Beszélgetés a beszámolórol

Prémium vendégek szólhatnak hozzá.


Az oldal alján találod a betartandó moderálási szabályokat! Ha kötetelenebbül , szabályok nélkül akarsz beszélgetni, akkor azt a hirdetőről szóló beszélgetésben tudod megtenni.

2020-11-24 09:04:59
Szia, a beszámoló olvasmányos, jól megírt és lenyűgöző.
Én jól megírtnak értékeltem.
Berni mértéktartó reagálását olvasva viszont elolvastam a hölgy bővebb infóját és a bemutatkozását is. Azt hiszem bizonyos vonatkozásokban mondhatjuk azt, hogy volt itt egy kis Benedek Elek féle mesei részlet is. Eddig a hölgyről mértéktartő írások születtek, ha nem bánod, azoknak jobban hiszek.

2020-11-23 18:51:55
Bajban vagyok az értékeléssel, mert a beszit olvasva az nagyon jó munka. De ha hozzaveszem Berni reakcióját, akkor kiderül hogy az az összhang valahol a ködös homályba veszett és belekerült néhany félreertelmezhető részlet is. Mondjuk megvan a véleményem arról a vendégről is, aki egy korábbi beszit kér számon Bernin, mintha meg lehetne/kellene ismételnie ugyanazokat a mozdulatokat és hangulatot. Kösz!

2020-11-20 22:23:14
Nem szokásom személyeskedni, most sem teszem. Nem kiabálok. És fogadatlan prókátor sem vagyok. Amit írtam, azt olvastam is. Légy szives te is ezt tedd. Olvass és értelmezz...Különben igazad van, későre jár, sokan alszanak, felejtsük el. A felkiáltójeleimet is. Ha már ennyire a 'dögyödben' vannak :(

2020-11-20 22:00:21
Kérlek áruld el vénkecske, van akik már békésen alszanak, Te meg már megint miért kiabálsz?
Gondolod, hogy attól lesz igazad, vagy nagyobb súlya lesz a mondandódnak, mert ismét odabiggyeszted a felkiáltójeleidet?
Ismerhetsz már annyira, a ferdítést, semmilyen mértékben nem szeretem.
Itt, csakis egy lány, konkrétan berni reagálását olvashattad, mégis több lányt emlegettél.
Mivel Shinrai beszámolóit rendszeresen elolvasom, így van ismeretem, a kapcsolódó reagálások tartalmáról.
Soha nem olvastam negatív, elmarasztaló véleményt.
Az ilyen jellegű aktivitásod, lehet van akinek bejön, bocs, de az nem én vagyok.:)

2020-11-20 21:28:49
T. Shinrai, szépen is helyesen is írsz ,mégis kapsz hideget- meleget! És nemcsak az olvasóktól. Valamit nem jól csinálsz, Berni komentjének utolsó mondata telitalálat.... Nagyon nem kóser valami ha a lányok így "kioktatnak" ! Talán visszafogottabban kellene írjál a jövőben. Vagy válassz másként.

2020-11-20 19:39:02
Shinrai, nem a cimbim, ezt Ő tudja a legjobban.
Ami a beszámoló tartalmát illeti, véleményem változatlan, semmivel sem kevésbé kerekebb, mint, ahogy néhány fogadatlan "trubadúr" igyekszik beállítani.
Ráadásul, a reagálás sem adott semmi olyan érdemi pluszt, ami alapjaiban megrengette volna az írás tartalmának hitelességét.
Számomra, egy alkalmi légyott jelentése, egy nem rendszeres találkozó, vagy akár randevú. Amit Shinrai az összképben leírt, abból csak az nem ért, aki nem is akar, inkább csak kekeckedik.
Elolvastam Berni legfrissebb bővebb információját, ebből röviden idéznék.
"Ha egészséges ingerküszöbbel rendelkező férfi vagy, akkor az már elég intim helyzet számodra, ha egy majdnem teljesen meztelen, ismeretlen nő hozzá ér a bőrödhöz:)
A többi meg hab a tortán:)"
Szokásomhoz hűen mellőztem a felkiáltójelek használatát mondataim végén, mivel nem hiszem, hogy attól lenne nagyobb igazságom, mint maga az egyszerű valóság.

2020-11-20 17:17:53
Shinrai, a kommentedből idézek: "Senki ne a beszámolóm alapján induljon ki abból, hogy ilyen és hasonló élményekben lesz része" Csak azt nem értem, hogy akkor miért írtál egy olyan beszámolót, ami rögtön magyarázkodásra késztet téged...

2020-11-20 14:16:23
Na jessi1 Ma kaptál egy lényeges információt😂
Imádom ezt a nőt👌

2020-11-18 18:53:36
Lényeges információt adtál tudtomra az írásoddal. Élvezet volt olvasni, majdnem bele is éltem magam közbe. Köszi hogy megírtad!

2020-11-18 18:11:13
Szerintem már felesleges lépéseket teszel barátom van egy olyan érzésem, hogy ezt a storyt buktad...

2020-11-18 08:54:46
A tegnap leírtakra reagálnék, ami szerintem fontos információ Berni esetében. Senki ne a beszámolóm alapján induljon ki abból, hogy ilyen és hasonló élményekben lesz része. Az alap, ami a "Bővebb infó"-ban szerepel. Masszázsra kell készülni felső fokon, ami meg utána történik tekintsük kedves vendéglátónk ajándékának.

2020-11-17 13:20:55
Az írás nem rossz, ha nem Berniről szólna, szinte vágynék a történtek koppintására, de ez a történet szerintem nem kerek. A novella ettől még jól van megírva....

2020-11-17 13:00:45
Semmit nem irtal magadrol, a testedrol , a farkad mereterol. Nagyon keves a narcisztikus onfenyezes, es elsore is sikerult irnod a kenyeztetes reszbe is erdemben. Illetve, hogy nem irtad meg kb ugyanazt az elmenyt negyszer, szinten felvet kerdeseket. Amugy nem lenne ez rossz 😉

2020-11-17 11:46:26
Örülök, hogy a szellem kiszabadult a palackból. 😋
Érzéki írás, jól részletezett tartalommal, egy gyönyörű és érzéki Nőről.

2020-11-17 10:39:37
Valaki zárja vissza Andersen szellemét a palackba😂
  1. oldal 

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

50 pont levonással, és 1 nap prémium vendég levonással fogjuk súlytani azokat akik:
 • A hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed. Mind a pozitív, mind a negatív véleményeket a HIRDETŐRŐL töröljük. Arra a beszámoló való, itt az adott beszámolóról lehet véleményt kifejteni.
 • Mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
 • Aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a saját véleményéhez
 • A nem az adott beszámolóról szóló beírásokat is töröljük, arra ott van a fórum.

 • Mivel még mindig nem teljesen világos a moderálási elv:
  A lényeg, hogy itt arról lehet beszélni, hogy hasznos volt e a beszámoló, jól van e megírva, mi hiányzik esetleg , vagy mi lehetne fontosabb, részletesebb, jobban kiemelve, vagy mi van jól megírva....
  Arról nem hogy a randi rossz volt és sajnálod az írót, vagy arról hogy hű de jó irigyled, vagy szerinted biztos csak ez meg az volt, vagy máskor mit és hogyan, és mit csináljon a randin az író....
  Ez utóbbiak a hirdetőről szóló beszélgetésbe valók, és csak azoktól várjunk hozzászólást ezzel kapcsolatban, akik már voltak a hirdetőnél és írtak beszámolót. Ha korlátlanul, szabadon akarsz beszélgetni a hirdetőről, a hirdetőről szóló beszélgetésben teheted meg beszámoló írás után, és nem a beszámolóról szoló beszélgetésben. Ennek oka az, hogy kibiceket kizárjuk az írási lehetőségből, és valóban csak az minősítsen, akinek van tapasztalata az adott hirdetőről.