Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-14 09:00:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Cliif12 🙈❤️
Köszönöm hogy lehetőséget adtál a 2 randira is❤️❤️
Mindig szeretettel várlak ❤️❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120939 szexpartner

cliif12 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Mivel már jártam nála, így VTR-en javasoltam egy időpontot, másnapra. Jelezte, hogy csak esetére tudja biztosan, de elfogadta a javasolt időpontot szerencsémre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, és így hogy már jártam is ott korábban még inkább könnyű volt. De első alkalommal is könnyedén odataláltam, így ezzel nem lehet problémája senkinek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű ingalan. A fürdő a lakás közepén, Mindenben maximálisan felszerelt. A szobában franciaágy, fotel, rengeteg tükör felület és hangulathoz passzoló árnyékolás fogad.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé egy igazi tünemény. Nem véletlenül az oldal egyik sztárja. Kedvesen fogadott. Ugyan még csak egyszer jártam nála, de emlékezett rám, ami nagyon megtisztelő. Ezúttal falatnyi fekete tangában és színben passzoló melltartóban fogadott. A személyisége továbbra is magával ragadó. Nagyon szép arc, csókos száj, észbontó alak és pici tinis melek fogadják, azokat, akik vannak olyan szerencsések, hogy találkozhatnak vele.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120939 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120939 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-14 10:44:16 erotikus masszázs 1209395. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-14 10:44:16 erotikus masszázs 1209396. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-14 10:44:16 erotikus masszázs 120939
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem, kis beszélgetés közben kitértünk a VTR extrára, mely ezúttal a csók volt. Közben elmentem tusolni, majd visszérkeztem és leheveredtünk az ágyra. Lassú csókolózással indítottunk, azok az ajkak eszméletlen puhák és a nyelvével is szeret játszani. A csókcsatából végül én indultam el a teste felfedezésére. Közben a melltartótól megszabadultunk, de a tanga maradt. Így kezdtem el félrehúzva a kényeztetését, melyre nagyon jól reagál. Ténykedésem rövid távon azt eredményezte, hogy kicsit zihálva, egyre feljebb húzódott, alig tudtam követni, majd kissé megfeszülve adta tudtomra, hogy ténykedésem jó esett neki. Ez után néhány csókváltás után ő került felülre és kicsit oldalra fordulva (hogy a puncija tökéletesn látszódjon a tükörben), elkezdte a kényeztetésemet. Változatosan lassan, gyorsabban, mélyebben, kézzel... Nagyon jó volt, akár így is el tudtam volna élvezni, de kértem, hogy öltöztessük fel, melyet szokásának megfelelően szájjal helyezett fel. Fölém helyezkedett és magába engedett. Valami eszméletlen érzés ez ilyenkor, annyira szűk Zoé. Először csak inkább ő mozgott, majd ahogy haladtam előre, úgy én is kezdtem egyre inkább és egyre mélyebbre merülni zoé kelyhében. Ez addig fokozódott, míg így el nem ért a vég. Jó ideig így maradtunk, míg teljesen le nem nyugotam benne, közben csókolóztunk. Megtörölgettem magam és beszélgettünk kicsit. Egy idő után kérdezte, hogy megy-e a második. Mondom, természetesen. :) Egy ilyen csajjal ne menne!? Elszaladtam farokmosásra, melyhez ő is csatlakozott. Visszatérünk és némi csókcsatát követően azonnal a farkamra vetette magát és hasonlóan az első körhöz kényeztetni kezdett. Kicsit hosszabban, kitartóbban, de nem így szerettem volna véget vetni neki, így újabb gumizás után hátulról hatoltam belé. Fenekét az égnek emelve, saját magát az ágyra nyomva hagyta magát, hogy magamévá tegyem. Én egyre mélyebbre hatolva, végül kvázi fekvő támasz pozícióban mozogtam benne, jó hosszan, hogy a farkam minél hosszabb utat tudjon bejárni Zoé barlangjában. Ez a hanok alapján nagyon tetszett neki, még bíztatott is közben. Még egy pózt nem akartam kihagyni, mely a misszi volt. Így párna a fenék alá és csókolózások közepette csináltuk tovább. Micsoda látvány és érzés ez ilyenkor. Zoé hajlékonyságát kihasználva a lábait oldalra/fel emelte, így maximálisan hozzáférhettem és erősen mélyen dugtam azt a szük kis punciját. Így is maradtunk a végéig, mely végén egyre hevesebben reagált a ténykedésemre, mely következtében nálam is megindult a vezérhangya, így pici késéssel, de szinte egyszerre élveztünk el. Lassú lenyugodás és pár csók következett. Még beszélgettünk pár percet és elmentünk újra együtt lefürödni. Majd mind a ketten elkeztünk öltözködni és pár csókkal elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor egy borítékban a kis asztalára helyeztem. Pont a napokban inflálódott, így már egy kerek csokrot hagytam nála. Szó nem esett róla, végig a helyén maradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé az külön kategória az oldalon. Mintha erre a szakmára teremtették volna. Nem nagyon tapasztaltam még hasonló hozzáállást és személyiséget az oldalon, ami nem véletlen. Nem véltelen, hogy Ő az első lány akihez visszamentem másodszor is. Köszönöm a lehetőséget ezúton is és még remélem találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-17 11:22:00
Ó igen, Zoé csókja kihagyhatatlan és megunhatatlan... Akár egy komplett randit el lehet tölteni szinte csak velük. Kösz, hogy megosztottad a kalandod, de most azt hiszem, telefonálnom kell egyet... ;D

2024-03-14 16:10:14
Az elmúlt 30 napon 9 db beszámoló! És mind kiváló színvonalú, ahogy ez is, mind Zoét magasztalja. Te is így tettél, köszönjük írásod.

2024-03-14 10:52:18
Új szupersztár, tombola fődíj ès egy remek beszi, kell ennèl több?
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

(2024-03-11) : majd a derekam köré csavart törülközőt kezdte lehámozni rólam, hogy az ide már nem kell aminek nem voltam ellene, ekkora már merev férfiasságomra rámarkolt majd egy "hát hello" köszöntés után szájába vetette

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen