Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 07:57:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Rima🙈❤️
❤️❤️❤️
Azt a pacsit be pótoljuk 😈😝
Örülök hogy ismerhetlek ❤️❤️
Nagyon jo olvasni az élményeket amiket velem éltél át ❤️❤️❤️
Legközelebb is várlak egy woodozasra😈🙈💦🍆

Beszámoló Zoé +36702134547 120705 szexpartner

RimaPudendi a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
fergeteges humor
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
2023.06.05. tisztán emlékszem.
A Dózsa György téren álltam, bosszankodtam egy meghiúsult találkozó miatt. Hirtelen felindulásból megnéztem, ki van telefon mellett. A Karma úgy rendezte, hogy Zoé
volt a vonal másik végén. Legelső találkozóm a beszámolók oldaláról és rögtön így "belenyúltam" . Szerencse is kell az élethez.

Nem mondhatom magam törzsvendégnek, de azért a rajongói B-középbe van bérletem. Borzasztóan ritkán látom, mégis egy-két mondatot szoktunk váltani egymással(semmi extrára nem kell gondolni) . Ez egyfajta szimpátia, barátias szeretet, kölcsönös érdeklődés egymás iránt. Hívjátok ahogy akarjátok, de jólesik az ember fiának, hogy nem esel rögtön a feledés homályába.

Egy váratlan lehetőség folytán néhány napon belül, ismét Budapestre kerültem, és 5 hónap után gondoltam beköszönök. Belsőn ráírtam, ő vissza, és egy rövid VTR ping-pong után megvolt a közös nevező. Vele ez is könnyen megy.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda-Albertfalva.
Továbbra sem varázsolt el a XI. kerület, de nincs vele nagy bajom. Tömegközlekedés remek. Parkolót hipp-hopp találtam. Engem a GPS eddig soha nem vitt sehova, de az utat készségesen megmutatta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elárulok valamit.
Én azért nem szoktam részletezni a helyszínt, mert ez a hirdetők utolsó védelmi vonala. Vannak kevésbé "jó" emberek, akik biztosan örömmel olvassák a pontosan leírt lakáskialakításokat, van-e szamurájkard a falon, esetleg az ágy alatt egy fa-testápoló? Stb. stb.

Persze, ha valami negatív azt le kell írni, vagy az olyan dolgokat, ami hozzáad, fontos része a találkozónak, de azért műszaki tervrajzot ne írjunk már. Akik házhoz hívnak tündérkét, azok se eresztik bő lére.

A diszkréció , rend, tisztaság adott. Zene, fény, és Zoé. Fiúk, nekem ennyi bőven elég. Showtime!
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ezt a lányt megátkozták a szépségével!

Furcsa? Pedig így van. Mert a férfi egyszerű, csak a szemével lát. Rápillantunk Zoéra, akiben tombol a fiatalság. Fekete hosszú haja, mint a hirtelen beköszöntő sötétség egy nyári viharnál. Vérbő ajak, csábító arc, izmos comb... Az a nádszál test, melyet ide-oda hajlít zabolátlan szertelensége. Kész, lefagy a "teremtés koronája" . Elbukik az akarat, csak az ösztön marad. Nincs tovább.

Az igazi kincs felfedezetlen marad, mert Zoé rendkívüli ember. Ha pár secundumig elréved, akkor felnyílik az a zárt kagyló, és abban a fekete, meleg tekintetében tükröződik a gyöngyház sokszínű, mély árnyalata. Egyszer majd találkozik egy méltó halásszal. Rendben. Abbahagyom. Nem romantikázom.

Zoé egy elő fúziós rektora. Esélyed sincs, hogy tartsd vele a tempót. Megdolgoz, kifacsar, aztán mehetsz haza álmodozni, meg a csorgó nyáladdal a falat tapétázni.
Itt nincs szó arról kinek-mi az ízlése. Jön ez a csöpp lány fenekét rázva egy falatnyi tangában, kacéran mosolyog, mint Harley Quinn. Majd a szexuális energiáiból kovácsolt boxerrel úgy megsoroz jobbról-balról, hogy napokig kell rádszámolni. Maradandó agykárosodás.

Birtokolja a legjobb szeretőkre jellemző janusi kétarcúságot. Angyal és démon. Finom és vad. Buja és szűzies(itt sokan lehet cinikusan elmosolyadnak, de egyszer nézz a szemébe, amikor végre neked adja magát és érteni fogsz mindent).

Egyvalamit majdnem elfelejtettem. Az egyik legkedvesebb, csupaszív maci, akit volt szerencsém megismerni. Nem csak itt, bárhol!

Felkeressése csak saját felelősségre!
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120705 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120705 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-20 09:30:43 erotikus masszázs 1207055. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-20 09:30:43 erotikus masszázs 1207056. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-20 09:30:43 erotikus masszázs 120705
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ismét egy felejthetetlen találkozó! Most nem is feltétlenül az együttlét miatt (az szokás szerint parádés), hanem egyszerűen élmény és megtiszteltetés volt Zoé személyiségéből egy újabb szeletet megismerni.

Lényeg a lényeg, megérkeztem és beszélgettünk. A francokat, mit hazudok.
Zoé beszélt, én meg hallgattam, de ez egy csöppet sem zavart. Sőt borzasztóan jól szórakoztam.
Cikázik a gondolata ide-oda, mint a villám.
Egyszer storyban van, majd váratlanul elkezd énekelni, ha valami ismerős zene megüti a fülét, kicsit megráza a fokhagyma popsiját, rád kacsint, és utána pedig megint visszavált. Hibbant, lökött, őrült a csajt, tuti fejre ejtette az orvos, de ilyenek szeretem.

Valamikor fürödtem is a csevegés közben. Ígért nekem egy teát, de elfejtette, mert elkezdett a "gyerekével" játszani. Ott álltam, néztem milyen önfeledten elvannak, engem meg le se szart. De meg kell hagyni, tényleg nagyon aranyosak voltak. Nem is zavartam. Somolyogva legyintettem egyet és elmentem lefeküdni az ágyra. Hát ennyit a fontossági sorrendről...

Azt elmulasztottam megemlíteni, hogy a korábbi cérnavékony semmiségek helyett, az én kérésemre most "civilben" fogadott. Egy laza póló-farmer kombó. Ez azt eredményezte, hogy az ember még jobban az arcára koncentrált. Istenem milyen mosolya, milyen gyönyörű szája van ennek a lánynak!
Aztán Zoé megmutatta mit hozott neki a futár farsang alkalmából. Egy szobalány jelmezt. Kérnem sem kellett, magára öltötte és felavattuk.

Csók csókot követett, és összegabalyodtunk. Belead apait-anyait, mint általában mindenbe.
Most leírhatnám milyen fellatiot kaptam, de nem fogom és nem valami álszent prüdéria miatt. Egyszerűen ha a korábbi alkalmakat is felidézem, Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz. Beléd fúrja magát a tekintete. Hihetetlen, hogy rá tud hangolódni a partnerére.
Én is próbálkoztam valamicskét külföldiül, de a kiejtésemen van még mit csiszolni. Azt viszont meg kell említenem, amikor 69-ből én kúsztam ki alóla, ő pedig tolatott hátra, és középen találkoztak az ajkaink.....Oh mon Dieu!

Következtek a változatos pózok. Zoé hajlékonysága szerintem már legendás, sokak által megénekelt. Fantázia emberek, fantázia... csak az lehet a határ. Hirtelen én is nagyot álmodtam, és állva kaptam fel (pillekönnyű a hölgy), de rá kellett jönnöm ez a póz olyan, mint egy designer ruha: jól néz ki, de azért kényelmetlen mindennapi viseletre. Mindegy is volt nekem, csak ölelhessem és csókolhassam Zoét. Mindkettőt maradéktalanul megkaptam. Nem kellett a Káma-Sutra minden oldalát végiglapozni. Most csinált valami egészen újat, ami hihetelenül felpezsdítette a vérem... Konkrétan megdugta a nyelvével a fülem, teljesen kész voltam. Hogy jut ilyen eszébe?

