Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-16 18:17:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 119891 szexpartner

FromOhio a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Néhány hónappal ezelőtt már jártam Zoénál, még regisztációm előtt. Egy este úgy döntöttem, ideje egy második látogatásnak, és VTR-en jelentkezetem be hozzá két nappal későbbre. Másnap telefonon is kerestem, amit gyorsan felvett. Közölte, hogy látta bejelentkezésem, de még nem biztos abban, hogy tud fogadni, de ha igen, akkor még aznap este visszajelez a felületen. Ez így is lett, a rákövetkező nap délelőttjére lett tehát időpontom.
Megközelítés
BKV-val juttottam el a megadott helyszínre, a villamosmegálló csak egy köpésnyire van az épülettől. A megadott cím egyértelmű, gmaps odatalál, de a ház falára is ki van írva. Aki ennek ellenére mégse leli, annak telefonon ad Zoé gyors tájékoztatást :).

Én 1 perccel megbeszélt időpont előtt hívtam, megkaptam a kapukódot, majd gyors útbaigazítást a lakáshoz, amit tényleg nehéz elvéteni. Kapuban, folyosón nem futottam össze senkivel.
Helyszín
Takaros kuckó, a higiéniával láthatólag semmi probléma. Fürdőszoba minden kötelező kellékkel elátott (kb. 10 tusfüdrő, szájvíz pohárkákkal) minden olyan férfitársnak, aki nem hozott magával sajátot. Zuhany ajtaja kicsit nehezen záródik, de ez legyen a legnagyobb probléma :D

Szobában kellemes fényerő fogadott, a félig leengedett redőny alatt bevilágított a nap. Hangulatos volt, de nem túl sötét. A berendezésre annyira nem figyeltem, inkább Zoéra koncentráltam, de annyi biztos, hogy van egy szék a ruháknak, egy polc a falon az ajándéknak, és persze egy stabil ágy a vendégnek. Meg kell még említenem az ágy felé néző két tükröt, egyik a szekrényen, a másik az ágy melletti falon van. Fokozzák az élményt, minden pózban megengedik Zoé kis testének megcsodálását.

Mint írja bemutatkozásában, a lakásban többen dolgoznak. Én látogatásomkor nem is láttam, nem is hallottam mást.
Zoé külseje
Bűbájos vendéglátom szexi kétrészes piros fehérneműben fogadott. Vékony tangabugyi alsó felén kis kivágás volt, ami az action résznél lesz érdekes.

Külsejéről nehéz lenne olyat írni, ami az oldalon látható 50+ profi képből nem derülne ki. Kivételes kecsesség jellemzi mind formáját, mind mozgását. Egy felesleges grammot sem talál az ember rajta. Arca is van olyan szép, mint teste. Mintha Mila Kunis színésznő vagányabb hasonmása lenne, bár Zoénak élesebbek a vonásai.

Adatlapján írja, hogy tetovált, bár tetkói a képeken ki lettek takarva, felthetőleg diszkréció miatt. Talán három közepes méretű tűnt fel nekem jól látható helyeken, de mivel igényesen kivitelezettek, nem rontanak az összképen.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119891 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119891 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 09:23:12 erotikus masszázs 1198915. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 09:23:12 erotikus masszázs 1198916. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-17 09:23:12 erotikus masszázs 119891
Action
Egy órás programra érkeztem. Először is letettem ajándékom, megbeszéltük az extrákat. Kettőt vettem igénybe, amiből egy bónusz volt VTR után. Egyik választásom a csók volt, mely nálam minden randi ha nem is kötelező, de sarkalatos eleme, másik a sztriptíz, ami számomra teljesen új műfaj.

Gyors zuhany után meztelen ültem le ágy szélére, előttem Zoé a zenére táncba kezdett. Szabadkozott, hogy már régen csinálta, szerintem ennek ellenére remekül szerepelt. Kezdéskor háttal volt, az ölembe helyezte és elkezdte hozzám dörzsölni magát. Fel-le húztam kezeim a combján, bőre sima és hibátlan, a tangája pedig semmit sem takart le feszes fenekeből. Sőt. A kis vágaton keresztül az ajkai is mintha kikandikáltak volna alulról ;). Mégis leginkább a tükör vonzotta a figyelmemet, csak bámultam, ahogy a vékony teste érzékien mozog előttem. Levette melltartóját, így végre újra élőben is megcsodálhattam hetyke kebleit. Megfordult, így velem szembe került, bimbói a meg szájamhoz. Még néhány percig folytatta a táncot, simogattuk egymást, csókolóztunk, majd megkérezte, hogy nincs-e kedvem feljebb csúszni az ágyon. Dehogy nincs.

Hátrafeküdtem, ő elém került. Akkor tudatosult bennem csak igazán, hogy milyen puhák voltak az ajkai, amikor most újra megcsókolt. Francia következett. Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt is az oldalamon. Előre nézve arca szépségét, jobbra nézve a teste ívét szemlélhettem. Ebből a szögből látszott, hogy milyen tökéletes is Zoé szermérme. Megkértem, hadd kóstoljam én is őt. Az arcomhoz tette helyezte magát, de szájával tovább kényztetett. Így élvetzük egymást társaságát egy jó darabig, majd kérésemre felém került, és finom lovaglásba kezdett.

Itt egy kicsit szégyellem magamat, mert részemről ezen a ponton igen hamar véget ért az együttlét, a szokottnál korábban. Egy ilyen gyönyörű nő társaságában aznap csak kicsit több mint félidőig bírtam.

Zoé persze nem vette zokon. Fennmaradó időben csevegtünk. Nyitott alkat és szeret beszélni, ami nálam mindenképpen pozitívum. És nem mellesleg nagyon kedves is, még így action után is karjaim közé feküdt, kaptam puszikat, öleléseket, kedves szavakat. Odaadó nő, aki figyel az ilyen részletekre.
Elszámolás
Elején rendeztük. Bővebb infóban feltüntetett rószaszám, plusz a fent említett 2 extra, amiből az egyik bónusz volt. Pont, amire számítottam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kivételesen szép, bájos, odaadó, és korrekt. Mind "szakmai szempontból", mind személyiségében tökéletes (bár ebben a műfajban nagyon összefügg a kettő...)

Nem véletlenül született róla ennyi sok pozitív beszi. Remélem az én írásom is valamennyire hasznosnak bizonyul.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-11-17 16:27:36
Mi az hogy hasznos?? Nagyon is az, és még szépen meírt, élvezetes is! Jár érte a köszönet.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 11db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2023-12-18) : Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen