A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-17 13:59:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 119904 szexpartner

cliif12 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már egy nappal korábban is próbálkoztam telefonon és VTR-en is, de akkor nem jártam sikerrel. Végül másnap telőbb telefonon, majd VTR-en is sikerült, és megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot. Abszolút rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, könnyen megközelíthető, parkolni is viszonylag egyszerűen lehetett. Az útbaigazítás maximálisan elegendő volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű lakás, tökéletes helyszín. Megfelelően diszkrét is. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé valami elképesztő személyiség. Rengetegen megírták már mennyire magávalragadó a kinézete és ehhez párosul egy fantasztikusan közvetlen személyiség is. Egy piros két részes szettben fogadott, melyben tökéletesen kirajzolódtak a formái. Arca is nagyon szép, de azok a szemek nem mindennapiak. Úgy összességében nem nagyon lehet rajta kifogást találni. Van néhány tetkó ami a képeken nem látszik, én mondjuk nem vagyok egy nagy tattoo fun, de nem is zavartak.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119904 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119904 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 1199045. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 1199046. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 119904
Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem, megkaptam a törölközőt és aranyosan megmutatta mit hol találok a fürdőben, valamint megkínált egy frissítővel. Már ekkor pár érintéssel és mondattal a bennem lévő feszülséget szépen elkezdte eltűntetni. Zuhany után visszaérkeztem beszéltünk pár szót arról, hogy mit szeretnék és elhelyezkedtem az ágyon. Extraként a DT-t kértem. Valamint mivel még nem próbáltam a lingamot, azzal kezdte drága Zoé a ténykedését. Nagyon kellemes érzés volt, közben végig nézte a reakcióimat, én pedig simogattam ahol értem és közben megszabadítottam a piros szettől is. Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni. Közben már én is meg akartam kóstolni, közben fölém helyzkedett és így folytattuk egymás kényeztetését. Itt szokott a vég elérni, de most eljutottunk a gumiig. Lovagló pózba helyezte magát és szerintem nem kellett több mint 1 perc és végem is volt. Egy nagy adagot engedtem a gumiba. Szépen letörölgetett, és elmentem megmosakodni. Szünetben megkértem, hogy feküldjön a hátára és én kezdtem kényeztetni. Jól regált rá, úgy nézett ki, hogy élvezi és találni némi örömöt okoztam neki. Újra ő kezdett franciázni és amikor elég kemény lettem rámrakta szájjal a gumit. Kértem, hogy hátulról kezdjük. Lassan betettem neki és elkezdődött egy igazi dugás, mert erre nem igazán van jobb szó. Ő lesimult az ágyra a popsi az égnek, én pedig adtam neki ahogy csak tudtam. Közben nézte a tükörből a ténykedésemet és a hangját is hallatta. Mikor így kicsit elfáradtam kértem, hogy forduljon misszibe és így mélyen egymás szemébe nézve dugtam tovább. Azok a szemek, valami elképesztően beindítják az embert. Itt meg is fordult a fejemben, hogy igénybe veszek még egy extrát a csókot, de így volt igazán jó, hogy csak a vágy volt meg, de nem csókoltam meg. (majd legközelebb) Az utolsó pozitúra újra a lovagló lett. Csak most rövid idő után felrakta a lábait mellém és így ült a levegőben fölöttem. Én pedig a látványtól a hangoktól elbódulva elkezdtem adni alulról mint a dugattyú. :) Ez annyira jó volt Zoénak is, hogy közben már jelezte, hogy el fog menni. Ezt meghallván beleadtam mindent és sikerre vittem a történetet talán mindkettőnk részéről. Valami elképesztően jó volt. Kicsit pihegtünk, majd vettem még egy gyors zuhanyt és öltöztem. Kikísért Zoé és néhány összebújás és puszi féle után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük. A VTR miatt a DT benne volt az árban, így csak az alap óra került elszámolásra. Na de az az óra nem akármilyen volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy egészen elképesztő szolgáltató. Az eddigi legjobb élményem volt. Én még ilyen lánnyal nem találkoztam, a szó jó értelmében. Egészen biztosan vissza fogok még térni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen