Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-08-26 14:36:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm drágám ezt az élmény beszit :)
Várlak legközelebb is🤭❤️

Beszámoló Zoé +36303819137 119078 szexpartner

lelkiismeret a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Elsőre, azt hiszem, másik oldalon találkoztam Zoé hirdetésével. Már akkor megfogott benne valami és mentettem a kedvencekbe, de a látogatás gondolata akkor materializálódott ténylegesen a fejemben, amikor itt is megtaláltam a hirdetését. Mivel a korábbi beszámolók is erősítették a bizalmamat, végül végrejött a randink. De ez a mese nem erről a randiról szól.

Az első alkalommal még telefonon beszélgettem vele, és telefonon is elragadó hangja van, de most, a második alkalmat VTRen egyeztettem le, mivel így talán gördülékenyebben megbeszélhetők olyan részletek, amire a telefonon nincs idő. Az első alkalom végén felajánlotta a közös pornófilm nézést, és ezt próbáltam lebeszélni vele, de végül azt találtuk ki, hogy nézés helyett inkább csináljuk, azaz játsszunk szerepet. A pornófilm nézésre csak telefonon lett volna lehetőség. Az lett végül az alapötlet, hogy a munkahelyemen rajtakapom a titkárnőm, amint játszadozik magával. Megírta, hogy ebben a témában még kezdő, de nagyon tanulékony és kíváncsi. Az egyeztetés gördülékeny volt, Zoé írásban is elbűvölő. Sajnos az első időpont egyeztetés nem jött létre tőlünk független okokból, de ezt teljesen korrekten egyeztettük, lemondtuk, és végül sikerült új időpontot találni, amit 2-3 nappal előre fixáltam vtr-en.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem dolgozom messze tőle, így autóval könnyen elérem. A XI. kerület egy forgalmas részéhez közel van a helyszín. Sajnos a parkolás nem egyszerű, és nem is ingyenes, de megoldható. Az utcában villamos közlekedik, és egy metrómegálló is gyaloglással megközelíthető távolságban van. A térkép itt az oldalon nem pontos, de az útvonaltervezéshez használható. Aki a randira csokival szeret menni, az a közvetlen környéken két boltot is talál.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy új építésű társasház igen szokatlan számozással. Az emelet gyalog is megközelíthető, de én azért a liftet választom. A lakás egy külső folyosós részen van, amely a szomszéd épülettel együtt körfolyosós jellegű. A szoba a fürdőn keresztül közelíthetó meg, de a másik irányban a nappali felé is van ajtaja. Szerintem több szoba is lehet még a lakásban. Azt, hogy az előszobában mi van még, nem sikerült megjegyeznem, mert éppen másra figyeltem.

A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő közül lehet válogatni. Zuhanyfülkés, aminek az ajtaja kicsit trükkösen nyílik (szorul). Szájvíz, pohár is van. A törülköző nem új, de a célnak megfelel, talán kicsit szöszölődős. A szoba jelentős részét egy franciaágy foglalja el, sok díszpárnával, mellette kisasztal, fotel. Az ágy melletti falon van egy tükör, az ággyal szemben pedig egy tükrös ajtós szekrény - mindkét tükör stratégiailag megfelelő pozícióban található. Nekem különösen a falitükör jön be, jól lehet vele mozizni. A szobában hangulatos szeretkezős zene szól.

A helyszínen többen is dolgoznak, ebből Zoé nem is csinál titkot. Az ajtónál több cipő is van, a kolléganő pedig kopogott egyszer fürdés közben, de találkozni csak Zoéval találkozom, és amúgy az egész nem zavaró, megfelelően diszkréten kezelik a helyzetet.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ezt nem lehet írásban visszaadni. Nekem amúgy is zsánerem a hozzá hasonló vékony alkat, apró cicikkel, tenyérbe simuló fenékkel, de az első, ami megfog benne az a mosolya, a második pedig a tekintete. Eszméletlen kisugárzása van, úgy érzem, hogy ez a lány csak engem akar (pedig azért nem vagyok már sem fiatal, sem vonzó, sem naív). Gyönyörű arca van, hosszú fekete haja (ami persze szex közben megy mindenhova, remélem haza nem hoztam belőle). Törékeny testalkatú, keskeny derékkal, hosszú szexi combokkal, és imádnivaló lábfejjel, szexi manikűrrel, pedikűrrel. Fiatalos, a "20+"-as kormegadás itt az oldalon sok mindent jelenthet - kinézetre hihető a 20 éves kor, mentálisan érettebbnek érzem. Ha a felhasználói nevében szereplő szám születési dátum, akkor jócskán alábecsülöm. Beszédes, könnyű vele beszélgetni még úgy is, hogy én nem vagyok valami szószátyár alkat. A mozdulatai rendkívül erotikusak, van hozzá érzéke, hogy milyen látvánnyal tud a leginkább felhúzni, felizgatni. Sajnos dohányzik, de ebből szerencsére semmit nem éreztem rajta, mert egyébként érzékeny lettem volna rá. Ha a "kire hasonlít" játékot játsszuk, akkor nekem kicsit egy régi kedvencem jut az eszembe (arcra, hangulatra, testalkatra), úgy 15 évvel ezelőtt Dóra, majd Kyra néven volt ismert itt, az oldalon is, de ez nektek biztos nem mond már semmit.
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119078 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119078 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-26 15:05:46 erotikus masszázs 1190785. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-26 15:05:46 erotikus masszázs 1190786. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-26 15:05:46 erotikus masszázs 119078
Action
Szerepjáték:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Már az ajtóban hozzám bújik, bár csók még nincs, de többre sikerül a mozdulat, mint egy arcra puszi. Belefúrom az arcom a hajába, és miközben megpuszilom a nyakát, mélyen beszívom az illatát. Bevezet a szobába. Sajnos nincs teljesen képben a korábbi egyeztetésünkről, de rémlik neki, hogy valami ruha kérésem volt. Természetesen azonnal eszébe jut, ahogy mondom, és lelkesen kezd kutakodni a jelmezei között. Az a benyomásom, hogy nem túl nagy még a ruhatára, de szívesen bővítgetné, amennyiben igényünk van rá. Megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodás után elkezdődik a játék.

Egyeztetésünknek megfelelően ő a titkárnőm, és épp akkor nyitok be a szobába, amikor masztizik. Nagyon szexi melltartót talált hozzá, valamint kértem tőle combfixet, magassarkút. A bugyival már csak az ágyon találkozom. Nem volt cél, hogy teljes titkárnői öltözékkel lepjen meg. Nem a szégyenlős titkárnő szerepét hozza, hanem a szexmániás, rámenőset, aki addig sem hagyja abba saját simogatását, miközben kirúgással fenyegetem, és már régóta vágyik rám. Időnként csak sodródik a szereppel, de vannak ötletes beszólásai. Szerintem nagyon ígéretes, a hozzáállása megvan, a rutin meg majd jön. Igyekszem azért nem elrontani a hangulatot, mégiscsak én kértem a szerepjátékot, de fejben már az akciónál tartok, és kibukik a saját tapasztalatlanságom is. Miután elmondom a monológom arról, hogy miért is szükséges a kedves titkárnőnek szexelnie velem, csókolózással, majd puncinyalással folytatom. A csókolózás rendes csók, nem szájrapuszi, hanem szinte felfal, nem fogja vissza magát. A nyalásra jól reagál, élvezet kényeztetni. Felhúzza a lábait, hogy könnyebben odaférjek, és lehet, hogy el is menne, ha folytatnám, de azután inkább cserélünk, és megmutatja francia tudományát. Nomármost én nem tudhatom, hogy tényleg a legjobb francia tudás-e az övé, ahogy hirdeti, hiszen ahhoz végig kellene próbálnom mindenki mást is. Cáfolni biztosan nem fogom. Zoé tudja, hogy hogy kell ezt csinálni. Nem is elsősorban a technikát szeretném kiemelni, hanem azt, ahogyan szemezik, és húzza az embert közben, tudja, hogy a látványból mivel lehet kihozni a maximumot. Megfelelő mennyiségű nyál használatával, ami szintén hozzátesz a vizuális ingerekhez, megfelelő mértékben keményít, és síkosít. Rendesen beveszi a szájába, és a kezeit is használja, de nem vált át fejésbe, nem az a célja, hogy már itt elpukkanjon a vendég. Én még lekapom a melltartóját, majd a fenekét markolászva kérem, hogy ugorjunk a következő fejezetre.

Rutinosan felvarázsolja a szájával a védőszerszámot, és kérdezi, hogy hogyan szeretném. A választási lehetőségek mennyisége miatt leblokkolok, miközben az agyamban egymást kergetik a különböző pozitúrák. Végül az egyszerűség jegyében elvetem a csilláron lógást (nincs is csillár), és a misszionárius póz győz. Lassan hatolok bele, közben tekintetünk egymásba fúródik. Lassan kezdek benne mozogni, majd egyre gyorsítok. Ő közben felhúzza a lábait, hogy jobban hozzáférjek. A combfix és magassarkú is eszméletlen látvány, majd kéri, hogy fogjam össze a sarkait. Egy pillanatra nem is értem, mit szeretne, de beugrik, hogy pornófilmben már láttam ilyet, és igazolhatom, hogy élőben is nagyon izgató látvány. Nekem ebből az jön le, hogy Zoé nagyon jól ismeri a szakirodalmat. Átfordulunk kutyusba, ő kicsit hasalva, fenekét kidugva fogadja a behatolásomat. Elém tárul puncija, popsija, ami újabb vizuális gyönyör. De oldalra nézek, és a tükörben megpillantom magunkat (illetve csak őt), és az a gondolatom támad, hogy ezt így ahogy van, haza kellene vinni és kirakni a falra. Annyira megragad a tökéletes látvány, hogy ki is mondom hangosan. Lassan kezdek kifulladni, így újabb váltást kérek, ahol ő van felül. Ő inkább a beleguggolós pozíciót részesíti előnyben, én meg félek, hogy a magassarkú esetleg tönkreteszi az ágyat, így le is vetetem vele. Közben beüt a teljesítési kényszerem, és elpuhulok, így gumimentesítés után újra franciázni kezd. Mire sikerül újra hadirendbe állítani a szerszámomat, újra gumit kérek. Folytatjuk a lovaglást, de most nem guggolva, hanem a kérésemre térdelve, úgy, hogy én mozgok. Viszont szuflával már nem bírom, így lefekszik mellém, és magamnak fejezem be (sajnos ez gyakran nálam csak így működik). Közben olyan pornós show-t nyom, amit egy felnőttfilmes is megirígyelne, masztizik, ujjazza magát. Mikor végül megkönnyebbülök, már mozogni sincs erőm, legszívesebben csak aludnék egyet.

De sajnos közben lejár az időnk. Még marad egy pár perc beszélgetni, leginkább arról, hogy legközelebb mi történjen. Azután már tusolok, és távozok. Az 57. percben lépek ki az utcára, de nem érzem úgy, hogy ő erőltette volna a távozást, inkább csak finoman terelt. Mondjuk én sem szeretek túlfutni az időn.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az esemény előtt a teljes csokor a kisasztalra lett helyezve. Nem láttam, hogy megnézte volna, és végig ott is maradt. A csokor mérete jelentős, de megéri az élményért. Csókot és szerepjátékot kértem, a VTR miatt az egyik ingyen volt. Zoé nem erőltette az előre fizetést, már az első alkalommal sem, inkább én ragaszkodom hozzá. Az első alkalommal volt egy olyan extra, amiben nem voltam biztos, hogy összejön, és fel is ajánlotta, hogy ha nem sikerül, ha nem vagyok vele elégedett, akkor a végén visszakapom az érte adott virágot. A végén rá is kérdezett. Szerintem teljesen korrekt a hozzáállása.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Engem teljesen elvarázsolt. Remélem, hogy hosszú ideig fogom őt látogatni, mert olyan barátnős élményt tud nyújtani, amit kevesen, és tényleg elhiteti velem, hogy vonzódik hozzám. Ahogy látom, ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, és kedvem lenne egy rajongói klubot alapítani, vagy ahhoz csatlakozni. De aztán persze mit is beszélhetnénk a klubban? Mert ezt a beszámolót most a kedvetekért megírtam, illetve azért, mert Zoé megérdemli a dícséretet. De aztán a további bennsőséges élményeimet már szívesebben megtartanám magunknak. És üzenem az előttem időpontot foglaló, majd nem megjelenő kollégának, hogy nem tudja, mit hagyott ki.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-08-26 21:06:29
... És ez a beszi pedig engem is elvarázsolt!
Gratulálok Mindkettőtöknek ehhez a tökéletes élményhez!

2023-08-26 15:48:56
Ehhez nincs mit hozzátenni, azon kívül, hogy tökéletes.

2023-08-26 15:26:08
A kapott élmény alapján amit le is írtál, az istennő besorolás teljesen jogos. 😁 Az, hogy Zoe még kíváncsiságból is belement, az már alapban plusz pont. Sok sikert kívánok Zoenak a továbbiakban is. De az úgy is meg van, meg lesz! 😊😊 Megyek én még haza.... 😊😊
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

felejthetetlen: 7db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 14db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.