Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
erotikus masszázs beszámoló

Fetish Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-08-14 14:44:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 102400

maggario a 2019-08 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Kinga hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már jó ideje szemezgettem Kinga hirdetésével az oldalon, de valahogy mindig eltettem későbbre. A fetish téma nem annyira vonz, de Ő valamiért annál inkább. Újra és újra visszatévedtem az oldalára. Így végülis ma jött el a napja, hogy bejelentkezzem nála és ez gyorsabban is sikerült, mint gondoltam. Ugyan nem vele beszéltem telefonon, így csak egy gyors időpont egyeztetés lett belőle. Lényeg, hogy alig több mint 1 óra múlva ott lehettem nála. Jó kezdet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem még ismerkedem Pesttel, de GPS-el könnyen megtalálható, a környék tele parkolóval, ami fizetős. Szerintem bármikor találni üres helyet a bejárattól pár lépésnyire. Jó folytatás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új építésű nekem tetszetős kívülről is. Szivesen lép be az ember egy ilyen épületbe. Aki a liftet kerülné annak is érdemes jönnie, hisz rögtön az 1. emeleten található a "randihely". Forgalmas színtér ez, ami nem csoda látván, hogy milyen hölgyek várják itt kedvesen a vendégeket. De mégis nagyon profi a logisztika hisz nemhogy más vendéggel, de más kolleginával se futottam össze a lakásban. Bár cseppet se bántam volna... Hangulatos, illatos az egész. A fürdőben minden igényt kielégítő zuhanykabin bőséges tusfürdő választékkal. A szoba maga a nyugalom szigete. Közepén masszázságy, oldalt tükrök, hangulatos világítás, halk zene. Szinte jobb mint otthon. Egyre kellemesebb a helyzet.
Fetish Kinga külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Huh itt kicsit elakadtam... úgy tudnám ezt az én szempontomból leginkább leírni, hogy sokszor kérdezték már milyen az a Nő külsőre, aki nekem az ideálom. És akkor ott állt előttem Kinga. A Nő. A válasz a kérdésre. Akit azonnal hazavinnék. Akinél a legprofibb photosoppal se tudnék/akarnék jobbat rajzolni, mert úgy ahogy van tetőtől talpig imádtam a látványt. A képei is szimpatikusak voltak, de amolyan átlagosnak éreztem akkor még... Nagyon mellé lőttem. Élő egyenesben saját szememmel látva egészen más volt az élmény. Jaah és ekkor még csak úgy volt felöltözve, mintha az utcán futottunk volna össze... Aztán jött a kegyelemdöfés, mikor ízlésemnek tökéletesen megfelelő sexi fehérneműben került elém zuhanyból visszajövet... Sajnos szokásom keresni a hibát, de nála nem találtam. Felüdülés volt ez. A lábai, a feneke, a hasa, a háta, a keblei, a bőre... a mindene. Tényleg. És az a legdurvább, hogy először ezt nem is látja az ember, mert az arca és a szemei úgy rabul ejtenek, hogy nem is tudsz hirtelen mással foglalkozni. Annyira szeretném ezt költőibben és színesebben megfogalmazni, de nem tudom sajnos. Letaglózott. Nem szokott ez látszani rajtam, szerintem most se vette észre, de egészen lenyűgözött a lénye és a látvány. Megjöttem. Jó helyen vagyok. A legjobb helyen.
1.  +36 beszámoló Budapest 102400 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 102400 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1024005.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1024006.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 102400
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Úgy voltam vele, hogy az első alkalom legyen az ismerkedésé. Lássuk hogyan alakulnak a dolgok. Nem is tudtam mit akarok pontosan tőle. Könnyed kellemes masszázsban, elnyújtott levezetésben és fűszerezésként prosztatamasszázsban egyeztünk meg az elején. Ő még ruhában, én is. Majd míg elment felmérni hogy szabad e a pálya odakint, kérte hogy vetkőzzek le és irány a zuhany. Úgy is lett. Mire visszaértem már fehérneműben várt. Könnyen lazán természetesen. Én meg azt hittem ott halok meg, mert olyat láttam, amire nem voltam felkészülve. Persze az ember ilyenkor próbálja leplezni mennyire uhhhhhh... széttépném. Úgyhogy visszafogottan megbeszéltük a pontos terveket és utána hagytam, hogy tegye ahogy jónak látja. Nagyon kedves figyelmes, de végig érezni a határozottságát minden mondatában és tudom, hogy ő úgy is úgy csinálja, ahogy akarja és tudtam, hogy minden pillanatát imádni fogom. Finom jóleső lábakra koncentrálódó masszázs vette kezdetét. Szolid beszélgetés. Nem vagyok ebben túl jó főleg így első nekifutásra, de vele azért nem olyan nehéz. Viszont jobb szeretem csendben elengedni magam és átadni a helyzetnek. Ebben partner volt Kinga is. Amúgy is elakadt volna a szavam, mikor már a kényesebb részeken kezdett kalandozni kezeivel. Egy biztos, a férfi test ismeretéből doktorija kell legyen. Egyre biztosabb voltam ahogy haladtunk előre percről percre. Így hason fekve is kalandozott már mindenfelé. Sose tudtam mikor mire számítsak tőle. Igazából nem is tudom a masszázs meddig tartott. Sokáig biztos nem de eleve azonnal elvesztettem az időérzékem úgyhogy az 1 óra 10 percnek se tűnt végül. Egyszercsak arra kért, hogy forduljak meg. Végig az az érzésem volt, hogy drágám, kérhetsz bármit én azonnal teljesítem. Nem terveztünk be semmilyen fétishes játékot, de már úgy voltam vele, hogy ha Ő azt akarja, felőlem jöhet bármi.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
És igen elértünk az egész történet csúcspontjához. Pedig addig se éreztem rosszul magam. Sőt... De ami ezután jött az hirtelen vallásossá tett. Elkezdtem hinni a mennyországban. Mert ez az élmény messze volt a valóságtól. Ha van is sose jutok el oda, de örülök, hogy Kinga által belekóstolhattam földi halandóként. Határozottsága és lehengerlő személyisége itt csúcsosodott ki. Ahogy belenéz az ember lelkébe miközben a kezeivel dönt a sorsodról... azt kívánod bárcsak örökké itt lehetnél. Ez az volt, amit régóta kerestem és vágytam. Valami olyan új impulzus és állapot, amiben sose voltam még. Pedig csak a kezeit használja. A szájához, a puncihoz közöm se lehetett, de mégis elképesztő volt. Szép lassan, óvatosan kezdte, majd volt ott minden. Gyorsítás, lassítás, intenzivebben, szorosabban, csavargatva, makkot simogatva, heréket markolva. Minden létező módon kényeztetett ami itt belefér. Közben pedig az igéző tekintet, a gazella test ami ott feszül melletted. Kicsattan az erőtől, az egészségtől, a szexuális energiától. Ott helyben széttépném magamévá tenném, de tudom hogy nem lehet, mert Ő a királynőm én pedig az alattvalója. Én csak a játékszere vagyok aki szerencsésen érezhetni magát, hogy létezhet és tapasztalhat belőle bármit is. Ezt sugározza magából, de közben meg annyira biztonságos minden, annyira kellemes a társasága. Aztán ahogy azt sejtettem kezdett kibújni belőle a kisördög. Egy kis herepaskolás, aztán a velem egykorút is felpofozta. Él hal ezekért a dolgokért. Látszik rajta, hogy fanatikusan szeret a férfiakkal játszani és bitang jó benne. És egy olyan kaliberű Nőtől, mint Ő igazából bármit elfogadtam. Aztán gondolt egyet és előkapott a fiókból egy cipőfűzőt. Eszembe nem jutott tiltakozni. Gondoltam gyere életem használj játssz velem nem érdekel. Azt csinálsz amit akarsz. Szépen be is lett kötözve a dorong és környéke, majd elégedetten, huncut vigyorral elindult, hogy kesztyűt húzzon. Bal kezében a kéjléc, jobb kezével pedig ügyesen becsusszant hátulról... számomra eddig ismeretlen testi lelki állapotba kerültem ettől. Olyan ez ahonnan az ember nem akar visszatérni a földre. Csak mélyen a szemébe nézni és hagyni, hogy játszon a kedvenc hangszerén. Komponáljon. Kénye kedve szerint színezve. Amíg úgy nem dönt, hogy elég volt és visszaránt a valóságba egy fergeteges orgazmus kíséretében...
Igazából gondolkoztam kicsit, hogy nekiüljek e a beszámolónak. Annyira hatása alá kerültem, hogy nehéz szavakba önteni, de meg akartam osztani az élményt és szerettem volna itt hagyni magamnak is emléknek. Nem tudom tudtam e újat mondani Róla, de az biztos, hogy életem egyik legmeghatározóbb erotikus utazásán estem át.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Valahogy ez szóba se került egészen a végéig. A telefonban csak időpontot kértem és címet. Azt se tudtam mennyi lesz, de egyáltalán nem is érdekelt. Előtte se, de közben meg pláne. Bármit megér a dolog. Közben meg kiderült, végtelenül baráti amivel honorálni kell az élményt.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Érzéseim? Függő lettem. Akarom újra és újra és feszegetni a határokat Vele, mert Ő az akivel bármeddig elmennék. Igazán fel se tűnt, hogy most találkoztunk először. Annyira természetesen kezeli a dolgokat és közvetlen. Kétségtelenül a legjobbak közt lehet a fétish kategóriában is. Nem kívánhat nála jobbat az ember. Az a típus, akinek bármit megtennél és még te érzed megtisztelve magad utána. Nem találkoztam még ilyen Nővel. Örülök, hogy megtörtént. Folytatása következik. Azt nem is tudom eldönteni, hogy szerencse vagy pech, hogy nem szexpartner kategóriában hirdet.. így is rabul ejtett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet