Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-05-28 20:38:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Nagyon jó volt visszaolvasni a történteket. Kifejezetten tetszett néhány megfogalmazásod is. "Kis" barátunk a fiókban várja, hogy legközelebb felavassuk... én kíváncsi vagyok rá. Addig is puszillak és örülök, hogy tényleg jól érezted magad!

Beszámoló Evelyn +36702335902 118182 szexpartner

Yosarian a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Körülnéztem az oldalon, ki lehet a következő straponos partnerem. Evelyn beszámolói felkeltették érdeklődésemet iránta. Fotói megnyerték tetszésemet, a randi helyszín is számomra ideális. A belső üzenőn ráírtam, vállal-e ilyen jellegű dolgot. Hamar választ kaptam, hogy nincs akadálya. Megköszöntem a gyors választ és visszaírtam, hogy majd jelentkezem. Néhány nap múlva telón is tudtunk beszélni, kedves volt, tisztáztunk még néhány apróságot. A randit VTR-en kértem tőle, az időpont neki is megfelelt, rugalmas volt, alkalmazkodott hozzám.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Evelyn budoárja a belvárosban van, én szeretem ezt a környéket, sok emlék fűz hozzá. 200 méteren belül többféle busz megállója található, bármely irányból érkezel. A 3-as metró 5 percre, a 2-es 10 percre található a helyszíntől. Autóval a közvetlen megközelítés kicsit necces, érdemes távolabb letámasztani a verdát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház a múlt század elején épült bérházak egyike, nem messze ismert belvárosi főútvonalunktól. Az utca front egy kiállítási terem kirakatára néz. Ezt csak azért említettem meg, mert éppen egy, a Szűz Máriáról készült szobrok és egyéb kegytárgyak bemutatója volt. Ezt látván erős bűntudatom támadt, hogy talán még nem késő lemondani a randit. De mivel nem hiszek a szeplőtelen fogantatásban, így elhesegettem a gondolatot. Miután a bejutási információk birtokába jutottam a felvonóval egy magasabb szintre emelkedtem. Amikor kiléptem a fülkéből, az egyik ajtóból egy integető kéz lógott ki. Mivel a többi ajtó zárva volt, kizárásos alapon ezt választottam. Döntésem helyesnek bizonyult, az ajtó túloldalán egy nagyon helyes szemüveges csajszi fogadott egy laza pongyolában. Jó nagy belmagasságú lakás, a kor szellemében, minden helység abszolút élhető. Tágas előszoba, ebből nyílik az összes lakóterület. Nem jártam mindenhol, de amit láttam az átlagon felüli, kényelmes és tiszta, simán laknék itt. A fürdőszoba vetekszik egy színvonalasabb hotel minőségével. Fürdőkád, külön zuhanyfülke, ezernyi tusfürdő, dezodorok, mosdónál 3 féle szájöblítő, kilépő, pihe-puha türcsik. Mindez egy tágas helységben, minőségi szerelvényekkel. Már az előszoba is a praktikumnak és a kényelemnek van alárendelve. A szobába belépve ámulok, bámulok. Hatalmas tér, jó nagy franciaággyal, szépen előkészítve, itt is minden izléses, barátságos, hangulatos. Ami biztos, nem emlékszem, hogy jártam-e ennél ideálisabb helyszínen az tuti. Valóban olyan érzésed van, hogy a szeretődhöz ugrottál fel egy jó kis kettyintésre, aki ráadásul igényes magára és a környezetére is egyaránt.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn külsejét nem kis számú, aránylag friss beszieiben is egyaránt méltatták, ami teljesen megfelel a valóságnak. Aránylag magas, arányosan karcsú, vöröses-barna hajú szépség, igéző, szép zöld szemekkel. A szemüveg nekem kifejezetten bejött, nem zavaró semmiben. Szépen szolizott selymes bőrét élvezet simogatni, karján és máshol vannak tetkók, minőségiek, illenek hozzá. Mellei, ugyan javítottak, de kellemes tapintásúak, érintésre szépen reagálnak. Evelyn arca nekem bejön, összségében szépnek mondanám, szája, csókja érzéki, finom. Kezeit imádom, még most is feldob, ahogy tartja a zacsit, és makkosom szeretgeti. Formás lábak, popsi egy remekmű, de a nunus mindent visz. Gyönyörű ápolt, a zártabb típusból, picit széthajtva rózsaszin kelyhe barna bőrével izgató egy látvány. Jó társalgó, van humorérzéke, ami nálam plussz pont. Evelyn egy vonzó, kivánatos csajszi, csalódás kizárva. Becsukott szemmel is megérzem, ha egy igazi nőt ölelek.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118182 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 118182 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-05-30 10:10:46 erotikus masszázs 1181825. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-05-30 10:10:46 erotikus masszázs 1181826. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-05-30 10:10:46 erotikus masszázs 118182
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután Evelyn bevezet az ,,eksön" szobába, hellyel kinál, majd rákérdez a kezemben lévő zacskóra, hogy ebben van-e a dolog, ami még be akar szállni a buliba. Igen, mondom és kicsomagolom ,,Zolit", mert közben nevet is adtam neki. Evelyn kézbe veszi, forgatja, szemével méregeti Zolit, esetleges ,,partnerét". Nem látok rajta ellenérzést, benne van a dologban. Neki is elmondom, nem szaladok el, ha nem vállalja be. Nincs vele gondja, nyugtat meg és miután ledobom gönceim, a fürdőszobába kisér.
Már csak tanga és egy kis felső van rajta, baromi izgató így is. Átkarolom, puszik nyakra szájra, s mivel nem érzek ellenszenvet, a puncit is megsimogatom a popsival együtt. Ezután lépnék be a kádba, de Evelyn félúton megállít, hogy a zuhanykabin praktikusabb. Egyszerűen észre sem vettem, akkora a helység. Fürdő után Evelyn megkér segítsek levenni a maradék textiliát, de én inkább rábízom. A látvány magáért beszél, nem bírom megállni, hogy ne üdvözöljem az eddig feltáratlan területeket. Felmerül a kérdés mivel kezdjünk. Kicsit foglalkozzál kicsiénnel kérem Evelynt és az ágy szélére ülök. Ő elém guggol, szájába vesz és megkezdi farkam terápiáját. Az a nedvesség és a meleg hatására gyorsan növekedésnek indul. Szereti ezt a környezetet, Evelyn nyelvével finoman simogatja, néha kiengedi, csak a makkon kőröz. Simogatom a hátát, meg ahol érem, nagyon jó a szájában lenni. Mivel nem kértem Nfvsz-t(extra) kontroll alatt tartom farkam. Így megy ez egy darabig, néha lehajolok egy csókért, imádom Evelyn száját. Majd újra az ágyon vagyunk, már kivánom a testét, ő hanyatt fekszik, felkinálja magát. Kezemmel végig simogatom, időnként egy csók is bejátszik, újjaim már punciját kényeztetik, ami már kellően nedves. Csókok a combra, majd nyelvem már puncijánál nyalakodik. Az ujjam is bebocsátást nyer, párhuzamosan izgatom csiklóját is. Halk sóhalyok, néha kezünk is összfonódik, de nem hiszem, hogy csúcsra juttattnám. Kis nyalifali, puszi nyuszi, majd megint az ágy végében ülök, újra Evelyn ajkai közt. Nagyon megy az idő, próbálok elmenni, de még nem tudok. Evelyn haja már összefogva, hogy könnyebben hozzáférjek. Megkérem fejezze be kézzel, hogy utána még tudjuk Zolit is használni. Kezébe vesz, majd rákérdez, ne húzzak rá gumit? Majd szinte meg sem várja a választ és felpattintja a még kellően merev farkamra. Hogy legyen, kérdi, hátulról mondom, de gyorsan. Evelyn bepuccsít, majd közösen behelyezzük kicsiént a már sikamlós puncijába. Szép lassan mozgok benne, hüvelyizma szinte átkarolja farkam. Óvatosan tolom neki, miközben derekát fogom, próbálom elnyújtani a dolgot. Evelyn hüvelye csak úgy tapad a makkosra, érzem már nem bírom sokáig. Egyik kezemmel valahogy elérem csiklóját, egy kicsit még izgatom, de már érzem, hogy itt a vég és egy hatalmasat élvezek. Evelyn megvárja míg lenyugszom, majd kicsusszan. Leveszem a cuccost, Evelyn szilviába teszi és ellibben vele. Mikor visszajön, kapok egy puszit, egy száraz és egy nedvestörlővel együtt. Elvileg van még egy negyed óránk, de a fürdést is beleszámitva ez már nem túl sok idő. Megállapítjuk, hogy Zoli aznap már nem lesz punciban. Azért ez nem nagy dráma, főleg mert a gazdi farka viszont volt. Egy kicsit még összebujunk Evelynnel, dicsérem hogy milyen jó hatással volt rám. Természetesen Zoli is kárpótolva lesz, megbeszéljük, hogy ott marad legközelebbi visszatérésemig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lehet, hogy vannak extrák, én egyről tudok, az a NFVSz. Többit nem kérdeztem, nem tudom. A virágszálak vázába helyezésének idejét rám bízta, még az elején elrendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó volt Evelynnel. Ugyan nem sok egy óra, de azt hiszem jól működtünk együtt. Evelyn azonkívül, hogy egy csinos kivánatos hölgy, rendelkezik azokkal az adottságokkal, ami csak az igazi nőkre jellemző.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-06-08 22:36:28
Yoss èn már látom a jövőt, hamarosan nem csak "Zolit" viszed Evelinhez, de egy szexbabát is bedobsz harmadiknak ès majd úgy kell megdugnod ahogy Evelyn parancsolja. Szèp szerepjátèk lenne, nem gondolod? :)

2023-06-08 18:53:49
Bocs. helyesen: 'hagynod' ...

2023-06-08 18:52:01
Zoli a "sztár" ! Hogy ne unatkozzon, nem kellene inkább egy szexbabánál hagyod 😅 ?

2023-06-08 14:33:25
Viva!
Örülök, hogy ,,Zoli" sorsát is figyelemmel kíséred, de szerintem jó helyen van, időnként felhívom őt, beszélgetünk egy keveset.

2023-06-08 13:07:37
Nálam bárki bármit itthagyhat nyugodtan 😉
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 31db
(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 36db
(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,