Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-09 10:55:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yossarian1!❤️

Ahogy meg is jegyezted a randink során, nem szokásom reagot írni.. ennek az egyszerű oka, hogy szerintem a beszámolók nem nekünk íródnak, sokkal inkább rólunk a nagyérdeműnek.:) azonban most a kedvedért kivételt teszek.
Köszönöm hogy időt és energiát szántál, hogy ilyen formában szavakba öntsd a kis szeánszunkat. Örömmel olvasom minden értékelésemet, azonban ez most különösen megérintette a kis lelkemet. Ennyi idő után is rácsodálkozom, milyen nagy hatással lehet egymásra két idegen és milyen apró dolgok teszik ezeket a programokat igazán különlegessé.
Nagyon jól éreztem magam a társaságodban és köszönöm, hogy keddi kikapcsolódásként rám esett a választásod.:)
Csók!💋

Beszámoló ZOÉ❤️ +36701647368 118934 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy Zoénál még sosem voltam. Mondom ezt azok után, hogy ma nála voltam. Na de nézzük az előzményeket. Zoé hírdetése már sokszor szembe jött velem az oldalon, de valahogy sosem kerestem őt. Aztán nemrégiben elolvastam egy beszijét és egyből a kedvencek közé került. A következő beszije már egyértelműen arra sarkalt, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Sajnos telón nem tudtam vele beszélni, ezért a már jól bevált Vtr-t választottam. Egy délelőtti időpontot kértem tőle ami sajnos neki nem volt jó, ezért egy kora délutáni másfél órás randiban egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Teréz krt-Andrássy út-Podmaniczky út enklávé területén van a ház, ahol Zoé randihelye van. A tömegközlekedés minden irányból optimális, néhány perc sétát kell csak bekalkulálni. Sajàt verdával biztos találsz helyet 100 méteren belül. Én a Bkv-t választottam Budáról, egyféle busz, némi sétával tarkítva. A cím a kapun, olvasható, informatív.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ezen a környéken főleg a múlt század elején-közepén épült házak találhatóak. Némelyikük már nagyon szépen fel van újítva, a régi üzlethelységek helyén számtalan vendéglátó egység található. Kicsit korábban értem oda, így volt alkalmam megtapasztalni, mennyit változott a környék az utóbbi években, főleg előnyére. A helyszínül szolgáló épület, ahol Zoé garzonja is található, fokozatosan szépül. A megadott információk alapján az udvarról nyílik ez a kis csodagarzon. Belépéskor a házhoz képest egy másik világba érkezel. Gyönyörűen felújított kecó, csak úgy ámultam-bámultam. Kisebb előtér, ebből nyílik egy hosszabb helység amerikai konyhával. A végén egy szuperül felszerelt zuhanykabinos fürdőszobával. Ami itt nincs, arra nincs is szükség, nagyon pazar egy vizesblokk. A szoba, mint az ,,Ezeregyéjszakából" sejtelmes, varázslatos, hatalmas franciaàggyal, gyönyörűen előkészítve, praktikusan, az erotika jegyében. Tükrök oldalt és lábnál(fejnél?), szekrényke, székek, szobainas. A helyszínnél már csak Zoé csodálatosabb és ez hamarosan ki is derül.
ZOÉ❤️ külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nem szoktam elfogult lenni, ha az is vagyok letagadom általában. Most azonban Zoé látványa már az első pillanatban rabul ejt, megbabonáz. Egy nagyon helyes fehér alapon pirosas alsó-felsőben fogad. Teste nekem abszolút kedvenc, főleg amikor már teljesen meztelenül áll előttem. Egyszerűen vallatás közben sem tudnék olyan testrészét megnevezni ami nem tetszene. Csókra termett nyak, váll, formás mellek, érzéki bimbókkal, karcsú derék, simogatni való kerek, kemény popsi, szép formájú, ápolt kéz és láb. Nagyon finom enyhén szolis selymes bőr, imádtam csak hozzá érni is.
Zoé arca szép, félhosszú szőke haj koronázza, varázslatos zöldes szemek, szépen ívelt érzéki ajkak, csókolni külön élvezet. Zoéból csak úgy árad nőiessége, aki fogékony rá nem tudja nem érezni. Mosolya kedves, egyben kacér, már a tekintetével levesz a lábamról, közben meg egy bujós cica, ha akarom. Ha ez még nem elég, nőiessége az Univerzum legszebb ajándéka, amivel egy nő rendelkezhet. Nyelvem olyan ajéndékot kapott, amilyen csak az első fagylalt elnyalása volt életemben, amit kikönyörögtem szüleimtől. Azonkívül Zoé szellemes, nagyon jó társalgó és empatikus, ami sajnos már nem nagyon tapasztalható manapság. Ha már a képei alapján is vonzónak találod őt, csak is kellemesen csalódhatsz élőben, azt garantálom.
1. ZOÉ❤️ +36701647368 beszámoló Budapest 118934 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36701647368 beszámoló Budapest 118934 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36701647368 beszámoló 2023-08-09 11:28:44 erotikus masszázs 1189345. ZOÉ❤️ +36701647368 beszámoló 2023-08-09 11:28:44 erotikus masszázs 1189346. ZOÉ❤️ +36701647368 beszámoló 2023-08-09 11:28:44 erotikus masszázs 118934
