7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Tilda-

Nem prémium hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 20:24:16

Draquar
Törzsvendég
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Tilda erotikus masszázs beszámoló Budapest

Draquar a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk Tildával, de részemről nagy volt a háttérzaj (ne telefonáljatok forgalmas út mellett - nagy felfedezés, tudom...) így csak félig egyeztettünk az első körben. Később visszahívtam és akkor pontosítottuk, hogy mindenki jól értette-e a különleges kívánságot.
Elhatároztam ugyanis, hogy a múltkori páros randi után megkérem a lányokat, hogy "egymásnak adják a kilincset nálam", azaz rögtön egymás után 1-1 órában lássanak vendégül. Tilda volt olyan kedves és lezongorázta a dolgokat Rebekánál is, így nem kellett vele külön egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Boráros tér környéke, busz-villamos-HÉV is sétatávra van. A cím elég pontos, a GPS is ismeri és ha felcsöngetsz, pontos iránymutatást kapsz a bejutást illetően is. Érdemes nagyjából pontosan érkezni, mert a ház előtt nehéz elfoglaltságot imitálni. A lift sajnos még mindig borzasztóan lassú, ez nem is fog változni, de más kellemetlenség nincs.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mivel nem sok minden változott a legutóbbi látogatásom óta, ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
Érkezésem kis kopogással jeleztem, a Tilda beenged és kapok egy puszit. Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (az új fotóin egyébként ez látható), szerencsére nem nyikorog és elég nagy akár három főnek is. Már friss lepedő és védőhuzat várt, csakúgy, mint törölközőből, amit rögtön a szekrényből vesznek elő.

A cuccaidnak ott a fotel, kérésemre egy kicsit feljebb húzta Tilda a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, ezúttal ki is használtam mozizásra! :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Tilda külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Tilda most rakott ki friss képeket, szerintem azokon az arckitakaráson kívül nincs photoshop, de nem is kell - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni. Aki szemfüles, az kiszúrhatja, hogy a korábbi képeihez képest most fogyott és sportosan nőies alakja van.
Cicijei szép nagyok, súlyosak, kényeztetésre jól reagálnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak, bőre mindenhol selymes, illatos és puha, pocakja szinte nincs, feneke kellemesen gyúrható, puncija szintén illatos és kisajkai neki is duzzadtak a kényeztetés hatására.
Valami egyrészes fekete színű fehérneműben fogadott azt hiszem, de igazából a szemét és a mosolyát néztem, kicsit olyan érzésem volt, hogy mindjárt a nyakamba ugrik örömében - remélem, legközelebb meg is teszi! :) Nagyon helyes, barátnős, közvetlen a stílusa, nekem bejön.

Tilda, Masszázs Budapest IX. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-21 09:11:53
Tilda +36 Budapest2022-09-21 09:11:53 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Megmondom őszintén, nagyon beindított azzal, hogy zuhanyzás után rögtön rákérdezett, hogy ne hívjuk-e be mégis Rebekát? Nagyon csábító gondolat volt, de most maradni szerettem volna a tervemnél és külön-külön élvezni a kettejük társaságát. Csókolózni kezdtünk és igazából közös megegyezéssel "letámadtam", utána meg inkább beszélgettünk, most elmaradt a masszázs. Bocsi, akit ez a rész nagyon hiányzik, nézze meg a korábbi beszimet róla!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
2
Mint említettem, közös megegyezéssel "letámadtam", csókolózni kezdtünk, rendes nyelves csókokkal, aztán pusziltam a nyakát és markoltam a fenekét - imádom, hogy ilyen nőies testben ennyire huncutul fiatal lélek lakozik, mert kacéran mosolygott és riszálta-tekergette is kicsit magát.

Nagyon feltüzelt ezzel a kis mutatványával, úgyhogy az ágyra "parancsoltam", mire ő továbbra is huncutul végiglejtett az ágyon/matracon és egy párnát a feje alá téve várta a kényeztetésem. Most nem nagyon volt már önuralmam holmi masszázsnak álcázott tapogatáshoz, néhány cicinyalintás és egy lopott csók után arra maradt erőm, hogy combjainak belső felét megpusziljam, majd rávetettem magam a puncijára. Szerintem tetszhetett neki a rám gyakorolt hatása, mert kicsit kuncogva jobban szétnyitotta a lábait és megéreztem ölének illatán is a vágyat, úgyhogy tettem, amit ilyenkor egy férfinak tennie kellett - szolgáltam alkalmi partnerem kéjvágyát és igyekeztem maximálisan a kedvére tenni.

Tilda érzésem szerint kicsit hamar elkezdte emelgetni a csípőjét és ezzel kicsit elkezdte lefelé tolni magát a matracról, de én nem hagytam "megszökni" és kezemmel a fenek alá nyúlva folytattam a kényeztetést. Valószínűleg ez volt a tuti módszer, mert utána még elég hosszan élvezkedett a nyelvemen és az ujjamon, csináltam is, amíg bírtam. Nagyon tetszett, hogy végig jó hangulatú volt, nyöszörgött és szélesen mosolygott, annyira beleélte magát, hogy egy ponton annyira letolta magát a fekhelyről, hogy a feje majdnem a padlón koppant.

Mikor elfáradtam, megköszönte az élményt és megkért, hogy valami hasonlóval lepjem meg Rebekát is. (Szerintem ez tündéri húzás tőle és jól mutatja a karakterét is.)
Cserét javasolt és nevetve közölte, hogy "akkor most bevetem a punci-szájam", jelezve, hogy olvasta a róla írt beszimet. Oldalról fordult rám, szigorúan a tükör felé pucsítva, hogy tudjak mozizni - nem is nagyon fogtam vissza magam és a kezem is elkalandozott a feneke, cicije és később a puncija felé. Egyik kedvenc pózom masszázslányoknál, mikor ő a szájával kényeztet, én pedig az ujjammal a punciján (vagy akinél lehet, a puncijában) jelzem a tempót.
Most viszont hagytam Tildát kibontakozni, aki szerintem "kölcsön kinyír visszajár" alapon nagyon-nagyon...nagyon lassan és finoman kezdte a kényeztetésem, figyelve arra, hogy jó sokáig tudjon "kínozni". Nagyon kellemesen, bő nyállal ügyködött rajtam, közben figyelt, hogy a "moziélmény" is meglegyen és ügyesen váltogatta kézzel-szájjal a mélységet és az intenzitást is.
Dombon ülő vadászkutya legyek, ha emlékszem, hogy végzett ki; azt tudom biztosan, hogy a farkammal a szájában művelt valamit, aztán vagy egy perc kiesett az életemből és arra tértem magamhoz, hogy Tilda kedvesen felkúszott hozzám és nagyon mosolygott.

Törölgetés után megkérdezte, hogy kérek-e inni valamit és hát kértem. Leginkább azért, hogy még egy kis időt nyerjek és összeszedjem magam.
Mikor visszajött a vízzel, kedvesen mellém feküdt, lábát átvetette rajtam és egy nagyon jó beszélgetés kerekedett sok kacagással és néhány személyes résszel. Olyannyira belemerültünk ebbe az egészbe, hogy konkrétan néhány perccel az óra vége előtt ocsúdtunk - én gyorsan lecsapattam magam, míg Tilda már Rebekával együtt cserélte le a lepedőt. Egy futó csókra még volt időnk, aztán Tilda ment zuhanyozni, mert hozzá is érkeztek, én pedig már Rebekára fordítottam figyelmem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
NFVSZ az extra két rózsaszálért, amit kértem - szerintem nagyon megéri. Korábban említettem - és meg is jegyezte a helyszínen - hogy olyasmi hatást ér el a szájával, mintha punciban lennél, nálam pedig ez igen komoly extra.
A tarifáról telefonon és itt a hirdetésében is számot ad, ez a helyszínen se változik. Én most is a törölközők mellé tettem le az elején, a bizalmat mutatja, hogy a randi végén sem vitte el, hanem rábízta Rebekára, hogy az övével együtt hozza ki. Igyekszem a jövőben is megszolgálni a bizalmat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Vissza fogok menni, ez nem is kérdés - már meg is beszéltük, hogy a következő randi egy még speciálisabb lesz - 1-1 óra mindkét lánnyal, de lesz egy közös félóra is, mikor hármasban leszünk. Egyszerűen nem tudok betelni velük, Tilda esetében amúgy is gyengém a szőke haj - kék szem kombó, a nagy cicik és a huncutkodó szexi diáklány-hangulat pedig csak hab a tortán!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.