A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-12 03:36:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Mtrx❤️❤️
Köszönöm szépen és várlak legközelebb ks❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120923 szexpartner

mtrx a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Ismeretségünk régre visszavezethető. Az oldalon üzenetben szoktam felkeresni, többnyire a találkozás előtti napon érdeklődöm, így szinte garantált, hogy másnap találkozunk.
Szeretem a VTR-t használni, mivel mindig tudom mennyi idő van a találkozóig és egy fajta garancia, hogy egyikünk se keverje össze az időpontokat.
Ezen a napon délután érdeklődtem és szerencsémre pont volt hely.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már az összes megközelítési módot fejből tudom, csak azért kérem, hogy mondja a kapukódot, hogy ne rémítsem meg. A ház előtt hívom, gyors bejutás és közben is beszélgetünk.
A helyszín az Allee-tól pár percre található. Én mindig BKV-val közlekedek, de ahogy én láttam bőven akad mindig parkolóhely, igaz lehet, hogy fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szerintem újépítési, de biztos nem régi. Két ajtós beléptetés van. Ha valaki nem bírja a lépcsőzést annak van lift is.
Első néhány találkozónknál tűkön ülve vártam vajon milyen szettben vár. Mostanra rájöttem nem a ruha hozott lázba, hanem a mosoly amellyel ajtót nyit és beinvitál.
Be az előszobába, onnan a fürdőbe, ahol minden tisztálkodási eszköz megtalálható, majd onnan be tetthelyre, ahol egy minden szempontból hibátlan franciaágy és egy egy fotel vár a ruhák lehelyezésére.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint oly sokan előttem, úgy én is bajban vagyok, hisz olyas valamit kell leírnom hétköznapi szavakkal, ami nem evilági, de szerencsére szeretem a kihívásokat.
Nekem mindennél fontosabb az arc, ami szerencsére csodaszép. Derékig érő, fényes fekete hajzuhatag. Hibátlan vékony alkat, kis tinis cicik.
De engem leginkább a játékos személyisége fogott meg.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120923 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120923 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-12 09:25:02 erotikus masszázs 1209235. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-12 09:25:02 erotikus masszázs 1209236. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-12 09:25:02 erotikus masszázs 120923
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Már majdnem a helyszínen voltam, mikor is egy üzenetben kérte, hogy ha tudok csörögjek rá. A telefonban közölte, hogy apró csúszásban van és tudnék-e várni, természetes igen.
Bebattyogtam a közeli üzletbe és egy frissítő energiaitallal a kezembe vártam a hívást, hogy végzett.
10 perc után szólt és a rutinnak köszönhetően 1 perc alatt az ajtónál teremtem. Szokásos módján öleléssel, csókkal nyitott ajtót és a kezemet fogva húzott a szobába. Mondta, hogy a csúszás miatt, ettől a perctől számoljuk az érkezésem, amit egy csókkal pecsételtünk meg.
A ruházata csak, ekkor tűnt fel. Tudja, hogy nekem nem számít, minden lenyűgöz így egy egyszerű póló-nadrág kombóban várt. Leraktam a csokrot és elrohantam tusolni.

Visszatértemkor megemlítette, hogy nagyon hiányozhatott nekem. Hát igen a férfiasságom lebuktatott. Az ágyra invitált, egy kicsit beszélgettünk majd csókolózni kezdtünk, közben ott simogattuk és markoltuk egymást ahol tudtuk. A ráhangolódás után elkezdtem lehúzni róla falatnyi nadrágját, hogy hozzá lássak a jól megszokott nyalásnak. Mindig én kezdem a kényeztetést, ez talán már hagyomány, talán mert remekül csinálom. Már majdnem a lába között voltam mikor megemlítette, hogy aznap még nem ment el. Nem is kellett több vadul nyalni kezdtem. Szinte azonnal felgyorsult a lélegzetvétele, az elején még beletúrt a hajamba, de hamar a párnákba, a kezembe, a lepedőbe kapaszkodott, egyre inkább sóhajtozott és kéjes nyögések hagyták el ajkait, tolta is magát az arcomhoz, izgett-mozgott. Valamit mondani akart, de nem tudta kimondani, az érzések túl intenzívek voltak. Egyszer csak a sóhajok abba maradtak, a teste megfeszült, a combjaival a fejemet beszorította, és egy erőteljes reszketést követően a fejemet eltolta, lábait összezárta és egy kéjes sikoly hagyta el ajkait. Legalább 1 perc kellet, mire jött a kérdés "Jöhetek én?", természetesen.

Kétféle ember van az ágyban. Az adó és a kapó. Az az érdekes szituáció mikor az egyikből van kettő. A mi együttléteink ilyenek, két adó. "Mit szeretnél?" "Te mit szeretnél?" "Nem te mit szeretnél?". Szerencsére mindketten tudjuk a másik mit szeret. Így ha választunk valami azt a másik is szereti.

Mivel amúgyis harcra kész voltam és ez a nyalás is felizgatott, hamar gumit kértem. Fiatal is vagyok, így szeretem az intenzív együttléteket és nem éppen vagyok a megszokott paraméterekkel megáldva így szeretem, ha lovaglóval kezdünk, így nem nekem a bejáratással foglalkozni és biztos, hogy nem lesz gond. Félek, hogy kárt teszek egy ilyen gyönyörű és törékeny teremtésben. Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított. Egyből adtam alá a lovat, tetszett neki a tempó. Hamar meguntuk így ezt követően átváltottunk misszibe, hogy mélyen a szemeibe nézhessek. Sokszor elhatározom, hogy a mostani együttlét lassú, érzéki, romantikus lesz, de mindig átvált egy kemény vad együttlétbe. Ez sem volt más mint a többi, sőt talán vadabb. Az elején óvatos voltam, de a nedves puncijának köszönhetően nagyon hamar abba maradt a finomkodás. Zoé végig simogatott, karmolt, húzott magához, kapaszkodott mindenbe amibe csak tudott és folyamatosan nyögött a gyönyörtől. Még szerencse, hogy hangos volt a zene és remek a ritmusa. Zoé megint elkezdett elcsendesedni, tudtam, hogy már a célegyenseben van. Erőteljesen belém markolt, a teste ismét megfeszült és elélvezett. Sajnos én még nem így egy gyors csókváltást követően megkértem, feküdjön hasra és folytassuk így. Egy kis síkosító már kellett. A tempó itt se változott, pont a megfelelő szögbe voltam, hogy a lehető legtöbb örömet nyújtsam. Kapaszkodott rendesen az ágy szélébe, hirtelen azt veszem észre, hogy már az ágy másik oldalán vagyunk. Végig sóhajtozott, lihegett, nyögött a kéjtől, mintha más világban lett volna, mintha egyik orgazmusból menne a másikba. Ezt ment még egy darabig.

Az időérzékem sosem csal tudtam nincs sok idő és nem érzem, hogy eltudnék menni. Nem élek vissza a Zoé kedvességével, abba hagytuk és elmentem tusolni. Nem az ő hibája, aznap már megcsináltam magamnak, nem sejtettem, hogy tudunk találkozni, csak hirtelen jött ötlet volt, hogy meglátogassam. Tusolás után még egy kicsit beszélgettünk, majd egy hosszú búcsúcsók után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozónk elején a polcra helyeztem a rózsacsokrot. A VTR-nek köszönhetően az extra a csók volt. Nem is tudnám csók nélkül elképzelni a találkozót.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bármilyen is a hangulatom, a távozást követően mindig öröm és boldogság tölt el, amit rám ragaszt. Egyszerűen leírhatatlan.
Ha véletlenül nem istennő besorolásba kerülne, képzeljétek, hogy abba van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-15 12:13:20
Phil, azt hiszem, ez valahol Zoé egyik titkos grátisz extrája - mármint hogy mindezt elhiteti az emberrel, hat hétre elegendő önbizalom-boosttal engedve útjára egy-egy pásztoróra után ;)

2024-03-14 05:37:49
Átlagon felüli mérettel rendelkezel, remekül nyalsz, jól írsz... mi kell még? Azt hiszem, hogy Zoé.

2024-03-14 00:27:27
Nagyon jól átadtad a hangulatot, könnyen el tudtam képzelni az istennő besorolást.

2024-03-12 22:39:00
Jó ez a szűz apáca hasonlat :D Átjött a feeling, gratula!

2024-03-12 21:15:00
Irigyellek! Voltál már szűz apácával?? :D Élvezetekben gazdag randi volt az írásodból kiellemezve. Gratulálok! :)
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 9db
(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen