Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-28 19:15:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 119707 szexpartner

fabit2 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
legjobb popószex
Egyeztetés
Elérhető:
5
Két nappal előtte telefonon történt. Aznapra kért még SMS értesítést, de reggel már ő SMS-ezett, hogy akkor számíthat-e rám. Elég zavart lehetett aznap, mert mikor már a ház elöl hívtam, még rákérdezett, küldtem-e megerősítő SMS-t
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metróhoz közel. Több lány is rendel arrafelé ezért a környék ismerős volt, de a ház még nagyon új. A lift is be volt deszkázva, gondolom a sok frissen beköltöző okán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint fentebb írtam a ház új, rendben van. A lakás pici, de a célnak megfelel. Tethely matrac volt, ami nekem ok. A fürdő is ok, volt minden. A hölgy igényes a higiéniára.
Barbi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Arcos képpel hirdet, így nincs zsákbamacska. Ugyanakkor azt nem mondanám hogy a valóság felül múlta a képek alapján vártat. A hölgy rendben van, de azért a képek igen jók!
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119707 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119707 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-30 09:32:54 erotikus masszázs 1197075. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-30 09:32:54 erotikus masszázs 1197076. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-30 09:32:54 erotikus masszázs 119707
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Pornós feeling:
1
Megérkezés után gyorsan tisztáztuk a részleteket majd el lettem küldve fürdeni. Szerencsére fürdés után vissza térve még fehérneműben találtam a hölgyet, így lehetőségem volt a levételében segédkezni. Közben apró csókokat váltuttunk, amik kissé ugyan visdzafogott, de remek volt. Első randira mondjuk ez így rendben is van. Arra viszont tökéletes volt, hogy az ezredes kezdett éledezni. Így a francia tudását nem élveztem hosszan, gyorsan misszionáriusba fordultunk, így dugtam meg. Tényleg szűk és forró puncia van, így ez sem volt egy hosszú menet. Ezt követően pihegtünk egy kicsit, de mivel a hölgy nem volt túl kommunikatív és én sem vagyok túl bőbeszédű így egy masszázsban egyetzünk meg. Ezt közepesen végzi. Kaptam egy közepes erősségű hát masszázst, ami azért jól esett. Olajat letusolva még nem éreztem magam készen a 2 körre, így felajánlottam szívesen kényeztetném. Ennek igen megörült. Urak ez semmi jót nem jelent számunkra. Eszerint sokan nem élnek vele!
Nos én éltem és nem bántam meg. Puncia kellemes illatú és ízű volt. Jól is reagált a kényeztetésre, bár azért hosszabb időbe telt mire sikerült a hölgyet a csúcsra juttatni, annál inkább jó érzéssel töltött el, hogy sikerült.
Ez után jött a nap fénypontja, amiért valójában jöttem. Második menetre popót terveztem ugyanis, és a hölgynek sem volt ellenére. Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek. Ugyanakkor a kezdeti nehézség csak pillanatnyi volt, utána könnyedén csusszantam befelé és egy remek kielégülésben volt részem. A második menet már sokszor neheze jön össze, de a popsi szorításában ezúttal hamar eldurrantam. Szuper volt! Ugyan lett volna még időnk, de én már mindent megkaptam amírt jöttem, így gyors zuhi után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején letettem a komódra. Egy extrám volt, ezt előre rendeztük, azzal, ha nem jönne össze a végén elszámolunk. Szerencsére minden a tervek szerint alakult.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Megkaptam amiért mentem. Így az összkép pozitív. Sajnos a hölgy nem túl beszédes és zene sem szólt a háttérben, így kicsit kínosan éreztem magam a szünetekben. Sajnos csak a végére találtuk meg a közös témát. Ezért kár egy kicsit. Ez elvett az élményből. Apró negatívum még, hogy nem kínált meg ottlétem alatt semmilyen frissítővel. Nem mindig szoktam élni vele, de még nem voltam úgy lánynál, hogy ne tette volna fel a kérdést mivel kínálhat meg, még ha a csapvízben kimerült is a választték.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-10-30 14:10:38
Valójában a külső a döntő... Ez már a kezdetekkor hatott a talira. Ezt le is írtad, így érthető a további légkör :( Ettől függetlenül remek partnerre leltél,így minden oké lett. Köszi írásod közlését, sok infót tartalmazott.

2023-10-30 13:59:44
Az oldal szerint: 100% valódi retusálatlan képek.
A valóságot látva azt írni, hogy "de azért a képek igen jók", bizony bővebb kifejtést érdemelne.

2023-10-30 10:04:28
Nem erzek ellentmondast , a kepek jol sikerultek de a valosagban azert nem ennyire jo a csaj.Az iro szerint.

2023-10-30 09:47:18
A külsőnėl érzek egy halvány ellentmondást, de tetszett az írás.
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

(2023-09-16) : kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem.

nagyon jó: 4db
(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-09-12) : Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni,

(2023-02-22) : A masszázs kellemes, simogatós érzékien érintős, pont amit általában kedvelek, Barbi röviddel a kezdés után a melltartót is levette, amit hátra pillantva, örömmel vettem tudomásul, kellemes tenyérbe illő, és megnyugtató volt számomra hogy később, elkerülhetetlenül,kézzel fogható élményt fog adni.

: 11db
(2023-11-27) : Egy kis 69 után gumit fel és beleguggolt szépen, nagyon jól mozog a kis dög. Aztán jött a vég. Takarítás , egy kis pihi, beszélgetés. Elég okos lánynak gondolom, lehetett vele dumcsizni erről-arról.

(2023-11-07) : Odaadtam magam, hát hogy lehetne neki ellenállni. Letérdelt és kézzel szájjal dolgozott, ahogy szeretem. Jó kényeztetés volt még egyszer. A hangját is szerettem.

(2023-10-13) : Barbi közben a szerszámot kézbe veszi és finoman kényezteti, majd lecsúszik és egy hosszú alapos szopással addig kényeztet míg megkérem hogy húzzunk lassan gumit. Misszibe hatolok a szűk és nedves punciba így könnyen hatolok egyre beljebb.