1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Lábimádók és Footsex-kedvelők klubja

Lábimádók és Footsex-kedvelők klubja hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: malvinTagok listája!Új tag meghívása a témába

Szisztok! Eme oldalon kissé hiányoltam e témát. Nem mintha ennek mindnekfelett kellene szerepelnie, de én szeretem időnként imádni egy-egy hölgy lábikóit, sőt kifejezetten kedvelem, ha ugyanő lábacskáival s caúcsra juttat.

  >>>
Hozzászólás írása...

január 13. 08:51:12
Hű, te mindenbe belekötsz?


január 6. 21:46:54
Kár, kár, kár...
A hölgy dolgozik, lehet hozzá menni lábszexet kedvelőknek.
Nincs ezzel semmi baj. Csak a kár-ogással


január 6. 18:27:24
Végre megírodott a beszámoló az ominózus esetről! Ott a helye, lehet rá érdemben reagálni. A történet többszöri bemásolása ugyanabba az írásba...., hát érdekes.


január 5. 20:18:28
Dehogy írok! Látod, most is csak segíteni akartam, aztán kiderül, hogy nem jó. :)


január 5. 16:18:10
Kár, hogy több mint öt éves írást citálsz ide, hiszen vannak frissebbek is! Írhatnál te is egyet róla....., ha már ajánlod.


január 5. 10:42:27
Figyelmedbe ajánlom a hölgyet, akiről az alábbi beszámoló szól. Szerintem messze ő a legjobb, senki nem ér a nyomába sem. Jártam pár “barátnőjénél” is, ők sem okoztak csalódást. Természetesen rajtad is múlik, hogy kiből mit hozol ki. Sok sikert, érezd jól magad!
https:/beszamolok.com/beszamolo/63251
Anna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2014-10-20
Anna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2014-10-20 | Először átmasszírozott a lábaimtól kezdve, jó erősen ahogy ő szokott, pedig amúgy ki sem nézni belőle, milyen erő van benne. Nagyon hatásosan masszíroz, érti, hogy hova nyúl és mit csinál. | erotikus masszázs beszámoló
beszamolok.com


január 4. 18:40:32
Igen, a név említése hiba volt. Még ha nem is itt hirdet a hölgy.


január 4. 17:52:34
Annyi volt dji indító hozzászólásánál a probléma, hogy nevet említett.

A jelenség amit leírt az hasznos , elgondolkodtató név nélkül is.


január 4. 17:32:37
Az a néhány lány ezt nem jól gondolja, ha ezt gondolja. Nem tudom, hogy miért tennék. Miért gondolod, hogy vannak olyanok, akik hímsovinizmusként élik meg, ami kicsit is eltér a nézeteiktől? Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Mármint megélésről.
De ha mégis, akkor valóban az lenne a megoldás, hogy az ő diszkomfortjukat elkerülendő, minden egyéb indok nélkül vonjuk kétségbe egy újonc szavait, oltsuk le, és fojtsuk bele a szót? Mondhattad volna, ahogy Webi tette, hogy ennek nem a fórumbejegyzés, hanem a beszámolóírás a módja, és akkor igazad is lett volna, de nem ezt tetted, hanem implicite, fű alatt meghazudtoltad a posztolót. Szerencsésebb lett volna felvállalni, hogy te nem hiszel neki.


január 4. 17:00:25
Csak ne kiabálj, kérlek! Én meghallak úgy is. Csak nem mindig értelek.
Inkább segítsünk az újonc kollégának lábszexet kedvelő hölgyet találni, aki vállal négykezest is :D


január 4. 16:23:46
T. RONIN!
Látod a hasonló állásfoglalások sokunk részéről(csupán csak egy MT beírása kapcsán), ez az amit néhány lány himsovinizmuként él meg! Nem szerencsés ha csak az egyik fél igazát szajkózzuk csak....


január 4. 16:15:36
B. Ú. É. K. nektek is......


január 4. 00:41:39
Vénkecske, ... á, inkább nem írok semmit. Úgyis félremagyaráznád. Boldog, békés új évet mindenkinek!


január 3. 22:47:40
Kérek mindenkit konkrét hirdetőkről, eseményekről beszámolóban emlékezzen méeg!


január 3. 17:58:11
Nem kétségbe vontad. Leoltottad, mint egy sprinkler.
Segítek: "Rég nem szerencsés ha", "nem gondolod?" kezdetű és végű mondatok eléggé ítélkezés szagúak. Picit mintha túltolnád ezt a PC-t mostanában.
Névtől függetlenül. Ha egy lány rosszul kezel egy helyzetet, azt el kell nézni, mert Ő sem működik gombnyomásra? Hadd nevezzük már nevén a gyereket?! Persze nem kattantnak, mert az is bunkóság.


január 3. 17:14:19
Kedves SimiSoma! Ha már véleményezel te is..... Olvass! Figyelmesebben. Hol vontam kétségbe a leírtakat? Azt nem tetted szóvá, hogy nem illő valakinek leírni a nevét, ha másért nem csupán csak azért mert többen is használják azt... Az nem-e meggondolás, ha ő már nem egy egyszemélyes randit szeretett volna? Tényleg úgy gondoljátok, hogy ez úgy megy "gombnyomásra"? A legvégén megkérdezném : hozzászólásom melyik részében olvastad ki az_ ítélkezést_ ?
Tisztelettel,


január 3. 15:21:38
Vénkecske, nagyon gyorsan ítélkezel. Ráadásul olyan dolgokat is belemagyarázol a leírtakba, amellyel kétségbe vonod a történet hitelességét. Nem tudom, honnan veszed, hogy meggondolta magát, ahhoz képest, hogy "Kedvesen rákérdeztem". Ráadásul meghirdetett szolgáltatásra kérdezett rá.
Egyetlen kérdéstől besokallni, hát, inkább úgy tűnik, kapóra jött az ürügy a lemondáshoz.


január 3. 11:56:45
Lehet, hogy volt vendége így is.
Vagy lehet, hogy egyébként is feszült időszakot élt, és az ELSŐ randevú előtti utolsó fél órában, amikor a személyes találkozáson alapuló bizalomnak esélye sem volt kialakulni kap egy olyan üzenetet, hogy tök máshogy kell készülnie...
Ha higgadt maradt volna a lány, akkor talán máshogy alakulnak a dolgok, de az is lehet, hogy ilyen előzmények után a nem fogadott vendég és a vendéget meg nem ismerő vendéglátó is win-win történet a feszült és ideges vendéglátóhoz és az emiatt érthetően csalódott vendég lose-lose szituációhoz képest.


január 3. 10:54:56
Na de akkor is, egy ilyenen behisztizni?? Elintézhette volna annyival is, hogy "Most erre nincs lehetőség." és kész.
A vendég elment volna így is, a hölgy tudott volna dolgozni - win-win.


január 2. 18:34:22
Neked sikerült "feltámasztanod"!
Az eseted szempontjából tekints el, hogy kihez mentél volna. Rég nem szerencsés ha a kezdés elött félórával gondolod meg magad, és kellene még egy lány a 'játékhoz'! Azon viszont meglepődtél, hogy erre válaszúl lemondta a randit! Neki is van ōnérzete, nem gondolod?
Bár itt nem az udvarlás a fő cél, sőt! Ám ne felejtsd Nőkkel van dolgod, nem iparosokkal csak..... Történetedből mások is okulhatnak legalább.

Hozzászólás írása...
  >>>