Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-27 09:49:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Brembo! Köszönöm, hogy írtál rólam! Sajnos úgy érzem, hogy nem vagy teljesen megelégedve a randinkkal.
Többször is megkérdeztem, hogy le vegyem- e a fűtést például. A masszázs nem a fő profilom partnerként, bár tanultam de mégiscsak partner vagyok viszont mégis jó sokáig elidőztem hiszen a teljes testedet átmasszíroztam.
Az a része, hogy nem nyújtottam arany szobros "vergődést" pedig érdekes nekem, mivel én nem vagyok a megjátszás híve de ezt olvashattad a korábbi rólam szóló irásokból is... ezek alapján nem tudom, miért vártad tőlem a "nagy alakítást "
A befejezésre is reagálnék. Nem volt futószalag a végén sem, nem minden utcán álló férfi hozzám jön. Forgalmas kis utca, rengeteg kis bolttal, étkezdével, étteremmel és még sorolhatnám....
Igyekeztem mindenben a kedvedben járni.

Beszámoló Evelyn +36702335902 117493 szexpartner

Brembo2 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Olvastam pár korábbi beszámolóját, így eléggé képben voltam mire is számíthat az ember fia aki betéved Evelyn karmai közé.
Pár hete, egy hirtelen ötlettől vezérelve írtam rá először belső levélben, de akkor még nem gondolva arra, hogy rövidesen vendégként tiszteletem teszem nála. Pár rövid üzenetváltás, átolvastam néhány tucat régebbi beszámolót, bővebb infót lekértem, próbáltam felkészülni összességében az "Evelyn élményre". Kisebb vívódás után eldöntöttem, belevágok a szervezésbe.
Pár nappal később felhívtam, majd mikor már láttam mikor lesz egy lazább napom, akkor VTR-ben erősítettem meg szándékom.
Egyszerűen ment az egyeztetés, üzenetre hamar és lényegretörően válaszol, telefont elsőre felvette, igaz akkor hívtam, mikor villogott a "most hívhatsz" jelzés, VTR-t is perceken belül elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ferenciek tere, Kossuth Lajos utcáról nyíló, csak behajtási engedéllyel, vagy gyalogosan megközelíthető utca. A legnagyobb nyűgöm volt, hogy a belvárosban rendel Evelyn, én pedig mint vidéki kiscsávó, közlekedésre más alternatívát elképzelni sem tudok, mint autó. Alaposan utánanéztem a parkolási lehetőségeknek, és a legegyszerűbbnek az tűnt, hogy a Reáltanoda utcát célozzam meg. Több parkolóház is található a közelben, így gyerekjáték volt letámasztani a szekeret.
Parkolóháztól 300m kényelmes séta a VTR-ben megadott cím, torna előtt/után jól is esett átmozgatni az ülőgumóim.
Tömegközlekedés passz... közel a Károly körút, M2, M3 megállói, szerintem megoldható egy rövid sétával minden.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tágas, nagy belterű polgári lakás. Ízlésesen berendezve, makulátlan tisztaság, kellemes illat mindenhol. Fürdő jól felszetelt, választási lehetőség is adott, kád és tusoló közt lehet dönteni.
Szobában franciaágy, és egy masszázspad is szolgálja a kényelmet. Kellemes relaxáló halk zene, sarokban egy gáz kályha/konvektor ami először kellemes hőérzetet, randi vége fele már pokoli hőséget szolgáltatott.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn vékony magas, fiatal lány. Fotói a jelen állapotot tükrözik vissza. Jópár tetkó díszíti külsejét, ezek a képeken nem láthatóak, vagy elvannak torzítva(bal kar).
