Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-19 13:36:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yoss!
Nem szabad összehasonlítani a randikat.
Számomra ez a randi is rendhagyó volt.
Tetszett hogy "lazák" voltunk, hogy egy kicsit máshogy zajlott mit általában. Én nagyon jól éreztem magamat. 🙂 Örülök hogy megismertelek. 🥰

Beszámoló Viktória +36702706937 118732 szexpartner

Yosarian a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi előtt vagy 1héttel nyaralás alatt VTR-en kértem randit Viktóriától. Párszor szembe jött már hírdetése régebben is, de mivel a bevállalósabb kategóriában van, ráadásul a vállalási korhatár is számottevően alacsonyabb az enyémnél így nem terveztem vele. Aztán nemrégiben a csevegőjében írt valamit, amire én is reagáltam. Viktória is az enyémre, szóval ,,barátkoztunk" egy kicsit. A dolog jól végződött, a párbaj elmaradt. Másnap elértem telefonon és teljes szimpátiámról biztosítottam, valamint elnézését kértem, ha megbántottam volna. Szerencsére minden rendben volt, most már személyesen is ismertük egymást. Szóval ment a vtr, Viktória rövid időn belül jelezte, hogy elfogadja az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Viktória hangulatkarbantartó helyszíne Óbudán található. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, parkolás a közelben megoldható. A közelben busz, villamos jár, megállójától kb. 5 perc séta a címig. Én ezt választottam, csak ritkán autózom már a városban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis hangulatos meredek utca a Rózsadomb irányába. Aránylag új építésű társasház, kaputól nem túl messze, diszkrét környezetben van Viktória apartmanja. Nagyon ideális helyszín, semmi kupi feeling, abszolút barátnős helyszín. Tágas nappali, kis amerikai konyhával ízlésesen berendezve, hálószoba franciaággyal, tökéletes állapotban, fürdőszoba kádas-zuhanyozós, mindennel mire szükség lehet. A klíma teszi a dolgát, ami most igen csak jól esett. Az egész apartman jól elszeparálva, külső zaj semmi. Hálószoba intim megvilágításban, zene kellemes, andalító.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viktória képei abszolút a valóságot ábrázolják. Talán az erkélyes képen vékonyabbnak tűnik, de azt leszámítva nem ér csalódás. Magas lány, főleg fogadó cipőjében13cm-es sarokkal nézett le rám. E nélkül kb. velem egy magas. Áttetsző szürkés egyberuhában fogadott, csinosan, helyes pofival mosolygott rám. Karcsú, arányos testalkatú lány, szép fehér selymes, puha bőrrel, szép formás saját cicikkel, hosszú combokkal, köztük frissen borotvált, zárt, kislányos puncival. Popsi formás, kellemes simogatni, nyaka hosszú, érzéki, csókra termett. Viktória okos, intelligens lány, kellő humorérzékkel rendelkezik, kiváló beszélgetőpartner is. Szexuális kisugárzása vitathatatlan, csillogó kék szemeiben könnyű elveszni.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118732 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118732 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-07-19 18:43:04 erotikus masszázs 1187325. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-07-19 18:43:04 erotikus masszázs 118732
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Viktória utolsó beszije méltán mutatta be őt és a hangulatot, amit át lehet élni vele.
Kapott is olyan reagot, hogy én csak álmomban lehetnék részese egy ilyen kedves válasznak. Ezek után van értelme az én kis kommersz talim történetéről megemlékezni? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemben, de aztán mégis az írás mellett döntöttem. Gondoltam hátha ez is segít valamelyik MT.-nek a döntéshozatalban. Viktóriától a masszázs programot kértem egy órás időtartamban. Az ajtón belépve mosolyogva fogadott, de azért megkérdeztem maradhatok-e. Maradhattam, s mivel ő is tetszett nekem a társalgóba már együtt mentünk be. Viktória hellyel kínált a kanapén, de nem ült közvetlen mellém, sréhen szemben ült le és enyhe mosollyal az arcán nézett rám. Néhány másodperc elteltével Viktória törte meg a csendet a ,,hogy vagy" kérdéssel. Őszinte ember lévén az ,,egy kicsit szarul" válasz jutott eszembe. Innét kezdve egy oldott beszélgetés zajlott le kettőnk között, ami megalapozta randink hátralévő idejét. Viktória egy finom kávét főzött és azt kortyolgatva kerültünk közelebb egymáshoz. Miután nem csak a cukor oldódott fel a kávémban, hanem már én is, a kapott törölközővel a fürdőbe távoztam. Mire kijöttem Viktória már meztelenül ülve várt az ágyon. Kértem álljon fel, hogy jobban szemügyre vehessen. Szép és vadító látvány volt, egyből átöleltem, majd kezeim felfedező útra indultak gyönyörű testén. Közben nyakát, száját csókoltam, időnként egy kis nyelves is bejátszott. Viktória az ágyra feküdt, így jelezvén felém a történet folytatását. Én viszont másképp szerettem volna, ezért az ágy szélére ültem és megkértem őt, hogy térdeljen elém és így tegyen kedvemre. Viktória teljesítette kérésem, hamarosan forró ajkai vendégszeretetét élvezhettem. Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön.
Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje. Mielőtt azonban túlságosan is beleéltem volna magam a jóba, cserét javasoltam Viktóriának. Ő visszafeküdt az ágyra én föléhajoltam és a szájától lefelé haladva, melleinél(amik gyönyörűek), kicsit elidőzve jutottam el lába közéig, ahol az egyik legszebb punci várt rám, amivel valaha is találkoztam. Először újjaimmal játszottam kicsit, Viktória jól fogadta, csiklója jelentősen megduzzadt, lélegzete felgyorsult, lucsukott szemhéja kissé vibrált. Mutató újjammal finoman belülről is izgatni kezdtem. Igen, Viktória puncija valóban szűk, ez már így is megállapítható volt. Éreztem, hogy jól esik amit csinálok, de ő is megerősítette néhány szóval. Feneke alá nyúltam, számhoz húztam és figyelve reakcióit, de kielégítvén férfiúi hiúságomat is sikerült csúcsra juttattnám öt. Felkúsztam hozzá, néhány puszi ide-oda, majd kaptam egy hálás csókot. Ez sem volt rossz, de azért ennél többre vágytam, ezért újra az ágy szélére ültem. Viktória most már párnát tett térde alá, úgy szívta magába férfiasságom. Először kis kézi segítséggel, majd kezeit már csak farkam környékét izgatva, csak szájjal osztotta az örömöt. Volt itt minden, de engem megint ez a nyelvpörgetős rész izgatott fel a legjobban. Teljesen hátradőltem az ágyon, lábaim ösztönösen kissé megemeltem. Viktória még jobban hozzámfért, fokozta a tempót, a kéj teljesen kitöltötte az agyi receptorokat és egy óriásit élveztem Viktória ajkai közé. Néhány pillanatig, ami többnek tűnt, nem léteztem, csak lebegtem az eufóriában. Viktória kedves arca, kezében papírtörlővel zökkentett vissza a valóságba, de hát ez van mint tudjuk, minden jó egyszer véget ér.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel ez most masszprogram volt, a csokor mérete is eszerint alakult. Már az elején rákérdeztem, de a végén rendeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viktóriával újra bebizonyosodott, hogy szexpartnerrel is lehet teljes értékű egy randi dug@s nélkül is. Természetesen ez egy bizonyos kor után lehet gyakoribb, úgy gondolom. Biztos vagyok benne, hogy Viktória a szexben is finom, alkalmazkodó és odaadó, ahogy a mi ,,lightos" randink során tapasztalhattam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-20 18:45:49
Ronin!
Igen Papa, úgy lesz. 🙂

2023-07-20 17:26:52
A beszámoló jól megírt, de legközelebb nyugodtan mellőzd az álszerény mentegetőzést. Magaddal foglalkozz és hozd ki a randidból a legtöbbet!

2023-07-19 21:57:37
Tartalmas, jó hangulatú írás. Gratula nektek!

2023-07-19 20:57:46
Mondhatnám ahhoz képest hogy milyen mondattal indítottál, egész remekül jöttél ki a tőlle... Szenzációs az írásod, el kaptad a tali hangulatát, s ezt remekül tálaltad, köszönet érte. Ne feledjük Viktória kezében minden helyre kerül, gratula mindkettőtöknek!

2023-07-19 20:09:44
Kiváló irományt írtál! Mindenre kiterjedően bepillantást nyerhettem másfajta élvezetekről is. Nekem tetszett. Köszönöm!
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 4db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

(2023-07-02) : Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.