132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
3
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Milyen a jó bemutatkozó fotó? Elég ennyi vagy?

Milyen a jó bemutatkozó fotó? Elég ennyi vagy? hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: ZsongoTagok listája!Új tag meghívása a témába

Kiváncsian várom a véleményeket. Milyenek a jó bemutatkozó képek? Ki mit szeret? Legyen műtermi, vagy amatör? Hol a határ? Arcképes, arckép nélkül? Mutassunk meg mindent?

Várom a véleményeket.:)

  >>>
Hozzászólás írása...

2013. október 6. 08:33:24
Köszönöm szépen kedves Zsongo!


2012. szeptember 1. 21:17:50
Kedves Alexxandra! örülök, hogy megtaláltál minket. Mint fotós teljesen egyetértek veled.
A képekbe érdemes befektetni, de az sem mindegy, hogy ki csinálja a képeket.
Számomra fotózáskor mindig fontos, hogy legyen egy téma, vagy egy hangulat, amit a modell sugall és a képeken ezt próbálom visszahozni.
Az ár persze nem mindig jelent minőséget. Sokszor találkoztam profikkal (sok drága cucc stb.), de a képek még is sablonosak.
Ebben a műfajban tényleg sok múlik a fotóson, mivel nem illik a képeket agyon retusálni (ami egyébként úgy is meg fog látszani), egyből jó képeket kell készíteni.
Gratulálok a fotóidhoz:)


2012. augusztus 18. 09:22:25
Sziasztok Mindenki!
Még nem jártam errefelé de nagyon érdekes a kép amit látok itt.
Lenne némi hozzáfűzni valóm a témához illetve ami látok nap, mint nap.
Fotók:
Sokat dob a fotók a hirdetésen. Azt mondom, hogy ne sajnáljuk rá a pénzt amit befektethetünk rá, mert vissza fog jönni. Saját magam tapasztalata. Volt már egy pár fotózásom de a most fent lévő képeknél éreztem azt, hogy megmutatták azt aki vagyok. Ez nagyon sokat számít. Lehet retusálni de azért ne menjünk el a végletekig, teljesen sima bőr, mint az - bocsánat de a III. és XIII. kerületi elég nyilvánvaló, hogy ott igen aktív a Ps - adott kerületek. Kivétel nélkül kell PS de a határ azért maradjon olyannak amilyen valójában. Kis karikák, patik vagy éppen pont ott vakarta meg és piros, ezeket el lehet tüntetni. De amikor a kisebb cicikből tesznek fel 100-as mellett és a a kedves Vendég elmegy, mert szeretit a nagyobb cickókat, és a végén rácsodálkozik, hogy mégsem akkora amekkora, szerintem csalódás.
Fotós:
Ezzel kapcsolatban is van néhány meglátásom. Amióta megcsináltattam a képeket - jelenleg is fent vannak és lesz egy következő fotózásom ami megint egy másik nőt fog bemutatni de még én leszek - azóta nagyon odafigyelek és meglátom a hibát a másik fotós munkáján. Természetesen lehet pár 10 ezerért már fotóst találni de az nem biztos, hogy megfelelő lesz. Vannak lányok kifejezetten szeretik azt a fotóst de a képeken látszik, hogy hányan járnak hozzá, hiszen majdnem mindegyiknél ugyanaz a kép megjelenik. Amit més kolléganőmnél is láttam, hogy nem nagyon figyelt az apró részletekre. Pedig néha az apró részleteken múlik minden. Tételezem azt, hogy nem mindegy, hogy meddig guggol le az adott Hölgy, milyen előnye van az arcának, combjának. Nem mindegy, hogy mi az éles, mi homályos. Őszintén megvallva nekem nem 10 ezer volt a fotózás de ezeket a képeket bátran meg lehet mutatni az unokáknak vagy a gyerkőcnek, bárkinek. Szerintem ízléses, kacér némelyik, természetes és nem megjátszott. Sok olyan trükköt tanultam, okítottak nekem amiket a "nagy" modellek is csinálnak és alkalmaznak. Lányok! Tényleg szánjatok rá egy kicsivel több pénzt, mert önbizalmat ad és valóban a ti bájaitokat fogja visszaadni. Tudom nem egyszerű az ilyen fotós megtalálása de nekem szerencsém volt és megtaláltam.
Így hirtelen reggel ez jutott eszembe erről a témával kapcsolatban, de kövezzetek meg ha valamit rosszul látok.
 


2012. augusztus 11. 14:21:22
" A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
Sziasztok!:)


2012. augusztus 6. 19:51:00
Kedves RONY, minden jót Neked, ott ahova készülsz, és köszönet az eszmék cseréje kapcsán is. Legyen olyan amilyenre vágysz


2012. augusztus 6. 19:37:15
Sziasztok! :)
Mivel már csak a hétvégéig leszek jelen az oldalon, ezért szeretném megköszönni, hogy köztetek lehettem, sőt még 1 teljes héten át téma lehettem fotóim kapcsán!:)))  Nagyon élveztem, higgyétek el! :))))) Köszönet érte Mindenkinek! :)
Minden jót és remek képeket Nektek! :)
Üdv: Rony


2012. május 23. 13:01:21
Sziasztok, mostanában nem aktív a csapat, keressük a szuper, kiváló fotóval hirdető hölgyet, ha lehet indoklással.


2012. április 7. 02:30:09
Kedves csoporttársak!Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok!Nagyon jó ez a csoport,tetszik!Üdv,Betty.


2012. április 3. 05:56:38
Kedves Orsi77, egyetértek veled, hiszen annál rosszabb nincs mikor számítasz valamire, elképzelsz valamit a képek alapján és mással találod magad szembe.


2012. április 2. 09:40:42
Nekem is az a tapasztalatom,hogy amióta felrakom az arcom sokkal inkább olyan vendégek jönnek,akik az én típusomat szeretik.
A fotók alapján ugyanis elég általános volt,hogy más arcot képzeltek el.
Azóta viszont nekem is sokkal jobb a vendégekkel.


2012. április 1. 23:44:40
Egy vélemény Bettytől:
Szerintem mindenképpen kell az arcot is mutató fotó,tapasztalatból tudom.A "helyszínen"készült jobb,mert látja a vendég,hová jön.A kép legyen retusálatlan,a vendég jobban értékeli az igazságot. Készítheti vendég is,ha jó gépe van,vagy a te gépeddel.Mobillal(amiket nálunk kapni),nem érdemes fotózni.A fotós,ha te hívod,ne legyen profi,mert az drága,de értsen is hozzá.Videóhoz keress partnert,(akár egy vendég is lehet,deréktól lefelé).A száz Kbit feletti méretet le kell konvertálni 4Gbit-ra,csak ezt a méretet lehet feltenni,Jpg formátumban jó.Van a NET-en olyan program,ami nem"butítja"le a képet,azaz nem veszít a kép az élességéből a lekicsinyítés során.FONTOS!!!Ha ellenséged,haragosod van,vagy olyan hivatalos ügyed,amelynek során egy ismerősöd,rokonod megzsarolhat,akkor mindenképpen használj arctakarást!!!(Én csak most,az unokám 5 éves korában kaptam a gyámhivataltól olyan láthatás-rendezési határozatot,amely szerint önállóan,az anyja felügyelete nélkül is elhozhatom a gyereket,havonta egyszer,8 óra hosszára.A volt menyem azt mondta,"veszélyeztetem a kiskorú erkölcsi fejlődését".)


2011. december 31. 14:46:26
SIKEREKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! :)))


2011. december 24. 17:00:23
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)


2011. december 24. 07:04:13
BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK! :)


2011. december 18. 10:41:38
Pontos lakcím nem kő?:-)))


2011. december 17. 22:32:35
Aki tud mutasson egy szerinte kiváló fotót: név és fotó szám megjelöléssel.


2011. november 25. 17:49:27
Kedves QQRIII !
Köszke, hogy hozzászóltál és a dícséretet is! :)
Vessézzetek csak nyugodtan, tök jó, mert én állandóan bizonytalan vagyok ebben a kérdésben, jól jön a segítség! Ebből csak előnyöm lehet, több vélemény, több szempont.... Igen, az arc teljes láttatása nálam ki van zárva, de amit írtál, hogy egyiken egy rész, másikon másik rész, megfontolandó. Kipróbálom a következő fotózáson.  Mégegyszer köszönöm! :)))


2011. november 25. 07:27:41
Kedves RONY, (aki egyszersmind a hét foto témája)
Először is gratula az egész sorozathoz, sztem profi is jó is. Másodszor elnézést, hogy ennyire kivesézünk (de talán nem lesz ebből nagy hátrányod:). Az én értékelésem szerint a jók között a legjobb a 28,29 aztán a zöldség-gyümölcs szekcio és (zsongoval egyetértve) a vége. Arc takarásból Nálad -csaknem- minden figura ki próbálva, a számomra legszörnyűbb (masza) a digitális pixel csavarás szerencsére nem. A személyes értékeléssel a takarások típusai is helyezve lettek. Persze a még jobb ha az egyik képen az arc egyik része a másikon a másik része is kikandikál, vagy a legjobb ha egy egy kép teljes arcot láttat, de írtad, hogy Nálad ez nem mehet.


2011. november 24. 23:31:18
Köszönöm kedves Zsongo!
Abban egyetértünk, hogy  a természetes (pl:kalap) takarás, a legvonzóbb, de ez ritkán alkalmazható.( bár ha lehetne, én mindig viselném) Szerintem a homályosítás nem torzítja el az arcot, vannak annál torzítóbb hatású figurák. A pillangó pl. kifejezetten rossz választásnak bizonyult, rengeteg kritika ért miatta. Nehéz választás, bevallom nekem csak az volt a fontos, hogy minél felismerhetetlenebb legyek. S nem azért, mert vállalhatatlan az arcom -bár kétségtelen:jócskán  elmúltam már 2x20 is - nálam kötelező és elengedhetetlen a teljes incognító! A következő fotózásig kitalálok valami áthidaló megoldást. Sajnos az arcomat nem mutathatom meg! Várom ötleteiteket, javaslataitokat! Köszi


2011. november 24. 22:56:55
Hát lássuk összemaszálják: azaz csúnyán, izléstelenül, oda nem illő módon eltorzítják az arcot. Általában homályosítással érik el. Lásd RONY őszi képeit (1-15). Sokkal szerencsésebb olyan beállítást használni, ami természetes ódon takarja az arcot, de engedi sejtetni, hogy RONY-nál maradjak ilyen pl. a 60. kép. 
Másik általam nem kedvelt módszer (bár egy kicsit jobb mint a masza) a pillangó vagy ehhez hasonlók.

Hozzászólás írása...
  >>>