3
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Hirdetői baklövések

Hirdetői baklövések hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Alice14Tagok listája!Új tag meghívása a témába
Sziasztok! Erdekene mindkét oldal véleménye, milyen hibákat követhetünk el ami akár "karrierünket" is tönkre tehetik!
  >>>
Hozzászólás írása...

február 14. 10:19:27
Nyugta!
Azért legközelebb majd előbb gondold át, mint hogy leírod...


február 13. 16:08:45
Bocs, hagyjuk nem érdekes.


február 13. 14:51:05
Szia!
Segíts, mire gondoltál? Van, amikor nulla a türelmem mindent végigolvasni, ami megjelenik.
Írj privit!


február 13. 07:14:53
Szia Ronin, mindenféle háttérgondolat nélkül (tudom, ez ritka), kérlek olvass bele a mostani csevegésekbe és nézd meg, hogy mennyire bántó tud lenni, ha valaki viccesen elkezdi a másik testét froclizni.


január 28. 13:29:57
Volt nekem olyan is hogy negatív élmény aztán amikor meg akartam írni már lekerült az oldalról. ilyenkor mi értelme különösen ha már nevére sem emlékszem.


január 28. 12:27:27
Kecske, ne tegyél már úgy, mintha nem értenéd. Mindannyian futunk bele negatív hangulatú randikba, de ilyenkor nem okoz gondot eldönteni, hogy (1) jól éreztem-e magam vagy rosszul, (2) korrekt volt-e a teljes rózsacsokor vázásítása vagy ordas lehúzás.
Ha nem akarod megírni, akkor nem írod meg. Meg sem kell indokolnod, miért nem írsz egy randiról. (Nálam például leggyakrabban egyszerűen időhiány miatt szokott elmaradni.)
De azt nem hiszem el, hogy azért nem írod meg, mert nem tudod eldönteni, hogy mi is volt a szitu. Ez semmiképp sem lehet akadály. Írd meg tárgyilagosan a puszta tényeket, és bízd rá a többit az olvasóra.
Vagy ne írd meg, de ne is keress mentséget.


január 28. 10:45:16
Kedves Vénkecske!

Az a baj, hogy nem tudhatjuk, mással nem ugyanezt csinálta-e, akik szintén nem írták meg. A tiszteletdíjat meg eltette. Mondjuk én a sötét oldalra járok, ott ugye ilyen nem lehet, viszonylag hamar kiderül, ha gond van...

M.


január 27. 17:39:10
Soma te eddig hasonlóba nem futottál bele? Akkor tényleg mázista vagy....... Ha leírnám aprólékosan azt a fél órát, megértenéd. Senki nem mondta, hogy az egy normál randi volt! Mint említettem, a lány szerint a masszázs fél órája alatt nem találta meg velem a közös hangot.. Ennyi.
Egyedi esetként esett meg velem, azért nem tudtam hová tenni! Pályaelhagyóként megerősített abban az érzésembem, hogy nem épp neki találták ki ezt a *szakmát*. Ugyanakkor valahol megértem. Ha masszázs alatt a látvány, az érintés az ő részére nem volt erotikus töltetű, a témák sem voltak szerencsések, valamint a korkülönbség is mint olyan, bizony mind mind olyan akadály amit fiatalként nem tudott kezelni...


január 27. 11:56:06
Kecske, erről te tényleg nem tudtad eldönteni, hogy ez mi? És tényleg azt gondolod, hogy senki nem hibázott? Ne már...
Akkor ezek szerint egy normál randinak így kell lezajlania? Ne már...


január 26. 11:16:02
Érteni vélem én ezt a 'nehéz feldolgozni ilyesmit' gondolatod, de bakker. Van elképzésed hányan jártak az örömódás fűzfapoétákon kívül úgy, ahogy Te? Ők is úgy sétáltak bele tudatlanul a földön fekvő gereblyébe, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az oldalon meg nem. Mert a smúzoló brigád mit fog szólni. Hát kit érdekel? Ha úgy írjuk meg, hogy ne éle legyen, csak tartalma, jelzés a lánynak is, hogy túllépett egy határt, meg jelzés az uraknak is, hogy arrafelé nem minden része a kerítésnek van kolbászból...


január 26. 11:08:21
Csípem az éleslátásod. Ha fél órát szöszölök, akkor sem sikerült volna így és ennyire tömören kifejezni a lényeget.
Nem smúzolok! :D


január 25. 19:05:42
Így van ahogy mondtad.


január 25. 18:25:26
Körültekintéssel indulsz, ez követendő példa lehet sokunknak! Ám bármennyire is biztosra akar menni a tag, még a legdőrzsőltebbek is pofára eshetnek....


január 25. 09:33:29
Én nem látok összefüggést a két dolog között.
A telefonos beszélgetést tartom fontosnak: ha bemutatkozom ő megteszi-e ugyanazt, a végén elköszön-e vagy csak kinyomja, beszéd közben kinyomja-e a telefont, mennyire gépiesen beszél, hogy reagál a kérdéseimre, kedves vagy kioktató, árképzése hogy alakul mennyire lehúzósan stb... A helyszínen ugyanazt kapja vissza az ember. Van e rossz beszi róla a két használható oldalon? Ha vannak barátnői azokról milyen beszi íródott vagy kik ők? Telefonossal beszélek-e?


január 25. 02:09:09
Nekem az a tapasztalatom, hogy tízből egy lány kéri előre a virágcsokrot, de aki előre kéri az szinte mindig rossz szolgáltatást nyújt.


január 24. 20:20:23
Vénkecske52!!!!
A póstásnak a levelet ki kell vinni, a kőművesnek be kell vakolnia stbb... Ha valaki ezen az oldalon hirdet és vállalta a levezetést is és a pénzt is elkérte akkor bizony teljesítenie kell. Ha mégsem akarja akkor szerintem két módon mentheti a becsületét: az ajtóban közli hogy ne hari de nem..., vagy ha menet közben vagyunk akkor visszaad a tiszteletdíjból. Egyik sem szép dolog de legalább valamennyire korrekt.
Nekem már adtak vissza úgy hogy fél órára mentem és közölte a hölgy hogy szerinte csak SOS volt.
A többi örömódát zengő úr... hát az a menedzsment.
Ennyi.


január 24. 17:17:31
Beszámolót bárki írhat. Ám nem mindenki akar. Vagy akarna de nem a szavak embere. Esetleg "szégyenlős".... Az biztos így egy nem jól sikerült randiról nehezebb írni ! Csak említésként, velem megtörtént az a szégyen(?), hogy a tényleges masszázs után elkűldőtt a leány, mondván nem találta meg velem a közös hangot és neki az erotikus rész így nem megy! Tudomásul vettem, szomorúan elkullogtam mint a megdorgált eb, mely a lába kőzzé vett farokkal elkullog. Mi mást tehettem volna? Hangsúlyozom csak ez volt a gondja..... Csak mellékesen, meddig a fent említett lány itt hirdetett, az a bizonyos nem létező kör bizony csak ódákat zengett róla! Ezek szerint csak én voltam a fekete bárány, vagy más sem írta meg... Én sem írtam meg, hiszen nehéz feldolgozni ilyesmit, a lényeg, hogy magamban nemt tudtam eldönteni, ez most mi? Senki nem hibázott(bár az első ismerkedő mondatok előtt már elslisszant az"ajándékkal"), ám ha megírom minimum fele-fele arányban mindkét fél ludas volt kicsit. Mentségemre legyen, ha rögtön elviszi a neki szánt ajándékot, akkor már kezdetben sem volt sok bizalom irányomba ! Kértem volna vissza a masszázs alatt? Az esetet most is csak úgy mellékesen emlitem meg, mert ide kívánkozik.


január 24. 13:17:19
Hogyne. Sízsolt arra gondol, hogy van egy OLYAN (kiemelés tőlem) besziírói kör, aki beszámoló helyett beszámolónak látszó örömódát ír, ténylegesen létező negatívumokat eltagadva. Webi szerint gyávaságból. Bár, más oka is lehet. Emlékszem olyanra, aki ilyen más okért kitiltást kapott.


január 24. 13:09:21
Szerintem ezzel nagyon rossz irányba mennénk. A smúzolós beszik egyetlen informatív eleme a minősítés. Sőt, ez az egyetlen, amiből kiderülhet, hogy az ömlengés valóban frenetikus élményt takar-e, vagy csak smúzolás.
Az említett hirdető reakciója aláássa a beszámolók hitelességébe vetett hitet. Pontosabban az általa támasztott megfelelési kényszer.


január 23. 23:27:58
Van egy besziíró kör?
:)
Nincs ilyen kör.
Bárki írhat beszámolót.

Hozzászólás írása...
  >>>