25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amanda528 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 14:13:31

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a beszámolót. Kicsit késve köszönöm meg hogy írtál rólam egy nagyon szép kis írást. De köszönöm szépen. Nagyon kedves vagy, örülök hogy megismertelek. Közös barátunk is mondta hogy kedvel téged. Én kimondottan jól értem magam veled.Öröm volt olvasni az írásodat. És remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszillak. Amanda

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyen sikerült elérnem. Privát levélben beszéltünk tegnap a ma reggelt, amit VTR-en is megerősítettem, hogy biztos legyek dolgomban. Mivel láttam, hogy online így dobtam neki egy SMS-t, hogy írtam egy levelet hamar jött is válasz az oldalon levélben, mert SMS-re nem válaszol, amit ír is az adatlapján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven, ami jelenleg díjmentes így azzal se kellett foglalkoznom. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata nem a VTR-en kapott utcáról van, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik.Egy szóval egy tip-top lakás.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelelő szép dekoratív talán 30 éveiben járhat, szolizott finom tapintású bőre van. Otthoni ruhában fogadott, de nem is volt külön kérésem ezzel kapcsolatban. A képeihez képest most sötétre van festve a haja, ami szép hosszú, de így is tökéletes volt. Csábító megjelenése, igéző szemei vannak az utcán is megfordulnék utána nagyon valószínű. A nézésével is leveszi a férfi embert a lábáról hát még alakjával. Tökéletes alakja van formás popsival párosítva. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Kicsit hamarabb sikerült oda érnem a VTR-en megadott címre rácsörögtem, hogy megérkeztem ő még kért egy kis időt, amit természetesen meg is kapott. A kért idő lejárta után újabb csörgés majd megkapva a bejutáshoz a koordinátát már bent is voltam a házban. A megfelelő útba igazítás után már a lakásnál is voltam. Egy szépséges mosolygós tünemény nyitott ajtót. Belépve cipő le és puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába Leültünk az ágyra és beszélgettünk olyan ismerkedős csevej volt. Közben lassan levetkőztem és irány a fürdőszoba ahol mit látnak szemeim a másik kedvenc tusfürdőt Dove extra fresh, de nem volt sok választék nekem elég volt az az egy is. 😊 Tusolás után szájvíz használat és vissza a szobába. Amanda már az ágyon várt a jövetelemet, nem várattam sokáig. Egymás mellé feküdtünk egy kis simi és aztán belecsaptunk a lecsóba ahogy mondani szokták. Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam. Na ott rendesen elidőztem nagyon finom volt a szűk punci, sikerült megizzasztanom is rendesen talán elélvezni nem élvezett el legalábbis nem vettem jelét. Viszont kérésére átmentünk kölcsönösségbe. Ott aztán kaptam mindent zacsi nyalástól kezdve brutál jó francáig. Lágyan nyalogatta barátomat zacsitól végéig többször majd eltüntette szájába. Ezt a műveletet többször megismételte. Már majdnem kivégzett, de tudtam tartani magamat ezt érezhette ő is, mert olyankor kicsi zacsi következett. Én se unatkoztam a finom szűk puncit nyalókáztam. Miközben kéjes halk hangokkal teljesen felhúzott. Érezhette ő is, de én is, hogy nem tudom már sokáig tartani magamat. Így védőszerelésbe öltöztetett és mivel kutyus a kedvenc póza megegyeztünk, hogy úgy folytatjuk, ami nekem is megfelelt. Egy kis síkosító s már bent is voltam a rendkívül szűk punciba. Itt is halk kéjes hangok felcsigáztak rendesen mozogtunk is betyárosan nem is bírtam sajnos tartani magamat jött ilyenkor az aminek jönnie kell eldurrant a patron. Viszonylag sokáig hagyott így nem ugrott le egyből, ami azért jól esett bevallom férfiasan. Barátom előbújt szűk punci melegéből majd védőszerelés eltávolítását és a tisztára törlést rám bízta. Felejthetetlen élmény volt ez az együttlét. Tisztába tevés után beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele azt is, aztán lassan elkezdtem szedelőzködni öltözni, mert az időnk is végéhez közeledett. Puszikkal váltunk el azzal, hogy még fogunk találkozni. Csókollak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Neki vitt boldogsághormont érkezésemkor átadtam, amiknek szemlátomást nagyon örült és jól is esett neki. Pesti átlag alatt vannak rózsaszálai, de a kapott élmény az átlag feletti volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rendkívül jól éreztem magam társaságában közvetlen barátságos gyönyörű hölgyet ismertem meg személyében. Köszönök mindent maradj ilyen amilyen vagy egy igazi felejthetetlen tündér. Felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Még biztos találkozunk. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 17:39:08
Igen megérte türelmesnek lenni, de a következő randi biztos ennél is jobb lesz most olyan ismerkedő volt. 😀😀😀
Igen csak itt a másik kedvenc volt, amúgy nem hiszem, hogy tudatos lett volna csupán a véletlen műve és már jócskán hiányzott is belőle. Azért jó volt látni, hogy itt is rátaláltam a kedvencre. 😂😂😂

2020-11-09 14:51:32
Ez a csókolózás nagyon bejött Neked. Nem győzöd emlegetni. Persze ezzel együtt is egy nagyon jó beszámolóban adtál hírt kalandodról.

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2020-11-09 11:38:41
Jó beszámolót írtál,Kolléga úr! Amanda bejem is nagy kedvencem,remélem hamarossn ejutok hozzá! Kószi az írást,segít a döntésben.

2020-11-09 09:45:11
Örülök, hogy türelmes voltál,és végül csak sikerült eljutni a bájos Amandához. Meglepetten olvastam,hogy találtál itt is kedvenc tusfürdőt,ez már olyan, mintha csinos vendéglátód készült volna belőled, és előrelátóan beszerezte az egyik fétisedet😄! A randit egy nagyon kellemes írással köszönted meg a csodálatos Amandának,köszi,hogy megosztottad. Gratulálok a pazar randihoz,egészségetekre!

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 12db
(2021-01-11) : Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében.

(2020-11-17) : Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk,

(2020-10-19) : Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte. Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.

nagyon jó: 23db
(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

: 28db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban