Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-06 21:12:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36701643080 121140 szexpartner

Stellar a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a kiírt időben, de nem volt elérhető. Később amikor jelezve volt, hogy telefonnál van hívtam és felvette. Viszont nem ő kezeli e telefont, hanem egy másik 'diszpécser' csajszi. Az egyeztetés könnyen ment, aznapra kértem, és kaptam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakótelep, busz, villamos miegymás, minden megy arra, még talán Wizzair is indít járatot erre a környékre. A lényeg hogy könnyen megközelíthető a helyszín. A címet könnyen meglehet találni, de a Gmaps kicsit odébb visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Vannak azok a hirdetők akik elég magasra helyezik a tisztaság/rendezettség lécet. Itt ennek a lécnek a megugrásával sajnos nem találkoztam. A konyhás előszobában például ott tornyosultak a rendelt ételes dobozok. Több szoba, egy fürdő, ami úgy ahogy rendben volt. A fürdőben a kilépő vizes volt, és egy darab rongy volt. A szájvíznek egyszer használatos poharak kitéve, tusfürdőböl emlékeim szerint 1 féle volt. A szobában egy nagy franciágy(ami az első 3 képen látszik. Szemben egy egészfalat elfoglaló szekrény, pár tükörrel. A sarokban egy kis asztal, ablaknál szobainas.
Nem egyedül dolgozik a lakásban, de mással nem találkoztam.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek, és adatoknak megfelelő csajszi Zoé. Hosszú festett szőke haja van, amit kibontva hordott, és kiemelte tényleg kék, csodás szemét. Bajban vagyok az arcának leírásában. A legegyszerűbben(és megúszósan) csak annyit írok, hogy 20-as éveinek megfelelő, cserfes szép arcú csajszi. A képek szerintem nem tartalmaznak retust, élőben is ugyanígy nézett ki. Sportos testel, szép cicikkel, és formás popsival van megáldva. A beszédén érződik a vidéki tájszólás, amit vegyít egy kicsi angolos torzítással. És szerencsére szeret beszélni is, csacsog mindenről, amivel tökéletesen tudja oldani a hangulatot.
1. Zoé +36701643080 beszámoló Budapest 121140 erotikus masszázs
3. Zoé +36701643080 beszámoló Budapest 121140 erotikus masszázs4. Zoé +36701643080 beszámoló 2024-04-08 07:05:37 erotikus masszázs 1211405. Zoé +36701643080 beszámoló 2024-04-08 07:05:37 erotikus masszázs 1211406. Zoé +36701643080 beszámoló 2024-04-08 07:05:37 erotikus masszázs 121140
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
A csengőnél kicsit hosszan kellett csengetni, már-már féltem, hogy nem engednek be. Mikor bejutottam, az ajtónál ugyanezt eljátszva végül kitárult az ajtó, és kíváncsian Zoé nézett rám az ajtó mögé bújva. Belépek, mögöttem bezárja az ajtót. Puszi-puszi, szia. Valamilyen piros lenge ruciban, és magassarkúban van, amivel óvatosan lépked a hátsó szoba felé, és fürkészi a konyhát, amin keresztül megyünk(nehogy a kolleginát észrevegyem). A szobába lépve megbeszéljük, hogy mit szeretnék, és hogy a csokrot előre kéri. Utána megyek tusolni, és visszaérve már meztelenül fogad az ágyon szét tett lábakkal. Állva kezdjük simogatni egymást, csókot nem váltunk(én nem akartam). Közben beszélgetünk minden féle témát érintve. Zoénak nem jelent problémát felvetni semmit, nekem viszont nagyobbat hogy tudjak a témára válaszolni, miközben simizem a csodás testét. Majd úgy döntök itt az idő egy kis puncinyalásra. A puncija szép, nagyon finom, és könnyen nedvesedik. A dákóm egyből nekiált ágaskodni, ezért gyorsan gumit kérek. Elsőnek kutyusban akarom magamévá tenni miközben a csodás popóját fogdosom. Erre bíztat is: "Szeretnél jól megdúgni?"-kérdi. Lassan kezdek, majd fokozom a tempót, amiből vissza is veszek, nehogy túl gyorsan menjek el. Ezután váltunk, és misziben tolom ráhajolva kicsit, rám néz a szép szemeivel miközben enyhén nyökdécsel. Fokozom a tempót, most már bele akarok élvezni. A tekintete az arcomról a tempó fokozására a pöcsömre irányul ahogy a puncijába hatol.
Érzem hogy jön, kicsit kiesek a ritmusból hogy mélyebbre hatoljak az orgazmus végén, majd bent tartom. Kicsivel később kihúzom és Zoé kezdi a csacsogást: "Jó sokat élveztél." Mondja mosolyogva, miközben a megtelt óvszere mutat.
Elmegyek tusolni, és az időre kérdezve, rájövök még van fél óránk. Nem vagyok kétlövetű, de azért megpróbálkozok vele. Ügyesen franciázni kezd mélytorkozás nélkül, amire jól reagál a pöcsöm. Lassan gumit kérek és kutyusba kezdek neki a második menetnek. Igyekezetem nem hoz sikert, ezért 10 percel időm lejárta előtt újra elmegyek tusolni aztán távozok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapra neveztem be ami 1 óra esetén * virágszál. Vállal még popót is ami feláras és * virágszál.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon élveztem az együttlétet Zoéval. Én biztos hogy visszamegyek, mert a lakás állapotát Zoé a hozzáállásával, gyönyörű testével, cserfességével ellensúlyozza.
Webmesteri megjegyzés
nem használt beceneveirdet (Bovine6851, Grimace0534) töröljed, hogy a jövőben is kirakjuk a beszámolóidat

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!