudom ekkora bőség láttán még mik lehetnének.Mindent kapsz mi szem száj ingere ,nekem legalábbis elégséges.Teljesen korrekt ki is van irva nem ér meglepetés,a tali után szoktam rendezni,nagyon kedves megemliti hogy tud vissza adni ha esetleg nem készültél fix összeggel.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila egy tünemény ezért nemigen próbálkozok,más hölgyeknél,bár nehéz bejutni hozzá,de én mindig is inkább minőség párti vagyok.Remélem még sokáig velünk marad.Ha ebben az időbeosztásban fogja továbbra is csinálni akkor ,biztosan nem lesz megterhelő neki és ugyanazt a magas minőséget fogja tudni ,nyújtani mint eddig.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-02-20 22:24:21
A besorolás önmagáért beszél. Akár csak az írás. Miért nem lepődök meg? Jó volt olvasni élményed. Köszi hogy megosztottad velünk...

2023-02-18 07:46:45
Shila egy álló csillag nem vitás, egy unicum. Biztos forrásból tudom, tegnap voltam nála. Kevés lánnyal érzem ilyen jól magam, mint vele. Itt kérek elnézést a beszi irójától, hogy ezt ide írom, de annyi jobbnál jobb értékelést kapott Shila, hogy meg sem próbálom azokat túlszárnyalni.
Köszönöm, hogy ezt megírtad és Shilának is, hogy vagy nekünk!

2023-02-17 23:42:13
Sokunk titkos gondolatát jelenitetted meg az Összképben. Talán ez a Shila féle kvintesszencia... Beszámolód mindezt megerősíti, jó volt olvasni, köszi.

2023-02-17 23:22:27
Mindíg öröm, ha Shiláról érkezik egy írás, s ha még ilyen remek, akkor fokozott élmény olvasni!
Hát igen! Shila megteremtette azt a különleges világot, ami máshol nem létezik, melyet maradéktalanul minden írásban olvashatunk.
Bizony ez nem csupán a véletlen műve, Shila az egyik legkiválóbb partner.
Köszönet Neked, és hódolat Shilának.

2023-02-17 18:48:29
Jó leirás egy maximumra minősitett találkozásról egy lassan fogalommá vált partnerrel. Szerintem Shiláról már nem is lehet kevesebbet irni.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 31db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 24db
(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 19db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.