Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-26 01:00:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm az írásod ❤️🥰🥰🥰🥰

Beszámoló Zoé +36702134547 119673 szexpartner

Black_Russian a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta szemeztem már Zoé hirdetésével az oldalról, mindig ott virított a kiemelt hirdetők között. Beszámolói bíztazóak voltak, gondoltam szerencsét próbálok, hátha bejutok hozzá. Itt az oldalon személyes üzenetben, majd VTR-en keresztül találtuk meg a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Az egyeztetés hosszú volt, de ez csak az én hibám, mert csak a hétvégék jók nekem, amúgy gördülékenyen zajlott, naponta többször belép az oldalra, és válaszol is! Egy vasárnap déli randit fixáltunk le.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
A randi helyszíne az Allee közelében van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolókat nem figyeltem, mert sietnem kellett. Szokásomhoz híven megint korábban elindultam, mert nem ismerem arra a járást, és majdnem késés lett belőle egy bambulás miatt. Zoé randi előtt bő fél órával írt, hogy megérkezett, és ha gondolom, már most felmehetek hozzá. Gyorsan felszálltam egy villamosra, és persze hogy 2 megállóval tovább mentem. Onnan vissza megint, és így sikerült pont 12:00-kor a címre érni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
12:00-kor hívtam is Zoét, második csörgésre fel is vette a telefont, majd megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat, illetve hogy melyik lakást kell célba vennem. Itt már annyira stresszeltem, hogy a liftben sikerült elfelejtenem a lakás számát. Újból telefonáltam, megkaptam a számot, és mire a lakás elé értem, már nyílt is az ajtó. A lakásban rend és tisztaság dominált. A fürdőben zuhanykabin fogadott, előtte száraz kilépővel. Tusfürdőből és mindenféle kencékből volt bőven választék, illetve szájvíz is volt kikészítve eldobható műanyag poharak társaságában. A dolgozószoba mérete megfelelő, nincs telezsúfolva felesleges dolgokkal, el lehet férni. A sarokban helyet kapott egy kényelmes franciaágy, mellette egy éjjeli szekrény rajta sok-sok kellékkel, illetve azon volt a hangulatvilágítás, ami megfelelő fényt biztosított a szobában. Akik szeretnek mozizni, imádni fogják ezt a szobát! Az ággyal szemben van egy szekrény, azon van egy tükör, illetve az ágy melletti falra is jutott egy méretes darab.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé képei teljes mértékben tükrözik a valóságot. Számomra hibátlan az alkata, mindenből pont ott és annyi van, ahol és amennyit szeretek. Arckitakarástól sem kell tartani, nagyon bájos arca van, ha választanom kéne, ez volt a kedvencem. Szemei élettel teliek, ajkai dúsak (nem töltöttek!), bőre bársonyos és illatos. Testét pár tetoválás díszíti, de egyáltalán nem zavaróak. Haja randink idején középhosszú volt, amit jelzett is az egyeztetés során. Fogadószettje egy fekete melltartó, tanga, és combfix kombinációból állt, megspékelve egy kagylós bokadísszel. Ajtónyitáskor már levett a lábamról.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119673 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119673 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 1196735. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 1196736. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 119673
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lakás elé érve csak kopognom kellett, és az ajtó már nyílt is, és Zoé hatalmas mosolya fogadott. Gyors bemutatkozást követően bekísért a tetthelyül szolgáló szobába, ahol át is adtam az ajándékcsomagot. Megmutatta hova tehetem a ruháimat, amiktől gyorsan meg is szabadultam, majd elkísért a fürdőszobába. Mikor már a törölközésnél tartottam, bejött a fürdőszobába, és Ő is nekilátott az utolsó lépésnek, a szájvizezésnek. Kérdeztem, hogy töltene nekem is egy pohárral, amit egy mosoly kíséretében meg is tett. Ezt követően bementünk a szobába, és leheveredtünk az ágyra. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék, és ekkor kezdődött el igazán a randink.

Kis beszélgetéssel, simogatásokkal indítottunk ami csókokká fejlődött. Először csak kis szájrapuszik csattantak, aztán Zoé már bevetette a nyelvét is rendesen, mondhatom gyorsan eszkalálódott a helyzet. Elég hosszasan elvoltunk így, mert nagyon jól csókol, közben a ciciket sikerült kiszabadítanom a melltartója fogságából. Ezután Zoé lehúzta rólam a törölközőt, és kezébe vette az irányítást, szó szerint. Kicsit meghökkent az adottságaimat látva, amit szóvá is tett. Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni. Ekkor kényelembe helyezte magát az ágyon, és megint vad csókolózásba kezdtünk. Szép lassan haladtam lefelé, ciciknél elidőztem egy kicsit, nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Lapos hasa sem maradt ki a jóból, szerencsére nem csikis, így lehet azt is puszilgatni. Délre irányuló utam végéhez értem, és már csak Zoé tangája volt az akadály, amitől gyorsan megszabadítottam, és egy szép, frissen borotvált illatos punci fogadott. Finoman neki is láttam a kényeztetésnek, közben a kezeim is kalandoztak, hol a ciciket simogattam, hol a hasát, mondta is hogy imádja amikor simogatják a hasát. Közben a visszajelzéseit figyeltem, amik hamar elég nyilvánvalóvá váltak, halk nyögésekkel és kis rezdülésekkel jelezte, hogy élvezi a dolgokat. Élvezettel folytattam dolgomat, amivel érzéseim szerint sikerült a csúcsra juttatnom Zoét. Kicsit megpihentünk, ekkor hezitáltam, hogy gumit húzzunk, vagy szájjal érjen véget az első kör, de a gumi győzött, amit Zoé profin, szájjal helyezett fel. Lovaglóval akartuk kezdeni, fölém guggolt, majd próbált magába fogadni, de nem sikerült. Kicsit megijedtem, hogy ebből nem lesz így semmi, de Zoé rögtön kérdezte, mit szólnék ha misszibe próbálnánk. Mondani sem kell, rögtön igent mondtam, és már vettük is fel a pozíciókat. Nagyon lassan, óvatosan kezdtük az elején, de egy fél perc után már szépen magába tudott fogadni. Akció közben heves csókokat váltottunk, ami gyorsan a csúcs közelébe repített, ekkor visszavettem egy kicsit a tempóból, Zoé kérdezte is : - Valami baj van? Mondtam neki, türtőztetni kell magam, mert így hamar vége lesz az első körnek. Erre csak annyit mondott pajzán mosoly kíséretében: -Itt nem kell visszafogni magad! Ennyi elég is volt nekem, begyorsítottam és telelőttem a gumit. Hagyott magában lenyugodni, majd utána segített a tisztogatásban.

Kis szusszanást követően mondta, hogy gyorsan letusol, miután végzett, én is éltem a lehetőséggel. Szünetben felajánlottam egy masszázst neki, és élt is a lehetőséggel, közben elcseverésztünk, mint kiderült értelmes lány, van rálátása a dolgokra, jó beszélgetőpartner is. Nagyon elmerültünk a masszázsba, ránéztem az órára, 43 volt, rákérdeztem hogy még egy menet belefér-e. Rám mosolygott, és igenlő választ kaptam.

Nem habozott, rögtön egy kiváló franciába részesített, hamar harckésszé tett, és ismét szájjal helyezte fel a gumit. Most hátulról támadtam, muszáj volt így is megcsodálnom remek popsiját. Zoé az ágy szélére helyezkedett, és úgy bepucsított... szív leszakad. Ismét óvatosan hatoltam belé, eleinte lassan, kis lökethosszal, Zoé már ezt is nagyon élvezte, majd kis idő után már teljesen befogadott. Lassú lökések közben ment a mozizás is, tekintetünk találkozott az oldalsó tükörben, Zoé szóvá is tette, hogy jó fenekem van. Ismét fokoztam a tempót, majd éreztem hogy valami nagyon nem jó, csúszkált az egyik lábam, de nagyon. Zoéról lecsatlakoztam, hogy megnézzem mi okozza, hát nem a kuka mellé esett a gumi csomagolása?! Én szerencsétlen meg pont ráléptem. Ezen jót nevettünk, majd mondtam neki, feküdjön hasra, rutinosan a csípője alá tett egy párnát, én pedig beléhatoltam, és emelt tempóval adtam neki. Amikor kicsit fáradni kezdtem, négykézláb voltam felette, így tudtunk közben csókokat váltani, amik meg is hozták az eredményt, kapituláltam. Ismét hagyott magában lenyugodni, ezt követően segített a tisztogatásban, és elmentünk lezuhanyozni. Öltözés közben kicsit beszélgettünk még, majd az ajtóban csókolózva elbúcsúztunk egymástól. Kifelé menet még rápaskolt a seggemre kis kuncogás kíséretében, és mondta, vár legközelebb!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extrákat VTR-en megbeszéltük, de a randi elején azért még egyszer átbeszéltük, mi az elképzelésem, és mit hogyan szeretnék. Két extrát kértem: szájba áldozás és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. Randi elején átadtam az ajándékcsomagot, amiben egy kis édesség is helyet kapott a rózsaszálak mellett. Mivel szájba áldozás nem lett végül, mert változott a terv, vissza akarta adni az extra rózsaszálakat a randi végén, de én úgy voltam vele, jó helyen van nála, megérdemli.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megérte a hosszas egyeztetés, és a kitartás meghozta gyümölcsét. Úgy érzem Zoéval az első másodpercekben már kialakult egyfajta szimpátia, amit éreztetett is az egész randin. Engem azonnal levett a lábamról, és most valahogy a szokásommá vált stresszelés is az első szemkontaktus alkalmával rögtön elillant, úgy sejtem ez nem a véletlen műve. Nem az a kérdés, hogy újra találkozunk-e, hanem mikor, és ha rajtam múlik minél hamarabb!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-10-27 15:53:30
Köszönöm, hogy megírtad. Remek, figyelem felkeltő írás.

2023-10-27 15:17:07
Nagyon jó írás, bravvooo!

2023-10-26 16:43:11
Nagyon komoly írás lett ez. Gratulálok hozzá...
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 10db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2023-12-18) : Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen