Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-12 20:34:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Ahogyan írtam is, különleges volt számomra ez a mostani randi. Egy perce sikerült elfelejtem hol is vagyok valójában és mi is "munkám". Sikerült kikapcsolnod az érzelmi pajzsomat egy kis időre... Jó volt olyan érezni amit már rég óta nem éreztem, egy férfit aki minden porcikámat kívánja és ez engem nagyon beindított. Köszönöm neked én is ezt az élményt. ♥️🙂

Beszámoló Viktória +36702706937 118652 szexpartner

memen a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Előző nap késő este jelentkeztem VTR-en. Másnap reagált személyes üzenetben reggel, hogy sajnos az az idopont nem jó neki, és egy másikat ajánlott, ami nekem nem volt jó, majd én egy harmadikat, ami meg neki nem :D már fel is adtam, és megírtam, hogy annyi baj, majd máskor, de aztán beugrott még egy időpont, amit meg tudtam oldani, és micsoda szerencse, neki is megfelelő volt. Abszolút rugalmas, VTR-en és személyes üzenetben könnyű és célszerű vele kommunikálni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ezt az előző beszámolóban részletesen megírtam, azóta sem változott. Szerencsére a ház előtt sem volt semmi zavaró tényező, mint legutóbb. GPS odavisz, BKV-t nem ismerem, parkolni merőleges utcában könnyen lehet, persze fizetős. Ház előtt hívtam 5 perccel a találkozó előtt, rögtön felvette, kapucsengőt mondta is telefonban, a bejutast ajtoig pedig már ismertem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakást szintén részletesen megírtam legutóbb, ez sem változott. Nagyszobában kanapén pár perc uldogeles, egykét szóváltás, de az ismerkedő részen múltkor már túl estünk, így hamar mondtam, hogy megyek zuhanyozni, mert a kinti 38 fokos hőség durván megviselt. Fürdőben kád függöny, sok tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, dezodorok. Mit írjak még, ami új infó a múltkorihoz képest...? Fürdőben nincs kuka, vagy csak én nem találtam, így a műanyag poharat a csap szélénél hagytam, így a végén nem kellett újat vennem, így ma is tettem a bolygónk jövőjéért. :D amugy is kiabrandito, amikor dobom ki a poharat, és ott van vagy 15 másik, kora délelőtt :D ezek nem lényegi infók, csak próbálok újat mondani :)
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt is nehéz lesz. Gyönyörű arca van (persze, relatív, de nekem gyönyörű), simán el tudom képzelni, hogy valakinek a múzsája legyen, dicsértem is többször. Mondta is, hogy reméli, nem leszek szerelmes, mert hogy úgy néztem rá :D hát, lehet, hogy úgy néztem, de ami szép, az szép. De nyugi, nem vagyok már 16 éves, túl vagyok a hősszerelmes korszakomon :)
Valami erotikus ruhában fogadott, nem tudom behatarolni, hogy mi az, de tuti nem hétköznapi fehérnemű, legalábbis nem tűnt túl kényelmesnek. Mire a furdobol kijottem, lekerult róla, illetve hozott nekem egy pohár vizet is, a nagy meleg miatt. Nem ittam meg, mondtam, később nagyobb szükségem lesz rá, és tényleg.
Alakja szintén szuper, klasszikus szépség, ezt is reszleteztem legutóbb. Két tetkó, nem zavaró, formás mellek, hosszú lábak, szép fenék, tökéletes magasság. Mi kell még?
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118652 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118652 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-07-13 09:24:35 erotikus masszázs 1186525. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-07-13 09:24:35 erotikus masszázs 118652
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Ismételten masszázs beszámoló következik, bár masszázsra nem került sor, de mivel aktusra sem, így ebbe a kategóriába sorolom, illetve a rozsaszalak is ennek megfelelően alakultak.
Fürdés után még állva megoleltem, kisebb csókokat váltottunk, illetve simogatás, ezzel jelezve, hogy a masszázs resztol ma eltekintek.
Ágyon egymás mellett fekudve csokoloztunk, illetve folytatódott a simogatás, izgatás. Jó, talán kicsit romantikus hangulatomban voltam, ezért tette fel a fent említett kérdést :D alapvetően az együtt töltött órát sok csók, sok ölelés és sok bújás jellemezte. Nem olyan érzés volt, mintha a szeretőmnél lennék, ez alatt azt értem, hogy nem mondanám, hogy fülledt erotikaban telt az óra, se nem "szettepjuk egymást" hangulatban. Inkább olyan nyugodt, bújós, pihenős volt, a szavak jó értelmében. Azt gondolom, ő ilyen, vagy lehet, hogy mással más, de velem ilyen volt. Nem is vagyok biztos, hogy ki tudnám hozni a vadabb énjét, ha van olyan. Na de azért volt sok minden, hogy az urak ne mondják, hogy semmi konkrétum. Először én kenyeztettem, a multkorihoz hasonlóan hamar mondta, hogy ő már rendben van, ezt meg ugye nem firtatjuk, bár én folytattam volna akár egy órán keresztül is :) ezután ha jól emlékszem odabujtam és csokoloztunk kicsit. A csók jó, szeretem csókolni, bár érződik, hogy van egy korlát. A lábai közt, szinte misszionárius pózban, persze aktus nélkül. Közben néha váltottunk pár szót, laza volt a hangulat, legalábbis én így éltem meg, és ez az én valóságom története :) szóba került az aktus, azt mondta, hogy esetleg tehetünk egy próbát, de nem akartam elrontani a hangulatot egy sikertelen próbálkozással :D mindenesetre igazán megtiszetlo, hogy felajanlotta, talán legközelebb megpróbáljuk. Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ, úgyhogy gyorsan ment is a fürdőbe, ami érthető. Visszafelé hozott papír törlőt. Még kicsit beszélgettünk, pihegtem, aztán el fürdeni. Fürdés után megkoszontem a vendéglatast, aztán jobbra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrarol. Elején rendeztem, ismét mondta, hogy raert volna, de jobb ezen tulesni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Nem biztos, hogy szexuális téren teljesen passzolunk, és itt nem a méret problémára gondolok, hanem hogy szexuálisan nem tökéletes az összhang köztünk. A vadabb oldalamat, nem nála fogom kiélni, ebben majdnem biztos vagyok. De mégis visszavágytam hozzá, és visszavágyom ismét, ahogy ezeket a sorokat írom. Jó hozzá bújni, jó atolelni, és jó vele beszélgetni. A többi meg csak hab a tortán.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-26 21:35:06
Memen! E remek jegyzet engem teljesen lehengerelt.

2023-07-17 17:59:21
Ritka eset, nem is olvastam még ilyet hosszú pályafutásom alatt, hogy a hölgy érzi tökéletesnek a randit, Te meg inkább kételkedsz magadban, a randiban, összhangban. Fura!

2023-07-15 13:06:42
Bár vissza-vissza utaltam, de le is írtam újra majdnem mindent ettől függetlenül, ha megfigyelitek.

2023-07-15 10:28:38
Nálam bevált a sok visszautalás... Így tudtam meg az első talit is. Mindkettő remek hangulatú , ez utóbbi kiemelkedően érzéki.... Mindezt aktus nélkül, ez is egyedülálló ! Egyre érdekesebbé válik a Hölgy, részemről ez az igenyesség, valamint írásod kelleme eléggé beindító tud lenni :))

2023-07-15 09:49:01
Nem jó taktika arra biztatni az olvasót, hogy keresse vissza az előző beszidet pár mondatért. Nem keresi vissza. Ha semmi sem változott, akkor inkább másold át nyugodtan. De ennek ellenére jól megírt.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.