Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-11-17 13:59:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36303819137 119904 szexpartner

cliif12 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már egy nappal korábban is próbálkoztam telefonon és VTR-en is, de akkor nem jártam sikerrel. Végül másnap telőbb telefonon, majd VTR-en is sikerült, és megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot. Abszolút rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, könnyen megközelíthető, parkolni is viszonylag egyszerűen lehetett. Az útbaigazítás maximálisan elegendő volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű lakás, tökéletes helyszín. Megfelelően diszkrét is. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé valami elképesztő személyiség. Rengetegen megírták már mennyire magávalragadó a kinézete és ehhez párosul egy fantasztikusan közvetlen személyiség is. Egy piros két részes szettben fogadott, melyben tökéletesen kirajzolódtak a formái. Arca is nagyon szép, de azok a szemek nem mindennapiak. Úgy összességében nem nagyon lehet rajta kifogást találni. Van néhány tetkó ami a képeken nem látszik, én mondjuk nem vagyok egy nagy tattoo fun, de nem is zavartak.
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119904 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119904 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 1199045. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 1199046. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-17 17:44:21 erotikus masszázs 119904
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Megérkeztem, megkaptam a törölközőt és aranyosan megmutatta mit hol találok a fürdőben, valamint megkínált egy frissítővel. Már ekkor pár érintéssel és mondattal a bennem lévő feszülséget szépen elkezdte eltűntetni. Zuhany után visszaérkeztem beszéltünk pár szót arról, hogy mit szeretnék és elhelyezkedtem az ágyon. Extraként a DT-t kértem. Valamint mivel még nem próbáltam a lingamot, azzal kezdte drága Zoé a ténykedését. Nagyon kellemes érzés volt, közben végig nézte a reakcióimat, én pedig simogattam ahol értem és közben megszabadítottam a piros szettől is. Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni. Közben már én is meg akartam kóstolni, közben fölém helyzkedett és így folytattuk egymás kényeztetését. Itt szokott a vég elérni, de most eljutottunk a gumiig. Lovagló pózba helyezte magát és szerintem nem kellett több mint 1 perc és végem is volt. Egy nagy adagot engedtem a gumiba. Szépen letörölgetett, és elmentem megmosakodni. Szünetben megkértem, hogy feküldjön a hátára és én kezdtem kényeztetni. Jól regált rá, úgy nézett ki, hogy élvezi és találni némi örömöt okoztam neki. Újra ő kezdett franciázni és amikor elég kemény lettem rámrakta szájjal a gumit. Kértem, hogy hátulról kezdjük. Lassan betettem neki és elkezdődött egy igazi dugás, mert erre nem igazán van jobb szó. Ő lesimult az ágyra a popsi az égnek, én pedig adtam neki ahogy csak tudtam. Közben nézte a tükörből a ténykedésemet és a hangját is hallatta. Mikor így kicsit elfáradtam kértem, hogy forduljon misszibe és így mélyen egymás szemébe nézve dugtam tovább. Azok a szemek, valami elképesztően beindítják az embert. Itt meg is fordult a fejemben, hogy igénybe veszek még egy extrát a csókot, de így volt igazán jó, hogy csak a vágy volt meg, de nem csókoltam meg. (majd legközelebb) Az utolsó pozitúra újra a lovagló lett. Csak most rövid idő után felrakta a lábait mellém és így ült a levegőben fölöttem. Én pedig a látványtól a hangoktól elbódulva elkezdtem adni alulról mint a dugattyú. :) Ez annyira jó volt Zoénak is, hogy közben már jelezte, hogy el fog menni. Ezt meghallván beleadtam mindent és sikerre vittem a történetet talán mindkettőnk részéről. Valami elképesztően jó volt. Kicsit pihegtünk, majd vettem még egy gyors zuhanyt és öltöztem. Kikísért Zoé és néhány összebújás és puszi féle után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük. A VTR miatt a DT benne volt az árban, így csak az alap óra került elszámolásra. Na de az az óra nem akármilyen volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy egészen elképesztő szolgáltató. Az eddigi legjobb élményem volt. Én még ilyen lánnyal nem találkoztam, a szó jó értelmében. Egészen biztosan vissza fogok még térni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

(2023-08-26) : Engem teljesen elvarázsolt. Remélem, hogy hosszú ideig fogom őt látogatni, mert olyan barátnős élményt tud nyújtani, amit kevesen, és tényleg elhiteti velem, hogy vonzódik hozzám

felejthetetlen: 7db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 14db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.