134
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-01 18:05:44

botosjeti
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Barátnőjén keresztül lehet Cintiához időpontot egyeztetni. Első lakalommal (1 héttel ezelőtt) hiába próbáltam másnapra összehozni a randit, nem sikerült. Már tele volt a naptár. De a mai nappal kapcsolatban előrelátó voltam. Már hétfőn, a reggeli órákban csörögtem és kedvesen elmondta a hölgy, hogy mikor, hova, mennyi rózsaszállal kell érkeznem. 2 óra múlva időpontot kellett módosítanom (délelőtt helyett délután), de ez pont Nekik is kapóra jött. Szóval nagyon egyszerűen, rugalmasan mindent meg lehetett oldani. Le a kalappal a kisasszony előtt, ügyesen szervezi a dolgokat és jól kommunikál.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A jól ismert Kondori park egyik épülete. BKV esetén talán a villamos a legegyszerűbb módja a megközelítésnek, én viszont autóval érkeztem. Jóval előbb, fél órával a megbeszélt időpont előtt sikerült leparkolnom a kocsival a közeli üzletház parkolójában, így maradt kis időm az egyéb dolgaimra is. Mindig itt állok meg ha erre tévedek, de úgy látom a környéken mintha ingyenes lenne a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újszerű lakás, tiszta és rendezett minden. A szobát enyhe hangulatvilágítás uralta, nyitott ablakkal. (Sajnos klíma nincs). A nagy és kényelmes franciaágyon kívül egy szekrény(sor) és egy kisebb komód volt. Utóbbira lehetett pakolni a holmikat.
Egy tükör is volt a falon az ajtótól balra, de a beállítása nem volt tökéletes a mozihoz. :)
Fürdőben tiszta, száraz kilépővel. Tusfürdő éppen még maradt nekem. Összefoglalva: minden OK.
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem csábultam el a képek láttán. És azt kell mondjam élőben is ugyan az a formás test fogadott.
Szép barna bőr, amin csak nagyon pici tetoválást fedeztem fel 1 vagy talán 2 helyen. Nekem ez külön tetszett, hogy nincs nagy "poszter" rajta. :)
Haja ugyan olyan hosszú és szőke mint a képeken. Ajkai teltek, de nem tudtam eldönteni, hogy természetesek vagy sem.
Lábai formásak, melyek gömbölyű popsiból erednek. A puha kis cicik könnyedén elfértek nem túl agy markomban.
Az összkép a természet adta módon tökéletes.