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Ide is kellene írni valamit, de az a helyzet, hogy már a fürdőszoba bejáratánál magamhoz öleltem Zoét és néhány csókkal jeleztem felé, hogy cseppet sem közömbös nekem. Fürdés végeztével még rajta volt kis felsője és tangája, amitől igen hamar megszabadult. Ez sem volt egyik masszázs fajtára jellemző mozdulatsor, de úgy tünt, az most kimarad. Zoé becsületére legyen mondva, többször is megkérdezte, hogy biztos nem szeretnél masszázst?! De én akkor már az általa kiváltott bódulat hatása alatt voltam, amin a világ legjobb masszázsa sem kárpótolt volna. Zoé ott feküdt előttem teljes szépségében és én nem tudtam betelni vele. Szép, igényes tetoválásai, néhány testékszere nagyon illik hozzá, csak fokozzák vonzerejét. Fölé hajoltam, őszinte mosolya nem hagyott kétséget afelől, hogy ott és akkor nem vagyunk közömbösek egymás iránt. És valóban, randink végig egy erős szimpátián alapuló, nagyon kellemes együttlét volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ritkán, de időnként előfordul az emberrel, hogy bizonyos szituációkban úgy érzi, hogy már az ilyen találkozások is bizonyítják, hogy van élet a halál előtt is. Tegnap és ma is ,, tiszta" fejjel kijelenthetem, hogy a Zoéval eltöltött randi emlékezetes marad számomra még egy jó darabig. Igen, ez most egy szentimentálisabb beszi a tőlem megszokottabbaktól. Vannak olyan dolgok, amelyek nehezen önthetőek szavakba, bármennyire is gazdag a magyar nyelv. Az érzések ott és akkor születnek meg, letagadni felesleges bármennyire nem életszerű, viszont az illúzió tökéletes. Gondolom már mindenki únja már ezt a nyamnyogást, ezért megpróbálom néhány mondatban leírni, mi is történt kettőnk között. Egy jó darabig csókoltuk egymást, amiben Zoé abszolút partner volt. Csókoltam a nyakát, formás kebleit mint érett gyümölcsöt szeretgettem, feszes bimbóit nyelvemmel, újjaimmal babusgattam, amitől úgy álltak mint a cövek, Zoé hálásan szuszogott, kezemet simogatta. Egy darabig ment ez a kis frivol szeretgetés mindkettőnk örömére. Ezetán Zoé mellé guggoltam, végig csókoltam az egész testét, szép akkurátusan, semmit sem hagytam ki. Nekem aznap volt karácsony, egyenként ízleltem meg a szaloncukrokat. Zoé kezét mindig éreztem, bármilyen pózban is voltam gyönyörű teste mellett. Combjai már finoman széttárva várták újjaim, amik már érzékelhették partnerem örömének nedűjét. Mint már említettem, Zoénak csodálatos zárt puncija van, nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg ezt az életelixírt. Újjamat számba vettem, majd még egyszer, hogy soha ne felejtsem. Kicsit feljebb helyezkedtem, hogy ajkaink elérjék egymást és vadul csókolozni kezdtünk. Farkam már egyértelműen jelezte, hogy ő is kér a jóból, ezért így oldalvást Zoé gondjaira bíztam. Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad. Egy darabig elvagyunk így, de mivel egylövetű vagyok, nem szeretnék még elszállni. Egy picit megint csókoljuk egymást, majd lejjebb csúszom és számmal udvarolok puncijának, amire egy idő után jóllesően reagál. Újra végig csókolom testét, miközben Zoé szorosan ölel, szemei csillognak. Hoz nekem és magának is vizet, nézem az órát, még jók vagyunk. Az ágy végébe ülök, Zoé párnát tesz térde alá, farkam ajkai közé veszi. Nagyon jólesően csinálja, haját hátrafogom, így már teljes a szimbiózus. Már egyre gyakrabban veszi koppanásig, néha kezemmel finoman én is erre ösztökélem. Hátradőlök az ágyon, Zoé kezei a combomon, zacsimon felváltva. Érzi, hogy most ő a főnök, ő dönt most életről, halálról. Szerencsére a ,,kegyes" halál az ami perceken belül elér, a túlélők Zoé birtokába kerülnek. Ő kivár, egy darabig még ajkai közt tart, majd felkúszik hozzám, rám fekszik s átölel......
Mielőtt kimennék fürödni kávéval kínál, mire visszajövök, már ott gözölög az asztalon. Beszélgetünk miközben kortyolgatjuk ezt a finom nedűt, én meg arra gondolok, hogy mégis csak van Isten.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zoé szolgáltatásai tudomásom szerint nem tartalmaznak extrákat. Amit megad az a helyszínen is annyi. A végén helyeztem diszkréten egy váza alá.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hát ide már nem sok mindent tudok írni.
Ha elolvastad a beszit, képet kapsz Zoé hozzá állásához egy randi során. Azt hiszem ezt nevezik barátnős randinak. Mindenesetre rajta nem múlik a randi minősége, de mint tudjuk, mindig kettőn áll a vásár. Én biztos visszamegyek a világ bármely tájáról is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-14 02:02:48
A beszámoló kiváló, minden fejezete szinte tökéletes, nagyon jól átadtad a randi hangulatát, ezt keveseknek sikerül. Dícséretes a reagálás, talán kicsit nem egyetérve, de tiszteletben tartva Zoé véleményét, annyit hozzáfűznék, hogy egy írást nagyon jól kiegésziti a hölgyek néhány sora. Így teljes egész egy beszámoló.

