Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lara :)

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2021-12-14 14:13:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara :) +36705704334 112453 szexpartner

steven2015 a 2021-12 hónapi randiján történteket írta meg Lara :) hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hivtam nagyon kedvesen válaszolt részletesen tájékoztatott , de az időpont akkor sajnos nem volt jó, pár óra múlva kerestem és akkor már minden nagyon jól összejött ,kb fél óra múlva már nála is voltam .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Megközelités ideálisnak mondható ,ugyanis az Allee tól nem messze a Petőfi hid irányában található Lara búvóhelye , van közelben egy benzinkút is van ,BKK is jár természetesen, a GPS pont odavisz parkolás is volt de természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
1
Egy régebben épült tömbház nem magas emeletén rendel Lara, bár csak házszámot kaptam elsőre de pont a jó lépcsőháznál csörögtem ,kód bejutáshoz és máris az emeleten nyilt az ajtó .Előszobában üdvözlő puszi, cipő le majd Lara betessékelt a szobába ahol majd a szeánsz fog zajlani. Nagy franciaágy amin kényelmesen lehet hancúrozni ,fotel lecuccolni kényelmesen gyertyafények egyszóval igényes fogadtatás hölgyünk részéről. Villámgyorsan levetköztem ami nagy csodálkozást váltott ki ,de nem sokat szoktam ilyesmire időt pazarolni,friss törülközővel a kezembe Lara megmutatta a fürdőszobát pár instrukcióval ellátott majd hagyott nyugodtan tisztálkodni. Eléggé nagy a tusfürdő választék is szájviz pohárral kikészitve, minden teljesen rendben ,száraz kilépő, amúgy fürdőkád van de függöny nélkül, tehát vigyázni kell a viz fröcsköléssel. Felfrissülés után a szobában találtam magam ahol Lara már nagyon várt.
Lara :) külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képeknek szerintem teljesen megfelel, nincs semmiféle trükközés ,pontosan azt kapod amit a képek szerint is elvárnál ,de azért a kedvességét persze nem tükrözik a képek. Szép arcú, formás testü negyvenes éveiben járó hölgyike ,kerekded pont tenyérbe illő cicikkel ,magassága nekem pont jó mert én is magas vagyok magas sarkú cipővel várt igy egy magasságban voltunk .Piros bugyi melltartó szettben várt.
1. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 112453 erotikus masszázs
3. Lara :) +36705704334 beszámoló Budapest 112453 erotikus masszázs4. Lara :) +36705704334 beszámoló 2021-12-14 18:53:37 erotikus masszázs 1124535. Lara :) +36705704334 beszámoló 2021-12-14 18:53:37 erotikus masszázs 1124536. Lara :) +36705704334 beszámoló 2021-12-14 18:53:37 erotikus masszázs 112453
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Szobában beérkezve fürdés után nekem háttal állt ,elkezdtem simogatni s megdicsérni a szinte tökéletes vonalait majd sikerült egy mozgásból kikapcsolni piros melltartóját, próbáltam ciciket szopogatni de helyet foglalt az ágy szélén egy mozdulattal magához húzott majd elkezdte felfedezni a farkincám , nagyon finom kezdésnek bizonyult ,érzékien nyalogatta, kézzel a golyókat simizte ,felajánlottam a kölcsönös franciát ,komótosan hátára feküdt ,nekifogtam finoman a ciccikkel kezdeni a kényeztetést , de sajnos hamar leküldött a puncijához, ami meg kell vallani egy nagyon finom, simára borotvált hamvas barack punci, szerintem tizen-huszon évesek is megirigyelhetnék nemhogy az ő korosztálya .
Ezután belekezdtem egy finom punci nyalásba amit halkan dijazott ,egyszer csak hirtelen felült ,azt hittem valamit nem jól csinálok de megnyugtatott hogy minden ok de szeretné ha belehatolnék és úgy menne el.Persze konformáltam magam óhajához ,hátamra feküdtem farkam már harcra kész állapotban volt természetesen mint mindig amikor kényeztetem partnerem ,szempillantás alatt felpattintotta a vegyvédelmit ami gyümölcsös volt, majd szemből beleült és elkezdett rajtam lovagolni, nagyon kecsesen csinálta ,majd hirtelen leszállt és most már háttal nekem ült bele, ekkor már gyorsabban kezdett el ficánkolni a farkamon ,közölte mindjárt elmegy mondtam ne zavartassa magát ,ez persze bennem is elinditotta a folyamatot és egyszerre éltünk át egy frenetikus orgazmust ,magam sem hittem volna, hogy ilyen jól tudunk szinkronizálni .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe ,mert amit alapból nyújtott bőven elegek voltak ,ha egy teljes órára megyek, akkor esetleg érdeklődök behatóbban extráiról .Nekem nagyon kellemesen telt el a félóra ,szeretett volna még beszélgetni velem , kávézgatni de én sajnos rohanásban voltam ,igy legközelebbre, tettük ezt a tevékenységet. Személy szerint nagyon meg voltam elégedve, kellemes töltöttem el az időt , az elszámolást illetően, a rózsák száma is kedvező ,megtalálható a bővebb infóban ,tehát meglepetés nem érhet.
Rózsacsokor
steven2015 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Konklúzióképpen ,elmondhatom ,hogy a 40+ hölgyek sokkal kellemesebb időtöltésben részesitenek (engem legalábbis ) mint a fiatalabb generáció ,ez természetesen Larára is vonatkozik ,akinek nagyon kedves a hozza állása ,szerintem szivesen találkoznék többszőr is vele a jövőben ,ez irányú szándékát jelezte hogy ő is velem .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara :) szexpartner beszámolójáról


2021-12-14 21:26:04
Csupán félóráról is lehet egy jó beszámolót írni. Persze ehhez partnered sikeres hozzá állása is kellett, így lett kerek a történet.... Gratulálok !
Mutasd mindet

FunkciókLara :) legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-12-26) : Azért elkezdte a masszírozást, ami nagyon finom is volt, de 10 perc után mondta, hogy melege van, és megkérdezte, hogy csináljunk-e valami mást. Csináltunk. Loraa bőre selymes, MINDENHOL ápolt és finom, megkóstoltam. Ő is engem, majd hátulról, isteni popsijában gyönyörködve lett végem.

felejthetetlen: 6db
(2022-02-05) : nem sokára lehuppant a franciaágyra és én állva egy kellemes franciába kezdett ,hagytam egy ideig majd kérdeztem hogy kényeztethetem ,igenlő választ kaptam igy hátára fektettem Larát majd belekezdtem egy lassú minden testrészére való kényeztetésre .Nyakánál kezdtem majd a két gyönyörü cici következett,

(2021-09-10) : Miután picit magához tért, a hátamra parancsolt, és az én kényeztetésem következett. Érzékien, de határozottan, varrázsolt kőkeménnyé. Nagyon finoman csinálta, nem is nagyon eröltettem, hogy gumit húzzunk. Természetesen ennek is eljött az ideje. Larára bíztam az irányítást, Ő pedig háttal lovagolt meg, majd a kedvencére

(2019-09-18) : Természetesen ezek után ő sem volt rest, szájával óvszert varázsolt a barátomra ami azóta is büszkén meredezett. hanyatt fektetett és belém szeretett volna ülni, de megkértem hogy előtte a számra üljön, had leheljek pár csókot arra a mesés csiklóra. :)

nagyon jó: 8db
(2023-03-23) : Visszaérkezésünk után simogatással kezdtünk. Úgy állva kaptam egy csodálatos, minden igényt kielégítő NF-et, amitől befickósodtam. Ezután én kezdtem el kényeztetni nyelvvel és ujjammal a csiklóját. Egyértelműen szereti ezt a cselekedetet. Felszólított, hogy most már aztán hatoljak bele. Kellemes gumis francia után, missziben be is küldtem a kápót. Melegítésként indítottuk ezzel, de váltottunk a kedvencére a kutyusra. Csavartuk, pörgettük, meg volt amikor rendesen csak megdugtam (ezt szereti, kívánja) majd háttal beleülésre cseréltük a figurát.

(2018-04-19) : A védőfelszerelés megújítása és egy újabb rövid franciás felvezetés után megkérdeztem Larát, hogy bele ülne-e, amit örömmel teljesített. Fölém kerekedett, és nekem háttal kezdett lovagolni rajtam,

(2017-12-20) : Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.

: 11db
(2023-12-06) : Kis simogatás után helycsere következett, lábujjaival megragadta farkamat és elkezdett kellemes tempóban fel-le haladni.

(2022-08-25) : Kaptam egy újabb nagyon finom franciát, ezután kipróbáltuk a misszit, ami mindkettőnknek nagyon bejött, olyannyira, hogy ő el is élvezett, amit szerintem nem játszott meg

(2022-06-14) : Gyöngéd simogatás és pár szó váltása után kezdeményezően elkezdett franciázni amit félbeszakitottam mert jobban szeretem ha én kezdhetek szóval kezdtem is lecsorogni a testén picit orálisan kényeztettem amit úgy éreztem tetszett neki jól fogadta majd védőfelszerelés és felülről támadtam be