Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-07-01 18:58:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 118538 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
csókos száj
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mint Larától megtudtam, kb. 2 éve van a szakmában. Ehhez képest csak néhány hete figyeltem fel rá utolsó beszámolója kapcsán. Mindkét oldalon hírdet, de én az itteni portfólióját lapoztam át. Egész fiatal lány, szép arc, filigrán formás alkat. Elolvastam eddigi beszámolóit, ezek alapján döntöttem úgy, hogy ő lesz a következő randipartnerem. VTR-en kértem tőle időpontot, kisvártatva visszajelzett, elfogadta azt. Néhány sort írt még, hogy azért ha lehet előtte szeretne hallani. Mivel én is szeretem ezt a plussz információt, másnap hívtam és beszéltünk egy kicsit. Szimpatikusak voltunk egymásnak, a randi végleg megpecsételődött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló a randi helyszíne, nem messze néhány ismert és ikonikus rendezvény helyszíntől. Mivel általában tömeggel közlekedem Budáról, most is azt választottam. A közelben van metró, troli, távolsági busz, villamos megálló, plussz kis séta. Autóval akár a ház előtt is találsz helyet, ami fizetős.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű társasház, kívül belül ennek megfelelő állapotban. A kaputól nem nagy távolság a megadott lakás, lépteimre az ajtó diszkréten kinyílott. Előszobába be, cipő le, Lara a foglalkozó szobához vezet. A szoba tágas, hangulatos, bőrkanapé, méretes stabil masszpad, mellette tekintélyes méretű matrac a földön szépen előkészítve. A szoba egyik oldalán tükör a falon, szobainas, ledes hangulatfény, polc törölközőkkel, kisszekrény tetején zenével, falon klíma, ablak elsötétítve, komfortérzés maximális. A fürdőszoba tökéletes minden szempontból. Kádas zuhanyozó, rengeteg tusfürdővel, vastag száraz kilépővel, mosdónál szájvíz pohárkákkal, minden tip-top. Mivel ketten dolgoznak, az előszoba másik végén van Lara barátnőjének a szobája, ami praktikus sok szempontból. Összeségében a kecó abszolút ideális helyszín funkcióját tekintve mindenképp.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara arca összetéveszthetetlen, a hírdetésében ez fogott meg először. Az ajtón belépve ezt csekkoltam le először. Élőben talán egy kicsit kerekebb az arca, de semmi csalódás. Hatalmas barna bogár szemek, fekete haj, most kontyban, a legérzékibb száj, amivel találkoztam. Nem tudom miben fogadott, valami volt rajta. Alkata, mint a fotói sugallják, filigrán, ott gömbölyű ahol kell, bőre mint a bársony, testéhez illő cicik, nem az égnek áll, de feszes, gyönyörű érzéki bimbókkal. Punci szépen ápolt, zárt, imádtam. Két tetkóra emlékszem, testékszer is van egy , helyüket nem írnám le. Lara végtelenül kedves, odaadó, vendégcentrikus csajszi. Belépésemkor rögtön puszival fogad, testbeszéde felém áradó szimpátiáját jelzi. Korához képest, ami valóban annyi, egy érett nő szexualitásával rendelkezik.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118538 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118538 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-02 12:15:57 erotikus masszázs 1185385. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-02 12:15:57 erotikus masszázs 1185386. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-02 12:15:57 erotikus masszázs 118538
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Na itt lepődtem meg először. Fürdésből visszajövet választhattam, masszpad vagy tatami. Első randink volt, vallom hogy jót tesz, ha a partner kicsit ismerkedik a vendég testével, úgyhogy hasra vágtam magam. Lara törölközőt borított hátsómra, majd újjacskáival zongorázni kezdett rajtam. Na, gondoltam kb. ennyi, de óriásit tévedtem.
Lara krémet vett kezébe és bizony ,,meggyúrt" rendesen. Ne kivánja most senki, hogy mit hogyan, merre, de elég tapasztalattal rendelkezem ahhoz hogy kijelenthessem, Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival. Na, innét valóban átcsap a dolog az erotika irányába. Kapok a nyakamra néhány forró csókot, amivel a masszázs rész le is zárul.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még fürdés előtt pontosítom Larával a lehetőségeket, vtr +15 perc valóban van, amúgy meg mindketten bírjuk egymást.
Fürdés után már pőrén vár, igen csak kedvemre van a látvány. Törölközöm elhajítom, átölelem Larát, néhány testére elhelyezett puszival és verbálisan is közlöm vele, nem kicsit jön be nekem. Bemutatom neki hű társamat is, miközben lába közével ismerkedem. Megbeszélünk egy ismerkedős masszázst, amiről fentebb már írtam. Miután lekászálódom a padról, kérem feküdjön most ő a padra, de hanyatt. Teljesíti kérésemet, feje alá párnát rak, fiatal kívánatos teste már előttem hever. Ezt a részt próbálom rövidre venni, persze nekem nem az volt.
Lara testét egy kis időre birtokba veszem, amit a lehetőségeken belül ki is használok. Orális kényeztetésében abszolút partner, mindent megtesz, hogy csúcsra juttathassam. Amíg még csak kézzel kényeztetem farkam végig a keze ügyében van, de azért volt egy szájpróba is. Mikor egyértelműen jelzi, hogy ő már ,,megérkezett", leállok és egy kicsit ölelgetjük egymást a padnak dőlve. Akár a tatamin is folytathatnánk, de nekem a, padnál most pont megfelel. Néhány majdnem csók is bejátszik, isteni szája van Larának, amit kisvártatva be is bizonyít. Kérdi, lefekszem, ha akarom felemeli a fejrészt, hogy kényelmesebb legyen. Én inkább félig ülve maradok a padon, így több vér áramlik a pucába. Lara párnát tesz térde alá, puszilgatni kezdi farkam környékét, szájával az oldalát nyalogatja majd az egészet finoman, fokozatosan befogadja. Ezek a párnázott, dús ajkak valami fenomentális érzést váltanak ki bennem. Néha kezét is használja, de inkább a zacsi stimulálására. Időnként eltünteti végig, kezeivel combomat fogja, szájával csodákat művel. Fogom a fejét, néha talán finoman ráhúzom, de nem irányítom. Időnként lenézek, ilyenkor hatalmas bogár szemeivel felpillant, tudja, hogy megörjít, de most ő irányít és nem siettett. A tükör sem érdekel, folyamatos nirvánában lebegek, két kezem hátratámasztom, megfeszülök, mint egy húr. Lara nem akar kivégezni, rám bízza a dolgot, de egyszer csak elpattanok, testem megadja magát, óriásit élvezek, szabályosan beleremegek, hosszan bocsátom útjára magjaim. Lara végig benttart, még azon túl is, teljesen megvárja míg visszatérek.
A csipet-csapatot Szilvia veszi gondozásba, én is kapok egy lapot, amit rendeltetésszerűen fel is használok. Lara átölel, önfeledten szájára is puszit adok, amin még nyomokban DNS.-em is megtalálható. De kit zavar ez vaze, a sajátom nemde?
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, annyi amennyi. Elején rákérdezek, van bizalom, ráérek a végén rendezni. Extrák? Nem tudom van-e.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara kellemes meglepetés volt számomra, minden szempontból. Egy fiatal lány aki rácáfol a sztereotípiákra. Egy pillanatig sem éreztette velem a kettőnk közt lévő jelentős korkülönbséget. A helyszín korrekt, meghitt az ilyen jellegű légyottakra. Maximális ajánlás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-03 19:25:45
Alapos és részletes értékelést kaptunk tőled a Laránál tett emlékezetes látogatásodról!

Keresni fogom majd hamarosan ezt a kedves és kìvánatos kis gyönyörűséget:)

2023-07-02 16:32:27
Tökéletes, meggyőző korrekt beszámoló!
Köszi, köszi, köszi! Az összegzés pedíg kiváló!

2023-07-02 16:29:39
Yos, felfedező útjaid követésre biztatóak... Micsoda kis * bonbon *, a finomat finoman írtad le, gratulálok ! Beszámolód hasznosága vitathatatlan, köszönet a köz nevében is :)

2023-07-02 14:36:49
Köszönöm, hogy megosztottad az élményeket, innentől kezdve nincs más hátra...🙂
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 8db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

nagyon jó: 5db
(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-09-03) : Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van.

: 7db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.