Kutya Cica (állatok) Természet Imádok  csoportja...:-)))

Kutya Cica (állatok) Természet Imádok csoportja...:-))) hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: eprecskeeTagok listája!Új tag meghívása a témába
  >>>
Hozzászólás írása...

2012. november 15. 15:21:27
Sziasztok.Csatlakoztam hozzàtok,mert nekem is vannak cuki àllatkàim..Cica,nyuszi...


2012. november 15. 15:21:23
Sziasztok.Csatlakoztam hozzàtok,mert nekem is vannak cuki àllatkàim..Cica,nyuszi...


2012. november 15. 15:01:04
Sziasztok,hát én is csatlakoztam hozzátok,mert nekem is van kutyusom:-)


2012. november 14. 21:11:56
Szép estét mindenkinek! Nagyon jó az oldal:))))


2012. november 14. 20:21:41
macskuszmániás vagyok. Képes vagyok órákon át ülni és nézni mit művelnek
nekem sajnos nincs cicám, de a szüleimnél a Marci ténykedését szoktam figyelni.Elképesztő dolgokra képes van egy kis szürke egere azt ha eldobjuk neki, visszahozza és még bele is rakja a tenyeredbe várva hogy dobd el neki újra,és közben "hegyezi" a seggét,és figyeli hova fog esni.
üdv: cicabarát térsaimnak


2012. április 12. 11:17:54
EZ EGY KICSIT HOSSZÚ DE SZERINTEM NAGYON ÉRDEKES!!!
Magyar Hirlap
Bár régóta sejtjük, hogy amit „környezeti” válságként szoktunk leírni, valójában egy mély erkölcsi és szellemi válság megjelenési formája, de mostanában meglehetősen sokkoló bizonyossággal is szolgáltak erre a világot uraló erők. Apró közbevetésként tegyük hozzá, éppen ezért megmosolyogtatóak az olyan jó szándékú, de végtelenül naiv plakátok, amelyeken ilyen mondat áll: Mentsük meg a Földet! A Föld ugyanis köszöni szépen, jól van, jól elvolt az ember megjelenése előtti évmilliárdok során, és semmi kétség, meglesz az ember eltűnése után is. Tán kis melankóliával, de megkönnyebbülést remélve várja ennek bekövetkeztét, hogy végre nagyot nyújtózhasson, és felszabadult sóhajjal élje tovább most már nyugodt, embermentes életét. Jó ideig persze még emlékezni fog ránk, mert mint egy nemrég megjelent elemzésből megtudhattuk, körülbelül háromszázezer évre lesz majd szükség az emberi faj végleges kihunyása után ahhoz, hogy a földi élőlények testnedveiből végleg eltűnjenek a mérgező vegyszermaradványok, amelyekkel ideiglenes itt állomásozásunk során „megajándékoztuk” őket. A legtovább kitartó „emlék” az atomerőmű-hulladék lesz, ez a felezési időtől függően még évmilliókig veszélyezteti minket túlélő élőlény testvéreinket.

A közelmúltbeli katasztrófa segít minket abban, hogy közelebb kerüljünk az ember lételméleti lényegének a megértéshez. Április 20-án – 48 órával a Föld napja előtt – a Mexikói-öbölben a Deepwater Horizon nevű mélytengeri fúrótoronynál robbanás történt. Az olaj megállíthatatlanul ömleni kezdett a világ talán legcsodálatosabb trópusi vizeibe. És ömlik azóta is! A British Petroleum olajtársaság, a fúrótorony üzemeltetője, először napi ezerhordónyi kiömlő olajról beszélt. Aztán kéthetente módosította a számot, „beszoktatva” az egyre dermedtebb világközvéleményt, s most éppen napi százezer hordó bevallásánál járunk, de hogy valójában mennyi, azt tán sose tudjuk meg. Az amerikai hatóságok becslése szerint már legalább hárommillió hordónyi olaj jutott el az amerikai partokig.

Ma már senkinek nincs hozzávetőleges becslése arról, hogy az egyre fenyegetőbb katasztrófa meddig tart, és a szennyezés mértéke milyen szintet érhet el. Így aztán az elhárítás költségeiről sem tudunk biztosat, csupán annyit, hogy a BP húszmilliárd dolláros alapot létesített, és az amerikai kormány is hasonló összeget helyezett készenlétbe. Ám még ha rövid időn belül sikerül is megszüntetni az ömlést, a katasztrófa költségei bizonyosan meghaladják majd a százmilliárd dollárt. Most derült ki, hogy a geológusok évek óta figyelmeztetik a térségben tevékenykedő olajcégeket arra, ami akár világkatasztrófához is vezethet: a Mexikói-öböl alatt egy hatalmas, rendkívül magas nyomású, metánt tartalmazó „buborék” helyezkedik el. Feltételezhetően ebbe fúrt bele a Deepwater Horizon legénysége. Ha ez a sok billió tonna gáz a kialakult geológiai instabilitás nyomán robbanásszerűen a felszínre törne, az igazi ökológiai Armageddont idézne elő, sok millió tonna olajjal szennyezett szupercunamit indítva a térség országai és turistaparadicsomai felé.

A veszély még nem múlt el! Ráadásul, mint ez a rémálom-forgatókönyv is mutatja, a történet nemcsak a jövő felé áll „nyitva”, hanem a múlt felé is – mert ahogy telik az idő, és súlyosbodik a helyzet, egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki az előzményekről. Arról például, hogy hetekkel az áprilisi katasztrófa előtt már tudták: a biztonsági berendezés szivárog. Ilyenkor a legszigorúbb parancs, hogy azonnal le kell állni. Csakhogy ez napi félmillió dolláros veszteséget jelentett volna… Ez a félmillió dolláros „megtakarítás” most már jó esetben is napi egymilliárd dollárnyi veszteséggel áll majd szemben.

Mindez szinte oktatófilmként mutat rá a tőke legmélyebb lényegére – hogy a profitszerzésért a szó legszorosabb értelmében bármire képes. Különösen, ha azt reméli, hogy ennek a „bárminek” az árát majd más fizeti meg. Most is csak azért értesül minderről a világ közvéleménye ilyen részletességgel, mert esetünkben ez a „más” a világ leghatalmasabb és leggazdagabb országának lakóit, az USA-nak a többnyire felső középosztálybeliek lakta, elegáns partvidékeit jelenti. Az is kiderülni látszik, hogy a világ számos pontján régóta zajlik még ennél is nagyobb olajszennyezés, de ott a világ legszegényebb népei élnek, akiknek „úgyis mindegy”, így ebből nem lett hír.

Az amerikai elnök mind határozottabb intézkedésekkel próbálja menteni a menthetőt, ám az is egyre világosabb, hogy az a gigantikus hatalomgazdasági gépezet, amely a világ olajkomplexumát mozgatja, mérhetetlenül erősebb, mint bármely állami adminisztráció. A globális médiumokban pedig imamalomként ismételgetik, hogy a világ és főként Amerika olajellátása mindennél fontosabb, így fölvetni sem szabad a kutatások és a kitermelés esetleges leállítását. Az emberi világ tehát egyelőre mindent igyekszik megtenni azért, hogy a Föld valóban nélkülünk folytassa életét.


2012. április 12. 11:11:39
SAJNA IGEN NAGYON OSTOBÁK AZ EMBEREK...
és csak sajnálni tudom őket hogy egy tyúknyi eszük sincsen...
a nyuszikák  "SZINTE MINDENNEK AZ ÁLLATOK ISSZÁK MEG A LEVÉT MIND ADDIG MÉG AZ EMBER ÉL A FÖLDÖN"
És ezt azért mondom mert rengeteg a gazdátlan menhelyes kutyuska és asjnos örökbe fogadók száma meg nincsen..
Egyes sintér telepek is behopzták azt a rendeletet hogy a leadott kutyák azonnal altathatók:(((
magyrúl ha nem kell a kutyád jobban jársz ha szélnek ereszted sem mint ha leadod...
Én megpróvbálok TUDATOSN ÉLNI NEM SZENNYEZNI A KÖRNYEZETEM ÁLLATOKON NEM TESZTELT TERMÉKEKET VÁSÁROLOK Vega vagyok kb fél éve nem eszem húst
 
tudom egyedül nem váltom meg a világot de talán ha mindneki kicsit jobban körülményesebben élne megtudnánk ovni a földet...
sokszor mosolygok mikor meglátok egy olyan plakátot
mentsük meg a földet
nem a földet kell megmenteni a föld élt él és élni is fog..
ha eljön a világvége mi emberek halunk ki majd a földnek csak idő kellesz hozzá
hogy rendbe szedjee magát a kihalt emberiség után DE A FÖLD ÉLNI FOG..
Én igy gondolom csak azt sajnálom hogy SOKAT HARÁCSOLUNK AZ ÁLLATOKON A TERMÉSZETEN ÉS EZ NEM JÓ!!!!!!!!!!!! :(((


2012. április 11. 17:48:56
Kedves Betty!Reméljük,hogy nem élő nyuszival kedveskednek a szülők a gyerkőcnek!Mindig az emberi felelőtlenség miatt kerül egy állatka az utcára.Úgy sajnálom hogy nem változunk...mi emberek!Egyébként a legtöbb állatvédő szervezet nyúlmentő programot indit húsvét után.Szép napot Ani


2012. április 7. 01:32:36
Kedves Eperke!Elgondolkodtam azon,mi lesz ezzel a sok húsvéti nyuszival...Az állatkert szóvivője nyilatkozott a rádióban,hogy ne vigyék hozzájuk,ha megunták őket,vagy már túl nagyra nőttek és nem olyan aranyosak(hiszen törődni kéne velük)!Hová lesznek az ünnepek után?Egyébként ettől eltekintve kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és a kis társaidnak!Puszi,Betty.


2012. április 2. 12:12:37
Válaszoltam neked kedves Betty..Köszönöm szépen...rövide csak annyi..
"egy nemzet nagyságát és erkölcsi fejlettségét híven tükrözi, ahogyan az állatokkal bánik"
..és én úgy vallom....

"Tiszetled és szeresd a természetet és az állatokat ettől nagyobb csoda az éleben soha nem érhet minket"
millió puszi Eperke
KÖSZÖNÖM!!!!!!

 


2012. március 29. 10:54:46
Szia,Eprecskee!Írtam neked hosszasan a cicámról nemrég,de még nem ismertem a csoporthoz tartozás adminisztrációját,azaz nem regisztráltam itt magam.Ha valahová befutott a hozzászólásom,tedd föl ide nyugodtan,hiszen ide szántam.Ha nem ért el hozzád,majd újra írom,de most már ide.Nagyon tisztellek azért,amit itt képviselsz!Üdvözöllek:S.Betty.


2012. január 27. 10:20:49
Szia Anita drága..
Összeszedtem neked egy pár érdekes dolgot...
képeket  nem tudok hozzá csatonli már mert már megnem mondnanám hol olvastam ezeket...
 
Elötte engedj meg nekem egy gondolatot amit én költöttem..
 