Szoli barna, nagyon barna, de nincs grillcsirkévé sütve, bőre feszes és hibátlan, ápolt, jó illatú. Punci borotvált, szemérem dombocska középen egy kis pamacs meghagyva. Cici szilikon, mestermunka szerintem, koncentrálnom kellett, hogy észrevegyem a nem gyári alkatrészeket.
Arc csak sejthető a homályosított képeken, élőben helyes és mosolygós pofija van, adatlap szerint az ajkai feltöltve, élőben természetesnek tűnt. Szemüveges, ami a randi alatt végig fenn is maradt. Hosszú haja összekötve, szoba félhomályában fekete, vagy sötét barna árnyalatnak láttam.
Fogadószett egy kis köntös, talán az ami jelenleg a 19,20,21-es képeken látható, alatta fehérnemű, összekötött haj, szemüveg... csábító volt az összkép.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117493 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 117493 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-27 10:16:44 erotikus masszázs 1174935. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-27 10:16:44 erotikus masszázs 1174936. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-03-27 10:16:44 erotikus masszázs 117493
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésem után bemutatkozás, majd rögtön rá is kérdeztem, hogy maradhatok e. Cipőből kiugorva követtem Evelynt a szobába, ágyra invitált, ahol egy rövid ismerkedő beszélgetés vette kezdetét.
Fürdőszobai kötelező higiéniai kör után Evelyn fehérneműben várt, kis ölelkezés hamarosan egy kellemes, de visszafogott csókcsatává alakult. Segítettem megszabadulni a felesleges textiltől, rólam a törülköző a gravitáció útján távozott, amit vendéglátóm a fűtőtestre terített.
Újra ölelkezés, kölcsönös tipi tapi, barátnős csókocskák. Itt akár rögtön gumit is kérhettem volna, de mégsem illik ajtóstól rontani... öregszem, megkell adni a módját mindennek.
Evelyn kért, hogy helyezzem magam kényelembe, de makacs vagyok, így én kezdeményeztem. Picike nyelv szkander után, célirányosan költöztem délebbre, iker dombok közt, pocak síkság alatt megtaláljam minden gyönyör forrását. Bátortalan ismerkedő nyelvjáték után, egyre hevesebben vettem fel Evelyn ritmusát. Nedvesedett, jöttek az első sóhajok, éreztem egész testes remegését. Ujjaim csak a legritkább esetben vetem be, itt éreztem, hogy akár célt is érhetek, felgyorsítva egy kis g pont stimulálással. Óvatosan matatóujjam vezettem a meglepően szűk punciba, amit Evelyn hatványozott nedvesedéssel, remegéssel jutalmazott. Pár perc múlva leállított, hogy ő már célt ért.... hát mit ne mondjak, pancser érzés, hogy semmit nem észleltem belőle, de ez van. Még így is jobb, mint egy oszkár díjas alakítás.
Helyet cseréltünk, párnákat tömött a fejem alá, hogy jobban mozizhassak, majd bőnyálas, nagyon jó franciát kaptam, kezeit csak támaszkodásra használta, ajkaival, és nyelvével masszírozta kis kukacom.
Egyenruha felhelyezése után, kérés nélkül már pattant is nyeregbe, én pedig lusta pózban csodáltam tovább a fejleményeket. Bevezető lovacskázás után közösen diktáltuk az ütemet, amire az ágy is elismerő hangokkal válaszolt. Evelyn kipilledt, fordultunk misszibe, változatos tempóban gyömöszöltem bohócom a kéjbarlangban, közben hol csókolóztunk, hol a melleit harapdáltam. Túl sokáig nem bírtam, gumit lerántva egy cicilövést kértem. Evelyn az utolsó utáni pillanatban meggondolta magát, hogy közelebbi pózt vegyen fel, így a cici megúszta a mennyei mannát, de összességében a lényeg változatlan.

Romeltakarítás után míg kiszuszogtam az előbbi megpróbáltatásokat, kaptam egy rövid hátmasszázst. Jobb oldalról mellém térdelt az ágyon, és olajjal kezdte a viszkozitást javítani. Elég intenzív illata volt az olajnak, rögtön meg is ijedtem, hogy majd otthon is húzom az illatfelhőt, nem kérdeztem rá, csak a szemem sarkából olvastam a flakon kisbetűit, hogy mit is kapok, illóolajos masszázsolaj, így megnyugodtam.
Mozdulatai gyakorlottnak tűntek, és nagyon jól esett. Nem egy sportmasszázs, inkább barátnős simogatás volt először, majd egyre erősödve éreztem a törődést. Ágy mellett egy tükör, sajnos elég messze, és a félhomály miatt csak a körvonalai látszódtak Evelynnek.
Mire kezdtem volna élvezni, akkor elszaladt a törülközőért amit randi elején terített még a konvektorra(?) és letörölte a hátamról az olajat. A bőröm talán még sistergett is olyan forró volt a törülköző.

Kérte, hogy forduljak vissza lusta pózba, és elkezdte cirógatni a combjaim belső részét, néha kézbevéve az akkor még szomorú farkincám is. Hamarosan elkezdtem éledezni, így ismét jött a sokak által már megénekelt Evelyn élmény. Makkon kezdett körözni a nyelvével, majd mikor már egy kis tartás is kezdett kialakulni kisbarátomban, kézhasználat nélkül kezdte a vágyat növelni bennem. Gumit javasolt, de még nem voltam teljesen magabiztos, ezért 69-es felállást kértem és kölcsönösen kényeztettük egymást nagyon intenzíven.
Gumi ismét felkerült, kutyus pózban kezdtem kiélni a mozgás szabadságát. Magamhoz képest vadultam egy kicsit, mert éreztem, hogy baj lesz. Gyenge kifogás a harmatos teljesítményre, de a fűtőtest már takarás nélkül ontotta a meleget, nyári kánikula kezdett uralkodni a szobában. Kis pihenésre pózváltás, kiskifli/nagykifli felállásban fekvő kutyapóz, Evelyn jobb lábát felhúztam, közben jobb kézzel simogattam csiklóját... közelebb nem kerültem, hogy betudjam fejezni, sőt.. vissza kutyusba, egy utolsó roham, a víz már patakokban folyt rólam, lábaimba beleköltözött a remegés, pár perc múlva már nem csak a nyelvem lógott... Nem sokon múlt, de a második patron a tárban maradt.
Egy kis életmentő ásványvíz után elrohantam tusolni, öltözködés, majd szinte gong szóra távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban minden kérdésemre választ kaptam. 4 féle csomag található a kínálatban, tulipán, szegfű, rózsa, és orchidea fantázia nevekre osztra. Az utolsó, vagyis a leghosszabb programot kértem. Infó szerint közös tusolás, és egy szabadon választható extra is tartalma lett volna a randinak, de ezeket a szolgáltatásokat nem kértem. A rózsacsokrot érkezésem után helyeztem el natúrban az ágy melletti kis éjjeliszekrényen.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csinos, szókimondó őszinte fiatal lány, profi szolgáltató. Amiért mentem, és előre megbeszéltünk, mindent megkaptam.
Barátnő feeling, kémia, bizsergés nem alakult ki köztünk. Ezt nem hibaként említem, nekem kellett volna sokkal befogadóbbnak, agyilag összeszedettebbnek lennem, Evelyn mindent megtett, hogy jól érezzem magam.
Percre pontosan érkeztem, és távoztam. Óranézést, időhúzást nem észleltem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-03-28 16:53:23
Azért ez becsülettel meg lett írva, ez a jóé megírtnál 2 kategóriával tuti fentebb van!

2023-03-28 15:26:07
Köszönöm Tudatos! Valóban jól érzed, nem maradt bennem tüske, hiányérzet, vagy elégedetlenség. Evelyn kedves, odaadó fiatal lány, aki mindvégig azon ügyködött, hogy a lehető legjobb élménnyel távozzak.

2023-03-28 08:03:59
Kívülállóként olvasva nem jön át elégedetlenség az író részéről, és ezt ennek megfelelő besorolással jól meg is írta.

2023-03-27 22:21:30
Köszönöm Evelyn a reagod! Részben igazat kell hogy adjak, de pár dologban úgy érzem, hogy a nézeteltérésünk jelentős részét félreértés szülte. Beszámolóban sok helyen nyersen, és félreérthetően fogalmaztam. A moderálási szabályok 7. pontja értelmében eléggé kötve van a kezem, itt a randival kapcsolatban új infot nem adhatok, ezért privátban részletesen leírtam mindenre válaszolva amit a reagban kiemeltél.
A befejező story nagyon nem volt szép, belátom, hogy hiba volt leírni, főleg mert csak megérzésen, és feltételezésen alapult, amiért a bocsánatod kérem.
Nem véletlen törlődött, megkértem az Admint, hogy az utolsó 2 mondatot törölje a beszámolóból, innen is köszönöm a gyors segitséget.

2023-03-27 20:58:02
Részletes beszi egy maratoni pásztóróráról. Vendéglátód reagjával kiegészítve lett kerek. Nincs zsákbamacska, ez így egy korrekt írás lett, köszi. Kár hogy a befejező story már nem olvasható, de kikövetkeztethető, lehet nem véletlenül törlödött....
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 31db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,