JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 13:47:37


vivalanocse1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Szolga lány szexpartner beszámoló Budapest

vivalanocse1 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
brutális kényszerfrancia
legjobb popószex
pornós feeling
Egyeztetés
A konkrét tali egyeztetése VTR-rel történt mert korábban a telefonhívás már későn érte, nem tudtam időpontot kapni. Most nem bíztam a véletlenre és el is fogadta a VTR-t. Ott leírta nekem hogyan tudok tömegközlekedéssel eljutni. Adatlapján nyilvános a rózsa ( 2022.11.22-én 11:48-kor is annyi még) Szóval kb majdnem mindent tudtam, elképzeléseim kapcsán abban maradtunk a helyszínen megbeszéljük. Írásban jeleztem a pisilést, a popót és hogy vibrit kérnék majd a popójába. Ő meg annyit kért aznap reggel 09:00-ig erősítsem meg a látogatást. Aláírás Iza volt
Megközelítés
Hév, Iza ezt ajánlotta mert ettől ha leszállok kb 2 percre van.
Kalandos lett:
Kálvin tér megyek az M3 megállóba, itt a 9-es jó lesz-e Hév megállóba menni(Battyány tér, Margit sziget), nézem a táblát, M3 pótló előttem majd az elmegy, "seggében" takarásban volt a 9-es, várom hogy beálljon a megállóba, erre a rohadék inkább elmegy, gondolom M3 pótló mögött már egyszer kinyitotta, szóval megszivat. Sebaj, mindjárt jön a következő hiszem. Hát a frászt! 3 M3 pótló busz elmegy és még mindig várom a 9-est, sehol. Világszínvonalú a BKV. Ja nem. Ennyit a járatsűrűségről. Bedühödök, inkább gyalog Astoriáig, piros metróhoz hogy majd Battyány térre menjek. Közben elmegy egy újabb M3 pótló, 9-es sehol. Nekem ezért kell 1,5 órával hamarabb elindulnom mert ilyen a BKV, BKV, én így szeretlek! Astorián leérek, orrom előtt megy el a metró is, oké ez nem a vezető hibája ilyen a napom úgy látszik. Végül Battyány tér HÉV megálló. Kiírják kijelzőn melyik vágány, hát nem ott áll de inkább nem megyek ellnőrökhöz oda vissza mert még ez is elindul. Felszállókat kérdezem ez megy ... fele. Igen és szállnak fel. Meglátom a vezetőjét őt is megkérdezem, halál normálisan, kedvesen elmagyarázza na ez a HÉV vezető jelentette az egyetlen világszínvonalat a BKV-ban. Na elindulunk végre szó szerint sínen vagyok, megnyugszom, időben vagyok nagyon is most már semmi baj nem lehet, Héven beszit nézek, épp Torta 69 ír rám, visszaírok és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Kaszásdűlői megálló nem figyelek, fennmaradtam! Egyel tovább. Na ez tényleg egy ilyen nap, ma nem csak a BKV hülye. Mi legyen? Futás vissza. Egy keskeny sávon futok vissza, mellettem kocsik húznak el, ha elbotlom az kb halál. Futás közben még a pisilhetnék is rám jön.Végül visszaérek Kaszásdűlői megállóhoz, pisilés elmúlik. Innen kb 1 perc Iza. Maradt 10 percem kifújni magam és lenyugodni. Megadott időben hívtam és innentől flottul ment minden.

Aki végigolvasta annak a jutalma hogy összefoglalva a lényeg: "Bkv H5 ös HÉV Kaszásdülői megálló 2 perc a háztól, vagy 34,106,134-es busz szintén ugyanez a megálló az kb 3 perc séta"
Helyszín
Panellakás, aki látott már panelt az életében az pontosan tudja hogy néz ki belülről egy panellakás, na az övé annyiban különbözik más emberek panellakásától hogy az asztalán kaja helyett szexuális játékszerek vannak: korbács, és több vibrátor, fekete színű az összes játékszer, óriásvibrátor, megkérdezem ez felfér neked? Mondja igen. A legkisebb is elég nagy, így már értem miért mondta hogy két vibrátor nem megy be egyszerre a fenekébe. Ami fontos, van egy tükör a szekrényen és ez a tükör elhúzható-görgethető! Fürdőszoba ok, szájvízzel felszerelt. Az aktion az szőnyegen és ágyon történt, nem vettem igénybe az asztalt vagy a kanapéját, utóbbit sajnálom hogy kimaradt, de későn vettem észre. Ágyhoz közel 3 féle dobozban óvszerek, ebből kettő hasonló rossmannban kapható méretben más csak a 3. az nem derült ki honnan van, de olyan már volt a farkamon, most a rossmanosból kapok majd óvszereket, emlékeim szerint 4-et elhasználtunk az első elélvezésig. Nem sajnálta volt dögivel óvszere.
Szolga lány külseje
Milf, jól tartja magát. Szemüveget csak akkor vett fel miután végeztünk, nem is tudtam hogy szemüveges. Jól állt neki. Még arcraélvezéskor sem vette fel hogy védje a szemét, lehet a szemüveget védte hogy ne legyen olyan. :) Fogadóruha volt rajta ajtónyitáskor, azt mondta mindig így nyit ajtót mert jöhet postás vagy akárki nem csak vendég. Később ettől megszabadult teljesen (fürdőkádba meztelenül mentünk), majd pár ruhadarabot visszakértem a kezdéshez, készségesen megtette. A kisugárzás milf, korban is milf, belül viszont rohadt fiatal és aktív, egyértelműen a saját szexuális határait fejlesztgeti a vendégek által, szóval élvezi a szexet. Engedelmes Sub, bármit szinte megtesz a f@szért, a kisugárzása is ilyen, a huncut nézése már az ajtóban ezt mutatja. Nincs rajta felesleg, a lábai kimondottan formásak, talán kerékpározik? Külső vajon: nagyon alkalmas popóra a feneke, méretfüggetlen azonnal be lehetett neki tenni (sikosítás után).
Szolga lány, Szexpartner Budapest III. kerület,  nő , 2022-11-22 17:29:28
Szolga lány +36 Budapest2022-11-22 17:29:28 erotikus masszázs
Action
Ajtónyitás, majd leszopnálak arc, izgalmas tekintet, beinvitál, beszélgetjük a terveket, közben ruháktól megszabadulok, ő is, jön be velem a fürdőszobába, a kádba állunk, először letusolok, segít benne, nem közös fürdés, a pisilés miatt jött be velem, itt lehetséges megejteni azt elmondja nem nyelné le, oké akkor majd arcra pisilek, ez a terv, de... Nem kell már pisilnem, nincs ingerem, elmúlt, megbeszéljük akkor a végén majd és kilépünk a kádból, szájvízezek majd kérem vissza a bugyit rá meg a szexi felsőt. Úgy lépek a szobába újra hogy már ezekben fogad és a szőnyegen elém térdel én állok és mondom Iza mint Izaura? Ő incselkedik hogy felszabadítanál? Mondom nem, meghagynálak rabszolgámnak, tetszik neki a válasz, hisz sub természetű és elkezd franciázni, már egyből érződik hogy nagyon tud, finom, mélytorokra tör a fejét megfogom és ráhúzom a farkamra, nyála folyik, néhány a szőnyegre cseppen, brutál szexi a látvány és ez még csak a bevezető, űbereli majd az ágyon. Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké.
Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle. Ráhúzom a két kezemmel a farkamra végig és ott is tartható sokáig, mikor kihúzom nyálcsík mint a pornófilmekben, élvezetes pornós szopás és adunk még a látványnak, az egyik vibrátor kérésemnek megfelelően a fenekébe kerül, így orálozik. Pózt váltunk, ágyról lelógatja a fejét és így nyomom a torkába, először még fájdalmat érzek, utána érdekes módon rohadt kellemssé vált, kéri ujjammal tapintsam ki a nyakán ahogy a farkam tövig van benne, így teszek, majd a vibrit mozgatom a fenekében, ki-be tolom úgy hogy végig benne van csak hol mélyebbre tolom, de ki sosem veszem, ő meg közben mélytorkozik, na ideje popózni.
Sikosít ágyon nekem bepucsít, én állok az ágynál a háta mögött és azonnal könnyen bemegy a popójába.Néha belelépek a kifolyatott nyáltócsába, de nem érdekel. Jól lehet döngetni, bár csak középtempóval nyomom, a két kör miatt nem akarok hamar durranni, tükörből is látom ahogy a popója elnyel. Tisztázzuk popóból nem lehet punciba átrakni. Popóból szájba sem, csak ha levesszük a gumit. Azt most még ne, szuper a fenekében lenni, pózt váltunk, ő lefekszik hasra én felmegyek az ágyra, ráfekszem és úgy tolom be a popójába, majd gumi le és így orál, majd újabb gumi fel és vissza a popójába a farkam, míg eljutunk az első élvezésig négy gumit húzunk. Szemből is megdugom a popóját, lábai a nyakam körül. Végül a szőnyegen fejezzük be, arcra élvezéssel, térdel előttem és a bal arctérfelére élvezek és kérem is hogy hagyja rajta az arcán.
Ilyen arcra élvezett látvánnyal szeretném a második kört, franciával így a második élvezethez 0 gumit használunk, szóval spermás az arca és úgy szop, az arcáról szép lassan folynak le a spermacseppek a testére ahogy eltüntet, először a sperma később a bőnyálas szopása okán a nyála is folyik a testére, ezúttal semmi se megy mellé se padló se szőnyeg, minden csak a testére folyik és végül a szájába élvezek, kész a második kör is.
Még megkínál aszem topjoyyal a többféle üditő közül, megiszom a pisi érdekében. Szól hogy kupak, nem értem, kiderül van benne szöveg, megnézem hatalmas a szöveg pont ide illik, elkérem mondom elteszem emlékbe ez rád fog emlékeztetni. Majd kiderül továbbra se tudok pisilni, viccelődünk hogy majd ha kilépek akkor majd azonnal fog kelleni, letusolok ő szemüvegben van már, szexi. Nem titkárnős, tanárnős inkább. Elmondja még ha a fenekét egy bizonyos szögből dugják vagy vibrátorozzák képes spriccelni. Na ezt szívesen megnézném, persze már csak máskor, időm lejárt. Még puszit adok a spermás arcára, még rajta van, csak már nem látszik, felszáradt, korrektül szól a puszi előtt hogy még nem mosta le, mondom engem nem zavar, saját anyag úgyhogy puszit adok Iza arcára és elköszönünk.
Utószó: sokáig nem kellett még pisilnem, tali után még kb 2 óráig nem. A kupak a frappáns szöveggel még meg van Iza és meg is marad. :)
Elszámolás
Kiesett illetve elfelejtettem mostanra hogy előre vagy utólag tettem-e le. Az asztalra tettem le ez meg van. Adatlapon emelést jelzett november végére ezért én még az emelés előtt mentem hozzá. A helyszínen kiderült bagatel lesz csak az emelés, csekélyke, még úgy is baráti marad mert sokat vállal, szóval az emelt új rózsán is megéri, nagyon is. Alap minden ami jó: popó, kényszerfrancia, mélytorok, natúr francia és nyilván még sok minden más is, ez megbeszélés kérdése, én ezekkel éltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ő a második olyan hirdető akinél nem tudom eldönteni hogy a szája/torka jobb-e vagy a popója. Nagyon komoly élményt nyújt mindkettővel. Puncit kihagytam, szerintem én addig sose jutnék el nála. Engedelmes sub természete miatt nagyon készséges. Úgy mentem hozzá hogy csak egyszeri tali, kipróbálom mert már sokat olvastam róla, most azt mondom részemről nem kizárt a folytatás, a spriccelését is megnézném mert ezt csak a tali végén tudtam meg, valamint el kéne döntenem a nagy kérdést: popója vagy a szája a best?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2022-11-24 14:13:34
Köszi Impla, most már kitapasztaltam. :)

2022-11-23 09:51:21
Köszönjük az újabb színvonalas beszámlódat. Persze nem csak a beszámoló lett magas színvonalú, hanem az átélt élményeid is kivállóak, mint ez. Gratulálok hozzá.

2022-11-23 09:43:37
Az utazási élményt végül sikerült túlszárnyalnod. Szépen megírtad a kalandod.

2022-11-23 07:41:58
Legjobban a futásod tetszett... Valóban izgalmasan kezdödött, de remekül végzödött mint ahogy ezt meg is írtad. Brávó, jó beszit rittyentettél, köszi!

2022-11-22 22:36:07
Kalandos út után, nagyszerű helyre érkeztél. A szokásos precizitásoddal, élvezetes besziben örökítetted meg nem mindennapi talitokat. Iza nagyszerűségét elismerő szavakkal méltattad. Megelőztél. Nagy gratula mindkettőtöknek!

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-21) : Pihi után ismét csókparty majd egy kis franciás felvezetés után paciban kezdtük a punciba. Nagyon jó dzsoké volt. Itt el is ment vagy kétszer. Majd jött a popsi doggyban. Nem a lekszükebb, de igen jó volt. Kőkemény popsidugás volt. Kb. 5 perc után popsiból ki, gumi le és ismét

(2021-11-05) : Ő közben rendíthetetlenül kényeztetett a szájával. Kipróbáltunk több vibrit és a csipeszeket is a cicijén. Volt fenékcsapkodás a lovaglópálcával miközben szájjal dolgozott. Így lett végem, az utódok a szájában, az arcán és a haján landoltak. Kicsit szabadkoztam is, de nem vette rossz néven sem az arc, sem a hajpakolást.

(2021-10-19) : Ezután mögé térdeltem és a punciját szépen kinyaltam ami már rendesen nedves volt.Majd irány az ágy ahol hanyatt feküdve a lábait felhúzva nyaltam tovább a punciját,majd a lovagló pálcát magamhoz véve megcsapkodtam azt majd ujjazás és vad csikló szívás után kézzel is megcsapkodtam

felejthetetlen: 9db
(2022-11-03) : Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is.

(2022-10-01) : Szájba dugással kezdtünk, kérésemre nem bukott rá, hanem hagyta, hogy én toljam neki. Én tényleg kényszer francia érzet volt a kényszer francia. Az ágy szélénél csináltuk, közben a tükrös szekrény ajtót pozícióba húztam, húzta, hogy mozizhassak is.

(2021-10-18) : Mikor már jól lefáradtunk javasolta, hogy most ő is játszadozna egy kicsit a főnökkel. Aki már igencsak felindult állapotban volt ami az előzetes ismerkedésnek és a hason fekve történő munkálkodásnak volt köszönhető. Feltérdelte, ő mellém négykézláb és elkezdte a játékot. Amikor nagyon feszült volt a helyzet kicsit kivettem a szájából,

nagyon jó: 8db
(2022-07-21) : Majd pihenésképpen a műfarkat dugtam vissza neki és a padlón járattam négykézláb körbe körbe, miközben a rosszkislánynak kellett vigyázni rá, hogy ki ne csusszanjon a popójából a műpénisz. Én a paskolóval mentem utána, és néha vagy azzal, vagy a tenyeremmel jól a fenekére sóztam. Majd terpeszbe parancsoltam, és a punciját kezdtem nevelni a paskolóval. Persze módjával, nem tiszta erőből, de nem is finomkodtam.

(2021-11-14) : Volt hogy ráfogtam a fejére és pisilés közben ráhúztam a farkamra, szó nélkül be is vette, csorgott tovább a pisi a szájába. Fura, bizarr, szexi, extrém volt. Szép lassan felállt a farkam is a játék közben, úgyhogy párszor még ráhúztam a fejét a farkamra, "koppanásig", szopattam picit, teljesen mélyre benyomtam a torkába, amit abszolút jól viselt, talán még élvezte is :)

(2021-10-19) : A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne.

: 15db
(2021-12-16) : A védőfelszerelést rám adta, es a már bevált orális technikaval gondoskodott a dugattyú kenéséről is. Pucsított ahogy kértem, és ajánlotta hogy analisan is tegyem a magamévá, de ezzel nem éltem. A vég kozeledtevel célratörő ámde egyértelmű szóhasználattal arra kertem hogy szopjon le.

(2021-12-04) : Nem is tétlenkedtem, rögtön a szájába adtam a kistesót, és következett egy mélytorkos kényszerfranciás kényeztetés. Mikor már nem bírtam, szóltam neki, hogy szeretném én is kényeztetni, és szetetnék egy kis squirites spriccpartit. Iza szinte ugrott a dologra, elmondta mit hogyan szeret, kiválasztott egy megfelelő vibrit is.

(2021-11-29) : Méytorkos francia, popó és ökölszex volt amiért mentem Szolgalányhoz. Érkezés után tusolás, majd a szobában egy kis beszélgetést követően kezdetét vette a mélytorkos, kényszer francia, és tényleg tövig bekapja és nem finnyáskodik :) rá lehet segíteni kézzel, hogy a fejét ott tartsa, de teljesen felesleges, mert rászívja magát az emberre saját magától :)