Az én kutyusomnak...
Mikor megláttalak féltem megismerni téged..
Mikor megismertelek csodás  lett az élet!!!
Mikor már hittem a csodákban féletelek szeretni...
Most hogy már szeretlek nem tudlak feledni..
na szóval ezeket "tanulmányozgattam"
Japánban az elhagyott kutyák mennek a gázkamrába!
Berakják egy gázkamrába a kutyákat, sokon még ott van a nyakörv, tök szelídek, csak sírnak, van köztük egy ici-pici kölyök is, aztán megy a gáz.
Kaparnak az ablakon, és megfulladnak.
//ujsag.allatvilag.net/2011/03/japanban-az-elhagyott-kutyak-mennek-a-gazkamraba/

CSAK Dániában Faroe szigeteken:
-évente 2000delfin leli halálát hagyomány ápolás miatt..:(

Norvégia Kanadában új irányzata van a turizmusnak
-megölni a fókákat "vadászat mondják ők ez egy sport" :(

Indonéziában Rantapao Lodge-ban:
- három nap alatt több ezer disznót és vizi bivalyt ölnek le(áldoznak fel..

Nepál Baryarpur városában Gadhimal fesztivál:
-a világ legnagyobb állatok legyilkolása (áldozása nekik)
kecskét kakast bölényt galambot és mindent amit tudnak..:(

Animal sacrifice festival in (szintén)Nepal:((
-a világ legnagyobb állat gyilkos fesztiválja!!:((

És ugye ami még érdekes...
Boliva :
-SZÁRÍTOTT TATU ÉS LÁMA MAGZAT :(is található a piacokon különböző boszorkányoknál..
a sok idióta felvásárolja,
a lakásukban dísztárgynak
mert állítólag megvédi őket a betörök és rossz szellemektől..

ezek csak néhány a sok száz közül, sorolhatnám estig is nektek...:(((


-injekcióval elaltatott kutyák,
-baltával vasalóval ütővel kapával,bottal agyonvert illetve megfojtott,10emeletről kidobott ,szétrobbantott felakasztott,és agyonra éheztetett állatok kutyák...
-különböző illegális állatviadalok.. stb stb stb...:((((
 
Mert ameddig az emberek azt gondolják,hogy az állatok nem éreznek...
Addig az állatoknak azt kell érezniük,hogy az emberek nem gondolkodnak!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ITT JÖN A LEGDURVÁBB RÉSZE...
EGY EBER MEGFOGJA VASSAL AKUTYA NYAKÁT A MÁSIK SZIVEN SZÚRJA ÉS HA VÉGIG MERED NÉZNI  ÉS HANGOT ADSZ A VIDEÓRA ORDIT A KUTA A FÁJDALOMTÓL:((((
//indavideo.hu/video/Kutyaetterem_Kinaban_sokkolo_video
 
 
WSPA: koreai húskutyák
(becslések szerint évente kb. 2 millió kutya végzi a tányéron az életét.)
ÉS HOGY SZÍVEN SZÚRVA :(((((:(((((((((((((

a szöuli önkormányzat haszonállatként kívánja újrakategorizálni a kutyákat, ami a kutyahús piac legalizálásához vezethet.
néhányan azt gondolják, hogy ha a kormány elfogadja a kezdeményezést akkor az a kereskedelem szabályzására és az állatok megfelelő tartására nézve is pozitív hatással lehet. a WSPA nem hisz ebben.

a kutyahús-kereskedelem igazi világa

dél-koreában jelenleg a kutyák hivatalosan nem számítanak haszonállatnak, ami azt jelenti, hogy a húsukat nem szabad(na) értékesíteni.
ennek ellenére rengeteg kutyahúsból készülő ételeket árusító étterem létezik az országban és becslések szerint évente kb. 2 millió kutya végzi a tányéron az életét.

a dél-koreai hatóságok azért sürgetik a kutyák haszonállattá nyilvánítását, mert a fenti okok miatt jelenleg semmiféle egészségügyi szabályzás nem létezik a kutyahús feldolgozására és értékesítésére, a legalizálással ezt a problémát szeretnék megoldani, melynek egyenes következménye lenne a kutyahús szélesebb körben való értékesítése egyaránt.
a WSPA dél-koreai partnerei viszont rengeteg olyan bizonyítékot gyűjtöttek össze, melyekből kiderül micsoda felháborító körülmények közt tartják a levágásra ítélt állatokat, kegyetlenül bánnak velük a húspiacokon, és nyilvánosan végzik ki őket kegyetlen módszerekkel, melyek rengeteg szenvedést okoznak az ember legjobb barátjának.

a kutya mint haszonállat

a kutyahús-kereskedelem szószólói azt állítják, hogy a legalizálás jobb körülményeket teremtene az állatok tartására nézve a szabályozások bevezetésével. A valóságban azonban nincsen arra bizonyíték, hogy ezt a nagy számú kutyapopulációt emberséges módon lehetne tartani, szállítani és persze fogyasztás céljából levágni. Ezt bizonyítja többek közt a Model Farm Project is: a kutyák fizikai és viselkedési sajátosságaik miatt nem alkalmasak a haszonállatként való tartásra. Ez okán a “húskutyák” nevelése és főként kivégzése ugyanolyan kegyetlen maradna – a szabályozások bevezetésével is - mint napjainkban.

koreában tipikusan “húskutyaként” tartott fajtájú kutyus, ez alkalommal házikedvencként


az ember legjobb barátja?

Körülbelül 5 millióra tehető azoknak a kutyáknak a száma, akiket házikedvencként tartanak dél-koreában. A fővárosban lakók 17%-a tart kutyát NEM étkezési célra. Ez a nagy arány azt jelzi, hogy koreában lehet, hogy mégis szeretik az állatokat(?).

Azonban amíg sok kutyát kedvencként kényeztetnek otthon, addig az emberek különbséget tesznek a háziállatok és a “sárga kutyák” (a “húskutyaként” tartott állatok általában homokszínű fajta kutyák) közt, és szerintük teljesen eltér a két csoport egymástól. A WSPA szerint a “sárga kutyák” haszonállattá nyilvánítása hivatalosan is alátámasztaná ezt a téveszmét, mely különbséget tesz házi- és haszonállat között. tény, hogy azok a kutyafajták akiket csupán a húsuk miatt nevelnek semmiben sem különböznek a házikedvencektől.

Sőt, az is előfordul, hogy a “húskutyákat” örökbefogadják, az elhagyott kedvencek pedig a húspiacon végzik..


ÉS AMI MÉG ÉRDEKES DE MÉG MINDIG LEHETNE SOROLNI..:((
AZ ELEFÁNT POPULÁCIÓ2020-ra kifog halni az orvvadászok miatt, s mind ezt a boltokban kapható csecsebecsék és különböző baromságokat előállitó termékek miatt.. És a zsiráfokból kevesebb van a földön mint az összes ismert fajta elefánt félékből! Elgondolkodtató ez is! :(
ÉS akkor Régóta tudjuk, hogy nagy kárt teszünk a vizek élővilágában azzal, hogy szeméttel szennyezzük természetes környezetüket.
Egy új kutatás eredménye szerint a teknősökre a lágy műanyag, például a mindennap használt és eldobott műanyag zacskók a legveszélyesebbek – ők ugyanis élelemnek hiszik, és megeszik a káros anyagokat.

A teknősök csak a lágy műanyagok, például a zacskók és csomagolóanyagok darabkáit nyelik le” – mondta a kutató.
Az állatok a szemetet általában tápláléknak, medúzának nézik, ezért fogyasztják el. A műanyagot a szervezetük képtelen megemészteni, amely az állat pusztulását előidéző bélcsavarodást okozhat.

Éves átlagban 100 millió tonna műanyaghulladék kerül az óceánok vizébe. A műanyaghulladék természetes lebomlási ideje 4-500 év.
Ezért az óceánok műanyag-szennyezettsége évről évre döbbenetes mértékben növekszik.

és itt a következő...
A Greenpeace detoxikálóba küldi a ruhaipart
A Greenpeace 14 vizsgált világmárka ruháiban talált mérgező vegyi anyagokat, amelyek az élőlények szaporítószerveinek károsodását okozhatják.

A környezetvédelmi szervezet Piszkos mosoda című jelentésében felsorolt világmárkák között megtalálható az Adidas, a Calvin Klein, a H&M, a Lacoste, Nike és a Puma is, csak hogy a nálunk ismerteket említsük.

A 18 országban véletlenszerűen megvásárolt minták kétharmadában kimutatták nonil-fenol-etoxilátok (nonylphenol ethoxylates, NPE) jelenlétét.

Míg Európában az NPE-k használatát már nem engedélyezik a textiliparban, addig Kínában széles körben alkalmazzák például textíliák előállításakor tisztítószerként.

Élővizeinkbe több úton is bekerülhetnek az itt alkalmazott NPE-k. Sajnos a probléma globális méreteket ölt, mivel ezeket az anyagokat nemcsak az elsődleges szennyező, a kínai gyártó engedi bele szennyvíz formájában az élővizekbe, hanem mi magunk is, amikor a ruhák a mosógépünkbe kerülnek.

Így ott is megjelenik a szennyezés, ahol az NPE-k használata tilos. Sajnos a szennyvíz-tisztítás sem javít a helyzeten, mert nem lehet teljes egészében kiszűrni ezeket az anyagokat. Sőt, itt gyorsulhat az a folyamat, amely során az NPE-k tovább bomlanak nonil-fenollá (nonylphenols, NPs).

Az NPE-k élővizeinkben felgyűlnek, és hormonhatású anyagként (endocrine disupting chemicals, EDC) viselkednek. Az EDC-k például megzavarhatják a nemi funkciót, eltolhatják a nőstény-hím születési arányt, károsíthatják az immunrendszert, illetve rákot okozhatnak az élőlényeknél.

A jelentés napvilágra kerülése után a Nike és a Puma (a világ első és harmadik számú sportruházati cége) vállalta elsőként, hogy eltávolít minden mérgező terméket a beszerzési illetve gyártási láncából 2020-ig.

Valamivel később az Adidas is csatlakozott a vállaláshoz. A Nike és az Adidas online publikálta beszállítóinak listáját, és közzétette részéletes tervét a veszélyes kémiai anyagok kezeléséről.

Üdvözlendő, hogy a három legnagyobb vállalat nem azt vizsgálja, hogy mekkora az egészségre még nem veszélyes mennyiség, hanem száműzni fogja őket a teljes gyártási folyamatból.

A H&M közzétette ugyan a szükséges információkat azokról az anyagokról, amelyek használatát tiltja a saját gyártási folyamatában, de nem ad információt a beszállítóiról. Vajon van valami rejtegetni valójuk? – teszi fel a kérdést a Greenpeace a tanulmány második részében.

A Greenpeace tanulmánya megerősíti, hogy a H&M-nek kapcsolata van olyan kínai gyárakkal, amelyek veszélyes vegyi anyagokat, többek között NPE-ket engednek a folyóvizekbe, így az általuk kínált ruházati termékek (gyermekruhák is) tartalmaznak NPE-ket.


hát most rövideny ennyi életem de bőven van még:((((((
észbe kellene kapni az embereknek..
AZ ÁLLATKINZÁS HAMAROSAN A TETŐFOKÁRA FOG HÁGNI ÉS AKKOR MÁR CSAK A LEJTŐ VAN... VAGY NEM ?? KUTYAGYÁRAK KUTYAÉTTERMEK KINÁBAN HOVA FAJULTUNK??


2012. január 23. 13:54:58
"Egy nemzet nagysága!"Ezzel a címmel olvastam egy szomorú tötrénetet ami egy kiscicáról,pár köcsögről és a légpuskájukról szólt...Rosszat álmodtam utána!A cica életben maradt!Tudod Eperke így is sokat fájdítom a szivem emiatt,nagyon érzékenyen érint...láttam én is olyan dolgokat,hogy egy hang sem jött ki a torkomon...egyszerűen nem tudtam megszólalni!
Csak remélni tudom ,hogy mindenki azt kapja AMIT AD!...vagy elvesz...
Majd küldj ha tudsz!Puszi Ani


2012. január 23. 12:02:48
szia :)
most már nekem sem nyitja meg lehet letiltatták...
sajnos nagyon beteg világot élünk...
és ez már csak rosszabb lesz..
ha beütöd a googleba kereső szónak hogy állatokkal való fajtalankodás eröszak kutyákkal...rengeteget ad ki:(((
2008 -tól külföldi országokban betiltották az állatokkal való pornózást..és hát azota is verhetetlenek benne a Magyarok.. :(( dögöljön meg mind aki!!!! :(((
kaptam én már sok  filmet képet .....stb...hogy mik vannak a világban...de nemrégen kaptam egy filmet amibe csak be  bele néztem...de....
Undorito mikor egy film alatt megszolal a magyar női hang hogy de csuszos ez a hal és még külföldi filmként akarták eladni.... csak egy kis baki becsuszott..:((((
"EMBEREK NEM FÉLNEK ELJÖN LASSAN A PUSZTULAT!!!!"
Kinában japánban vietnamban százezresével eszik meg a kutyákat  és azok a képek amiket  ezzel a témával kapcsolatban lát az ember,hát hányok tőle!!!!
Szenvednek az kutyák!!!!!!:((((
Van ahol élve nyuzzák meg az állatokat szörnyű kinok közepette,és utána  úgy halnak meg ahogy lenyuzták öket van hogy napokok át szenvednek...aki szerencséaeb kap egy csapást,de a legtöbbje nem..:(((
//www.borsonline.hu/news.php?elve-nyuzzak-meg-az-allatokat-sokkolo-video&hid=47639
Az emberek szeretik homokba dugni a fejüket,és csak jót látni és azt érezni ,pedig történhetne már valami mert ami itt megy ezen a csodálatos Föld nevű bolygonkon....az már TÖBB MINT FÁJDALOM!!!!
Ha érdekel tudok irni neked külömböző szeretartásokkal kapcsolatos dolgokat..nagyon keményen tanulmányozom...el se hinnéd mik vannak!!! csak szólj...
puszillak:)) neked is szép napot!!!
 
 


2012. január 17. 14:41:03
Sziasztok!Szerencsére nem indult el a video,de acikk az elkeserítő!Mit fognak ezek később csinálni?Szemetek!!!
Szép napot mindenkinek!


2012. január 2. 15:09:45
//video.mon.hu/onok-kuldtek/durva-video-ledobtak-a-kutyat-a-hi-drol-18_259_200259
 
Ezeket a fiatalokat elkapták de  állítólag büntetlenül meguszták!!!:((((
A kérdés mindig fog maradni hogy MIÉRT MIÉRT MIÉRT?!!!!! :(((
 


2012. január 2. 15:05:14
hoztam nektek egy kis hireket hogy lássátok az év hogy indult:((((
//www.borsonline.hu/news.php?brutalis-szorakozasbol-robbantottak-szet-a-kutyat-durva-video-&hid=51242
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK:((((
ROHADJON MEG MIND AZ ILYEN.(((
 


2012. január 2. 15:03:28
bocsánat hogy csak most néztem be ide:))BOLDOG ÚJ ÉVET mindnekinek aki erre téved:)))
A.B neked is:)))) mi az a Büntibe vagy??:))))))


2011. december 15. 22:35:03
Eprecske, jelentem, még mindig imádom a kutyámat meg a cicáimat!


2011. december 13. 11:03:27
Kivételek a nálam lévők, nekik jó dolguk van. (szokták is mondani)

Hozzászólás írása...
  >>>