1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Sport

Sport hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: ilkoTagok listája!Új tag meghívása a témába
Végigböngésztem a topikokat, de sport témájút nemigen találtam, és ami van se működik, ezért létrehoztam egyet!:) Bármilyen sportággal (kedvenc csapattal) kapcsolatban lehet írni a focitól a dartsig, téma és aktuális kérdés rengeteg van legyen szó akár magyar, akár külföldi sportról. Én nem elsősorban eredményeket írok ide, inkább híreket, érdekességeket inne-onnan. De persze ha van magyar vonatkozású sportsiker pl, akkor azért legalább említés szintjén...
  >>>
Hozzászólás írása...

június 19. 10:53:07
Sajnos megint aktuális a gyász. 47 éves korában elhunyt Benedek Tibor!:((

//www.nemzetisport.hu/vizilabda/bucsu-a-harcostol-benedek-tiborra-emlekezunk-2767967
Búcsú a harcostól – Benedek Tiborra emlékezünk - NSO
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóra Csurka Gergely írásával emlékezünk.
www.nemzetisport.hu


január 27. 08:26:15
Nincsenek szavak...

//www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/gyasz-helikopter-balesetben-elhunyt-a-lakers-legenda-kobe-bryant-2744367
Gyász: helikopter-balesetben elhunyt a Lakers-legenda Kobe Bryant -
A Los Angeles-i rendőrség is megerősítette a hírt, kilencen utaztak a járművön, de nincs túlélő.
www.nemzetisport.hu


2019. december 19. 19:03:23
https:/www.jegkorongszovetseg.hu/u20-hibatlan-merleggel-nyerte-meg-a-kijevi-vb-t-a-magyar-csapat
U20: hibátlan mérleggel nyerte meg a kijevi vb-t a magyar csapat
Olaszországot is legyőzte Vas Márton válogatottja, ezzel ötből ötöt húzott be Kijevben, százszázalékos teljesítménnyel jutott fel a divízió 1/A-csoportba.
www.jegkorongszovetseg.hu


2019. december 19. 17:39:36
Más dimenzióban játszanak mint a mieink.


2019. december 19. 16:37:21
Visszatérve a focihoz, bár egy találatot sem értek el, de micsoda küzdelem volt a spanyol derbin! Valahol azon a szinten kezdődik és lehet ott is ér véget az igazi labdarúgás......


2019. december 16. 09:53:52
Michelisz Norbert a WTCR 2019-es bajnoka!! Hatalmas gratuláció! Egy olyan sportolóról beszélünk, aki szerény, alázatos és egyúttal rendkívül tehetséges is!


2019. december 13. 12:17:50
Tőle nem sajnálom!


2019. december 12. 18:28:30
Lám mit tudnak egyesek.......Halk kérdésem : mi köze van az alábbinak a SPORTHOZ ?
David Beckham a visszavonulása óta is az egyik legnépszerűbb sportoló a világon, az egykori angol focista egy igazi ikon és példakép, aki saját brandet épített fel. A 44 éves korábbi világklasszis játékosnak egy percig sem kell azon aggódnia, hogy anyagilag tönkremegy, vagy csőd szélére kerül, ugyanis azzal is hatalmas pénzt keres, ha szinte nem csinál semmit. Beckham a legjobban fizetett Insta-celeb Nagy-Britanniában. A világsztár állítólag egyetlen szponzorált fotóért, amit kirak az Instagramra, 286 ezer fontot, azaz több mint 100 millió forintot kér el. Ha végignézünk Beckham Instáján, akkor idén legalább 30 ilyen tartalmat láthatunk, tehát nem nehéz kiszámítani, hogy 3 milliárd forintot keresett csak ilyen posztokkal. ( Daily Mail )


2019. december 5. 11:00:45
Rossival? Idegenbeli? Úgy pocsék az egész, ahogy van.


2019. december 4. 10:50:01
Előbb jussunk ki. Rossival az idegenbeli mérlegünk több, mint pocsék. Az azerieket sikerült egyedül megverni tétmeccsen (1-3), Észtországban döntetlent játszottunk (3-3), az összes többi mérkőzést úgy buktuk, hogy még gólt sem lőttünk. (finnek 1-0, görögök 1-0, szlovákok 2-0, horvátok 3-0, walesiek 2-0) Ebből kiindulva Bulgáriában sem mi leszünk a favoritok, és akkor még ott lesz a valószínűleg Izland elleni hazai mérkőzés ha az első akadályt sikerrel vesszük.


2019. december 2. 17:04:37
phil,phil,ismét belebújtál az operettbeli naiv(a) szerepébe ? Nem egy súlycsoport,lássuk már be ........


2019. december 2. 14:39:33
Mi lennénk a tuti 3 pont! :(


2019. december 2. 13:15:49
Hat ez tenyleg izgalmas lenne. Szoros, kuzdelmes meccseknek szurkolhatnank, amelyeken a pillanatnyi forma donthet.


2019. december 2. 13:06:38
Közben már sorsoltak is az ebre. Ha valami csoda folytán kijutnánk, akkor a német, portugál és francia csapat lenne az ellenfél. Hát, izgalmasan hangzik!:)))


2019. november 22. 19:24:18
Mivel a végén tömören is leírták,kár a sok szóért !
Egy megjegyzés ami szintén a meccs alatti közvetítésben hangzott el : az egyik walesi még pár évvel ezelőtt úszómester volt......CSAK mellékesen játszott közben egy amatőr focicsapatban .


2019. november 21. 11:28:10
Találtam egy jó írást facen. Saját kommentár később, most elég lesz ez is!:)

"Tegnap este, megtekintettem a fodbalmeccset, mivel épp erre járt sógorom, na hát akkor nézzünk magyarfocit. Így aztán, mivel Magyarországon mindenki szövetségi kapitány, én is értek hozzá, elmondom szerintem mi volt.
Baszódás.
A válogatott foci az ritkán szól a tökéletesre csiszolt összjátékról, az a klubfoci, ahol ha pénz és szakértelem van, az edző posztra igazolva megcsinálja a maga álomfociját és kitalálhat mindent. A sportágban levő orosz, arab, kínai és más pénzek miatt ezt minden országban több csapat is megteheti.
A válogatottnál ez csak kivételesen van így, és inkább szegénységi bizonyítvány, amikor honosítani kell egy brazilt, esetleg valami mesés genealógiával, hogy Ignacio dos Santos Pereira Thiago Gremspergersson Monteiro Carlito di Maria y Azevedo KOVÁCS, tehát a mi Kovács Nácink.
A válogatott foci arra ad választ, hogy az adott országban hogy futballoznak. Az olasz fociválogatott állandó szereplőgárdával dolgozik. A két dromedár belső védő és a sípcsonttörő két külső védő, az előttük loholó lótüdejű, a jólfésült trequartista, a magas csatár és az alacsony csatár az bármelyik Serie B csapatnál ugyanúgy megvan, mint a válogatottban. Tök mindegy, hogy az ember most épp 7-8 évig nem követte az olasz focit, leül a tévé elé és tudja nagyjából, hogy mi van.
Ugyanígy a francia foci elé leülve is lehet élvezni a legalább egy, mérsékelten technikás, de nagyon francia hátvédet, a mindkét lábbal ezret dekázó, ehhez 195 centi magas, 92 kilós, csupa izom szenegálit a középpályán, aki szintén mindig van, meg a félarab varázslót, aki valamelyik banlieu-ből cselezte be magát a válogatottba.
Angliában is állandó a szereposztás, inkább csak az a kérdés, hogy a labdaügyes középpályásokat épp melyik csapat szállítja, de a szétvarrt balhés középpályás-hátravont csatár, a józan életű középpályás (Paul Scholes scores goals...) is mindig megvan.
A válogatott foci tehát a közhelyek sportja. Lehet persze úgy nézni vagy közvetíteni, hogy az ember tudja, hogy a jól fésült olasz trequartista épp jó szabadrúgáslövő formájában van klubcsapatában, a szétvarrt alkesz angolt épp csak elengedték a fogdáról, mert részegen megverte az ismert bugyimodell feleségét, aki azóta ezért már a kétméteres hátvéddel kavar, kiváló témát adva ezzel a Daily Mailnek...de lehet ezeket nyugodtan kihagyni.
Karakterekért is lehet ezt nézni és ezeket a stabil karaktereket az országok szállítják is. A svájci csapatban biztos, hogy valami bevándorló fog jól cselezni, az osztrák játékmesternek tuti -ics végű neve van, a dán kezdőcsapat áll nyolc, egyébként meglehetősen technikás berszerkerből, és három kapuccsínó színű játékosból, akiket ettől még Henrikssen-nek hívnak.
A walesi csapat tegnap teljesen jól hozta a brit-szigeti kiscsapat karaktert. Két élvonalbeli játékos, csak ezek már elszerződtek a premier league-ből, a többi pedig legfeljebb a Championshipben, de jellemzően még lejjebb nyomja minden nap a kick-and-runt, mivel azért az valamivel jobb megélhetés, mint hajnalban kelni és a pékség teherautóját vezetni. Szinte már álmosítóan közhelyes az egész csapat, kb. mindenki pontosan tudja, hogy mit fognak csinálni, tán még Bognár, Várhidi, vagy Hegyi Iván is eltalálná a taktikát.
Sajnos azonban teljesen közhelyes a magyar csapat is. Előszöris ez egy reményteli csapat, hiszen van 3-4 játékos, aki utánpótlásban azért pár évet jó helyen volt, és ugyan a nagy áttörés nem jött össze, de azért odaférnek valami egész márkás csapatba. A többi meg nagyon szeretne, magyar szinten valakik, nemzetközi szinten meg hamarosan lesznek valakik, a lelátón egyes hírek szerint ott bújkálnak a Juventus és a Real Madrid játékosmegfigyelői, keresik a következő céRonaldót (mondtam már, hogy a Portugáloknál mindig a hátranyalt hajú a főnök?). Aztán tényleg állandó elemként jön az, hogy kiderül, hogy egy brit kiscsapat presszingje az pont elég ennek a reményteli magyar csapatnak ahhoz, hogy frissen herélt növendék haszonállatok módjára kóvályogjanak a pályán.
Nem mennek emberhez a labdák, láthatóan kevés a hely és sok a tempó a magyar játékosoknak. Ilyenkor jönne az, futballkultúrával bíró országok csapatainál, hogy elkezdik csinálni azt, ami beléjük van verve. Az angol csapat elkezd ívelgetni, az olasz, mint egykor a Piavénál, kiássa az árkokat harminc méterre a kapuja előtt, a spanyolok passzolnak 47-et, az osztrákoknál a a 16 évesen (amikor megmondták neki, hogy van előtte három jobb játékos a poszton a horvát utánpótlásban) honosított Hogyishívjákovics meghal a szép cselekben és így tovább.
A magyarról meg kiderül, hogy egy 2-3 prémium játékossal feljavított angol másodosztályú csapat simán tud akkora nyomást helyezni rá, hogy vissza kelljen menni az alapokhoz. Az alapokról meg kiderül, hogy nincsenek. Ha az edző tud nekik valami jót összerakni és azt épp meg lehet csinálni, az jó. Ha nem, akkor jön az a tipikus magyar kapitányi nyilatkozat, hogy mélyen a tudásuk alatt teljesítettek a fiúk. Pedig nem. Ennyit tudnak. Nem lehet őket átvariálni, másik játékot kitalálni, mert nincs mire ráépíteni. Teljesen mindegy hány milliárd forint megy ebbe bele, mert még az sincs eldöntve, hogy milyen technikai, mentális és fizikai képességeket várunk el ezektől a fiúktól, így aztán azok, mint a ridegtartott haszonállatban, vagy kifejlődnek, vagy nem. Időnként valahonnan lesz egy Gera vagy egy Dzsudzsák, aztán lehet hogy nem lesz. Tudatosság zéró.
Ennek az eredménye meg a közhelyes magyarválogatott-meccs, amelyen szegény Hajdú B egyre fakóbb hangon közvetít, és látszik, hogy azért csak 2:0 mert a walesi játékosok nem akarnak megsérülni.
Baszódás. Sok pénzért."


2019. november 21. 09:33:32
Phil! De ezek nem lelkesek a válogatottban. Akkora arcuk van, hogy alig férnek be a stadion kapuján. Ovastam, hogy olyan a magyar foci, mint a szibériai szabadstrand, lehet erőltetni, de felesleges!


2019. november 21. 09:31:08
És mi leszünk mindenkinek a biztos 3 pont? A meccs előtt mindenki arra számított, hogy simán rúgunk nekik 3-at, és kint vagyunk!


2019. november 20. 20:12:19
don't fos, nemzetek ligájábol kijutunk.


2019. november 20. 16:40:35
Pontosan a horribilis támogatások az oka a magyar foci sikertelenségének. Az akadémiákra kidobott pénzből tíz év alatt nem tudtak kitermelni egy darab nemzetközi szintű top játékost. Tizenévesen sokmilliót keresnek Magyarországon, így motiválhatatlanok. Belgiumban egy otthon játszó válogatott futballista plafon fizetése 10000 euró per hó. Ráadásul úgy, hogy a belga és a holland bajnokságban azok játszanak, akik nem kellenek az európai négy csúcs bajnokságba.

Hozzászólás írása...
  >>>