Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-26 23:59:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 120238 szexpartner

dárda a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR-en,néhány üzenetváltással.Már itt érezhető , hogy Zoé kedves és készséges hölgy, mivel kisebb bénázásaimat is nagyvonalúan és humorosan kezelve siklottunk át a részleteken, mint kés a vajban...Az elsőre megadott időpont először nem volt elérhető de szerencsére egy lemondás miatt létrejöhetett a randi az általam preferált időpontban.
Megközelítés
Autóval érkeztem, némileg zaklatott állapotban , mert késve tudtam elindulni a munkahelyemről ezért nem kevés KRESZ szabályt mellőzve, "mint az őrült ki letépte láncát" robogtam keresztűl a fél városon, hogy a lehető legkevesebb késéssel tudjam kezdeni a randit.BKV is jó lehet,a közelben villamosmegálló.Több járat is közlekedik errefelé.
Helyszín
Jó állapotban lévő újabb építésű lakóparki társasház emeleti lakása. A bejutásról érdemes pár szót ejteni: kettős bekódolással juthatsz be. Először az utcafronti ajtót,majd a belső udvarról nyíló lépcsőházi bejáratot kell a kedves vendéglátónk által telefonban megadott kóddal megadásra késztetni. Ezután lifttel fel a megadott emeletre és ajtószámhoz sietsz és nyilik is az ajtó TÁDÁM!
Zoé külseje
Tádám! Ami először mellbe üt az Zoé külseje. Kislányos vékony alkat , tökéletes alakkal. Igézően szép szemek , husós harapnivaló ajkak és pajzán mosoly várja az egyszeri megtévedt MT-t az ajtóban. Ami ezután jön azt mondanám igazán üditőnek. Teljes természetességgel csacsogunk,mintha évek óta ismernénk egymást és éppen csak felugrottam volna egy gyors numerára az egyetemista szeretőmhöz. Kedves , bájos , cserfes és lehengerlő. A pozitív energikus sítlushoz kacérság és minden ízében nőiesség párosul egy bársonyosan feszes fiatal nő képében. Felteszi a kérdést, ugyanis most vett egy új mellbimbó diszt, egy ragasztott változat de eszméletlen jól áll Neki."Maradhat?" - Persze! A sajnálatos 15 perces késve érkezés ellenére is az első 3 perc után úgy éreztem Ő valami maradandó nyomot fog hagyni bennem... Így is lett.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120238 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120238 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-27 09:40:50 erotikus masszázs 1202385. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-27 09:40:50 erotikus masszázs 1202386. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-27 09:40:50 erotikus masszázs 120238
Action
A szuper fogadtatás után -mivel 45 perc maradt csak a bénázásom miatt - egy gyors egyeztetés .Karácsony révén +2 extra az alapban ( VTR bejelentkezés + karácsonyi gratis :)
VOW ez szuper. RÖgtön erre is ráígértem és kértem egy 3. extrát,így: csók, mélytorok és kényszer. Ezután balra el a fürdőbe egy gyors zuhany, szájvíz és vissza a tündérlányhoz.Mivel a zuhany alatt állva már erősen beindult a korábbi látványtól a fantáziám,meredő farokkal lépdeltem vissza a hálóba. Kedvesem, a franciaágy mellett állva egy tangában és a fent említett díszekben , valamint széles mosollyal az arcán fogadott. Egy rövid incselkedés után nincs erre jobb szó egymásnak estünk, heves csókcsata kezdődőtt,majd az ágyra invitált. Itt megadva magam, hanyat vágodva elkezdődhettet az élményutazás Ő térdelve , fenék bepucsitva az ágy melett elhelyezkedő tükör felé...elkezdte a franciás kényeztetésemet. Gyönyörködtem a hibátlan domborulatokban, eszméletlen kerek és feszes mindenhol, eközben változatossan kényeztetett némi mélytorkos elemeket is bevetve nagy lelkesedéssel "gyötörte" a velem egykorút.Itt jegyezném meg , hogy sokszor felnéz tartja a szemkontaktot és rendkívül inspiráló megjegyzéseket tesz,ezzel csak tovább hangolva eddig sem alacsony motivációs szintemet.Rövid idő múlva kértem, hogy forduljunk 69-be mert már szeretttem volna én is kényeztetni. Uraim! Itt sem kellett csalódnom. Csodás kislányos, tükörsimára borotvált , finom kehely várt,melyben nagy élvezettel merültem el. Ezután felajánlotta, hogy álljunk az ágy szélére, ő lelógatja a fejét, folytassuk így..lehet erre a kérésre nemet mondani? Mivel,sajnos nem vagyok a régi formában, ezt a pózt csak rövid ideig folytattuk.Gyors köppenyhúzás és kezdetét vette a második felvonás.
Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen adtuk oda - vissza a prímet egymásnak.Kiálltam az ágy szélére és dogyban folytattuk , itt újra lehet gyönyörködni a tökéletesen ívelt kerek, izmos formákban. A befejezéshez éreztem, hogy kell még egy csavar , ezért ráfordultunk a klasszikus miszire.Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve rákérdeztem: ugye Te nagyon hajlékony vagy? MIre ő spárgába vágta magát előttem az ágyon én pedig az elém táruló csodás látványtól majdnem vágtam egy hátast , szerencsére megőrizve a jelenlétemet tettem a dolgomat.Talán ez volt a legszebb rész:egyre vadabbul toltam, Zoé egyre hangosabban nyögdécselt és olyan fantasztikus arcjátékkal és szem játékkal ajándékozott meg -remélem Ő is élvezte - hogy ezt képtelenség volt sokáig bírni. Bezudítottam a tárat a gumiba. Levegő után kapkodva terültem el mellé az ágyra. Egy perc blackout is lehetett mert arra eszméltem, hogy finoman beszél hozzám,majd egymást dícsérve lefűztük az elmúlt fél óra történéseit. Gyorsan el a fürdőbe. Megbeszéltünk egy franciás kényeztetős második menetet.Ekkor már csak kb 10 perc maradhatott a második menetre,ezért próbáltam gyorsan visszatérni és összeszedni magam. Minden dícséretem az övé mert az óra végéig kitartóan kényzetettett de nem az Ő hibája, hogy nem sikerült.
Elszámolás
Előre rendeztem. Három extrával: csók, mélytorok, kényszer.Ebből kettőt ajándékba kaptam.Egy a VTR , egy karácsonyi gratis. Über korrekt! :)
Rózsacsokor
dárda nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elbűvölt! Soha nem írtam még rá senkire randi után,Vele tettem meg először. Egész biztos, hogy lesz folytatás. Szerintem maradt még kettőnk között sokminden ,amit ki tudunk, hozni egymásból.Nem mellesleg kifelé menet bemutatott a barátnőjének is.Ezzel egy páros lehetőség is erősen potenciális lehetőséget tartogat a jövőre nézve. Nagyon köszönöm Zoé és remélem egy kicsit Te is élvezted a randinkat. Visszatérek. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-12-27 18:25:18
Tádám! Íme egy klasszul megírt beszi! Jó tartalom, szabatos, igényes fogalmazás. Köszi és grat.

2023-12-27 17:54:18
Jó írás. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 11db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2023-12-18) : Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.