Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-08-14 08:11:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves sug83!

Nagyon örülök, hogy megismertelek, istenien éreztem magam Veled! Köszönöm, hogy ilyen figyelmes Férfi vagy és végtelenül örültem ennek a szép beszámolónak is!

Sok szeretettel várlak vissza máskor is!

Csókollak

Lili

Ui: A postás mindig kétszer csenget, ne felejtsd el:)))

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 115266 erotikus masszázs

sug83 a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon láttam a hirdetését, képei elbűvöltek (élőben Lili is:) ) de most volt alkalmas, hogy meglátogassam. Telefonon visszahívott pár perccel az után, hogy hívtam, így könnyen elérhetőnek mondanám, mert ez az első hívás volt. Ekkor elmondta a feltételeket és a lehetőségeket és megállapodtunk egy mindkettőnknek alkalmas időpontban. Megbeszéltük hogy küldök VTR – t is. Ezt meg is tettem amit el is fogadott. Másnap keresett hogy az időpontot változtassuk meg, előre nem várt dolgok miatt, amit meg is tettünk és egy nappal későbbi időpontban egyeztünk meg plusz ismét VTR. Az időpontot illetően nagyon rugalmasak voltunk. :))
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lili Pesten, Zuglóban várja vendégeit a Zuglói TESCO-tól nem messze. A tömegközlekedésnek sok fajtája segít az odajutásban. Mivel én szgk-val érkeztem, begurultam a megadott utcába és láss csodát találtam egy árnyékos helyet és ez az utca a környéken nem fizetős :) A cím megtalálása egyébként egyszerű, a GPS is pontosan odanavigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A keresett lakás egy viszonylag új épületben található. A lépcsőházba bejutva a liftet sem érdemes használni, néhány lépcsőfok az út a lakás bejáratáig. Amint odaértem az ajtó már nyílt is és kíváncsian léptem be, hogy vágyaim nőjét megcsodálhassam. Egy igényesen és praktikusan berendezett lakásban találtam magam. Az előszobából nyílnak a többi helységek: az amerikai konyha, a fürdő a bejárati ajtóval szemben a szoba, ahol az események zajlottak. A fürdőszoba kádas, zuhanyos, függönyös, sokféle tusfürdő és szájöblítő, egy rakás kis eldobható pohár. Kád mellett sok férfi dezodor. Tisztaság, nagy száraz kilépő, szóval minden amit csak kívánni lehet. A masszázs helyszíne egy tágas szoba, méretes masszázspaddal, mellette a falon tükör. A szoba jobb felén a földön nagy méretű tatami jelzi, hogy a kényeztetésre Lili alaposan felkészült :). A tatami jobb oldalán szintén tükör, hogy a látvány is emelje az élmény színvonalát :) A szoba bejáratának jobb oldalán méretes kanapé, mellette egy szobainas az ideiglenesen fölösleges dolgainknak. Szuper hangulatfény, lágy relaxáló jazz muzsika, plusz klíma a falon, hogy a betévedt vándor felüdülhessen ebben a nagy nyári melegben.
Lili 2022 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Lili külseje egyből megragadta fantáziámat, amit csak fokozott a kedvessége, mosolya. Egy fekete semmiségben fogadott, ami már sok mindent nem takart, de amit igen az már csak testközelben vált elérhetővé. Arányosan vékony alkata, nagy mellei, szép arca nekem nagyon tetszett, míg mosolya csábítóan hívogató volt.
Szóval mindene megvan ami izgató, vágykeltő.
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115266 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115266 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-15 14:44:43 erotikus masszázs 1152665. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-15 14:44:43 erotikus masszázs 1152666. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-15 14:44:43 erotikus masszázs 115266
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
És kezdetét vette a masszázs része a programnak. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott a feszültség. Jeleztem a problémás területeket és Lili ügyes, erős kezeivel végig dolgozta a bokáimat, vádlijaimat, combjaimat,a derekam, a hátam ill. a lapockánál lévő letapadásokat jól megtalálta és szakszerűen szét is masszírozta a csomókat. Derekamnál és vállamnál többet időzött, ami teljes ellazuláshoz vezetett és megújulva keltem fel a tatamiról hogy a tusolóban lemossam magamról a sok olajat, amiben Lili is segített ügyes kezeivel.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Fürdés után meztelenül várt, ami azonnali ölelésre és simizésre sarkallt, cirógattam, csókoltam ahol értem és ezt Lili is lelkesen viszonozta. Élvezkedtünk így egy darabig, múlatván az időt, majd kértem hogy kényeztethessem, amit kedvesen fogadott, így leheveredtünk a tatamira és csókokkal halmoztam el száját, nyakának mindkét oldalát, majd jobb mellének bimbóját nyalakodtam körbe lelkesen és masszírozva közben mellének halmát. Körbenyalva, csókolgatva szépséges mellét, eljutottam a másik csodás bimbóhoz, nyalogatva, lágyan szívogatva, csókolgatva élveztem a csodás halmokat. De hajrá tovább csókjaimmal borítottam hasát, köldökét, vénuszdombját, miközben le- s föl haladva cirógattam combjait kívül, belül, vádliját, bokáját sem kihagyva. Ha már itt voltam, szétnyíló combjai közé helyezkedtem és kívánatos punciját megcsodálva, csókot leheltem rá, majd körbe csókolva, szívogatva combtövét, vénuszdombját, nagyajkait, elérkezett a pillanat hogy lágyan, nagy élvezettel nyelvem belenyaljon, lassan, hosszasan a megnyíló punciba és ott le- s föl simogatva, járva a redőket, majd körözgetve a csikló körül, hölgyem kéjét fokoztam, élvezkedve, hallván sóhajainak szaporodását, mígnem remegő combjai közül, lágyan eltolta furakodó fejemet. Ezek után kis pihegés, dumcsi után jelezte hogy tevei vannak még velem és beolajozva mellkasom, farkam és csodás halmait kezdődött a csúszka. Először golyóim és a rudam kaptak jótékony masszázst, majd rám feküdt és mellei közé csúsztatta lelkes társamat kezdődött élvezkedésem. A csodás mellszex után föl- le csúszott bársonyos testével és hatalmas melleit mesterien használva, bimbóit is számba adva (és én lelkesen szopogatva) elvarázsolta érzékszerveimet, melyet nagymértékben fokozott a látvány, melyet a mellettünk lévő tükörben követhettem nyomon. Látva szerszámom lelkesedését, gumit csókolt rá, és végignyalva teljes hosszában, nyalogatva golyóimat, makkomat, rácsúszott és elnyelte farkamat és forró szája, nyelve, lendületes játékba kezdett a szerszámon. Élvezetes ténykedését igyekeztem minél tovább kiélvezni, de eljött a perc mikor már nem halaszthattam tovább és a gumit levéve nagyot élveztem szorgos kezeire. A bódultságból éledezve jöhetett a romeltakarítás, majd a felajánlott masszázs, utána tusolás, majd simizések, csókok és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előszőr jártam Lilinél, előre adtam a másfél óra tiszteletdíját, annyi volt mint amit megbeszéltünk. Egyébként is így szoktam a korrektség okán. Nincs extrája, Ő maga az extra, a bájával, kedvességével.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 22, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A fentiek alapján azt hiszem látható hogy fantasztikusan éreztem magam Lili kezei között, aki szakszerűen, nagyon kedvesen, csak rám figyelve fokozta kéjemet és vitt fel a csúcsra, majd visszavezetett az élők honába. Ajánlani tudom azoknak akik egy bomba jó NŐ kedves figyelmes társaságára vágynak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-08-16 15:47:19
Egyre szebb és nagyon lelkes beszámolók születnek Liliről, amihez csak gratulálni tudok!

2022-08-16 08:04:01
Igen, ezt én is kérdezem, Lili képei a valóságot mutatják. Gondolom véletlen volt, amit illik korrigálni.

2022-08-16 07:08:55
De vajon miert irod, hogy kamukeppel hirdet?

2022-08-16 00:54:12
Olvasni is élvezet volt beszidet. Köszönet a megosztásért.

2022-08-15 18:07:51
De jó, hogy megírtad élményedet, és nem is rosszul, hogy mennyire részletesen? Olyan apró részlet mint " halk relexáló jazz" sem kerülte el a figyelmedet. Kedvelem a jazzt! Részemről óriási köszönet.
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 6db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

: 4db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-08-04) : Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni.