3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
a vendéglátó hölgy és a vendég kora

a vendéglátó hölgy és a vendég kora hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: uhrmeisterTagok listája!Új tag meghívása a témába
a vendéglátó mindíg megadja korát, a vendégét leginkább alsó szintről korlátozza. érdekelne mások kort és korkülönbségat érintő beszije, tapasztalata. üdv
  >>>
Hozzászólás írása...

2019. június 1. 13:25:33
Akkor ez itt végszónak is beillik, hisz se Te se én nem tettünk hozzá ezekkel az utóbbi hozzászólásokkal a fórumtémához.


2019. június 1. 11:54:04
A magad kedvéért spórolj vele. :) Annyira nem vagy vicces, hogy csak szóra a vakvilágba! :)


2019. június 1. 10:27:21
Lazíts Előke, süt a nap és szép az idő is.
A kedvedért még spórolok is a "D" betűvel is.
:)
Mi kellhet még?


2019. május 31. 21:41:11
Akkor ki lettél elégítve! Spórolj a D betűkkel. Igaz, ha a magad szórakoztatására írod őket, akkor ennyi még kevés is lesz!


2019. május 31. 08:15:45
Örülök, hogy szórakoztatlak MissX, valahol ez is a cél.
Majd ha ráérsz egy kicsit (nem sürgetlek), keresd már elő azt a hozzászólásomat, amiben arról írtam, nem mennék masszázsra, mert nem emlékszem rá. Tudod, a demencia már csak ilyen:)


2019. május 30. 21:50:07
Mindig tudsz újat mondani..... Bevallom férfiasan,ez a_szívbeteg túlsúlyos_ példa nem mindennapi,eszembe nem jutott volna ! Persze ő is ember,és vannak vágyi,kívánságai,ez érthető. De tényleg,néha nem árt tükörbe is nézni,na nem csak a külsőre gondolok, inkább a belső képességekre, legyen az akár az általad felsorolt gondok egyike akár !
Ha mindenki tisztába lenne a képességeivel,erőnlétével, azon adottságaival amelyek bizony nagyon is próbára tevődnek egy szeánsz alatt...... Egy jól sikerült "pásztoróra" bizony több órai fizikai munkával egyenlő sokak szerint !


2019. május 30. 20:25:32
Igen, Vénkecske. Hiszen nem minden búvóhelyen adottak a feltételek a gyenge fizikumú (rossz a lába, nehezen jár pl.) vendégek számára. Ha pl. nincs lift, fel kell menni gyalog pár emeletet, vagy nincs tusoló, a kád pedig magasan épített nehezített a tisztálkodás ezért vagy ha nem tud felmászni a masszázspadra, stbstb. Azt gondolom, nem csak higiéniai hanem valóban ott van a rejtett egészségügyi kockázat akár félünk szembenézni ezzel akár nem. Egyáltalán nem mókás a szituáció már akkor sem amikor liheg a szívbeteg túlsúlyos vendég az x emelet megmászása után pl...de sorolhatnék még rengeteg életből vett példát, fogadjátok el, a felelősség minket terhel akár van hiszti, akár nincs!


2019. május 30. 20:09:17
:D ez nevetséges, már ne is haragudj. Ez a "nagyrészt alap nélkül" meg főleg:D Szerinted egy lány egy héten hány vendéggel találkozik ha megteheti és ereje is van hozzá? Azzal az eggyel? :D Azon rugózol, amit ketten is szóltunk hogy durván félreértelmeztél de te csak hajtod a magadét:D általános érvényű, stb. nem hiába jeleztem hogy el vagy tévedve ami az olvasásértést illeti. Azt írtam: lehet hogy van kivétel de nem találkoztam vele! :D Nem mellesleg a masszázs mint olyan is szóba került. Emlékszem tőled egy írásra, miszerint soha nem mennél masszázsra de valahogy most mégis kukacoskodni támadt kedved és az én tapasztalataimon alapuló válaszomat van ingerenciád szétkapni? :D Milyen alapon? :) Felettébb szórakoztató az az elszántság ahogyan magadat próbálod védelmezni. Pedig szerintem senki sem utalt rád vagy szólított meg....


2019. május 30. 20:07:15
Bocsi Vénkecske, e kapcsán a hsz kapcsán jutott esembe, hogy velem néhány első találkozás alkalomával előfordult, hogy a hölgy megkérdezte, hogy tetszik -e amit látok és szeretnék -e maradni :D húú ott megmagyarázhatatlanul zavarba jöttem :DDD


2019. május 30. 19:57:24
Szia Vénkecske!

"A szabályokat be kell tartani.Punktum !" Ezzel maximálisan egyetértek, minden más csak félrebeszélés és zsonglőrködés a szavakkal azok szájából akik.....????
Azt nem lehet megmondani, hogy jó karban levő 60-as, vagy leharcolt 50-es az illető, de az első találkozás néhány pillanata, két mondat a másikhoz nagyban el tudja dönteni, hogy ki marad és ki nem. A hölgyek megválogathatják, hogy kit engednek be az intim szférájukba, ez egy olyan tény amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Én örülök annak, hogy nem csak megválogathatják, hanem meg is válogatják.
Ezen a határon billegő életkor kérdésen amit írtál, úgy gondolom sokat tud segíteni az ember hozzáállás a másik emberhez, de gondolom ez fordítva is igaz lehet. Egy kínai váza lelkületű 30-asnak ugyanúgy lehet ajtót mutatni, ha nem tud emberként viselkedni.
Nyilván az nem jó hozzáállás, hogy amikor leírja valaki, hogy ettől, eddig fogad akkor elkezdi a vendég durva, inkorrekt, kioktató módon kötözködve elmagyarázni (attól, hogy nem érzi annak, az még az) a szolgáltató hölgynek, hogy szerinte helytelenek a tapasztalatai, úgy általában hülyeséget beszél és nem is érti, hogy mi nem tetszik….


2019. május 30. 19:28:55
Pontosan olyan választ kaptam, amilyenre számítottam :DDDDD


2019. május 30. 16:04:08
Osztom meglátásod. Bár az is előfordul(hat) egyeseknél,hogy a kor előrehaladtával "hanyatlik",nem csak fizikailag, szellemileg és mentálisan,de az igénytelenség is elhatalmasodik rajta ! Na már most. Ha ez látszik érződik,esetleg az oly sokak által biztos szűrőnek nevezet telefonos beszélgetés sem tántorít el a látogatástól,akkor azt ott azonnal el kell küldeni ! És ez független a kortól . Jártamban-keltemben ,főleg a tömegközlekedésben,bizony nem egy férfiú _tűnik_ ki az ápolatlanságával......


2019. május 30. 13:45:39
Fogalmam nincs, ki vagy. Azért bátorkodtam beleszólni, mert ahogy neked nem tetsző választ kaptál, azonnal gúnyos szmàjli kíséretében levonultál a pályáról. Ez a durcás kisgyerekek fegyvere.


2019. május 30. 10:56:21
Gondolkodni jó és nemes dolog.
Ez is csak egy velemény, amit most írok: aki 40 évesen ad magára és tud viselkedni, az nagy eséllyel 60 évesen is rendelkezni fog ezekkel a tulajdonságokkal. Aki 60 évesen nem tud viselkedni, az szintén jó eséllyel 30 évesen sem tudott.
Persze, minden hirdető megszabhatja a tól-ig határt az életkorban, ehhez joga van, mint ahogy a vendégek is nézik a lányok korát. Csak a viselkedni tudást az életkor előrehaladtával párhuzamba állítani szerintem akkor is egyszerű általánosítás nagyrészt alap nélkül, hiszen nehány személyes tapasztalatot kivetíteni és általános érvényűvé tenni nem célszerű. Szerintem.


2019. május 30. 10:28:50
Ahogyan az alkoholt is van akinek jobban bírja a mája, van akinek kevésbé, ebben is lehetnek nagy mértékű egyéni eltérések. Van aki hosszú évekig bírja, és 60 évesen is egyben van, van akin pedig viszonylag fiatalon is látszanak a mentális problémák .
-szigoruan személyeskedés nélkül, csak gondolkodom....


2019. május 30. 10:18:04
Csak gondolkodom....

Tulajdon képen nem az életkor meghaladása a probléma, még csak nem is elsősorban az öregedéssel együtt járó testi változások, ráncok.
A viselkedni nem tudás , a sokat emlegetett higiéniai kifogások az igazi probléma
Ha elfogadjuk tényként , - miért ne fogadhatnánk el- azt a tapasztalatot, hogy bizonyos életkor felett ezek a gondok meredeken sűrűsödnek, abból mi következik ?
Ne nézzük most a kivételeket, mert mindíg az adott olvasó kivétel, és akár lehet is az.
Szóval a most 60 éves viselkedni és mosakodni nem tudó alak 40 évesen vajon tudott viselkedni és mosakodni ?
Nem utal semmi arra, hogy az újabb generáció kultúráltabb lenne az előzőektől, sőt...
Tehát a most 60 éves fiatalabb korában tudott viselkedni.
Az életkor előre haladtával valamiért hanyatlás következik be.
Vajon ez jelentheti azt, hogy éppen a szexuális szolgáltatás huzamosabb igénybevétele okozza a degradációt?
Nem egyik napról a másikra, hanem lassan alattomosan, ahogyan egy alkoholista leépül.
Talán érdemes ezen gondolkodni....


2019. május 30. 09:51:14
"Élvezettel " olvasgatom a hozzászólásokat, mint általában , most is mindenki hangoztatja a magáét.....
A szabályokat be kell tartani.Punktum ! Nem állandóan magyarázni, vagy okot keresni a kibúvókra. Alkudozni,időre ,korra,pénzre itt nem célravezető.
Személyes példából tudok csak igaz történettel szolgálni. Volt olyan ,hogy a Hölgy által megszabott korhatárt súrolva de átléptem. Nem bíztam a véletlenre( ajtóból még nem fordultam vissza,de nem is küldtek el), és rákérdeztem telefonon,lehet meglepő de nem utasítottak el ! Szerencsére a helyszínen sem, lehet hogy az első 10 másodperc ennyire nyerő ? Különben valahol tényleg meg kell húzni határt(van aki 30 felett fogad csak vendéget !)Egy szónak is ......., nem kell erőlködni, csak lazán ,az általánosítást mellőzve, előítéleteket félretéve,akkor ott próbáljuk elfogadni embertársunkat arra a rövid kis időre Lehet furán hangzik de ha már időt,pénzt energiát anyagiakat áldozunk rá, próbáljunk lazítani,hiszen csak úgy esik jól az élmény..........


2019. május 30. 08:48:55
Szia Karak, fontos az életkor, de olvastam olyat csevegésben, hogy a hölgy kivételt tett. Nem más miatt, hanem amiatt, mert az úr hozzáállása messzemenőkig korrekt volt, illetve gondolom, hogy tudott egy olyan első 10 másodpercet villantani a találkozó elején, ami elég volt ahhoz, hogy ne vágják rá az ajtót.

Azonban olyan is olvastam, hogy a hölgy kerek perec leírta a bemutatkozó szövegébe az adatlapján, hogy kíméljék meg őt a sz@ros seggű vénségek. Ezt elköszönő hirdető hölgynél olvastam és nagyon hiányoznak a hölgy szabadszájú hozzászólásai :D Gondolom Ő is tapasztalatból beszélt.


2019. május 30. 08:20:28
Nem vagyok sértődős és kérlek ne szabd meg, hogy mit tehetek, vagy mit nem tehetek.
Azt viszont szeretném megkérdezni tőled, hogy melyik becenéven tisztelhetlek. Láthatólag te tudod, hogy ki vagyok, segíts kérlek melyik korábbi becenevednek léptem a tyúkszemére.


2019. május 29. 21:29:48
Bár nem nekem szólt, de egyszerű.
Az ajtóban mindkét fél mondhatja azt, hogy bocsi, de nem maradhatsz/nem maradok , nem ilyennek képzeltelek.

Ha 55 a korhatár és valaki alulról súrolja, az is kaphat elutasítást, és nem szólhat egy szót sem.
Ha valaki 60, és tényleg 50-nek sem néz ki, az lehet, hogy sikerrel próbálkozhat.

Az arcfelismerő funkciót bekapcsolva bele kell nézni a selfie kamerába!
:DDD
Kiírja az életkort. Az racionális támpont lehet.

Hozzászólás írása...
  >>>