2023-08-13 16:33:10
Kedves Zoé❤️
Ahogy te sem írsz általában reagot, úgy én sem szoktam itt megköszönni azt. Megtiszteltél nagyon kedves és egyben diplomatikus reagoddal, amit a beszimről írtál. Nagyon örülök, hogy az apró rezdüléseket nem csak én éreztem. Természetesen elolvastam korábbi rólad szóló beszámolókból néhányat, amik legalább olyan jó hangulatban teltek el, mint a miénk. Szóval az érdem nagyobbik része mindenképpen a tiéd. Különben jól látod, a beszámolók valóban inkább a nagyérdeműnek, mint a lányoknak íródnak, de azért nem lehet véka alá rejteni a hírdető személyes vonzerejét sem.

2023-08-10 20:42:01
Hát igen, Zoénál én is szinte szóról szóra ugyanezt érzem. Egy tünemény. Ráadásul egy vágykeltő, imádnivaló tünemény.

2023-08-10 19:00:47
Egyszer kérdeztem tőled, és én se fogtam fel hogy nem voltál még Zoénál :)
Na, a pótlásról kiválóan tudósítottál! A hölgy még mindig szimbiózisban van a vendéggel és a lila szalagokkal.
Kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánlott írás, köszönjük!
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-06) : Zoé egy talpmasszázzsal kezdett. Eddig azt hittem, hogy erotika címszó alatt nem nagyon érhet már meglepetés az életben de Zoénak sikerült egy számomra ismeretlen erogén zónát találni a testemen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

nagyon jó: 2db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

: 3db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.