Szolga lány szexpartner

szexpartner

Szolga lány-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 11:36:35

atomanti555
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szolga lány beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Az egyeztetés tavaly november óta zajlik illetve próbáltam elérni de legtöbbször sikertelenül. Aztán mégis sikerült de nem volt sajnos időpontja ami jó lett volna nekem,így januárra sikerült megbeszélni egy találkozót.
Megközelítés
3 kerületi panel ház. Parkoló án szeri tem mindíg van hely.
Helyszín
A lakás otthonosan van berendezve.
A fürdő tiszta, tusfürdő ő volt elég.
Szolga lány külseje
Pont mint a képeken, a bőre puha feneke jó tapintású. Szemüveg én fogadott ami később le került.

Action
S/M:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Vibrátoros játék:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
4
Bizar:
5
Fenekelés:
5
Popó:
5
Megérkezésem után kis beszélgetés, csokor rendezés majd zuhanyzás következett. Mikor visszatértem a képein látható tesghez álló puncinál lyukas ruhában várt, már térdelve. Megmondom őszintén hogy tetszett a dolog hogy szavak nélkül így indított.
Egy lovagló pálcát fogtam a kezembe az eszközökkel szépen megterített asztalról és lassan oda sétáltam hozzá. Mikor már a farkam fél centire volt a szájától ő rávetette magát és azonnal tövig benyelte, mind e közben én a fenekét csapkodtam. A kényszer francia nála értelmét veszti hiszen saját magát húzza rá az ember farkára olyan szinten hogy ha még rá is próbálnék segíteni hogy mélyebbre menjen, egy mm t sem menne jobban.
Ezt követően fel térdeltettem a kihúzható kanapéra négykézláb és egy kicsit megsimogattam a puncit és a popsit. De nem vittem túlzásba mert mondta hogy szereti ha elnáspángolják. Így hát kapott is a kis seggére meg a puncijára is, a pálcával meg a kis korbáccsal is. Majd fogtam a kisebb anál plug öt és miután a szájába adtam hogy benyálazhassa szépen betoltam a popsijába. Majd kicsit el kezdtem a puncija is kényeztetni egy majd két ujjal,a sikosítással nem kellett sokat bajlódni mert mire oda kerültem már szépen nedvesedett. Ez után oldalt fordítottam hogy. Be tudja kapni a farkam amire nem is kellett kérni sem most sem pedig később. Szépen mélytorkozott közben pakoltam a fenekét.
Ez után felajánlott a illetve azt mondta hogy szeretné ha a szoptató álarcban jól megszopatnám. Így is lett annyi plusszal hogy kezelába hátra lett bilincselve. Szépen folyt a nyála minden felé és nem húzódozott egy pillanatig sem. Majd a kanapéra fel és gumi húzás után a farkam rá cseréltem a popójában felejtett plug öt. Csepp síkosító és már benn is voltam. Finomkodásnak nyoma sem volt mert nem is kellett, csak úgy tolta rá magát. Pár perc múlva popóból át punci a majd vissza és ezt még párszor. Itt le kellett vennem róla a bilincseket hogy jobban hozzáférjek. Aztán hanyatt döntöttem és fölé helyezkedve megdugtam a száját miközben 3 ujjam eltűnt a puncijában. Jól bírta egy szava nem volt. Avégeaz lett hogy éh a hátamon feküdtem ő mély torkozott közben én egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit, tocsogtunk a nyálban és a végén a torkában ment minden ami csak mehetett mind egy cseppig eltűnt.
Kis pihenés majd zuhany, ahol megpróbáltuk a pisi de nem volt munícióm így az végül elmaradt, de azt mondta hogy nagyon szereti és izgatja. Na majd legközelebb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ekkora csokorért abszolút megértés!

Rózsacsokor
egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem sok tapasztalatom van a téren de szerintem ez változni fog a jövőben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-12 19:08:08
Ugyan, Suomi, a popsiból szájba sem aggasztott itt senkit...

2021-01-12 18:10:22
Jó meglátás, szerintem azért a higiénia lenne az első ! Gondolom a hírdető(Szolga lány!?) saját érdekében mindig gumit cserélt...

Suomi
Nagytudású
2021-01-12 17:25:14
Senkit nem aggaszt a popsiból-punciba?

2021-01-12 07:13:26
Mint információ a 'sub' világból megfelelő. Elolvasni kín. Ha már ti ketten élvezték a szeánszot, nekünk ne csak a kínlódás jusson! Amúgy érdekes....

2021-01-12 01:06:05
Jó beszi, ami bevezeti az olvasót ebbe a furcsa világba. A helyesírásra picit több időt kell szánni. Kösz!

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-09) : Elém térdelt és elkezdte a mélytorokozást. Nem is kellett a fejét fogni és húzni, hanem tolta saját magától is. Hihetetlen érzés és látvány volt. Mondtam, hogy menjünk az ágyra, mert a puncijába akarok lenni. Hátára feküdt és elkezdtem ujjazni, egyre több ujjam volt benne, végül az összes. Közben úgy helyezkedtem, hogy tudjun szopni.

(2020-11-19) : Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot:

felejthetetlen: 3db
(2021-01-18) : Fürdőből vissza térvén már térdelve várta ,hogy bekaphassa a már álló farkam amit azonnal meg is tett. Saját magától nyelte tövig ,nekem csak néha rá kellet tartanom egy kicsit.Ez így ment jó darabig majd intenzíven elkezdtem dugni a száját torkát most már csak én adtam a tempót.Néha kivettem ,hogy levegőt is kapjon

(2020-12-21) : .Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem

(2020-12-17) : Mikor beértem a szobába, ő már térdelt, jó kislányként, és egyből ajkai közé vett. Ismét keményen tolta rá magát, vagy én húztam, nehéz volt megállapítani. Míg farkam a torkában, rám nézett ártatlan de csillogó szemekkel, vadító volt. Mikor kellően kiélveztem a helyzetet, úgy döntöttem, hogy elfenekelem, biztosan megérdemli. Leültem az ágy szélére, keresztbe fektettem a combjaimon és nagyokat csaptam a fenekére.

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord

(2021-01-19) : Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába.