Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-03-04 13:53:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm a csodás írást! Nagyon jól éreztem magam veled, remélem mihamarabb meg tudjuk ismételni! Puszillak sokszor!

Beszámoló Evelyn +36702335902 113319 szexpartner

cowboy a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
hosszú lábak
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Nos, ez nem egy egyszerű történet. Már nagyon régóta szerettem volna meglátogatni Evelynt, de sehogy sem akart összejönni. Nem tudtuk összeegyeztetni a ráérő időnket. Utoljára előző hét pénteken próbálkoztam,de nem sikerült. Hétvégén ő ráért volna, én nem. Végül kedd délelőtt ismét megpróbálkoztam a dologgal. És most szerencsém volt. Nagyon gyorsan megkaptam az igenlő választ a vtr-re és már csak pár órát kellett várnom a találkozóra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a város erősen forgalmas és zsúfoltabb területe , ahol a parkolás sem a legegyszerűbb. Természetesen fizetős is. Azért szerencsém volt, találtam a ház közelében parkolóhelyet. BKV is megy valahol a közelben, szerintem kb 10 perc séta távolságon belül.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy újabb építésű házban található. Modern, tiszta. Két szoba, plusz a fürdő. A fürdőben kád üvegfallal és zuhanyfüggönnyel, hozzá rengeteg tusfürdő. A tiszta törölköző már ki volt készítve a fürdőben. Szájvíz, kis poharak, minden amire szükség lehet.
A szobában egy nagy, kényelmes franciaágy. A ruháknak egy zsámoly-féle ad helyet. Nincs túlcsicsázva, látszik hogy nem lakás célra, csak a munka céljára van használva. Viszont annak teljesen megfelel.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn egy csinos, kedves, vékony lány. Arcra kicsit más, mint vártam, a képeken valahogy idősebbnek néz ki. Ez természetesen n em gond. Egy fiatal, csinos, szemüveges lány várt, fehérneműben és egy tüll köntösben. A hangja is nagyon szimpatikus. Úgy egészében (kinézet, beszédstílus,...) emlékeztet egy kedves ismerősömre, ami plusz pontot jelentett nálam. :-) A képei közül a harisnyás képei fogtak meg elsőre. Rögtön előtört belőlem a lábfetisizmusom :-) Formás, vádliban, combban erősebb lábai vannak, amin kifejezetten jól áll a harisnya. feneke formás, kerek. Nem kemény, feszes, inkább a remekül markolható típus. Mellei szépek, pont kitöltik a markomat.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 113319 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 113319 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-03-04 16:53:47 erotikus masszázs 1133195. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-03-04 16:53:47 erotikus masszázs 1133196. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-03-04 16:53:47 erotikus masszázs 113319
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Mivel messziről jöttem időben elindultam, így kicsit hamarabb érkeztem a házhoz. Nem akartam Evelynt sürgetni, így inkább kivártam az időmet, majd megcsörgettem. Telefonban megadta a szükséges paramétereket és indultam is a lifthez. Egy sötétebb folyosó végén várt nyitott ajtó mögé bújva. Belépéskor puszik, majd bemutatkoztunk. Levettem a kabátot, cipőt és bevonultunk a szobába. Mivel először voltam elindított egy kis ismerkedős beszélgetést.
Mikor a legfontosabb dolgokat átbeszéltük javasolta hogy kezdjük is az eseményeket. levetkőztem és elindultam a fürdőbe. Gyors zuhany (bár sokat gondolkodtam, hogy melyik tusfürdőt is válasszam :-) ), szájvíz és visszatértem a szobába.
Evelyn meztelenül várt az ágyon fekve. Mindössze a szexis szemüvegét és a tetoválásait viselte. Feltérdelt és javasolta, hogy feküdjek el mellette az ágyon. Nem is ellenkeztem, hanyatt feküdtem és átadtam neki a kezdeményezés lehetőségét. Fölém hajolt és csókkal kezdtük. Nálam nagyon fontos elem a csók az ilyen együttléteknél. Kedvesem csókja finom volt. Lágy, de mégis határozott. Pár percet csókolóztunk. Néha megfogtam a fejét, mélyebbre hatolva a szájába a nyelvemmel, máskor a teste elérhető részeit simogattam. Lassan elindult, simogatta a testemet, csókokat kaptam mindenfelé, majd elérkezett a már igencsak vigyázzban álló főnökhöz. Ha már ott járt nem hagyta egyedül árválkodni. Elhalmozta apró csókokkal, nyelvével simogatta, majd óvatosan a szájába vette. Finoman csúsztatta ki-be, egyre mélyebbre engedve. Mindezt lágyan, játékosan. A főnök nagyon jól érezte magát ebben a szituációban. Én nagyon koncentráltam, nehogy baj történjen :-)
Mikor már nem volt más eszközöm a bajmegelőzésre, javasoltam hogy feküdjön le mellém, úgy kényelmesebben hozzáférünk egymáshoz. Ezt rögtön ki is használtam. Rábuktam a szájára, csókoltam, közben pedig formás melleit masszíroztam, a kiálló bimbókat izgattam. Időnként a számmal is kezelésbe vettem. Feltérdeltem, kezemmel melleit, formás, felül szőrpamacsos punciját simogattam és kis időre ismét a szájába adtam nemesebb szervemet, de túlságosan is izgatott, nem hagyhattam sokáig.
Megkértem hogy forduljon át a hasára. Innen nézve is nagyon izgató látvány volt. Keskeny csípő, formás, kerek fenék és a lábak. Fölé térdeltem és a nyakát, vállait kezdtem csókolgatni. Mikor éreztem, hogy hatással van rá a dolog, elkalandoztam a fültöve környékére. Ténykedésem hatására egyre mélyültek a sóhajok.Pár perc játék után elindultam lefelé a gerinc mentén. Apró csókok, közben a fenekét markoltam. Amikor odaértem széthúztam a félgömböket és óvatosan belenyaltam a popónyílásba. Ezt ismételtem többször, időnként mélyebbre tolva a nyelvemet. Elkalandoztam a puncinyílás felé is. Mikor már kellően nedves volt az ujjaimmal is játszadoztam kicsit, de csak óvatosan. Folytattam a csókokat végig a lábain. Felemeltem a talpát, ujjait csókoltam. Mikor visszaengedtem, Evelyn a talpai közé fogta a főnököt és úgy masszírozta. Eközben a puncit kényeztettem az ujjaimmal. Kis idő után elindultam vissza felé. A popónál leragadtam egy időre, majd vissza a háton át a nyakához. Itt újabb perceket töltöttem el a nyak, fül, fültő csókolgatásával. Eközben a farkam a popóhoz dörzsöltem.
Mikor éreztem, hogy kellően bemelegedtünk, visszafordítottam kedvesem. Néhány csók a szájára, melleire, majd kényelmesen elhelyezkedtem a lábai között. Nyelvemmel a csiklót, izgattam. Először apró nyalintásokkal, majd egyre intenzívebb mozgással. Evelyn teste egyre jobban reagált, punciját a számhoz tolta, csípőjét időnként megemelte. Időközben bevetettem az ujjaimat is. Kettő ujjam könnyedén eltűnt a lucskos punciban. Jó ideig játszadoztam. Időnként tempót váltva, mígnem egy nagyobb megfeszülés után kedvesem teste elernyedt. Nem mozdultam, csak apróbb csókokat adtam a combokra, puncira.
Kis idő után javasolta, hogy most már cseréljünk. Ismét hanyatt feküdtem és átadtam a lehetőséget kedvesemnek. Nyomban élt is ezzel és rövidesen a főnök ismét a szájában mozgott. Időnként elkalandozott a golyók irányába, azok is el-eltűntek. Persze engem az előzmények már nagyon felizgattak, így nem is bírtam sokáig. Jeleztem, hogy fel kéne venne a VV felszerelést. Kérésemet gyorsan, száj segítségével teljesítette, majd mindjárt nyeregbe is pattant. Megtámaszkodott a fejem felett az ágy támláján, így a gyönyörű mellei a fejem felett himbálóztak miközben előbb ügetve majd egyre gyorsabban lovagolt rajtam. Ennyi gyönyör hatása nem is maradt el, rövid idő alatt telelőttem a gumit. Ő kedvesen lassított, rámhajolt és csókolózva vártuk ki amíg lenyugszom. Ezután felszerelés le, kis tisztogatás és ő is elfeküdt mellettem az ágyon.
Nem volt már sok idő és egyébként is egylövetű vagyok, így kényelmesen fekve, egymást simogatva beszélgettünk mindenféléről míg el nem jött a távozás ideje. Ekkor gyorsan lemosakodtam, öltöztem, átadtam a csokrot és indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák vannak, pl a popó, de azt most nem vettem igénybe. Persze ami késik nem múlik. Azt a formás popót muszáj lesz egyszer bevennem. :-) Egyébként tökéletesen megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Régi vágyam volt Evelyn meglátogatása, főleg a gyönyörű lábai miatt. Ez a vágyam végre teljesült és nem is kellett csalódnom a várakozásban. Teljesen pozitív érzésekkel távoztam. Jó lett volna még maradni és további játékokat is kipróbálni. Evelyn nagyon kedves, odaadó lány. És persze fiatal, ez kicsit atyáskodós, babusgatós érzést vált ki belőlem. Okvetlenül megyek még hozzá. Megfogott a személyisége. És persze maradt még kipróbálnivalónk is :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2022-03-05 02:47:35
Ez elég hosszú regény lett,de nekem így pontosan tetszik

2022-03-04 21:03:02
Hibátlan. Mármint a beszámolód. Részletesen leírtál mindent, mint olvashattuk maradt még felfedezni való... Evelynről egy újabb remek írás, köszönet.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

felejthetetlen: 31db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,