Action
Kölcsönös francia:
2
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Lecsapattam magamról az út porát és illatosan, tisztán, higiénikusan érkeztem vissza a szobába, ahol már szinte másodperceim sem voltak.
Cintia már előttem is volt és hámozta le kérdés nélkül a feleslegesen magamra tekert törölközőt. Kis nyakra puszikkal kezdett, majd megfogta a csuklóimat és már térdelt is elém. Egy nagyon finom de kellően határozott franciával kezdett, ahol fogazásnak és kezezésnek nyoma sem volt. Sűrűn pislantott fel festett pillái mögül és nézte, mennyire jó nekem. Az első perc után már tolatott is fel az ágyra , lehasalt és folytatta az isteni szopást. Engedte, hogy kicsit én is toljam a szájába, de persze csak ésszel. A golyók hamar egy nyáltócsában találták magukat, ami csak egyre nagyobb lett. Rám-rám nézett továbbra is kérdően, mialatt a szerszám folyamatosan a szájába volt. Mondtam neki, hogy nagyon jól csinálja.
És ha ez még önmagában nem lett volna elég, ott volt a gyönyörű teste. Hason elnyúlva játszott rajtam folyamatosan, miközben gyönyörködtem a fehér csipkés bugyiba csomagolt popsiján. Nem! Nem tudtam a markolászásnak sem ellenállni. a bugyihoz illő, szintén fehér melltartó már korában lekerült és hol a hetyke kis melleket hol pedig a kerek fenekét fogdostam. Nem élek.halok a franciáért, de meg kell hagyni: Cintia a technikát jól csinálja és közben a látványnak is ad rendesen.
Legszívesebben már tettem volna be neki egyből hátulról, de mivel 1 óra alatt 1 menetre vagyok hitelesítve, nem akartam rövidre zárni a randit.
Kértem, hogy hadd viszonozzam a kedvességét én is a nyelvemmel. De azt mondta, hogy nem igazán szereti és inkább még csinálja Ő. Huhhh...hát erre mit mondjak. :) Csináld, mert jó, de igazából egy egymást kölcsönösen felfedezős szeretkezésre gondoltam.
De sebaj! Túlélem, azt hiszem! :)
Amikor már kellően kifacsart szájjal, mégis csak odakéredzkedtem a puncihoz. Orális játékba kezdtem, de csak az előbb elhangzott mondat pörgött a fejembe. Láttam, nem is volt sok eredménye a dolognak, így inkább gumit kértem.
Valószínűleg hosszú körmei miatt átadta felhelyezés lehetőségét nekem. Szemből kezdtük az aktust. Érzéssel kezdtem betolni és fölé hajolni, hogy kicsit közelebbről "megismerjük" egymást. Próbáltam a csókokkal ajkai felé közelíteni, de arcát elfordította. Jó, persze! Nem tetszhetek mindenkinek! Higiéniára nem lehetett panasz.Mindegy is. A lelkesedésemnek ez nem szabott gátat. Formás lábait hol az én vállaimra tettem, hol pedig Cintiáéhoz toltam fel. Utóbbit jobban preferálhattam, mert olyankor punciját megtáncoltatta a szépen kimanikűrözött ujjait. A gyönyörűen kifestett, szép ujjaik nekem annyira tetszenek, hátha még izgatásra használják.
Szóval így ment ez egy darabig miután kértem a lovaglást. Szerencsére itt is eltalálta, hogyan szeretem. Kis lökettávolsággal, de keményen. Néha gyorsan, néha csak rám borulva. Ez talán az előző póznál is kellemesebb pillanatokat okozhatott Cintiának, mert egyszer még egy nyalintást is vitt a szám szélére. De a hév sajnos nem kapta el Őt, nem lett belőle így sem csókolózás. Hamar kifáradt a drága és visszafordultunk misszibe. Karcsú teste ahogy vonaglott alattam és nézett rám a szemeivel. Ohh, annyira izgató volt a teste, hogy estig bírtam volna csinálni.
Időérzékem ilyenkor nem szokott működni és órát sem láttam sehol, így inkább kutyusba fordultunk. Bármennyire is jó volt szemből, azt a segget hátulról ki nem hagytam volna. Úgy fordultunk, hogy Cintia a tükör felé nézett én pedig mögé térdeltem. Kis kenést adott még a dugattyúnak. Fenekét jól megmarkoltam, puszilgattam egy kicsit, majd tettem is be hátulról. Finoman indítottam, de rövidesen a hormonok átvették a vezérlést és magasabb tempót diktáltak az agyamba.
Cintia korábbi is mostani visszajelzései voltak egyértelműek számomra, így azért udvariasan megkérdeztem, hogy csináljam e finomabban? "Csináld ahogy akarod!" , jött a válasz.
Hát jó, akkor engedjük el a ménest. Cintia teljes testtel és arccal lent volt az ágyon és hol a fenekét fogva, hol pedig csípőjébe kapaszkodva tartottam ellent a lökéseknek. Csodálkoztam is volna, ha perceken belül nem robbanok fel. A tökéletes kis félgömböket szorítva töltöttem fel a gumit végül.
Még éppen csak túl voltam a csúcson, amikor mondta Cintia, hogy nagyon óvatosan vegyem ki, nehogy összekenek valamit. Hmm...mondjuk egy kicsit még várhattunk volna még lenyugszok...de mindegy. Óvatosan szétváltunk és megtisztítottam magam.
Úgy ahogy érkezésemkor, most is megkínált vízzel. Ezt kihasználva ajándékomat elhelyeztem az éjjeli szekrényen. Megkérdezte, hogy szeretnék e majd fürdeni? Igen, mert úsztam az izzadtságtól mindenhol.
Azonnal megnézte, hogy szabad e a fürdő és már mehettem is. Tusoltam, felöltöztem és közben úgy éreztem, búcsú szavaknak itt már nincs hely.Mikor kiengedett, egy lágy érintéssel és kedves szavakkal búcsúzott el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Én azt mondom, hogy nem csak az extrákat (bár abból semmit nem vettem igénybe), de az alap lehetőségeket is célszerű előre egyeztetni. Bár sokkal inkább Cintia részéről kéne igazítani az adatlapon, ha valamit nem szeret, nem akar csinálni.
Ettől függetlenül megérte, mert nagyon csinos lány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A gyönyörű test miatt lehet sokan elfogultak, de részemről ez a randi alulról súrolta a barátnős együttlétet. Tudom, ehhez ketten kellünk. Könnyen lehet, hogy nem tetszettem annyira Cintiának, bár én azt láttam, hogy fáradtság és/vagy gondterheltség miatt nincs is nagyon kedve hozzá(m). Egy összebújós, egymást szeretgetős órát szerettem volna Vele tölteni, de ez nem az elképzelések szerint alakult.
Ettől függetlenül egy kedves és szép lányt ismertem meg személyében, akihez lehet csak éppen nem a megfelelő időben jöttem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-07 12:47:33
@unka ha szeretnél részletes műsort ott van Cintia első beszije, ez max a második részletes beszi.

2020-09-07 12:39:44
@vivalanocse1
Már az elején sem volt időm a kommunikációra, úgy elkapott Cintia. :) Nem is volt vele probléma, jól esett sodródni az elképzelésével. De én úgy gondolom, hogy ami "alap" (kölcsönös francia), azon nincs mit beszélni. Ez esetben neki kellett volna jelezni, hogy bocsi, ez meg az nem fog most menni. Sokkal szimpatikusabb hozzáállás lett volna.
Kihúzás: ezt ugye nem mondod komolyan? Aki kicsit is ért a férfiakhoz, annak ezt nem kell magyarázni. Pláne ha valódi barátnő feelinget ígér.
Továbbra is azt mondom: a francia aktus része nagyon is jó volt, de kölcsönös szimpátia sajnos nem alakult ki.

@unka
Mert sokaknak elég ennyi. Mondjuk fél órában én sem vártam volna többet

unka
Kezdő irogató
2020-09-06 07:33:50
Eddig mindenki simán csak elájult a szépségétől te vagy az első aki ezentúlmenően részletezted is picit a műsort, köszi

2020-09-05 11:14:11
Mindenki sajnálkozik, meg nem értem, lehet csak velem van a baj, de ez nem csak jól megírt beszi, de szerintem remek élmény, kit érdekel a csók meg a puncinyalás minden mást remekül megoldott Cintia, nekem ez egy kedvcsináló beszi hozzá, semmi szerelmes körítés.
Egyébként meg a kihúzás az kommunikáció! Ha mondod neki lehet hagyja még hogy lenyugodj benne.
Összességében egyik legjobb beszije.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-03 10:38:17
A kondorosi féle ,,húsdarálóban", ahol a vendégek szinte egymás kezéből veszik ki a kilincset...ez egy teljesen adekvát magatartási forma!

A lányokat sajnálom, mert pár hónap alatt megcsömörlenek szegények, ettől a túrbó fokozatú munkavégzéstől , majd csendben kiégnek ....

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-10) : Lightosabb csókok/szájrapuszik jöttek ő pedig kezelésbe vette a cerkát. Erre nem lehet felkészülni, nagyon jól csinálja. /Fiatalabb koromban, amikor még az ellenkező nem is elég fiatal volt ahhoz, hogy a pénz bővköre ne szippantsa be őket, nekem volt egy hasonlo adottságú bnőm - komolyan ilyet tessék elképzelni - , aki még elvileg szeretett is, de még ő sem tudott ilyen franciát adni nekem,

felejthetetlen: 2db
(2020-09-05) : Majd jeleztem, hogy be szeretnék jutni a szentélybe is, és kaptam hozzá védőfelszerelést és be is mentem. Na itt egy újabb szintre emelkedett a dolog, olyan finom volt, ami leírhatatlan. Alattam fekszik egy hamvas kis fiatal szőke angyal, akinek olyan teste van, amiért mások véres verejtékkel szenvedve sem közelítenek meg,

(2020-08-21) : Finoman kihámoztam a melltartóból és a bugyiból, így már minden akadály nélkül láthattam a tökéletes testét. Símogattuk egymást, majd csókolózás közben lefeküdtünk az ágyra. Nem kapkodtunk, élveztem Cintia gyengédségét és gyönyörűségét, és ő is élvezte, hogy símogatom.

nagyon jó: 1db
(2020-09-04) : Miután már kijátszottam magam, gumit kértem, de előtte kaptam még egy erősítő franciát, hogy erőre ébredjek, csak most nem álltam, hanem térdeltem, de nagyon jó volt így is a látvány, talán jobb is. Gumit én raktam fel, majd Cintia egyből kutyusba váltott. Így engedtem a kísértésnek és ez volt az első pózunk,

: 5db
(2020-10-12) : Törölköző egyből le is került a derekamról és mentünk az ágyra, ahol elkezdett szájjal kényeztetni. Lágyan kéz nélkül csinálja, semmi durvulás, de mégis nagyon hatékony, tényleg érzeni a munkálkodását. Lehet, hogy ez abból fakad, hogy neki kicsi a szája én pedig vastagabb vagyok az átlagnál, de mindenesetre nekem ennél nem kell több. Emellett nagyon igyekszik is,

(2020-09-17) : Megérkezés, és mindenekelőtt gyors fürdés, hogy minél hamarabb karjaim között érezhessem Cintiát. A szobába érve állva várt, rögtön átöleltük egymást, finoman - igazi bújós mód...

(2020-09-14) : szuper action, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és profin kivitelezi, csók van, gfe van, kedves volt, beszédes...