BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

szexpartner beszámolók, masszázs beszámolók

Eltelt egy újabb év. Ahogy szoktuk, megint összeszedünk pát dolgot ebből az évből

Először is néhány érdekes szám az évből:
3.427 hirdető fordult meg legalább 3 napig az oldalon
67.073 regisztrált felhasználó lépett be legalább egyszer az oldalra
1.629.758 db személyes üzenetet küldtetek
16.145 csevegés bejegyzés szültett.
4.801 beszámolót küldtetek be
2008 vendég küldött be beszámolót (várjuk az ötleteket hogy a nagy hallgató többséget hgyan tudnámnk motiválni beszámoló írásra - bár ahhoz képest, ghogy itt ez a rohadt covid járvány, azért ez meglepően sok, alig kevesebb mint a covid előtti időkben) 2 tombola játékunk is volt, több mint 1.000.000 ft összdíjjazással, amin rengetegen vettek részt. Jövőre , mindjárt január elején, elindítjuk a követekezőt is, a nagy sikerre való tekintettel.

Nagy változásokat nem tervezünk a következő évre.

Az biztos, hogy a hirdetési árak változni fognak, ezt január első hetében fogjuk közzétenni. Most egy nagyobb mértékű árváltozás várható, hiszen a jelenlegi VIP csomag ára 2017 decembere óta változatlan, és azóta bizony elszállt minden.

Prémium vendég előfizetés remekül működik, ezúton is köszönjük mindenkinek, aki támogatja az oldalta akár beszámoló írással, akár prémium vendég előfizetéssel.

Jövőre egy új funkciót tervezünk (ezt még fedje jótékony homály egyelőre :)), és több meglévő funkció ráncfelvarrását (ahogy a mostanában megújult kereső is modernizálva lett).

Visszavárunk Titeket 2022-ben is!

Webmester