Béláim az Úrban, már számomra is érdekes/meglepő, de valahogy Zoénál mindig túltolom a házat, és aktus közben nem tudom a torpedókat szabadjára engedni. Persze ez nem probléma, ugyanis egy feketeöves sexmesterrel van dolgom. Feltérdeltünk, és a száj-kéz-csók harcművészeti stílusával egykettőre tacsra vágott. Hátamra zuhantam, majd Zoé is bedobta a törölközőt...egyenesen a fejemre. Ennyi voltál apukám.

Tudom, nem a legszaftosabb, legrészletesebb action leírás, de a hangulat azért remélem átjött.

Kicsi dumcsi, most én is több szóhoz jutok😜. Puszi, ölelés, könnyek...nagy lópikulát mosoly van és öröm.

Búcsúzóul a Zoé-féle seggrepacsi kivételesen elmaradt😭, de sebaj, legalább van még egy ok visszajönni. Mindenketten elvonoltunk a magunk kis valóságába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amikor pár MT képes beírni hozzászólásként, hogy Zoé drága, a fejemet a falba tudnám verni. Könyörgöm, jelenleg a partneri oldalon a hölgy a legnépszerűbb, legvágyottabb hirdetők egyike!!!

Titok nincs, minden látható az adatlapján. Olvasd el, aztán kérdezd meg az IBUSZ-nál mennyibe kerül a repjegy a Mennyországba. Ott nézni fognak értetlenül, Zoénál meg a kezedbe nyomják a ticketet és kellemes utazást kívánnak. VTR esetén +1 ajándék desszert, nálam mindig az édes csók.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Én nem tagadom, ha szerelmes nem is vagyok belé (miért is nem? 🤔😜 ) , de szeretettel és hódolattal viszonyulok irányába. Ilyen ez a Zoé-féle voodoo mágiá.

Örültem, hogy újra láthattam. A többi már csak jutalom játék. A háttérből
továbbra is követem, és szurkolok a boldogulásáért.

Háromszoros hurrá, és emelje mindenki poharát Zoéra!

A viszontlátásra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2024-02-21 05:44:07
Zoé kulsejerol, a vendegfogado helyiseg minosegerol, az egyuttlet technikai tudnivaloirol nem ebbol a beszamolobol lehet legtobbet megtudni.. ... viszont a hangulatot, erzeseket, elmenyeken kivaloan kozvetiti. Megfizethetetlen. Minden masra ott van a Mastercard. Meg a Pornhub.

2024-02-20 21:35:06
Remek dolgozat, így kell egy beszámolót megírni. Gratulálok hozzá és az élményhez is.

2024-02-20 20:57:32
Nagyon jó írás átjött hogy milyen ki**szőtt jól érezted magad gratulálok és egészségetekre!

2024-02-20 19:41:24
Csodajó beszi, az kétségtelen. És csak örül a magamfajta vén romantikus, amikor 1-1 lány valamelyikünk szívét így rabul ejti. Ettől lesz még szebb ez a "kalandozás" nevű hobbink. Köszi, hogy megírtad. Az élményekért pedig gratulálok és egészségedre :-) Amúgy nem lennél Te te, ha nem dobnál föl gondolatébresztő témákat is. A helyszín leírását ne bántsd. Így kényszerülnek a szolgáltatók a tisztaságra és higiéniára - de tényleg! Az ár kérdését se kritizáld: igenis személyes érdekünk megdicsérni a kisebb csokorral hirdetőket is. Gondold el, mi lenne, ha minden hirdető azt hinné, hogy nekünk mindegy a csokor mérete. Bizony elszabadulna a pokol. Ettől még persze rendben van, ha a magasabb minőség nagyobb méretű csokorral jár együtt.

2024-02-20 16:23:22
Bravo!
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

(2024-03-14) : Visszatérünk és némi csókcsatát követően azonnal a farkamra vetette magát és hasonlóan az első körhöz kényeztetni kezdett. Kicsit hosszabban, kitartóbban, de nem így szerettem volna véget vetni neki,

felejthetetlen: 16db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen