Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-07 15:27:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 119800 szexpartner

Lingvista a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Zoé régóta a kedvenceim között volt, és néhány friss beszámoló alapján úgy döntöttem, végre felkeresem. VTR-ben egyeztettem vele, amelyre hamar válaszolt, az első időpont nem volt jó neki, de könnyű volt megfelelőt találni. Később telefonon is beszéltünk, közvetlen, barátságos, készséges volt, tovább fokozva a várakozásomat. Nagyon nyíltan lehetett vele beszélni, akár a mélytorkos igényeimről is.
Viber hívásomat valami technikai zavar miatt nem tudta fogadni, de rendkívül segítőkészen visszahívott, nem nyugodott addig, míg nem sikerült beszélnünk, ezért külön jó pont neki!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A környező kis utcákban viszonylag olcsón és könnyen lehet parkolni. A tömegközlekedés is kiváló: három villamosnak is van megállója a háztól kevesebb, mint 100 méterre.
Két kapun keresztül lehet bejutni, végig segít, kalauzol.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház új építésű, a lakás ennek megfelelően jó állapotú. Lehet, hogy tévedek, de szerintem valaki lakik is ott, sok berendezési tárgy volt szerteszét, nem volt az a steril kupilakás-hangulat. A baszobába a korrekt fürdőn keresztül vezetett az út, a szoba kicsi, de hangulatos, a leghangsúlyosabb bútor természetesen az ágy, és nagy tükör is fokozza a vizuális élvezeteket.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé vékony lány, akik a teltebb típust kedvelik, mást keressenek. Én „mindenevő“ vagyok, úgyhogy nagyon tetszett. Tipikus gazella alkat: viszonylag magas, hosszúlábú, kicsi, de szép és feszes mellű, fokhagyma popsijú, izmos, ruganyos testű lány. Arca is hosszúkás, hosszú fekete haj keretezi, és olyan szempár uralja, amit egyhamar aligha felejtek. Zoé szeméből árad az erotika, kacér, kihívó tekintetével folyamatosan húz felfelé, de mindezt teljesen természetesen, minden mesterkéltség nélkül. Egyszerűen elhiszed neki, hogy kíván.
Már a fürdés előtt elkezdett hergelni, a tükör előtt táncolni kezdett, fokhagyma fenekét nyomta hozzám, kígyózó mozdulatokkal öleltette magát, pihés nyakát az arcomba nyomta.
Megint egy külön jópont: kérésemnek megfelelően szexi fehérneműben, harisnyatartóban fogadott.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119800 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119800 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 1198005. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 1198006. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 119800
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
5
Nem csoda, hogy egy perc alatt lezuhanyoztam, alig bírtam magammal. Visszaérkezve tovább folytatta az íncselkedést, hamar az ágyra löktem és simogatni kezdtem. Csiklósimizésre nagyon jól reagált, beindult és nedvesedni kezdett, úgyhogy behatoltam egy majd két ujjal, és egyre hevesebben ujjaztam. Itt aztán mindent produkált, amitől a férfiember beindul: nyögött, lihegett, rángatózott, a szeme fel-felakadt és verbálisan is húzott, majd egyszer csak bejelentette, hogy el fog élvezni, fejét felemelte az ágyról, majdnem felült, a szemembe nézett és nyögve, görcsbe rándulva elrepült.
Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt, volt, hogy lelógatta a fejét és úgy dugtam a száját (jelzéseit maximálisan figyelembe véve), végül fölém hajolt és úgy nyelt el. A műveletet izgató torokhangok és rengeteg nyál kísérték.
Végül megkértem, hogy mutassa meg a másik végletet is, kényeztessen lehelet finoman, és ezt is csodálatosan teljesítette. (Habár egy kicsit csodálkozott, hogy dugni nem is akarok...) Arra kértem, hogy a nyelvével simogassa a makkomat, és ezt kitartóan csinálta is egészen addig, amíg hatalmasat nem élveztem, fölspriccelve egészen a vállamig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon rendes volt: nem tudtam, hogy VTR esetén jár egy extra ajándéka, de felhívta rá a figyelmem, ez a DT volt, így csak egy extra jött ehhez hozzá, a VSZ, ami a fentebb leírtak ellenére jogos volt, mert oda is ment azért...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Rendkívüli élmény volt, igazi 3D pornó, de közben tök barátnős is, egy bevállalós, szuperszexi, karcsú, őszintén faszimádó lánnyal.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-11-07 20:24:35
Ez tènyleg rendes tőle ha tartja a Vtr kedvezmènyèt,korrekt ez kiderült a beszidből.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 11db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2023-12-18) : Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk.

nagyon jó: 7db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

(2023-08-16) : Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen